Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu się znajdzie jakiś Brutus...

2 godziny temu, notoryczny napisał:

Kradzież kart wyborczych oraz ich podrabianie jest zagrożone karą pozbawienia wolności .

Jaka kradzież? To jest egzemplarz kolekcjonerski w posiadaniu grupy rekonstrukcyjnej wyborców wyklętych.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Kradzież kart wyborczych oraz ich podrabianie jest zagrożone karą pozbawienia wolności .
Ale tu nie ma żadnej kradzieży, kopiowanie nie jest zabronione

Sine dasz rade do poniedziałku wydrukować 1 mln kart ?w takim razie może zagłosuje
Ciekawym czy na Allegro juz się pojawiły...

Każdy może sobie legalnie wydrukować te ulotki.
Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
4 godziny temu, asterix1 napisał:

Sine dasz rade do poniedziałku wydrukować 1 mln kart

1 mln ?   PAD dostanie 31.497.549 głosów... Zapomnij.. 

A w pisdoo z tymi wyborami [ V2]....Dla Niusi - on cuś kuma po francuskiemu..

I jeszcze raz : A w pisdoo z tymi wyborami [V3]

Czytaliście, że pracownik firmy konfekcjonujacej pakiety trafił do szpitala z wirusem? Chcę zobaczyć teraz tych chojraków, co będą wyciągać ze swoich skrzynek i otwierać te pakiety. Trzeba szybko uchwalić, że listownie się wirus nie roznosi i umiera przed 10 mają ?

nagrywamy.com

Ale jazda! Zdradek się wtrynił w 1-majową konferencję prasową Konfederacji i chciał przejąć na niej głos, ale to mu się nie udało ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Piotr_1

A co będzie po wyborach?

P.S.

Teraz mamy Koronawirusa , po majowych wyborach będziemy mieć wirusa w koronie!

Ukryta Zawartość

Beneficjentka 500 + i jej niekoronowany zbafca (pisownia zamierzona)

20200501_154211.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

7 godzin temu, Piotr_1 napisał:

Ale jazda! Zdradek się wtrynił w 1-majową konferencję prasową Konfederacji i chciał przejąć na niej głos, ale to mu się nie udało

Nie wiem co mu się nie udało bo ja jednak usłyszałem to, co mówił Sikorski.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nie wiem co mu się nie udało bo ja jednak usłyszałem to, co mówił Sikorski.

No nic mu się nie udało, przede wszystkim pomyliła mu się debata z wiecem wyborczym. I wrzeszczał jak nawiedzony że kłamią, kłamią, oszukują.

• Moderatorzy
10 minut temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Jeśli uznajemy że mem dotyczy wyborów to jest to bzdura. Wybory od początku zgodnie z kalendarzem wyborczym były planowane na 10 maja, czy będą przesunięte o kilka tygodni nie ma znaczenia. Jak na razie tylko Kichawa daje walkowera, ale wynika to wyłącznie z jej marginalnego poparcia szacowanego przez sondaże.

Ukryta Zawartość

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Teraz, Piotr_1 napisał:

No nic mu się nie udało, przede wszystkim pomyliła mu się debata z wiecem wyborczym. I wrzeszczał jak nawiedzony że kłamią, kłamią, oszukują.

Tobie się wydaje że nic mu się nie udało. Ja uważam, że mu się udało. Głupkowaty uśmiech młodego Sośnierza wart odnotowania.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Tobie się wydaje że nic mu się nie udało. Ja uważam, że mu się udało. Głupkowaty uśmiech młodego Sośnierza wart odnotowania.

Nie mogło mu się nic udać, bo nie na tym kampania wyborcza polega że idzie się na wiec wyborczy konkurencji i próbuje go zagłuszyć krzycząc „kłamstwo kłamstwo” jak niepanująca nad sobą osoba. Dziecko to wie i stary to wie. Tym bardziej że chodzi tylko o różnicę w poglądach na temat pozornych dobrodziejstw UE, kłamstwa żadnego nie udowodnił.

To wyłącznie twoja opinia, w dodatku dość zabawna.

Napisz jeszcze na czym polega kampania wyborcza i jak teraz wygląda. Chętnie poczytam bo niczego takiego w tej chwili nie widzę.

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

To wyłącznie twoja opinia, w dodatku dość zabawna.

Napisz jeszcze na czym polega kampania wyborcza i jak teraz wygląda. Chętnie poczytam bo niczego takiego w tej chwili nie widzę.

A widzisz że tempy cham wchodzi na mównicę i zarzuca Bosakowi że nie nosi maseczki? Podczas jego własnego przemówienia? Podczas kiedy sam się do niego zbliża na małą odległość bez maseczki i pluje się z całej siły? Jak tego nie widzisz to nic dziwnego że nic innego nie widzisz.

Twoje żale latają mi miętkim kalafiorem i śmieszą mnie całkiem jak mina Sośnierza.

Lepiej byś napisał czy Bosak chce likwidować 500+, bo to ostatni konik reżimowej propagandy. I jezza.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

59 minut temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Dwa zestawy komputerowe dla dwóch domów dziecka w Lublinie musi kupić lider zespołu Perfekt Zbigniew Hołdys.

To skutek ugody zawartej między muzykiem a BSA (Business Software Aliance) organizacją zwalczającą piractwo komputerowe, po ujawnieniu w 2000 roku, w firmie artysty, oprogramowania, na które nie posiadał licencji.

Artysta zapłaci także odszkodowanie na rzecz pokrzywdzonych producentów.

?

Ukryta Zawartość

13 minut temu, Jaro_747 napisał:

Twoje żale latają mi miętkim kalafiorem i śmieszą mnie całkiem jak mina Sośnierza.

Lepiej byś napisał czy Bosak chce likwidować 500+, bo to ostatni konik reżimowej propagandy. I jezza.

Michnika wypytej.

images?q=tbn:ANd9GcSjrPw2nbbQ8ZY87jBn8V1

Słabiutkie.

To jakaś tajemnica stosunek Bosaka do 500+?

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Kolejny nawalony ?

No cóż, klasa pracująca dziś świętuje.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Słabiutkie.

To jakaś tajemnica stosunek Bosaka do 500+?

A co żeś się teraz tym Bosakiem podniecił. Słabiutkie? Chciałeś dziadować, to niech wszyscy dziadują.

A Bosak tak jest za 500+ jak Hitler był za Żydami.

1 minutę temu, Piotr_1 napisał:

A co żeś się teraz tym Bosakiem podniecił. Słabiutkie? Chciałeś dziadować, to niech wszyscy dziadują.

A Bosak tak jest za 500+ jak Hitler był za Żydami.

A konkretnie to co? Chce zlikwidować?

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.