Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro | AUDIO !

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Tal,

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy zestaw + odlotowy pilot.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jedyną rzeczą, której uczy historia, jest to, że większości ludzi niczego nie uczy. [Winston Churchill]

Egglestone Andra III

Ukryta Zawartość

Luźne skojarzenia z największymi Canton Reference i B&W Nautilus 😉

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

18 godzin temu, maciekplacek napisał:

Takie przedmioty z poziomu podłogi słabo się odsprzedają 🙂

To co dla jednych jest podłogą dla innych jest sufitem  😀

2 godziny temu, margaryna85 napisał:

To co dla jednych jest podłogą dla innych jest sufitem  😀

Wszystko prędzej czy później się sprzeda, kwestia ceny 🙂

Wiem że wątek nie do końca o tym ale wystawiam parę rzeczy . Może ktoś coś potrzebuję a wiadomo od forumowicza lepiej 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A to ten co w prawie każdej kategorii się pojawia na olx 🤦

120 marek sprzętu w opisie 😎

Edytowane przez dedal75

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

19 minut temu, dedal75 napisał:

A to ten co w prawie każdej kategorii się pojawia na olx 🤦

Jak nikt nie szuka, to każdy musi znaleźć 😛

Pamiętaj, dobra (czyt. mądra) reklama dźwignią handlu...

Edytowane przez mol01
Godzinę temu, mol01 napisał:

Wiem że wcześniej na olx takie praktyki były zabronione. Nie wiem jak teraz. 

?👈

16 minut temu, rafal735r napisał:

Wiem że wcześniej na olx takie praktyki były zabronione. Nie wiem jak teraz. 

Ale ja tylko napisałem, że marka mniej znana niż takie i takie:)

2 godziny temu, mol01 napisał:

Zwykłe wprowadzanie ludzi w błąd. A tfu na takie praktyki. 

A tak BTW to: 

Tu nie jest wątek żeby reklamować swoje ogłoszenia. 

Edytowane przez JaZzGot87

.

39 minut temu, JaZzGot87 napisał:

Zwykłe wprowadzanie ludzi w błąd. A tfu na takie praktyki. 

Nikt Ci nie każe kupować, skoro czujesz się wprowadzony w błąd... I nie jestem pierwszym, który wrzuca swoje ogłoszenie - przynajmniej jestem na tyle uczciwy, iż piszę że to moje, a świruję głupa, że znalazłem "ogłoszenie zaufanego sprzedawcy", jak co poniektórzy...

Gość

(Konto usunięte)
5 godzin temu, mol01 napisał:

Tutaj każdy kto znajdzie sposób na siebie jest ściągany do szeregu . 

30 minut temu, Riczi75 napisał:

Tutaj każdy kto znajdzie sposób na siebie jest ściągany do szeregu . 

Nie wiem, co miałeś na myśli przez "sposób na siebie", ale znasz mnie już chyba na tyle dobrze, że wiesz, iż nie jestem handlarzem, ale orientuję się na tyle, że wiem, iż przy sprzedaży liczy się dotarcie do jak najszerszej puli potencjalnych klientów, zwłaszcza do tych którzy "nie wiedzą, że potrzebują twojego towaru". No, ale forumowej handlarskiej konkurencji najwidoczniej nie leżą takie oferty, które oferują coś więcej niż dwa zdania opisu, aby tylko popchnąć coś dalej bez zbędnego nakładu pracy umysłowej...

Edytowane przez mol01
Gość

(Konto usunięte)
25 minut temu, mol01 napisał:

Nie wiem, co miałeś na myśli przez "sposób na siebie", ale znasz mnie już chyba na tyle dobrze, że wiesz, iż nie jestem handlarzem, ale orientuję się na tyle, że wiem, iż przy sprzedaży liczy się dotarcie do jak najszerszej puli potencjalnych klientów, zwłaszcza do tych którzy "nie wiedzą, że potrzebują twojego towaru". No, ale forumowej handlarskiej konkurencji najwidoczniej nie leżą takie oferty, które oferując coś więcej niż dwa zdania opisu, aby tylko popchnąć coś dalej bez zbędnego nakładu pracy umysłowej...

Chodziło mi o sposób dotarcia do klienta. Jak dla mnie bardzo dobry sposób aby dotrzeć do ludzi którzy szukają np. dobrego wzmacniacza. Marka oferowana przez Ciebie mało popularna aczkolwiek zacna .

Ktoś przypadkiem mógłby się zainteresować Twoją ofertą a kolegom tutaj niestety to się nie podoba.

Jak Cię znam to sprzęt w doskonałej kondycji i na pewno wart uwagi .

Poza tym nie rozumię dlaczego w "znaleziskach" nie może ukazywać się sprzęt forumowiczów . Jak dla mnie dziwna sprawa.  

Tym bardziej dziwna że sprzęt pochodzący od osoby nie mającej nic do ukrycia.

Edytowane przez Riczi75
22 minuty temu, mol01 napisał:

Nie wiem, co miałeś na myśli przez "sposób na siebie", ale znasz mnie już chyba na tyle dobrze, że wiesz, iż nie jestem handlarzem, ale orientuję się na tyle, że wiem, iż przy sprzedaży liczy się dotarcie do jak najszerszej puli potencjalnych klientów, zwłaszcza do tych którzy "nie wiedzą, że potrzebują twojego towaru". No, ale forumowej handlarskiej konkurencji najwidoczniej nie leżą takie oferty, które oferują coś więcej niż dwa zdania opisu, aby tylko popchnąć coś dalej bez zbędnego nakładu pracy umysłowej...

Kto cie zglosil?

23 minuty temu, Audiolubny napisał:

Kto cie zglosil?

Nie wiem kto, ale najpierw ktoś zgłosił tu do moderacji mój post za niezgodność z netykietą tematu (i jak widać, został on usunięty), a po chwili zdjęte zostały moje ogłoszenia z OLX - jak domniemam jest to jedna i ta sama osoba (prawdopodobnie któraś z wyżej komentujących...).

Edytowane przez mol01
Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, mol01 napisał:

Nie wiem kto, ale najpierw ktoś zgłosił tu do moderacji mój post za niezgodność netykietą (i jak widać, został on usunięty), a po chwili zdjęte zostały moje ogłoszenia z OLX - jak domniemam jest to jedna i ta sama osoba (prawdopodobnie któraś z wyżej komentujących...).

To potwierdza moje "dobre" zdanie o tym forum . 

Jeżeli są ciekawe rzeczy do pokazania tutaj, to też nie widzę problemu z wrzuceniem tutaj swoich, z zaznaczeniem że to moje graty🙂

7 minut temu, Riczi75 napisał:

To potwierdza moje "dobre" zdanie o tym forum . 

A tak się zastanawiałem, czy to będzie dobry krok reklamować się w tym wątku... a nie miałem pojęcia, że istnieje wątek poświęcony stricte ogłoszeniom użytkowników. Do działu ogłoszeń rzadko kto zagląda, więc pomyślałem, że na forum trafię do większej rzeszy użytkowników - no ale wiadomo, nie wszyscy odbiorcy forum są życzliwie nastawieni... nie pierwszy raz się o tym przekonałem, niestety.

Edytowane przez mol01
Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, mol01 napisał:

A tak się zastanawiałem, czy to będzie dobry krok reklamować się w tym wątku... a nie miałem pojęcia, że istnieje wątek poświęcony stricte ogłoszeniom użytkowników. Do działu ogłoszeń rzadko kto zagląda, więc pomyślałem, że na forum trafię do większej rzeszy użytkowników - no ale wiadomo, nie wszyscy odbiorcy forum są życzliwie nastawieni... nie pierwszy raz się o tym przekonałem, niestety.

Dlatego, jeżeli zdarza mi się coś sprzedawać, to to forum omijam szerokim łukiem. 

Panów ze spinającymi majtkami jest tutaj kupa. 

Hegel H2A, P4

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=287315198

Klasyka.

BAT vk5i

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=287551657

Edytowane przez Riczi75

Może komplet z owner’s manual?

AU-X701, TU-X501

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

16 godzin temu, mol01 napisał:

Ale ja tylko napisałem, że marka mniej znana niż takie i takie:)

Chodzi o wpisywanie różnych nazw w tytuł ogłoszenia. 

Które to ogłoszenia były? 

?👈

Polecam poczatkującym, a szczególnie niedowiarkom. Uważam, że trafia się okazja. 

Można za kilka złociszy nausznie zorientować się co potrafi zdziałać w torze audio "wkład" lampowy. Pracuje jako pre ale zastapi bufor. 

Ukryta Zawartość

Z lamą w swoim torze zetknąłem się w podobny sposób. Wpinając na wyjściu CD podobny bufor lampowy. Dużo zmienia nawet w słabym torze. Wszystko za parę złociszy tylko, zwarzywszy na obecne ceny elementów. 

☺️

3 godziny temu, Tajitsu napisał:

Może komplet z owner’s manual?

AU-X701, TU-X501

Ukryta Zawartość

Bardzo dobry do jasno grających kolumn, których pełno na rynku lub gdy czujesz, że brak basu ale .... 

AU-X701 można trafić taniej ale bez tunera. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez LJ3

Ten z drugiego linku to trochę wygląda na śmietnik za tą cenę :-)  ze  2 lata wisi na tej aukcji widać, że wzmacniacz musiał  spaść z wysokości,  za to w środku zamontowali wiatraczek :-)

Edytowane przez Dune
10 minut temu, Dune napisał:

Ten z drugiego linku to trochę wygląda na śmietnik za tą cenę 🙂  ze  2 lata wisi na tej aukcji widać, że wzmacniacz musiał  spaść z wysokości,  za to w środku zamontowali wiatraczek 🙂

Lepiej droższy komplet w stanie idealnym. Na taki sprzęt to i miło popatrzeć 😉

• Pokaż nowe odpowiedzi