Skocz do zawartości
IGNORED

NOWY ŁAD

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
10 minut temu, asterix1 napisał:

Tytuł odzwierciedlający rzeczywistość obrażający i prowokujący  ?

Wracamy do cenzury ? Napisz ze nie podoba Ci się bo to tyczy sie Twoich idoli 

Kogo miał dotykać tytuł jest dla mnie nieistotne. Kluczowe jest, że był obraźliwy, łamał netykietę i regulamin forum.

To tak jakby o Tobie ktoś pisał inwektywy i podsumował: " no co ? takie jest moje zdanie  ".

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Pieniendzy nie ma i nie bendzie*

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

• Moderatorzy
17 minut temu, endriuw napisał:

Moderacja, jeśli chce, lub nawet administracja - niech mnie zbanują, zablokują konto lub c.. j wie co zrobią- zawsze będę wieszał psy na PiSie i jego wyborcach, ponieważ to te matoły zmusiły mnie do emigracji. 

Ku.. a ich mać! Mamy przykładów full (w tym mój), że moderacja niczym Polsat, obawia się nadepnięcia na odcisk jedynej słusznej partii !!! 

Może nieprawda??? Krytyka Tuska, UE, i opozycji, a także ich obszczywanie uchodzi płazem pisowskim pieniaczom! Piszę ///// ///, ale mogę bardziej dosadnie !!! 

A Ty co ? Na ochotnika męczennikiem chcesz zostać ? Niedoczekanie .

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Męczennikem, to Ty zajączku chciałbyś zostać. 

Jak Elmer oponent Buggsa 🤣

I chwal sobie dalej swoją jedyną KRYSZTAŁOWĄ PARTIĘ🤣 

Moderatorem sobie bądź, lecz bądź moderatorem (jakby to opisać) bezstronnym, niezależnym politycznie? 

Nie trzęsącym portkami, przed utratą stanowiska... 

Doceniam pracę adminów, moderatorów... Lecz OWI powinni być BEZSTRONNI I NIEZALEŻNI POLITYCZNIE !!! Rozumiesz STENCH? Cenię Ciebie jako moderatora, daję lajki w Twoich odpowiedziach, które uważam za słuszne i tak samo cenię Escpctro ☺. Jednak- jeżeli macie ganić, lub chwalić- zjebki lub pochwały należą się OBYDWU STRONOM KONFLIKTU!!! 

Edytowane przez endriuw
Gość Kw202

(Konto usunięte)
20 minut temu, endriuw napisał:

Tradycyjnie wypada napisać : !!!!! !!! 

I to na tyle w temacie 😛

Moderacja, jeśli chce, lub nawet administracja - niech mnie zbanują, zablokują konto lub c.. j wie co zrobią- zawsze będę wieszał psy na PiSie i jego wyborcach, ponieważ to te matoły zmusiły mnie do emigracji. 

Ku.. a ich mać! Mamy przykładów full (w tym mój), że moderacja niczym Polsat, obawia się nadepnięcia na odcisk jedynej słusznej partii !!! 

Może nieprawda??? Krytyka Tuska, UE, i opozycji, a także ich obszczywanie uchodzi płazem pisowskim pieniaczom! Piszę ///// ///, ale mogę bardziej dosadnie !!! 

A ty tutaj prześladowany byłeś, czy sobie nie radziłeś? 

Teraz rzeczywiście jest masakra, mordęga itp. Ale przy lewicy i ich ładach to pikuś. 

Kolega Fetek, 747, czy nawet inni mnie obrażali opluwali, chamskie docinki wobec mojej osoby wysnuwali! 

Nie zgłaszałem ani do moderacji, ani do administracji, ponieważ BRZYDZĘ SIĘ DONOSICIELSTWEM!!! 

W nagrodę dostawałem ostrzeżenia, a ostatnio bana za jakoby trollowanie w temacie związanym z satyrą polityczną!!! 

Co zwraca uwagę na zastraszenie administracji... Tyle w temacie! 

Ja potrafię sobie znakomicie radzić w każdej sytuacji 👹.    

..... ... 

do Kw202

Edytowane przez endriuw
24 minuty temu, endriuw napisał:

Moderatorem sobie bądź, lecz bądź moderatorem (jakby to opisać) bezstronnym, niezależnym politycznie? 

Marzyciel .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

49 minut temu, stench napisał:

Kogo miał dotykać tytuł jest dla mnie nieistotne. Kluczowe jest, że był obraźliwy, łamał netykietę i regulamin forum.

To tak jakby o Tobie ktoś pisał inwektywy i podsumował: " no co ? takie jest moje zdanie  ".

Tytuł nie odnosił się do kogokolwiek osobiście.

Nazywał po imieniu sytuację, która cały czas MA MIEJSCE. Jej sprawców, którym zależy bardzo precyzyjnie na ściśle określonym odbiorcy i w związku z tym, beneficjentów, którym "jakimś trafem" im mniej się chce, tym więcej mogą na koszt "frajerów".

Rozgarnięty Czytelnik orientuje się, że tytułowe "nieroby' to właśnie owa grupa beneficjentów a nie np. osoby z uczciwym orzeczeniem o niepełnosprawności uniemożliwiającej podjęcie pracy.

Tak samo, nikt rozgarnięty nie nazwie leniem i nierobem np. chirurga ze złamaną ręką bo ten nie przeprowadza operacji.

Uważam, że tytuł po prostu komuś się nie podobał.

,, Marzyciel" - to nie film Johnnym Deppem w roli głównej? 

Myszko trzynasta- fajnie jest marzyć, a jeszcze fajniej, jeśli te marzenia się spełniają ☺

Edytowane przez endriuw
Godzinę temu, endriuw napisał:

te matoły zmusiły mnie do emigracji

To teraz już możesz wrócić bo już się dowiedziałeś, że możesz zmienić zawód i wziąć kredyt.

Niechaj cmokną mnie w najciemniejsze zakątki  mojego księżyca😁

Jak się dwie niedziele do kupy zejdą ( ew. dwie miesięcznice) - to wracam 🤣 

PS. Jaki zawód? 

Prezes, prezydent, premier czy ksiądz? 

Edytowane przez endriuw
Godzinę temu, asterix1 napisał:

Staczamy sie do Prl ale pst gęba na kłódkę ...

Raczej do Targowicy.

Widzieliście może dzisiaj komsję sejmową o mailach Dworczyka? Spierd...lili. Dumnie...

Edytowane przez jar1

Po prostu nie można krytykować ,,miłościwie nam panującej partii" , która tak dba o najbiedniejszych obywateli [?]..Oczywiście , ci najbiedniejsi są biedni tylko wskutek kapitalistycznego wyzysku , a nie dlatego , że mają 2 lewe ręce .........I na tym zakończę , bo wyjdzie na to , że cytuję Marksa , Engelsa i Lenina ..

Cały ten ,,ład" jest tylko częścią planu wodza . Wuc doskonale wie , że wyciągniętych po kasę rączek jest więcej , niż chętnych do pracy i te wyciągnięte po kasę rączki zapewnią mu 38-40% .

Edytowane przez Mysza 13

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

26 minut temu, Mickey6 napisał:

Uważam, że tytuł po prostu komuś się nie podobał.

Przecież waidomo komu 🙂

2 minuty temu, endriuw napisał:

Gdzie można to oblukać ? 

Sprawozdanie było na TVN24

Edytowane przez jar1
7 minut temu, endriuw napisał:

PS. Jaki zawód? 

Prezes, prezydent, premier czy ksiądz? 

Jeśli tak samo lubisz wypoczywać co zarabiać pieniądze a niekoniecznie lubisz niezobowiązujący seks to zmień zawód na prezydenta bo czasy JFK się nie wrócą.

Ale jeśli lubisz niezobowiązujący seks, to w tym układzie zostaje ksiądz.

Mickey6 - jak to jest na ,,księdza" ? 

Z kropidłem w ręku? Albo z gromnicą wiadomo gdzie? 😁 

Ew. w procesji, tzw. grupowy 😁

Edytowane przez endriuw
4 minuty temu, endriuw napisał:

Mickey6 - jak to jest na ,,księdza" ? 

Z kropidłem w ręku? Albo z gromnicą wiadomo gdzie? 😁 

Ew. w procesji, tzw. grupowy 😁

Śmiem twierdzić, że wszystko u nich jest dozwolone i odbywa się.

Odbywa się w dobycie 🙂

Ciemność widzę, widzę ciemność (nawet ciemnotę, a nawet Czarnkość) 😄

Edytowane przez endriuw
28 minut temu, endriuw napisał:

Gdzie można to oblukać ? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.