Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Pierwsza Duda zasługuje na 18000 pensji ?

Rekomendowane odpowiedzi

różnie szacują) od 6,5 do 10 miliardów dolarów.

Kto szacuje?

Nowojorski kahał?

Gdzie trzyma te mld?

W "zachodnich" bankach, ruskich czy chińskich?

Na własne nazwisko, żony czy fikcyjne?

Edytowane przez Amator 2b

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Kto szacuje?

Nowojorski kahał?

Gdzie trzyma te mld?

A wiesz, że nie? Był program w ruskiej TV i to Rosjanie wymieniają takie sumy.

Amerykanie idą dalej. Ale nie ich oficjalna propaganda, tylko maile Ambasady USA w Mińsku przechwycone przez Wikileaks.

Podają one, że Baćka ma ok. 9 mld. baksów majątku. Oczywiście przy innych dyktatorach to jest nic. Taki Kadafi miał własnych 200 miliardów.

Kuźwa...ja widzę, że Ty cały czas nie kumasz bazy i pieprzysz głupoty o wielkiej kasie, którą to zarabiają Twoi kumple razem z Tobą.
Zastanów się jaka jest różnica między zarobkami prywatnych przedsiębiorców, którzy pracują na siebie samych za swoje własne pieniądze, a zarobkami polityków-złodziei, którzy nie mają swoich pieniędzy, nie mają nawet kwalifikacji by je mieć, a żerują jedynie na korycie, które do nich nie należy.
Naprawdę masz problem ze zrozumieniem prostej rzeczy, czy udajesz jełopa?

Moim zdaniem on tylko udaje jełopa. To nie jest głupek, więc... ?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

maile Ambasady USA w Mińsku przechwycone przez Wikileaks.

Ruscy o tych mailach sobie gaworzyli i im wyszło?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Ruscy o tych mailach sobie gaworzyli i im wyszło?

Nie. Wikileaks (Ambasada USA) daje Baćce 9 a Rosjanie 6,5-10.

Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie. Wikilileaks (Ambasada USA) daje Baćce 9 a Rosjanie 6,5-10.

Ja bym mu dał jakieś 15. Na takiego mi wygląda. Ale to wciąż pier...nie podparte żadnym faktem.

Edytowane przez Amator 2b

Ja bym mu dał jakieś 15. Na takiego mi wygląda.

Ja bym za niego złamanego grosza nie dał. Na takiego mi wygląda. I jak to pozory mylą! ?

Moim zdaniem on tylko udaje jełopa. To nie jest głupek, więc... ?

Nie soundzę. Głupek nie jest w innych tematach, ale tu wyraźnie ma skrzywiony punkt widzenia, wynikający chyba ze swojego punktu siedzenia. ?

Ja bym za niego złamanego grosza nie dał. Na takiego mi wygląda. I jak to pozory mylą! ?

Dla mnie to zwyczajne pierdolenie tak jak o Yetim. Ponoć istnieje ale nikt nie widział.

Tego nawet 10 razy wyższe zarobki nie zmienią. Moralność i uczciwość nie zależą od wysokości pensji. Po to ludzie się garna do polityki, i do władzy. A bezkarność doprowadza do megapatologii.

O to chodzi w każdej dyktaturze.

O to chodzi w polityce.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Dla mnie to zwyczajne pierdolenie tak jak o Yetim. Ponoć istnieje ale nikt nie widział.

Pomyśl. Facet sprawuje władzę absolutną na Białorusi od 1994. Ma 10 milionów niewolników. Żeby uzbierał 10 miliardów dolarów to każdy niewolnik musiałby oddać mu 1000 dolarów. To daje zaledwie 38,5 dolara rocznie od łba. Czyli 3,2 dolara miesięcznie.

To jest przecież nic. Kwestia skali.

Edytowane przez il Dottore

Ja bym mu dał jakieś 15. Na takiego mi wygląda. Ale to wciąż pier...nie podparte żadnym faktem.

Ho, ho!!!

Sama jego pszecódna zaczeska na łysym łbie, zwana "dupcwelą" jest warta z miliard!

Pomyśl. Facet sprawuje władzę absolutną na Białorusi od 1994. Ma 10 milionów niewolników. Żeby uzbierał 10 miliardów dolarów to każdy niewolnik musiałby oddać mu 1000 dolarów. To daje zaledwie 38,5 dolara rocznie od łba. Czyli 3,2 dolara miesięcznie.

To jest przecież nic. Kwestia skali.

Kwestia organizacyjna. Ludzi trzeba opłacić tu i za granicą, kontakty itd. Milion możliwości aby go szantażować lub naciskać. To nie jakiś pieprzony FED z drukarkami. 

Ho, ho!!!

Sama jego pszecódna zaczeska na łysym łbie, zwana "dupcwelą" jest warta z miliard!

To jak wygląda mało mnie interesuje ale byłoby fajno gdyby zmienił.

Pomyśl. Facet sprawuje władzę absolutną na Białorusi od 1994.

PiS czerpie nauki z Białorusi i przede wszystkim z Węgier.
Tam też Orban zmierza prostą drogą do dyktatury.
Ja tylko mam nadzieję, że ci pisowscy nieudacznicy w naszym buntowniczym kraju nie będą mieli tak łatwo.
Kurdupel już powoli gaśnie, a po nim nie będzie już nic.

I owszem - w porównaniu z Dudą i resztą PiSowców i wszelkich innych okragłostołowców jestem nędzarzem.

Bo dla nich pensja to tylko na waciki. Za to na swoich wałach i złodziejstwach robią prawdziwe kosmiczne pieniądze. I to jest istota władzy. Tak jak Łukaszenka. Oficjalnie ma 4200 baksów pensji a majątek (różnie szacują) od 6,5 do 10 miliardów dolarów. Wszystko ulokowane za granicą w bankach, firmach i nieruchomościach. Taki oszczędny  chłopak. Też chciałbym mieć 10 milionów niewolników, żeby na mnie za***rdalali.

Zblizamy sie do sedna sprawy. Wiekszosc tutaj twierdzi, ze Duda i podobni sa glupi. To jak to sie dzieje, ze (jak piszesz i w pelni sie z tym zgadzam) to wlasnie my jestesmy tymi nedzarzami a nie ten glupi? No to kto tu jest „glupi“?

Cos tu nie pasuje.

Ja tez potrafie trzymac dlugpis, ale majatku sie na tym nie dorobilem. To chyba nie wystarcza

mysle ze jako nedzarze z glodu nie umruemy a na mietka tez wystarczy , ale te powyzej wspomniane glupki to zupelnie inny numer

Kuźwa...ja widzę, że Ty cały czas nie kumasz bazy i pieprzysz głupoty ...  Zastanów się jaka jest różnica między zarobkami prywatnych przedsiębiorców, którzy pracują na siebie samych za swoje własne pieniądze, a zarobkami polityków-złodziei, którzy nie mają swoich pieniędzy, nie mają nawet kwalifikacji by je mieć,

Zadna roznica.

Co prawda ja tez pracuje na siebie, ale ja tez nie jestem prywatnym przedsiebiorcom, i ja tez nie pracuje za wlasne pieniadze. A mimo to z glodu nie umieram. I mimo ze w ALDI-ku nie kradne.

To nie sa powody aktualnej mizery. Powodem jest to ze wiekszosc spokeczenstwa takich „zlodziei“ lubi, bo w przeciwnym wypadku by ich nie wybietala.

A dlaczego ich lubi, to juz inna historia

Przecież wystarczy się pomodlić, i kasa spływa z nieba...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Od wtedy jak kur,,a opozycyjny poseł nie wie czy chce podwyżkę pensji czy nie , 

Polska w zapaści a Twoje wielbiciele wpadli na pomysł podwyżki uposażeń...wspaniały pomysł ...pytanie drukarki dadzą rade ?

Opozycje zostaw nam ...

Od kiedy za milczenie ma dostać pieniądze ?

Od zaraz. Byle tylko nie mówiła. Pan Duda powie wszystko, co będzie trzeba. I czego nie trzeba też powie. Tyle może. W przerwie potoczystej wymowy podpisze co trzeba. Potem podejmie decyzje różne i powie, że właśnie podjął. Zabierze głos na dowolny temat, oceni, wyrazi opinię, zdziwienie, oburzenie, głębokie przekonanie, radość. Będzie miał nadzieję i będzie głęboko zasmucony. Będzie miał wątpliwości i nie będzie miał najmniejszych wątpliwości. Będzie popieral i rekomendował. Da rękojmię. Raz danego słowa nie zmieni, zmieni dane słowo, gdy zaistnieje sytuacja. Będzie zmuszony, nie będzie miał innego wyjscia. Zrobi to tak szybko, jak tylko to będzie możliwe, o ile nie będzie za wsześnie, zbyt wcześnie by się wypowiadać w tak ważkiej kwestii. Kwestii nabrzmiałej do ostatecznych decyzcji, o ile sytuacja na to pozwoli. Zawrze sojusze, podpisze umowy najlepsze z możliwych. Stanie przed historycznym wyborem. Historia go oceni.

A pani Duda będzie musiała tego wysłuchać jako Pierszwsza Obywatelka, Matka i Żona. Będzie stała na straży wartości, dbała o impinderabilia, milcząco wspierała, zachęcająco milczała, jej milczenie będzie pełne treści, bedzię znaczące i akceptujace. Nabrzmiałe będzie. I to wszystko za kilkanaście tisz.

I będziecie smarować im  nadal dupę miodem i zgodnie z modą LGBT ją lizać 

Na razie tym krajem  rządzą Pisowcy -bardziej bym sie martwił tym smarowaniem przez Ciebie im i czy tego miodu wystarczy ...jak na razie widać coraz więcej dziegciu niż miodu ...zapytaj Morawieckiego czy nowe dostawy ryżu zamówił

8e906a30b06c78e519770538f6f1d151.jpg

Na razie tym krajem  rządzą Pisowcy -bardziej bym sie martwił tym smarowaniem przez Ciebie im i czy tego miodu wystarczy ...jak na razie widać coraz więcej dziegciu niż miodu ...zapytaj Morawieckiego czy nowe dostawy ryżu zamówił

Ukryta Zawartość

Jeśli chodzi o lizanie d...

ideologiawladzy.thumb.jpg.7fb1cdf5e4e5d082a88209c28feb4e44.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i chyba obietnice spełnił.

Ukryta Zawartość

Przecież wystarczy się pomodlić, i kasa spływa z nieba...

Ukryta Zawartość

W przypadku tej ustawy na kolanach powinna być PO i inna tzw. opozycja, która złapała się na kolejny PiS-owski lep. Raz, przed tą częścią społeczeństwa, która PiS-u nie popiera i prosić o wybaczenie. Dwa, na kolanach udać się do Częstochowy i tam modlić, bo bez pomocy Najjaśniejszej Panienki ze swoim rozumem żadnych wyborów nie wygra.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.