Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Hej,

zapraszamy Was do wspólnej zabawy. Trzeba wytypować wynik dzisiejszego meczu Polska-Meksyk.

Wpisujemy wynik w następującej formie:

2:0 (1:0), czyli wygrana 2:0 dla naszych, a 1:0 po zakończeniu pierwszej połowy.

Wszystkie osoby, które wytypują poprawnie wynik otrzymają od nas konto Premium na rok czasu.

Zgłoszenia w innym formacie nie będą brane pod uwagę. Typujemy do pierwszego gwizdka, czyli do momentu rozpoczęcia meczu.

world-cup-g17d69d648_1920.jpg

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

https://www.audiostereo.pl/topic/160235-wytypuj-wynik-meczu-mundial-euro/
  • Administratorzy

Prosimy podawać też wynik do połowy.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

2 minutes ago, skynyrd said:

Pamiętam jak Ciszewski podniecał się, że jego włosy mierzą 34 centymetry 🙂

To Ruben Ayala miał takie włosy co zasłaniały mu numer 11 na plecach. Kempes też miał długie.

Portal wPolityce.pl zapytał parlamentarzystów, jakie są ich przewidywania, co do dzisiejszego meczu.

Urszula Rusecka (PiS) TYP - 1:0 dla Polski

Moje serce zawsze jest po stronie polskiej reprezentacji. Nie za dobrze działo się w naszej kadrze w ostatnim czasie, ale mam nadzieję, że zła passa jest poza nami

— mówi wicerzecznik PiS.

Liczę, że tym razem wyjdziemy z grupy. A wygrana w dzisiejszym meczu jest nam do tego bardzo potrzebna

— dodaje.

Michał Gramatyka (Polska 2050) TYP – 1:0 dla Polski

Oba kraje mają hymny narodowe utrzymane w tonacji durowej, więc gra będzie bardzo wyrównana

— podkreśla poseł Polski 2050.

Ale oczywiście kibicuję Polakom, bo jestem Polakiem, kocham Polskę i niezależnie od tego, w co gramy, to kibicuję naszej reprezentacji

— dodaje.

Katarzyna Piekarska (KO) TYP – 1:0 dla Polski

Kibic generalnie ze mnie średni, ale gdy gra nasza drużyna narodowa oczywiście oglądam i trzymam kciuki

— zaznacza posłanka Koalicji Obywatelskiej.

Patriotycznie powiem, że Polska wygra 1:0. Natomiast mam w ogóle problem z tym mundialem, w związku z łamaniem praw człowieka i olbrzymimi łapówkami, jakie poszły, żeby turniej odbył się w Katarze

— dodaje.

Dobromir Sośnierz (Konfederacja) TYP – 1:0 dla Meksyku

Oglądając ostatni mecz (Polski z Chile – red.) stawiałbym na Meksyk. Obawiam się, że to, co graliśmy nie pasuje do rangi tej imprezy

— mówi poseł Konfederacji.

Natomiast czasami drużyna z meczu na mecz gwałtownie zmienia sposób gry i być może jakieś wnioski zostały wyciągnięte. Oczywiście życzę, jak najlepiej, ale 5 zł nie postawiłbym na to, że będzie korzystny rezultat dla Polski

— dodaje.

Karolina Pawliczak (Lewica) TYP – 1:1 

Zawsze będę trzymać kciuki za naszą drużynę i życzyć jej jak najlepiej, ale niestety obawiam się, że szansy na to, by wygrać ten mecz, za dużej nie ma 

— stwierdza posłanka Lewicy.

Krzysztof Paszyk (PSL) TYP – 1:1 

Życzę polskiej drużynie remisu

— mówi poseł PSL.

W przeciwieństwie do wielu koleżanek i kolegów nie będę lansował się na specjalistę, jeśli chodzi o znajomość futbolu i poprzestanę na trzymaniu kciuków oraz życzeniu remisu

— dodaje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png
  • Administratorzy
1 minutę temu, Sovereign napisał:

Portal wPolityce.pl zapytał parlamentarzystów, jakie są ich przewidywania, co do dzisiejszego meczu.

Urszula Rusecka (PiS) TYP - 1:0 dla Polski

Moje serce zawsze jest po stronie polskiej reprezentacji. Nie za dobrze działo się w naszej kadrze w ostatnim czasie, ale mam nadzieję, że zła passa jest poza nami

— mówi wicerzecznik PiS.

Liczę, że tym razem wyjdziemy z grupy. A wygrana w dzisiejszym meczu jest nam do tego bardzo potrzebna

— dodaje.

Michał Gramatyka (Polska 2050) TYP – 1:0 dla Polski

Oba kraje mają hymny narodowe utrzymane w tonacji durowej, więc gra będzie bardzo wyrównana

— podkreśla poseł Polski 2050.

Ale oczywiście kibicuję Polakom, bo jestem Polakiem, kocham Polskę i niezależnie od tego, w co gramy, to kibicuję naszej reprezentacji

— dodaje.

Katarzyna Piekarska (KO) TYP – 1:0 dla Polski

Kibic generalnie ze mnie średni, ale gdy gra nasza drużyna narodowa oczywiście oglądam i trzymam kciuki

— zaznacza posłanka Koalicji Obywatelskiej.

Patriotycznie powiem, że Polska wygra 1:0. Natomiast mam w ogóle problem z tym mundialem, w związku z łamaniem praw człowieka i olbrzymimi łapówkami, jakie poszły, żeby turniej odbył się w Katarze

— dodaje.

Dobromir Sośnierz (Konfederacja) TYP – 1:0 dla Meksyku

Oglądając ostatni mecz (Polski z Chile – red.) stawiałbym na Meksyk. Obawiam się, że to, co graliśmy nie pasuje do rangi tej imprezy

— mówi poseł Konfederacji.

Natomiast czasami drużyna z meczu na mecz gwałtownie zmienia sposób gry i być może jakieś wnioski zostały wyciągnięte. Oczywiście życzę, jak najlepiej, ale 5 zł nie postawiłbym na to, że będzie korzystny rezultat dla Polski

— dodaje.

Karolina Pawliczak (Lewica) TYP – 1:1 

Zawsze będę trzymać kciuki za naszą drużynę i życzyć jej jak najlepiej, ale niestety obawiam się, że szansy na to, by wygrać ten mecz, za dużej nie ma 

— stwierdza posłanka Lewicy.

Krzysztof Paszyk (PSL) TYP – 1:1 

Życzę polskiej drużynie remisu

— mówi poseł PSL.

W przeciwieństwie do wielu koleżanek i kolegów nie będę lansował się na specjalistę, jeśli chodzi o znajomość futbolu i poprzestanę na trzymaniu kciuków oraz życzeniu remisu

— dodaje.

https://wpolityce.pl/sport/623135-tylko-u-nas-politycy-typuja-wynik-meczu-polska-meksyk

A Pan co typuje ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

3 godziny temu, skynyrd napisał:
3 godziny temu, soundchaser napisał:

Polska - Meksyk 1:1 (1:0).

Taki optymista jestem. 😉

Oby - wychodzimy wtedy z grupy. Ja stawian 1:0 dla Polski.

Polska - Meksyk 1:2 (0:1)

Polska - Meksyk 1:1 (1:0)

Polska - Meksyk 0:0 (0:0)

Polska - Meksyk 1:0 (0:0)

Polska - Meksyk 2:1 (1:0)

Wybrane, nielosowane. Chciałbym, żeby w końcu wygrali. Ale to może być za bardzo optymistycznie. Bardziej od serca.

Godzinę temu, Espectro napisał:

No niestety nikomu się nie udało.

Wątek do zamknięcia. Nawet przy takim wyniku, Anka nie skradła show? Internet zgłupiał...

6 hours ago, skynyrd said:

Masz rację! Też masz 100 lat

💯lat spiewją mi na urodziny

jeszcze.

6 hours ago, skynyrd said:

A bramkę strzelił Houseman przy asyście Kempesa

Pamietam tylko, że przed meczem oglądaliśmy festiwal opolski i moja mama przez cały czas chodziła po domu i śpiewała 

Zabrałaś mi lato.

2 godziny temu, Espectro napisał:

No niestety nikomu się nie udało.

58 minut temu, soundchaser napisał:

Ale ja byłem najbliżej. 😉

Nie trafiłeś wyniku ani po pierwszej połowie, ani po drugiej. To jak najbliżej. Gdy po pierwszej masz o 1 bramkę za dużo, a po drugiej o 2 bramki za dużo.

Tu trzeba było wytypować dokładny wynik po drugiej i pierwszej połowie meczu.

4 godziny temu, Sovereign napisał:

Polska - Meksyk 0:0 (0:0)

Polska - Meksyk 1:0 (0:0)

''Lewus'' spartaczył, oddając szmaciany (niczym mocniejsze płaskie podanie) i mało dokładny strzał.

Żeby to odkupić, to musi strzelić 3 gole przeciwko Argentynie, tak jak C. Ronaldo przeciwko Hiszpanii. To wtedy będzie ''wielki'' bo na razie jego dorobek (z wszelkich MŚ) to okrągłe ''0''.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Sovereign
17 minut temu, Sovereign napisał:

Nie trafiłeś wyniku ani po pierwszej połowie, ani po drugiej. To jak najbliżej.

To był żart. Najbliżej, bo nikt nie typował remisu.

• Administratorzy

Nie da się ukryć, że trochę brakowało i szansa Lewandowskiego powinna być wykorzystana na naszą korzyść.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 hours ago, Sovereign said:

Żeby to odkupić, to musi strzelić 3 gole przeciwko Argentynie

Nic nie musi bo wystarczy, że jest na polu karnym i go dobrze pokryją, a to sprawia,że inni mają miejsce do gry. Zieliński podobno w życiowej formie to powinien coś grać. Po przyjęciu piłki podać na skrzydło, a druga strona zamyknąć  i już. Kiedyś to Lato, Szarmach czy Gadocha potrafił zdobyć bramkę, a z drugiej lini Deyna,Kasperczak, Boniek, albo ludzie z ławki jak Ciołek czy Kupcewicz. Dzisiaj drużynę mamy lepszą teoretycznie na papierze, a w praktyce to tylko Szczęsny i Lewy.

Trollowanie tematu.

Ukryta Zawartość

Przedawkowanie, czyli zatrucie ?

Czyżby ?

Kapitał paskudzi.

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

12 godzin temu, Espectro napisał:

szansa Lewandowskiego powinna być wykorzystana na naszą korzyść.

Tylko stała się sprawiedliwość. W meczu Argentyny dostali karny, kiedy zawodnik przeciwnika powalił na murawę (obejmując rękami) gracza, w którego stronę zmierzała piłka bita z rogu. A na jednej z powtórek TV widać było Glika, jak uwiesił się dwoma rękami na barkach Meksykanina i uniemożliwił mu wystartowanie do piłki, wyskoczenie do główki - piłka też była bita z rogu.

Pewnie za późno VAR przeanalizował sytuację, bo byłby karniak dla Meksyku jak nic.

Szczęśliwy nasz remis w tym wypadku to fakt.

Z Arabią Saudyjską przegramy - są bardzo silni fizycznie i będą więcej od naszych biegać. 0 : 1.

Edytowane przez Wuelem
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.