Skocz do zawartości
IGNORED

TVP coraz mniej laicka.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Adalbert95 napisał:

A to wredne kacapskie onuce....Premiera Tuska i Prezydenta Komorowskiego wiedziała TVP

Tak się niefortunnie składa, że wówczas ci wymienieni byli dość mocno kacapsko "onucowani".
W TVP się tym chwalili.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

39 minut temu, slawek.xm napisał:

nikt nie wybiera sobie czasu w którym żyje ale miejsce można jak najbardziej

To powinieneś wybrać Iran .

7 minut temu, slawek.xm napisał:
18 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To powinieneś wybrać Iran .

zawsze najbardziej mnie bawi jak ktos wie lepiej ode mnie co powinienem 🙂

Kto powiedział, że to dla Ciebie ma być lepiej? 🙂

Gość

(Konto usunięte)
16 minut temu, Zbig napisał:

Kto powiedział, że to dla Ciebie ma być lepiej? 🙂

nie wiedziałem , że przeze mnie tak bardzo cierpicie 🙂 🙂 🙂

Godzinę temu, MV2 napisał:

a Ty ?

lubię Kretę , Santa Severa, Malagę rodzinne miasto bratowej

lubię piasek Sahary na ulicach Lizbony i ogólnie klimaty śródziemnomorskie

osatnio szukam działki na wybrzeżu Portugalii z racji fajnego klimatu przez cały rok

... może tam dom postawię i resztę życia spędzę...

33 minuty temu, slawek.xm napisał:

A mnie bawi jak ktoś używa argumentu ,że jak się nie podoba to wynocha .

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

aż tak brutalny nie jestem ... poddałem tylko możliwość która jest oczywista zresztą 🙂

nie każdy lubi radomskie klimaty 🙂

9 minut temu, slawek.xm napisał:

nie wiedziałem , że przeze mnie tak bardzo cierpicie 🙂 🙂 🙂

lubię Kretę , Santa Severa, Malagę rodzinne miasto bratowej

lubię piasek Sahary na ulicach Lizbony i ogólnie klimaty śródziemnomorskie

osatnio szukam działki na wybrzeżu Portugalii z racji fajnego klimatu przez cały rok

... może tam dom postawię i resztę życia spędzę...

Też lubię klimaty śródziemnomorskie ale z tym piaskiem w Lizbonie to przesadziłeś . Na Kanarach to tak . Lubię tę portugalską prowincjonalność i smutę .

Gość

(Konto usunięte)

ale z tym piaskiem w Lizbonie to przesadziłeś

oj bardzo się mylisz .... czasem trzeba z parasolem chodzić ... ciekawe doświadczenie

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Lubię tę portugalską prowincjonalność i smutę .

dobre miejsce na pisanie i kontemplację

i święty spokój

15 minut temu, slawek.xm napisał:

aż tak brutalny nie jestem ... poddałem tylko możliwość która jest oczywista zresztą 🙂

nie każdy lubi radomskie klimaty 🙂

Jak i sądownictwo katolickie ( Urząd , lochy Watykanu )

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
20 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale to jest dobry argument, bo masz wybór i lepsze to niż narzucanie swoich paranoi.

Czemu bolszewickie? Jak rządziło PO i poszedłem do szefa po podwyżkę to ciągle słyszałem jak się nie podoba to wynocha i wtedy to nie było bolszewickie?

8 godzin temu, caleb66 napisał:

Czemu bolszewickie? Jak rządziło PO i poszedłem do szefa po podwyżkę to ciągle słyszałem jak się nie podoba to wynocha i wtedy to nie było bolszewickie?

Do szefa PO poszedłeś ?

Gość

(Konto usunięte)
10 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Dopiero teraz zauważyłeś ? Co za spostrzegawczość ! Po 8 latach działalności tej prymitywnej, klerykalnej indoktrynacji . PiS nam funduje katolickie państwo a do tego potrzebne są media .

Tvp ogladam od czasow kiedy pluł w mikrofon tow Wiesław, leciała Bonanza i dzenniki czytala pani Falska. Tak że ten komentarz zachowaj dla siebe. Jakieś porownanie chyba mam ? Uważasz że wogule tej stacji nie ogladam , więc temat bez sensu.

Gość

(Konto usunięte)

Nie , zdanie o TVP mam takie same. Ale czemu dopiero teraz zauważyłeś problem ?

Nie teraz .  Teraz otworzylem temat do dyskusji . Wtedy nie było ani AS , ani bocznicy. To było fizycznie nie mozliwe.

Gość

(Konto usunięte)
14 godzin temu, xniwax napisał:

...i nie jest.
Ja unikam nazwy - nadawca "publiczny" bo kojarzy to się z innymi przybytkami, wolę tak jak faktycznie jest - nadawca "państwowy".

A program św Elżbietki od telewizorów ---> to co to według ciebie jest ? Cały czas są wciskane motywy religijne,  prowadzone gadki o ciągłych modlitwach . To się robi denerwujące . Jak św Elżbietka od telewizorów robi taki wyznaniowy cyrk , to niech zmieni firmę . Ojciec Tadeusz czeka. Nadawca państwowy to też publiczny , jeśli państwowy to płacimy na niego podatki i tu żądanie abonamentu jest czystą hipokryzją i szczytem bezczelności przy tak dennej ramówce. 

Edytowane przez Wojtek 1959
14 godzin temu, Genesis napisał:

TVP nie spełnia żadnych standardów nadawcy publicznego. To typowa stacja partyjna wykonująca rozkazy z Nowogrodzkiej.

W zasadzie telewizja publiczna została przekształcona w pisowskie studio wyborcze 

Nawet Historia i Kultura są tą propagandą zainfekowane

Gość

(Konto usunięte)
25 minut temu, frank1 napisał:

W zasadzie telewizja publiczna została przekształcona w pisowskie studio wyborcze 

Nawet Historia i Kultura są tą propagandą zainfekowane

W Polsce od czasów telewizji - za komuny ----> propaganda PZPR z jej wkładką mięsną dalej nic się nie zmieniło. W zależności od tego z której strony wieje wiatr - taki skład jaka partia i ramówka też . Podobno dziennikarstwo jest apolityczne , co teraz jest nieprawdą .  Ja kiedyś obstawałem żeby sygnał telewizyjny zakodować i sprzedawać karty magnetyczne w celu oglądania telewizji . Wtedy może by się zastanowili jak zwiększyć popularność i swoje dochody. 

W dniu 23.04.2023 o 15:22, Genesis napisał:

Czyżby? Według oficjalnych danych kościoła wskaźnik dominicantes, informujący o procencie osób uczestniczących w niedzielnych Mszach świętych, w 2021 r. wyniósł w Polsce 28,3% i był to najniższy wskaźnik od 1989 r.

Ludzie pracują i nie mają czasu na liczenie osób niepraktykujących. Chyba że badania zleciĺa tvn25 a badanie przeprowadzono we wtorek.

W dniu 23.04.2023 o 15:13, porlick napisał:

Państwowa tv powinna być ogólna, neutralna i niezależna politycznie...

Już widziałem taką telewizję: Lisenko, Kraśko, Lewicka itp.

Ogólna jak Komenda-Zalewska, Neutralna jak Kraśko, Niezależna jak Lis. 

W dniu 23.04.2023 o 22:05, slawek.xm napisał:

Dlatego tak bawią mnie twoje wpisy.

Jestem Europejczykiem.

14 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Ludzie pracują i nie mają czasu na liczenie osób niepraktykujących. Chyba że badania zleciĺa tvn25 a badanie przeprowadzono we wtorek.

Już widziałem taką telewizję: Lisenko, Kraśko, Lewicka itp.

Ogólna jak Komenda-Zalewska, Neutralna jak Kraśko, Niezależna jak Lis. 

Taka to rozmowa z wyznawcami pislamu. Jak jakieś fakty (nie opinie) nie pasują do ich wizji świata, to podważają ich wiarygodność. Są to dane znanej lewackiej organizacji pod nazwą Instytut Statystyk Kościelnych. A czy faktycznie praca to jedyna przeszkoda do uczestnictwa w obrzędach? Proponuję najnowszą książkę Terlikowskiego, innego znanego lewaka, w której daje bardziej wiarygodną diagnozę obumierania kościoła w Polsce.  

Gość

(Konto usunięte)
19 godzin temu, Genesis napisał:

Taka to rozmowa z wyznawcami pislamu. Jak jakieś fakty (nie opinie) nie pasują do ich wizji świata, to podważają ich wiarygodność. Są to dane znanej lewackiej organizacji pod nazwą Instytut Statystyk Kościelnych. A czy faktycznie praca to jedyna przeszkoda do uczestnictwa w obrzędach? Proponuję najnowszą książkę Terlikowskiego, innego znanego lewaka, w której daje bardziej wiarygodną diagnozę obumierania kościoła w Polsce.  

Terlsiowi to ja nie wierzę. Jak dla mnie to fanatyk religijny. Tacy jak on maja rozdwojenie jaźni ,teraz u niego jest ten drugi etap rozdwojena , etap na nie. Prędzej zostanie rzecznikiem prasowym TVP i będzie dzienniki czytał jak pani tow Falska.

W dniu 23.04.2023 o 18:57, porlick napisał:

A ja uważam, że słusznie może się kojarzyć z pewnym publicznym przybytkiem, a i personel wykazuje podobne cechy...

TVP zawsze była państwowa, każda władza zawsze obsadzała tam swoich ludzi tak było jest i będzie.

W dniu 24.04.2023 o 09:25, frank1 napisał:

za PO było to samo a w okresie wyborów nie wypełnili obowiązków ustawowych. Kiedyś TVN był względnie normalny i się go oglądało.

Edytowane przez fetek
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.