Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Trybunal Konstytucyjny został powołany przez Jaruzelskiego zgadnijcie po co ? Żeby pilnował prawa do którego tak był przywiązany generał? Pudło  

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Nie wiedziałem.

Raczej pre dublerów.

Krótko przed końcem kadencji Sejm większością PO-PSL w 2015 r. wybrał pięciu nowych sędziów TKchoć mógł tylko trzech. 
Nowy Sejm się z tym nie zgodził i wybrał pięciu zamiast dwóch.
Czyli PO-PSL podrzucił trzy świeże jaja i dwa zgniłe, a PiS je wydłubał i wyrzucił, wstawił w zamian trzy plomby i dwa świeżutkie jaja.
Konkluzja, jedni i drudzy pod tym względem są warci siebie.
Co odbija się czkawką i będzie dalej.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

6 minut temu, atmeg napisał:

Dopuki Niemcy bedą dominować ozna cza to zło ,morderstwa  ,nienawiść ,zabijanie innych ludzi.

I zabieranie pieluch polskim dzieciom.

I Prezesowi też.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

12 minut temu, Jaro_747 napisał:

I zabieranie pieluch polskim dzieciom.

I Prezesowi też.

pamietam ciebie jak sie cieszyłeś po wypadku samolotu w Smoleńsku.

Bedziesz miał fochy u Putina .

1 minutę temu, xniwax napisał:

Raczej pre dublerów.

Krótko przed końcem kadencji Sejm większością PO-PSL 2015 r. wybrał pięciu nowych sędziów TKchoć mógł tylko trzech. 
Nowy Sejm się z tym nie zgodził i wybrał pięciu zamiast dwóch.
Czyli PO-PSL podrzucił pięć zgniłych jaj, PiS je wydłubał i wyrzucił, wstawił w zamian trzy plomby i dwa świeżutkie jaja.
Konkluzja, jedni i drudzy pod tym względem są warci siebie.
Co odbija się czkawką i będzie dalej.

No proszę jaki symetrysta się nagle znalazł.

Ale niestety kłamiesz.

Bo różnica jest taka, że żaden z sędziów wybranych przez wcześniejszy Sejm nie został zaprzysiężony, natomiast sędziami zostali wszyscy sędziowie wybrani przez PiS. W tym trzech dublerów.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, atmeg napisał:

pamietam ciebie jak sie cieszyłeś po wypadku samolotu w Smoleńsku.

Masz zaburzenia pamięci, albo po prostu kłamiesz.

Jestem Europejczykiem.

57 minut temu, Bobcat napisał:

normalnych dobrosąsiedzkich relacji

Oddanie Niemcom suwerenności nazywasz dobrosąsiedzkimi relacjami?

Trochę zbyt łagodne określenie. Gdyby do mnie przyszedł sąsiad i chciałby mi rozkazywać i ustawiać mi rzeczy w domu, to bym mu najpierw pokazał międzynarodowy palec, potem sąsiad by dostał w trąbę a potem oczywiście kujawiak.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

4 minuty temu, il Dottore napisał:

Oddanie Niemcom suwerenności

Jutro początek czyli jak lewactwo i odradzająca się Rzesza Fryców zacznie przejmować "pokojowo" Europę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

delikatnie bo nalepszych utworów tu nie powinno sie dawać 

co ciekawe ci pro Niemcy i pro ruscy tu to i tak głusi .....inaczej być nie może 

3 minuty temu, xniwax napisał:

Jutro początek czyli jak lewactwo i odradzająca się Rzesza Fryców zacznie przejmować "pokojowo" Europę.

Ja tego nie rozumiem. Dlaczego mamy im się poddawać? Przecież nie wygrali teraz z nami żadnej wojny, nie zabili żadnego polskiego żołnierza ani cywila, nie pokonali naszej armii w polu.

Więc o co chodzi? Przecież nasi dziadkowie własne życie oddawali, żeby Polska była wolna i suwerenna.

A dziś Niemiec ma mi mówić, czy mi wolno wejść do polskiego lasu, który za gówniarza sam sadziłem??? Mało tego życiem nie przypłaciłem, bo mi żmija wpełzła pod dres.

A paszli won!

Niedługo zostanie zakazane, więc zaśpiewajmy.

Bo za Chyżego będzie wolno śpiewać tylko wersję oficjalną: "Najlepszy w świecie jest Berliner Kindl".

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Pojmuję, że reżimowa propaganda produkuje tak debilne fejki, że nawet dziecko to widzi.

Ale nie rozumiem jakim cudem ktoś kto skończył jakąś szkołę bezrefleksyjnie powiela te brednie.

Jestem Europejczykiem.

12 minut temu, Jaro_747 napisał:

Pojmuję, że reżimowa propaganda produkuje tak debilne fejki, że nawet dziecko to widzi.

Ale nie rozumiem jakim cudem ktoś kto skończył jakąś szkołę bezrefleksyjnie powiela te brednie.

zacznij od siebie .zobacz kim jesteś? A nikim pozytywnym.

ach tamk niech bedzie ...niech sie cieniasy dokształcą ...

4 godziny temu, atmeg napisał:

zacznij od siebie .zobacz kim jesteś? A nikim pozytywnym.

ach tamk niech bedzie ...niech sie cieniasy dokształcą ...

Najpierw doedukuj się w zasadach poprawnej pisowni, a później doradzaj.

Chyba, że translator ma problem z przetłumaczeniem z cyrylicy na polski🤔...

4 godziny temu, atmeg napisał:

dlaczego padło haslo że nie wolno muzy ,kiedyś ? 

Chodzi o to ze nie wolno ? Nie powinniście ....

Nieco łatwiejsza muza choć dla pewnych osób i tak zbyt ciężka bo z wolnego kraju .

Wokalistka zmarła kilka lat temu .

A jeszcze raz ...

dociera do tych Niemieckich i Ruskich głów taka muza ? choć troszke dociera .

Do twojej dociera jedynie muza taka, jak ,,Kalinka" lub ,,Biełyje róży"...

Czyżbym pomylił tematy, skąd tu ten "kącik muzyczny" się wziął??
W myśl powiedzenia "muzyka łagodzi obyczaje"?

Jestem za, tylko proszę trzymajcie jakiś poziom, by mi tu który Zenka nie zapodał!  
Ze swojej strony deklaruję że jakaś "kościelna" muzyka może się pojawić...    🙂

16 godzin temu, Piękny Stefan napisał:
16 godzin temu, jar1 napisał:

Na dodatek chlali, całowali się, jeden z psem, drugi z facetami🙂

Pewnie dlatego prawaki nagminnie dostają rozwody kościelne

Stefanie pięknie że znowu zabrałeś głos.
Ciekawe czy zauważyłeś, że przyłączyłeś się (pewnie zupełnie przypadkowo) do insynuacyjnego wylewana pomyj zupełnie nielogicznym wpisem pisząc to o "prawakach".
Abstrahując od ignorancji jaka się wykazałeś (nie ma czegoś takiego jak "rozwody kościelne") i kłamstwa o "nagminności" to trudno by lewacy czy jacyś katolicy "na papierze" dostawali "rozwody", bo ci żyją na "kocią łapę" albo na kontrakcie państwowym, nie potrzebują ślubów kościelnych.

18 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

uciekł... A tak dobrze nam szło... 

O kim tu piszesz, jakim nam?
Tobie nigdy tu dobrze nie szło a idzie coraz gorzej....   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

14 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Jak do tego dojdzie kaczorro będzie pachniał pisem jeszcze bardziej 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

iuWktkpTURBXy85ZTMwZDA0YjYwYTBkYTBmZmFkYzAzNmRiYTU2ZDNkMS5qcGeSlQPM0s0BIM0HLM0ECZMFzQSwzQJY.jpeg

Gratuluję pamięci.....zapomniałeś jeszcze zwrócić uwagę na spodnie, nie każdy z was jest tak spostrzegawczy i bystry jak ty.....pomyśleć powinieneś też o jakimś kąśliwym komentarzu......zebrałbyś od swoich znacznie więcej laików, od lubiących ten "poziom" dyskusji.

A przy okazji, ciekawe co o Tusku wie Giertych że mu immunitet zafundował a może i coś więcej.......może wiesz?.   🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

13 godzin temu, Zbig napisał:
13 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Lechu Miler, Włodek Cimoszewicz, Mareczek Belka, Dareczek Rosati, Januszek Lewandowski, Lechu Balcerovich, kilku generałów np. Pytel?

Pytel?  W 1989 był studentem psychologii.  Reszta to emeryci.

Jak na emerytów to dziarskie chłopaki, robią dużo "dobrego" w PE dla sprawy i towarzyszy.....Polskę to mają wiadomo gdzie, tam gdzie każdy lewak.

11 godzin temu, costa brava napisał:

Czyli maksymalnie za 2 miesiące a nie za 2 i pół od wyborów powinien być  nowy rząd 

To logiczne.
Sądząc po tym co mają w programach, co naobiecywali, jak długo będą dogadywać się co do stanowisk to (bez totalnego chaosu) minimum tyle potrwa.   🙂

7 minut temu, Maju napisał:

Gratuluję pamięci.....zapomniałeś jeszcze zwrócić uwagę na spodnie, nie każdy z was jest tak spostrzegawczy i bystry jak ty.....pomyśleć powinieneś też o jakimś kąśliwym komentarzu......zebrałbyś od swoich znacznie więcej laików, od lubiących ten "poziom" dyskusji.

Kto miał zrozumieć to zrozumiał. Swoją trzódkę prowadź za rąsię. My sobie damy radę.

41 minut temu, Maju napisał:

Stefanie pięknie że znowu zabrałeś głos.
Ciekawe czy zauważyłeś, że przyłączyłeś się (pewnie zupełnie przypadkowo) do insynuacyjnego wylewana pomyj zupełnie nielogicznym wpisem pisząc to o "prawakach".
Abstrahując od ignorancji jaka się wykazałeś (nie ma czegoś takiego jak "rozwody kościelne") i kłamstwa o "nagminności" to trudno by lewacy czy jacyś katolicy "na papierze" dostawali "rozwody", bo ci żyją na "kocią łapę" albo na kontrakcie państwowym, nie potrzebują ślubów kościelnych.

A Tusk? 

45 minut temu, Maju napisał:

O kim tu piszesz, jakim nam?
Tobie nigdy tu dobrze nie szło a idzie coraz gorzej....   🙂

No ale to ty zwiałeś jak się zakręciłeś z Niemcami 🙂 Posyp głowę popiołem. Ja ci wybaczam te oszczerstwa.

Gdzież to o Piękny Stefanie oszczerstwa dostrzegasz.....niczego poza prawdą o tobie przecież nie piszę.   🙂

10 minut temu, Piękny Stefan napisał:
Godzinę temu, Maju napisał:

bo ci żyją na "kocią łapę" albo na kontrakcie państwowym, nie potrzebują ślubów kościelnych.

A Tusk? 

Tusk potrzebował głosów katolików w wyborach to wziął ślub kościelny.....tak pięknie jesteś bystry Stefanie a tego nie wiesz?

Wstydź się.   🙂

Edycja:
Wracając do Tuska.
Jakby był przyzwoity i przyznał się wziął ślub z tego powodu to sąd kościelny natychmiast orzekłby nieważność takiego małżeństwa.....sam się sobie dziwię jak mnie poniosło.....jakby był.....   🙂

Edytowane przez Maju

Miszczu (błąd zamierzony) logiki @Ajothe o czym ty do mnie piszesz???

1 minutę temu, Maju napisał:

Tusk potrzebował głosów katolików w wyborach to wziął ślub kościelny.....tak pięknie jesteś bystry Stefanie a tego nie wiesz?

Wstydź się.   🙂

Te prawackie oszczercze media... Wstydź się. Tusk wziął ślub kościelny, bo Gośka całe życie o tym marzyła, a Donald ją kocha. 

Nie kompromituj się Stefanie......Gośka chciała po ponad dwudziestu latach akurat przed wyborami.....ech naiwny, naiwny naiwny?

@Ajothe trzeba by długo tłumaczyć że o ślubie kościelnym hipokryty gadamy.....on nie wiadomo o czym

10 godzin temu, caleb66 napisał:

Tusk złamał prawo jako pierwszy umieszczając trzech dublerów w TK

Tusk może.....on ciągle wszystko dubluje, zwłaszcza nie wywiązywanie się z obietnic.      🙂

9 godzin temu, soundchaser napisał:
9 godzin temu, caleb66 napisał:

Masz linki

Do czego? Tutaj gdzieś 30 stron wstecz? Nie żartuj.

Nie żartuje, podał wczoraj.....ja jakoś znalazłem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

9 godzin temu, atmeg napisał:

nie kłam 

Oficjalne dane PKW. A że dla Ciebie niewygodne? No cóż... Musisz się z tym pogodzić. Więc proszę nie formułować prowokacyjnych zarzutów.

donald to pieluszki noworodkom zabierze dla niemcow .

Co zdanie to bardziej niepoważne.

Mają wiekszość .....Co ?

Koalicja ma.

8 godzin temu, il Dottore napisał:

Oddanie Niemcom suwerenności

Nikt nie dybie na naszą suwerenność. Daruj sobie tę PiS-owską narrację dla inteligentnych inaczej.

8 godzin temu, il Dottore napisał:

Niemiec ma mi mówić, czy mi wolno wejść do polskiego lasu

Gdyby PiS rządził dalej to by tego lasu w ogóle nie było. Wycięty na eksport do Chin.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.