Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Ajothe napisał:

inteligentni ludzie nie dali się nabrać 😁

lol 😉 a najbardziej inteligentni, podpuszczeni jak dzieci we mgle zbojkotowali referendum - bezpośredni głos narodu... 

i teraz się okaże zaraz że głupie pytania referendalne nie były głupie a kluczowe

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Poproszę Cię tylko raz: przestań pisać o mnie i zacznij na temat.

Od zwracania mi uwagi i formułowania tego typu próśb jest Administracja i Moderacja. Nie Ty.

16 minut temu, Ajothe napisał:

tyłu imigrantów azjatyckich

przyjdą afrykańscy 😉 

17 minut temu, Ajothe napisał:

sam prywatyzował spółki skarbu państwa

a ile reprywatyzował...

ja nie umiem jakoś zapomnieć że po 4 latach PO mimo braku 13, 14, 500+, wyższego wieku emerytalnego, sprzedania co się tylko dało oraz likwidacji  OFE zadłużenie wzrosło horendalnie...

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

I oczywiście nie zauważyli napisu " sektora samorządowego" a to domena parti oszustów ( w skrócie,PO)

Dziś wyszło na jaw że Kraków jest bankrutem.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

2 minuty temu, marek-1969 napisał:

Kraków jest bankrutem

Nic dziwnego skoro rząd PiS nakładał na samorządy coraz nowe obciążenia finansowe nie finansując tego ani groszem ze środków centralnych.

Winny oczywiście PiS.

Ale Donald " nic nie mogę" już biegnie z odsieczą.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Żeby zrozumieć ironię trzeba wyłączyć " wolne media"

7 godzin temu, xniwax napisał:

Nie chodzę tam gdzie pełno chamów.

Więc pewnie Cię nigdzie nie zapraszaja.

3 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Oglądam obecnie namiętnie obrady sejmu, choć nigdy tego nie robiłem, ciekawszych rzeczy w tv w tym czasie nie ma, a kanałów mam sporo 🙂 Fajnie  że to będzie dozowane. Upokorzenie i zaraz skowyt pisowców i tak przez wiele tygodni. Wisienka to będzie odblokowanie tvp. A jakby tak powsadzali tych co na to zasłużyli i będzie transmisja to Breaking Bad zostaje zdetronizowany w moim rankingu 🙂

ja mam gotowe kilkadziesiat kaset do nagrywania procesów pisowych -o ile będa i beda na żywo.

12 minut temu, dulon184 napisał:

ja mam gotowe kilkadziesiat kaset do nagrywania procesów pisowych -o ile będa i beda na żywo.

Tusk cię oszukał, nie będzie żadnych procesów pisowych. Jeszcze ci nie powiedzieli?

8 minut temu, caleb66 napisał:

Tusk cię oszukał, nie będzie żadnych procesów pisowych. Jeszcze ci nie powiedzieli?

Żyj dalej w krainie marzeń. Przebudzenie będzie bardzo bolesne. Dla Ciebie.

9 minut temu, caleb66 napisał:

Ależ będą. Twoje wpisy wylądują na biurku Pana Premiera Tuska. Mam je wszystkie. Obiecałem ci to.

6 minut temu, papageno napisał:

Ależ będą. Twoje wpisy wylądują na biurku Pana Premiera Tuska. Mam je wszystkie. Obiecałem ci to.

Obiecanki cacanki.

15 minut temu, Bobcat napisał:

Przebudzenie będzie bardzo bolesne. Dla Ciebie.

Ośmieszasz się jak zwykle.

20 minut temu, caleb66 napisał:

Ośmieszasz się jak zwykle.

Jeśli ktoś - to na pewno nie ja.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PiS-owskie bojówki w akcji. Ich miejsce jest w kiciu. Jak każdej chuliganerii.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie stawił się? Policja powinna go doprowadzić.

Ukryta Zawartość

Widzę lemingom aż piana z ust leci w nadziei zemsty . Za " krzywdy" o których dowiadywali się z " wolnych mediów" 

Ale na szczęście większość z nich to zwykle tchórze które czekają że ktoś odwali za nich brudną robotę

24 minuty temu, Bobcat napisał:

Nie stawił się? Policja powinna go doprowadzić.

Oczywiście że się nie stawił bo to proces polityczny

Pierwszy od czasów upadku komuny

36 minut temu, marek-1969 napisał:

Widzę lemingom aż piana z ust leci w nadziei zemsty . Za " krzywdy" o których dowiadywali się z " wolnych mediów" 

Ale na szczęście większość z nich to zwykle tchórze które czekają że ktoś odwali za nich brudną robotę

Bobcat wkleił wyżej, że jacyś "odważni" pomalowali płot Kidawy Błońskiej. Zemsta za zabranie koryta. Pewnie nawet nie tym "odważnym" zabrano koryto tylko ich panom, którzy ich tresowali poprzez "wolne media" pisowskie. Musieli być nieźle wkur.i tymi wygranymi wyborami, więc piana z pyska mogła się toczyć.

Nowa koalicja załatwi to w cywilizowany sposób. 

11 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Oglądam obecnie namiętnie obrady sejmu, choć nigdy tego nie robiłem, ciekawszych rzeczy w tv w tym czasie nie ma, a kanałów mam sporo 🙂 Fajnie  że to będzie dozowane. Upokorzenie i zaraz skowyt pisowców i tak przez wiele tygodni. Wisienka to będzie odblokowanie tvp. A jakby tak powsadzali tych co na to zasłużyli i będzie transmisja to Breaking Bad zostaje zdetronizowany w moim rankingu 🙂

Ja tyż  😉

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

17 godzin temu, Piękny Stefan napisał:
18 godzin temu, Maju napisał:

Czujesz się zdruzgotany.....nie taka była moja intencja.   🙂

Aż się boję podać kolejne byś tego gorzej nie odchorował.....ułaskawie nie dotyczyło pedofilii (to już odsiedział) a kuriozalnego zakazu zbliżania się gdy i tak mieszkał z rodziną.....a to może ciebie dobić:  decyzję  pozytywnie zaopiniowały sądy dwu instancji.

Ukryta Zawartość

Nadal obrzydliwe.

Nie ochłonąłeś....."obrzydliwe" piszesz.
Masz rację, najbardziej jednak obrzydliwe jest to że w wielu rodzinach osoby dorosłe tolerują zboczone osoby i ta pedofilia w ogóle nie wychodzi na światło dzienne.....a wszystkie poważne badania nad problemem wskazują, że jest tego ogrom!
To jest naprawdę obrzydliwe, że bardzo mało się o tym nieszczęściu dzieci mówi.

Tu dwie dorosłe osoby matka i niegdyś (dekadę temu) molestowana córka wstawiają się za nim by znieść kuriozalny zakaz zbliżania się, kuriozalny, bo ten człowiek z nimi mieszka. Twierdzą że wspiera rodzinę, pracuje na nią, przestał pić i zmienił się.....to należało dokładnie sprawdzić  a wtedy przychylenie się do woli pokrzywdzonych może nie wydawać się tak bardzo obrzydliwe, bo bywa tak że nawet tacy ludzie się zmieniają.

W tym przypadku

6 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

jacyś "odważni" pomalowali płot Kidawy Błońskiej

Kolejne obrzydlistwo....."przecież jakby natura chciała to by  (nie tylko) przekop zrobiła" ten płot też by pomalowała.....    🙂

6 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Nowa koalicja załatwi to w cywilizowany sposób. 

Pisz tak Pięknie Stefanie.....dumny jestem z twojej wiary w ludzi.    🙂

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

18 minut temu, Maju napisał:

."przecież jakby natura chciała to by  (nie tylko) przekop zrobiła" ten płot też by pomalowała.....    🙂

Jakby natura chciała, to między Warszawą a Łodzią by było wielkie naturalne lotnisko a nie jakieś pola. 😄

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jakby natura chciala to mielibyśmy góry na wschodzie i zachodzie a nie na południu,  święty spokój z  sąsiadami i srodziemnomorski klimat 

13 minut temu, il Dottore napisał:

Jakby natura chciała, to między Warszawą a Łodzią by było wielkie naturalne lotnisko a nie jakieś pola. 😄

Przecież jest...

Lądowisko dla bocianów...

Naturalne🙂...

3 minuty temu, costa brava napisał:

srodziemnomorski klimat 

O niczym tak nie marzę, jak o palmach na bulwarze w Mielnie. Ale że Globalne Ocipienie to tylko ściema, to mogę sobie jedynie pomarzyć.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

50 minut temu, Maju napisał:

"przecież jakby natura chciała to by  (nie tylko) przekop zrobiła" ten płot też by pomalowała.....    🙂

Płot nie jest poświęcony jak kościoły, więc marna szansa, że zaczadzeni się zbiorą i go obronią przed wandalami.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

17 godzin temu, xniwax napisał:
W dniu 14.11.2023 o 15:02, Bobcat napisał:

PiS jest traktowany tak, jak w latach 2015 - 2023 traktował opozycję.

Prawda jest taka, że tylko w okresie 2015-2019 najmniejszy klub nie miał wice marszałka czyli PSL (w wyborach otarł się o próg wyborczy). 

Jak zwykle ich zapewnienia, wskazywanie na "fakty" to jedno wielkie mijanie się z prawdą.
Już to wklejałem że  był taki okres gdy była równowaga w Prezydium Sejmu między rządzącą koalicją a opozycją (3 do 3), kolejny wicemarszałek oznaczałby przewagę opozycji a tak nigdy nie było.....dalej manipulują insynuując że było inaczej!

Takiej sytuacji jak teraz, że opozycja ma wątpliwego jednego członka (Bosak) nigdy nie było.....a jeszcze "argumentują" pisząc tu "po co pisowi było wtedy tylu wicemarszałków"......jakbym się spodziewał mądrej odpowiedzi zapytałbym;  po co teraz totalnym WSZYSCY!!   🙂

16 godzin temu, szymon1977 napisał:

możecie się licytować: co było pierwsze

Nie będzie licytacji, bo początków należy szukać wiele wcześniej....wtedy gdy PiS nie zgodził się by PO objęła kluczowe ministerstwa i nie postał POPiS. Wtedy obrażeni tym rozpoczęli mowę nienawiści.....

16 godzin temu, Ajothe napisał:

Pierwsze było "spieprzaj dziadu"

Ten "dziad" był z PO.....nie wiedziałem.....ty pewnie nie wiesz że najpierw obrzucił Kaczyńskiego stekiem wyzwisk a wasze media tylko reakcję Kaczyńskiego nagłośniły.  

15 godzin temu, (nie)przecietniak napisał:

Musimy być precyzyjni. Pierwsze było

Co było pierwsze, prowokacji ten pocięty filmik nie pokazuje niestety.....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

58 minut temu, Maju napisał:

Pisz tak Pięknie Stefanie.....dumny jestem z twojej wiary w ludzi.    🙂

Ty chyba nie wiesz na czym polega chrześcijaństwo. Czytając co piszesz nawet pewien jestem.

Edytowane przez Piękny Stefan
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.