Skocz do zawartości
IGNORED

Sny, wizje, proroctwa, objawienia

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, argus napisał:

To oczywiste, lecz sam pomysł świadczy o pewnym stanie umysłu.

Sam to wkleiłeś, są jeszcze większe błazenady tu i tam i jeszcze gdzieś tam dalej.

W dniu 4.04.2025 o 20:49, TomekL3 napisał:

Znaczy słabo rozgarnięty jesteś żeby go zrozumieć.

nie każdy ogarnia diamentowe siatki świadomości i balowanie z nieodżałowanym bobbym kennedym na mazerszipie 😄 

1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

a przy elektroni atomowej nie mieszkają.

Wystarczy, by tacy idioci poszli z towarem między ludzi i tragedia gotowa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, argus napisał:

Wystarczy, by tacy idioci poszli z towarem między ludzi i tragedia gotowa.

Ukryta Zawartość

Idiotą to jest osoba która im to dała, obecnie dzieciarnia niekoniecznie odróżnia rzeczy niebezpieczne .Brak uświadomienia rodzice zajęci zarabianiem pieniędzy a państwo jak to państwo póki sie nic nie stanie to problemu nie ma.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

szubrawiec - człowiek nikczemny, podły, bez zasad; łajdak, łotr

Szubrawiec - członek postępowej organizacji powstałej w Wilnie w 1817 - Towarzystwa Szubrawców

Ukryta Zawartość

Postępowiec? 😆

Ukryta Zawartość

Mi sie śniło że Tuska piorun zabił .

A Morawiecki zmarł na jakąś  chorobe  i cierpiał .

śniło mi sie to .

w śnie było tak. Tusk chciał krzyknąc -jeba...Polak....i jeb piorun go zabił  a potem nastepna scena jak Morawiecki cierpi i umiera na nieznaną chorobe  w meczarniach .

to był proroczy sen?

Morawiecki umierał dlugo ,sen był dlugi  .umierał w Meczarniach przez trzy miesiace i zadne leki mu nie dawały ukojenia  .Umarł wyjąc z bulu .taki sen mialem . Nie ściemniam.

Edytowane przez atmeg
11 minut temu, jakub102 napisał:

Kolejny uciszony ksiundz który twierdzi że żyjemy w czasach ostatecznych

Widzę że ciągle łapiesz się katolickich duchownych. To chyba trochę ryzykowne; wiele lat może zająć oczyszczanie głowy z ich zwiedzenia. Kościół, który w księdze Apokalipsy został nazwany prostytutką w szkarłacie i purpurze? Dosiadającą jedną z bestii?

Edytowane przez Piotr_1
9 minut temu, Piotr_1 napisał:

Kościół, który w księdze Apokalipsy został nazwany prostytutką w szkarłacie i purpurze?

A może to ten twój tak został nazwany?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

6 minut temu, Piotr_1 napisał:

ciągle

Żyjemy w katolickim kraju dlatego większość proroków to katolicy.  Kościół ma trochę za uszami ale i tak warto zacząć się modlić bo takie czasy nadchodzą, że to kwestia przeżycia...

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

34 minuty temu, jakub102 napisał:

Żyjemy w katolickim kraju dlatego większość proroków to katolicy.  Kościół ma trochę za uszami ale i tak warto zacząć się modlić bo takie czasy nadchodzą, że to kwestia przeżycia...

Nie ma ani nie było żadnych katolickich proroków. Są tylko katoliccy zwodziciele, biznesmeni i naciągacze. W innych kościołach także nie jest kolorowo. Ale teraz jest taki czas - czas zwodzicieli, naciągaczy, naśladowców, ludzi własnych ambicji. Wszystko co miało być powiedziane już zostało wielokrotnie powiedziane, nie ma nad czym się więcej głowić i tyle. Wszystko jest posolone, przyprawione i idzie do pieca.

Nie czytam specjalnie jakis przepowiedni lub objawien . Niestety od dwóch trzech miesięcy ciagle widzę liczbe 666. Wszedzie. Na tablicach rejestracyjnych , dokumentach ( mam do czynienia z wieloma dokumentami ) . Psychiatryk mnie czeka czy moze to cos znaczy ? Nigdy , przenigdy , jak na spowiedzi powiem nie widzialem tych liczb w takich ilosciach. Albo nie zwracałem uwagi. Jak na jakims filmie omen czy cos podobnego . Dziwne znaki. I sny mam dziwaczne.

Edytowane przez mzawek

Grundig High Fidelity

Możliwe jest ze w snach  mamy do  czynienia z jakąś niezalezną projekcją  prawdy ? 

sny prorocze itp?

Nieznam sie za bardzo na snach  ale podobno to zwieciadło świata .

===================

podobno w śnie człowiek śniacy ma dostep to tych ukrytych prawd tylko ze sam sposób przekazu jest czasem dziwny .

Ale zrozumiały .

Edytowane przez atmeg
  • Redaktorzy
17 minut temu, atmeg napisał:

podobno w śnie człowiek śniacy ma dostep to tych ukrytych prawd tylko ze sam sposób przekazu jest czasem dziwny .

Ale zrozumiały .

Opisałem swój sen tutaj:

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

11 minut temu, kangie napisał:

Opisałem swój sen tutaj:

Jeśli nie żartujesz sobie z tematu To znaczy ze jestes osobą która śledzi rozwoje cywilizacji ,zło i dobro  .Nie jesteś obojetny na losy ludzi .

jesteś Osobą bardzo społeczną ,prawdopodobnie dążącą do dobra dla nie tylko Ciebie ale reszty społeczeństwa .

No wiec widocznie kłamałeś .panie .

Niech ciebie Bóg wynagrodzi za twoje zasługi odpowiednio .

Bóg może wynagrodzi takie osoby np. ze jego dzieci nie beda widziec , Albo on i jego dzieci zachoruja na raka . 

Kto w ie co sie stanie z kimś kto bluzni.

Edytowane przez atmeg
4 godziny temu, atmeg napisał:

Możliwe jest ze w snach  mamy do  czynienia z jakąś niezalezną projekcją  prawdy ? 

sny prorocze itp?

Nieznam sie za bardzo na snach  ale podobno to zwieciadło świata .

===================

Ale zrozumiały .

Może to zachęta żeby się czymś zainteresować tzn. badać, szukać, dociekać, czytać. Jedno zdarzenie możemy określić mianem przypadku, ale pewnych zbiegów okoliczności już nie, chyba że chcemy być matematycznie nieobiektywni.

7 minut temu, atmeg napisał:

Bóg albo Bogowie stworzyli to ale jest pewne ze pozostawili i maja w dupie .

No nie, ja mam całkowicie odmienne zdanie. Dlaczego Bóg miałby być nachalny? Zarządzamy własną energią, czasem, siłą psychiczną, nasza wiedza o świecie jest bardzo ograniczona. Dlaczego takie radykalne wnioski?

1 minutę temu, Piotr_1 napisał:

No nie, ja mam całkowicie odmienne zdanie. Dlaczego Bóg miałby być nachalny? Zarządzamy własną energią, czasem, siłą psychiczną, nasza wiedza o świecie jest bardzo ograniczona. Dlaczego takie radykalne wnioski?

Nic niewiesz .Bogowie to nie ludzie .

W dniu 6.04.2025 o 16:49, atmeg napisał:

Niemcy w USA stracą swoje wpływy .

Lepiej nie! Werner von Braun na zawsze w naszych serduszkach! 🙂 

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W dniu 10.04.2025 o 20:08, Piotr_1 napisał:

Zarządzamy własną energią

Nie jest to prawdą. Prosty przykład...nie masz wpływu na swoją energię bo zmęczenie tak ciała jak i ducha w końcu zmusi Cię do tego by się wyspać i nie ma szans by to ominąć a skoro spać musisz to nie jesteś wstanie nad tym zapanować więc zarządzanie energią można wsadzić między bajki.

Poza tym we śnie jesteś bezbronny jak dziecko i np @TomekL3 uświadomi Cię, że typy z astrala wyssą z Ciebie podczas snu tyle energii ile tylko chcą 🙂 🙂 🙂 

...to ostatnie zdanie to żart ale Tomek w to wierzy

1 godzinę temu, expert napisał:

Nie jest to prawdą. Prosty przykład...nie masz wpływu na swoją energię bo zmęczenie tak ciała jak i ducha w końcu zmusi Cię do tego by się wyspać i nie ma szans by to ominąć a skoro spać musisz to nie jesteś wstanie nad tym zapanować więc zarządzanie energią można wsadzić między bajki.

Poza tym we śnie jesteś bezbronny jak dziecko i np @TomekL3 uświadomi Cię, że typy z astrala wyssą z Ciebie podczas snu tyle energii ile tylko chcą 🙂 🙂 🙂 

...to ostatnie zdanie to żart ale Tomek w to wierzy

Zarządzasz w momencie kiedy ją masz. Na przykład kolejność załatwiania spraw, optymalizacja miejsca pracy, książki które wybierasz, audycje których słuchasz, osoby z którymi się zadajesz lub nie. To tak samo jakbyś powiedział że nie zarządzamy własnymi pieniędzmi bo 2 dni przed wypłatą już Ci się pieniądze skończyły i ich nie masz. Stopień życiowego zniewolenia też ma wpływ na to zarządzanie, stąd pewnie niektórym może się wydawać że takie zarządzanie nie istnieje. Wtedy faktycznie - naszym życiem zarządzają inne osoby, albo wręcz je kontrolują. I pewnie tak często jest.

Natomiast sny mam swoje, więc chyba mniej więcej wiem jak działają. Ekspertem w tej dziedzinie jednak nie jestem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.