Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs z firmą ZIGZAG dla naszych Forumowiczów!

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba nie jest jeszcze zbyt późno?

Biuro firmy ZIGZAG - Ostrów Wielkopolski, siedziba firmy - Wrocław.

Kurczę, większe emocje jak przed Oskarami ?

Zig Zag Arkadiusz Harych

ul. Zębcowska 43 lok 7, 63-400 Ostrów Wielkopolski -biuro

ul. Cukrowa 11/16, 52-316 Wrocław - siedziba

Na walentynki dam żonie panele akustyczne. Tym razem dźwięk filmów w domu będzie taki super, że nie będzie miała argumentu abyśmy poszli do kina ?

Adres biura:

ZIG ZAG Arkadiusz Harych

ul. Zębcowska 43 lok 7 

63-400 Ostrów Wielkopolski

Adres siedziby:

ZIG ZAG Arkadiusz Harych
ul. Cukrowa 11/16
52-316 Wrocław

Adres siedziby

Zig Zag Arkadiusz Harych
ul. Cukrowa 11/16
52-316 Wrocław

NIP: 6221049479 

Adres biura

ZIG ZAG Arkadiusz Harych

ul. Zębcowska 43 lok 7 

Adres siedziby:

Zig Zag Arkadiusz Harych
ul. Cukrowa 11/16
52-316 Wrocław

NIP: 6221049479 

Adres biura:

ZIG ZAG Arkadiusz Harych

ul. Zębcowska 43 lok 7 

"W jakim mieście ma siedzibę/biuro firma ZIGZAG"?

Moja odpowiedź:

siedziba - Wrocław

biuro - Ostrów Wielkopolski 

Powodzenia.

Biuro

ZIG ZAG Arkadiusz Harych

ul. Zębcowska 43 lok 7 

Siedziba

Zig Zag Arkadiusz Harych
ul. Cukrowa 11/16
52-316 Wrocław

Adres biura

ZIG ZAG Arkadiusz Harych

ul. Zębcowska 43 lok 7 

Adres siedziby

Zig Zag Arkadiusz Harych
ul. Cukrowa 11/16
52-316 Wrocław

Dobry wieczór witam wszystkie osoby, które znalazły w sobie ducha rywalizacji :)

Dziękuję jednocześnie magazynowi Audio Stereo za możliwość poznania Was bliżej - wszystkich fanów dobrego brzmienia!

Chciałbym ogłosić, iż nagrodę główną tj. 3 panele akustyczne z serii GT Studio ZIG ZAG otrzymuje Pan o nicku 

kryszmar  

zgodnie z ustaleniami poniżej wynikającymi jak czytamy osobistych powodów - wygranym poprzez wskazanie zostaje Kolega @Łukasz_62438.

Resztę proszę ustalać indywidualnie bezposrednio z firmą ZigZag.

Gratulacje!

/moderacja

Edytowane przez arkadowski
zmiana wygranego

proszę o kontakt na e-mail [email protected]

w temacie maila proszę napisać "Odbiór nagrody w konkursie Audio Stereo"

proszę w treści maila napisać swoje dane - imię i nazwisko oraz adres, które będą nam potrzebne do wysłania paneli.

GRATULUJĘ WYGRANEJ !!!!!!!!!

Arkadiusz Harych

Zig Zag Acoustic

Jednak to nie wszystko !!!

Tylko dla osób, które wzięły udział w konkursie mamy też fajną niespodziankę!

> 30% rabatu na panele akustyczne z serii GT Studio Zig Zag Acoustic <

https://zigzagshop.eu/Panele-akustyczne/Panele-akustyczne-piankowe/1/full

w tym celu również prosimy o wysłanie e-mail'a na adres [email protected]

z tytułem "Odbiór rabatu 30% Audio Stereo"

Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Dziękuję za wygraną! Z przyjemnością ale pokój przygotowuję do odsłuchu dopiero w wakacje i przyznam, że na pewno skorzystam z oferty Waszej firmy. Na dziś jednak panele stałyby i kurzyłyby się niepotrzebnie. Po kontakcie z Firmą ZigZag zostałem poproszony o wybranie kolejnej osoby jako wygranej, co też czynię! Niech koledze Łukasz_62438 się sprawują .. ?
Raz jeszcze dziękuję i przyłączam się do gratulacji dla w/w osoby!

W dniu 10.02.2020 o 10:12, PawelMitsu napisał:

Zig Zag Arkadiusz Harych

ul. Zębcowska 43 lok 7, 63-400 Ostrów Wielkopolski -biuro

ul. Cukrowa 11/16, 52-316 Wrocław - siedziba

Na walentynki dam żonie panele akustyczne. Tym razem dźwięk filmów w domu będzie taki super, że nie będzie miała argumentu abyśmy poszli do kina ?

Ja pomyślałem w zupełnie innym kontekście. Każdy swoją małżonkę doskonale zna i wie najlepiej czy nie przydałyby się czasem panele akustyczne ale mobilne zamiast tych w do oglądania filmów czy słuchania muzy  :)))) bez urazy :) A moja właśnie pyta o co chodzi:)))

19 minut temu, kryszmar napisał:

Dziękuję za wygraną! Z przyjemnością ale pokój przygotowuję do odsłuchu dopiero w wakacje i przyznam, że na pewno skorzystam z oferty Waszej firmy. Na dziś jednak panele stałyby i kurzyłyby się niepotrzebnie. Po kontakcie z Firmą ZigZag zostałem poproszony o wybranie kolejnej osoby jako wygranej, co też czynię! Niech koledze Łukasz_62438 się sprawują .. ?
Raz jeszcze dziękuję i przyłączam się do gratulacji dla w/w osoby!

Dziękuję za udział w konkursie i szlachetne oddanie tytułu zwycięzcy koledze z forum :)

Łukasz_62438

Zatem proszę kolegę Łukasz_62438 o zgłoszenie się do nas po odbiór nagrody pod adresem [email protected]

w tytule maila proszę napisać

"Odbiór nagrody w konkursie Audio Stereo"

dzięki temu zostanie Pan obsłużony bez kolejki :)

w treści maila proszę napisać swoje dane - imię i nazwisko oraz adres, które będą nam potrzebne do wysłania paneli.

Jednocześnie proszę moderację o zmianę statutu zwycięzcy

25 minut temu, Zig Zag Shop.eu napisał:

Ja pomyślałem w zupełnie innym kontekście. Każdy swoją małżonkę doskonale zna i wie najlepiej czy nie przydałyby się czasem panele akustyczne ale mobilne zamiast tych w do oglądania filmów czy słuchania muzy  :)))) bez urazy ? A moja właśnie pyta o co chodzi:)))

Dziękuję za udział w konkursie i szlachetne oddanie tytułu zwycięzcy koledze z forum ?

Łukasz_62438

Zatem proszę kolegę Łukasz_62438 o zgłoszenie się do nas po odbiór nagrody pod adresem [email protected]

w tytule maila proszę napisać

"Odbiór nagrody w konkursie Audio Stereo"

dzięki temu zostanie Pan obsłużony bez kolejki ?

w treści maila proszę napisać swoje dane - imię i nazwisko oraz adres, które będą nam potrzebne do wysłania paneli.

Jednocześnie proszę moderację o zmianę statutu zwycięzcy

Dokonało się bracia i siostry - zmienione. Amen.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Godzinę temu, kryszmar napisał:

Niech koledze Łukasz_62438 się sprawują .. ?

Pięknie dziękuję za ten szlachetny gest Koledze @kryszmar . Bardzo mi miło i przyjemnie, że ktoś tak bezinteresownie mnie obdarował. 

Dziękuję też Organizatorom konkursu, skontaktuję się w dniu jutrzejszym.

Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego Walentynkowego wieczoru ?

Witam wszystkich. Panele dotarły i już wiszą na ścianie - fotka poniżej. Czy jest jakaś różnica w brzmieniu? Trudno powiedzieć po kilku godzinach, lecz szybkie zmiany z / bez paneli pozwalają stwierdzić, że z nimi na ścianie dźwięk jest nieco mniej nerwowy i wyostrzony, jakby odrobinę spokojniejszy.

Panele wiszą na wprost głośników, za miejscem odsłuchu. Mnie się podoba, również Małżonka stwierdziła, że to ładna ozdoba i jak najbardziej pasuje do mieszkania ?

IMG_20200222_142729.jpg

Edytowane przez Łukasz_62438
W dniu 22.02.2020 o 14:28, Łukasz_62438 napisał:

Witam wszystkich. Panele dotarły i już wiszą na ścianie - fotka poniżej. Czy jest jakaś różnica w brzmieniu? Trudno powiedzieć po kilku godzinach, lecz szybkie zmiany z / bez paneli pozwalają stwierdzić, że z nimi na ścianie dźwięk jest nieco mniej nerwowy i wyostrzony, jakby odrobinę spokojniejszy.

Panele wiszą na wprost głośników, za miejscem odsłuchu. Mnie się podoba, również Małżonka stwierdziła, że to ładna ozdoba i jak najbardziej pasuje do mieszkania ?

IMG_20200222_142729.jpg

Fajnie prezentują się na ścianie. Łukaszu raz jeszcze gratulacje! 

Raz jeszcze dziękujemy Wszystkim za udział, firmie ZigZag za wsparcie oraz fajną jak widać nagrodę! Zapewne jeszcze "spotkamy" się z produktami tej firmy i kto wie... jakie w przyszłości niespodzianki nie będą do wygrania na audiostereo.pl

Edytowane przez arkadowski

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

• Pokaż nowe odpowiedzi