Skocz do zawartości
IGNORED

Mężczyżni są z Marsa, kobiety z Venus. Wątek obyczajowy.

Rekomendowane odpowiedzi

To akurat stereotyp.

Godzinę temu, piramidon napisał:

Ponieważ to "wątek obyczajowy" - przypominam stare zasady:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cyfrowa kopia całości publikacji do pobrania:

Ukryta Zawartość

I komu to przeszkadzało ?😉

Ala tak na poważnie . Warto wiedzieć jak było kiedyś .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, TomekL3 napisał:

To nie stereotyp, to moja i nie tylko obserwacja skupienia uwagi/energii kobiet i mężczyzn.

to jak poznajesz siebie przez serce skoro to domena płci pięknej?

a co z pozostałymi 256 płciami? 🙂

Zapytaj stwórcę , to jego robota.

A poza tym jest tak jak napisałem na poprzedniej stronie .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
12 minut temu, slawek.xm napisał:

a co z pozostałymi 256 płciami? 🙂

To już 256 jest? Przez 300.000lat ewolucja wykształciła zaledwie 2 płcie, a przez ostatnie kilka aż 256 - to się nazywa przyspieszenie! Obawiam się jednak, że jeśli nie przyhamujemy z tym rozwojem, to za kilka lat płci będzie więcej niż osobników gatunku ludzkiego.

-----

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Mylisz się i to na kilka wątków: Bóg stworzył Świat idealnym, całe zło i głupota powstało z woli ludzkiej.  No ale jeśli treści Biblii szukasz w wypierdach celebrytów...

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

a co z pozostałymi 256 płciami?

Istoty obu mogą odkryć siebie poprzez serce. Jednakże w świecie zdominowanym przez energię męską to kobiety częściej w nim przebywają, w większości nieświadomie, choć teraz to się szybko zmienia.
A poza tym jest tak jak napisałem na poprzedniej stronie .

Możesz zapytać siebie, jesteś przecież nieodłączną częścią stwórcy.
4 godziny temu, szymon1977 napisał:

To już 256 jest? Przez 300.000lat ewolucja wykształciła zaledwie 2 płcie, a przez ostatnie kilka aż 256 - to się nazywa przyspieszenie! Obawiam się jednak, że jeśli nie przyhamujemy z tym rozwojem, to za kilka lat płci będzie więcej niż osobników gatunku ludzkiego.

-----

Mylisz się i to na kilka wątków: Bóg stworzył Świat idealnym, całe zło i głupota powstało z woli ludzkiej.  No ale jeśli treści Biblii szukasz w wypierdach celebrytów...

Mylisz się , ewangelie czytałem jak jeszcze Ciebie nie było na świecie. Po prostu uważam,że zanim się coś odrzuca to trzeba to przeczytać i starać się zrozumieć . To bardzo ciekawa lektura. Nawet nie przypuszczałem ile cytatów z ewangelii funkcjonuje w polszczyźnie.

4 godziny temu, TomekL3 napisał:

Istoty obu mogą odkryć siebie poprzez serce. Jednakże w świecie zdominowanym przez energię męską to kobiety częściej w nim przebywają, w większości nieświadomie, choć teraz to się szybko zmienia.
Możesz zapytać siebie, jesteś przecież nieodłączną częścią stwórcy.

Łączność z nim straciłem kilkadziesiąt lat temu .

Łączność z nim straciłem kilkadziesiąt lat temu .

To ,,raczej,, niemożliwe. Co najwyżej możesz być nieświadomy tej łączności.
Nie piszę tu o biblijnym bogu, choć i ten jest częścią całości
Gość

(Konto usunięte)
24 minuty temu, TomekL3 napisał:

Co najwyżej możesz być nieświadomy tej łączności.

18 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Skoro wiesz lepiej .

z chrześcijańskiego punktu widzenia Bóg nigdy nie odtrąca stworzenia ...nawet jeśli to stworzenie ma Boga w ...nosie

dlatego porzucenie Stwórcy jest niemożliwe... można się Go zaprzeć ale nigdy oderwać od Niego

Ale ja mam inny punkt widzenia.

Ale do rzeczy. To wątek o facetach i kobitkach .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

ewangelie czytałem jak jeszcze Ciebie nie było na świecie.

Niezbyt uważnie biorąc pod uwagę, co na temat jej treści wypisujesz.

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale do rzeczy. To wątek o facetach i kobitkach .

Jestem za.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 29.05.2023 o 15:33, Chicago napisał:

Jak mężczyzna i kobieta nie mogą się dogadać w jakimkolwiek związku, obojętnie czy lużnym czy małżeńskim z obiecanekami cacankami i innymi, to najlepszym rozwiązaniem jest odejść i zapomnieć o sobie. Ja, byłem zawsze bardzo smutny przez co najmniej kilka tygodni po rozstaniu ze swoimi ukochanymi dziewczynami, ale z dtugiej strony, bardzo szybko mnie jakaś inna kosmitka wyczaiła i zapuściła sidła, więc szybko zapominałem o tej starej miłości i angażowałem się w nową, po czym znowu było podobnie jak w poprzednim układzie - więc sytuacja się powrtarzała i przyzwyczaiłem się do tych rozstań. Teraz, o dziwo, też jest podobnie, ale ukochana nie chce odejść, a i ja w sumie nie chcę, żeby odeszła. Więc nie jest żle.

... mówią, że inteligentna i wyrozumiała żona, sama odchodzi po dziesięciu latach, ale nie wiem czy to jest prawda...??? W każdym razie, chciałem powiedzieć, że ja od ani jednej swojej kobiety sam nie odszedłem - wszystkie same odeszły.

Wniosek raczej oczywisty = coś jest z Toba nie tak .

Skoro 5 kobiet od Ciebie odeszło .

Taka moja malutka podpowiedż .

Jeśli masz kogoś zaufanego, kto zna Ciebie i Twoje  życie, to z taka osoba pogadaj .Szczerośc zazwyczaj się powiększa po alkocholu .

Zrób od ręki zastrzeżenie .

Chcę słyszeć prawdę . Tylko prawdę .

jeśli masz Inteligentna osobę pod ręka to z nia pogadaj .

Tylko musisz w pogadance byc absolutnie szczery . Szczery wobec interlokutora a szczególnie wobec siebie .

A to trudna sztuka .

Bez urazy dla piszacych w tym watku .

Z takiej publicznej gadki nic nie wyniknie .

Tych kilka wpisów już to pokazuje .

Edytowane przez dulon184
z chrześcijańskiego punktu widzenia Bóg nigdy nie odtrąca stworzenia ...nawet jeśli to stworzenie ma Boga w ...nosie
dlatego porzucenie Stwórcy jest niemożliwe... można się Go zaprzeć ale nigdy oderwać od Niego

Znaczy są cechy wspólne. Jak dobrze się przyjrzysz to zauważysz, że religia tu jest niepotrzebna.
13 godzin temu, TomekL3 napisał:

Warto też dodać, że kobiety to serce a mężczyźni umysł.

30-letnie Polki wybierają samotność. "Chcę partnera, nie zagubionego chłopca

Wg badań, poziom testorenu wspólczesnych 20latków stanowi 20% poziomu testostetronu mężczyzn sprzed 100lat. 

Gratuluję chłoptasiom. Walczcie o prawa kobiet. Kobiety was zapłodnią.

6 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Gratuluję chłoptasiom.

Zacznij cofanie ewolucji od siebie. Zamiast po mięso do marketu chodź z łukiem do lasu, mieszkaj w namiocie, czekaj aż uderzenie pioruna rozpali ogień lub jedz surowe mięso. Pewnie testosteron na tyle Ci wzrośnie, że będziesz mógł zapładniać wszystko co na drzewo nie ucieka.

W dniu 27.05.2023 o 15:38, Chicago napisał:

schody

Zapytałem żonę o "schody" i pierwszą rzeczą na którą zwróciła uwagę, było - środowisko. Czyni różnicę poszukiwanie kandydatki na trwały związek wśród czeskich swingersów, dziewczyny z paryskiego Pompidou czy z Supraśla. Drugą sprawą o której wspomniała i która m.in jest przyczyną samotności moich kolegów jest komfort codzienności a w zasadzie jej brak. To odpowiednie i oczekiwane warunki do jedzenia, mycia, wypoczynku i spania. Pierwsze zauroczenie szybko może minąć po znalezieniu zużytych tamponów w pralce czy klejącego się od brudu kuchennego blatu. 

Dziś nie zaakceptowałbym papierosów, codziennego alkoholu, dragów, brudu, braku rozwoju, zamiłowania do seriali, ortodoksyjnych poglądów czy chorobliwej otyłości. Obawiam się, że nie stworzyłbym już trwałego związku 😞 

Gość

(Konto usunięte)
25 minut temu, rafal735r napisał:

A skond som lgbt? 

zależy które ...każden jakowyś meldunek ma ino niektóre pkpeowe ławki a kible okupujo 🙂

Płeć może być genetyczna (chromosomowa), genitalna lub osobowościowa. Najlepszym układem dla człowieka jest pokrywanie się płci w tych wszystkich wymiarach a najgorszym (najbardziej bolesnym) rozstrzał wszystkich trzech: np genitalny obojnak w ciele niskiej blondynki z mózgiem mężczyzny. Lekkie niedopasowanie (genetyczno-psychiczne) jest raz na 20-40 tysi... Wcale nie tak rzadko, aby to wykpiwać. W niewielkiej szkole w mojej okolicy jest około 10 przypadków, nastolatki już nie boja się o tym mówić. 

2 godziny temu, Stream napisał:

Zacznij cofanie ewolucji od siebie. Zamiast po mięso do marketu chodź z łukiem do lasu, mieszkaj w namiocie, czekaj aż uderzenie pioruna rozpali ogień lub jedz surowe mięso. Pewnie testosteron na tyle Ci wzrośnie, że będziesz mógł zapładniać wszystko co na drzewo nie ucieka.

30-letnie Polki wybierają samotność. "Chcę partnera, nie zagubionego chłopca"

1 godzinę temu, rafal735r napisał:

A skond som lgbt? 

Jak ogólnie wiadomo z nadmanganianu chlorku potasu .

Płeć może być genetyczna (chromosomowa), genitalna lub osobowościowa. Najlepszym układem dla człowieka jest pokrywanie się płci w tych wszystkich wymiarach a najgorszym (najbardziej bolesnym) rozstrzał wszystkich trzech: np genitalny obojnak w ciele niskiej blondynki z mózgiem mężczyzny. Lekkie niedopasowanie (genetyczno-psychiczne) jest raz na 20-40 tysi... Wcale nie tak rzadko, aby to wykpiwać. W niewielkiej szkole w mojej okolicy jest około 10 przypadków, nastolatki już nie boja się o tym mówić. 
Byłoby ich więcej, ale się nie mnożą.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka

10 godzin temu, YunnanTEA napisał:

30-letnie Polki wybierają samotność

Bo jest nowomoda:

"Myślałaś kiedyś o tym, żeby ze swojej diety wykluczyć chipsy, czekoladę, mięso, ale czy przyszło ci do głowy, by wykluczyć z niej... mężczyzn? "No men diet" to styl życia, do którego spróbowania namawiają kobiety"...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez piramidon

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

No tak, faceci są wspaniali tylko te kobiety jakieś dziwne. Znamy to ,znamy .

Chyba nie, skoro z nich kobiety rezygnują...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez piramidon

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

To może czas zająć się facetami .

W moim szeroko pojętym otoczeniu , już od wielu lat obserwuję zjawisko,że w małżeństwach to kobiety " noszą spodnie ".

19 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To może czas zająć się facetami .

W moim szeroko pojętym otoczeniu , już od wielu lat obserwuję zjawisko,że w małżeństwach to kobiety " noszą spodnie ".

Nic gorszego na świecie

Nie przydarzy się nam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.