Skocz do zawartości
IGNORED

Zamieszki w USA.

Gość Sine Metu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
19 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A wrak jest?

Jest.

IMG_1617_d_850.JPG

d0e490b7d207.png   8353e0f8d924.png  

33e1f35e3e5e.png

Listopad 2019 r.:

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-lech-kaczynski-nie-zyje-2/fakty/news-koniec-kolejnej-wizyty-polskich-sledczych-i-ekspertow-w-smol,nId,3313311

Polska delegacja złożona z prokuratorów i ekspertów liczyła siedem osób. Prace na lotnisku Smoleńsk Północny (Siewiernyj), gdzie w hangarze na płycie lotniska jest wrak Tu-154M, prowadzone były od poniedziałku. Według nieoficjalnych informacji, celem wizyty było wykonanie badań, które za niezbędne uznali amerykańscy eksperci współpracujący z polskimi śledczymi.

Rosyjski Komitet Śledczy, informując o wizycie, podał w poniedziałek, że jego przedstawiciele uczestniczą w oględzinach wspólnie z polskimi prokuratorami. Działania prowadzono "z zastosowaniem zdjęć i nagrań wideo" - wyjaśniono.

Tak jak dwie poprzednie wizyty - z jesieni 2018 r. i z maja 2019 r. - również i ta była wynikiem realizacji wniosków o pomoc prawną kierowanych przez Zespół Śledczy nr I Prokuratury Krajowej do rosyjskiej Prokuratury Generalnej.

3 minuty temu, JuG napisał:

W tyłku Macierewicza.

Wybacz, Jurij.

Sam widziałem w telewizorku. I miliony ludzi też, jak sołdaty roxprdalali okna w tym nieszczęsnym samolocie.

Toteż z łaski swojej nie pier**l po swojemu, silteple.

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Sam widziałem w telewizorku.

Kolbami karabinów? Ile piw wypiłeś?

Dostali rozkaz jakoś przymocować linę do podniesienia kawałka poszycia to zrobili otwór. To doprowadziło do katastrofy?

5 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

widziałem w telewizorku

w tym

Jedno wyklucza drugie. 

Komentarz sugerujący też może zmylać.

Edytowane przez xetras
poprawka

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

W dniu 28.08.2020 o 21:11, ArturR napisał:

Lechu- Bolek.

Jarek - Balbina.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

W dniu 31.08.2020 o 17:07, d-t-x napisał:

Jarek - Balbina.

Z tym że Jarek powiedział że "Balbina" to fałszywka i wszyscy powinni mu uwierzyć. Ja jakoś mam wątpliwości czy Jarkowi można wierzyć ?.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.