Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, asterix1 napisał:

Wygrała opozycja jako całość-dotarło?

Do Ciebie widzę nie dotarło, że we wpisie który zacytowałeś, opisałem co z tego wynika.

wiele punktów wspólnych miały komitety i z tym nie będzie kłopotów

...ale też wiele odmiennych. To daje nadzieję, że w ramach kompromisu polityka będzie zgodnie z wolą polskiego społeczeństwa a nie Tuska i UE.

Ten facet tchnął energię i dzięki niemu do urn ruszała masa ludzi którzy do tej pory nie głosowali...

Sprytnie wskoczył w ruch społeczny ***** ***, to było mistrzowskie posunięcie bo samym programem to nawet 30% by nie zdobył.

Tusk wygrał

Nie kolego, wygrało społeczeństwo i demokracja, bo koalicja daje nadzieję na wyważoną i wypośrodkowaną politykę, a nie przeskok z jednej skrajności w drugą skrajność. To ja wygrałem te wybory a nie Tusk i KO.

-----

24 minuty temu, Meloman napisał:

czemu to Długopis wymaga umowy od partii jeszcze opozycyjnych, a tego samego nie wymaga od PiS. Przecież tam też są 4 niezależne partie. Czekam na rzetelną odpowiedź.

Bo ma ich w... odpowiedź byłaby niecenzuralna.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

4 minuty temu, szymon1977 napisał:

Bo ma ich w... odpowiedź byłaby niecenzuralna.

Z tego wynika, że według Ciebie to prezydent partyjny pisowców 🤔

9 minut temu, wlodek71 napisał:

Może stąd ilość zindoktrynowanych ośmioma gwiazdkami?

***** *** to zwyczajnie wyraz niezadowolenia społeczeństwa z rządów Pisu 🙂

Z chamstwem kulturalnie nie wygrasz. 

21 minut temu, Less napisał:

Rżnięcie głupa czy struganie wariata?

To bez różnicy 🙂

PiS ze swojego chamstwa uczynił cnotę.

"Rewolucja chamów Kaczyńskiego. Szef PiS z chamstwa uczynił cnotę swoich nowych elit"

10 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie kolego, wygrało społeczeństwo i demokracja, bo koalicja daje nadzieję na wyważoną i wypośrodkowaną politykę, a nie przeskok z jednej skrajności w drugą skrajność. To ja wygrałem te wybory a nie Tusk i KO.

Nie ty nie wygrałeś.. od 15 wiecznie tutaj smęcisz jakbyś je przegrał  

Te wybory  jeśli już wygrała młodzież i kobiety którzy mieli dosyć tej pisowskiej dziczy jednym z elementów ( dla mnie bardzo ważnym) był Tusk który przypomniał co ta banda robiła z prawem aborcyjnym i jakie wizje dzięki roztaczała dla młodych -ci ludzie chcieli zostać w cywilizacji zachodniej a nie tym czymś co im oferował  Pis  (wątek przekupywania i złodziejstwa pisowskiego wielokrotnie też  był przedstawiany)

15 minut temu, Ajothe napisał:

Z tego wynika, że według Ciebie to prezydent partyjny pisowców 🤔

-----

2 minuty temu, asterix1 napisał:

smęcisz jakbyś je przegrał  

Nie wiem o czym piszesz, ale na pewno nie o moich postach.

6 minut temu, wlodek71 napisał:

Chodzi o to żeby było normalnie, a nie chamstwo chamstwem popychać.

Kiedyś było, ale się zmyło, bo Kaczyński podzielił społeczeństwo. 

2 minuty temu, Ajothe napisał:

Nie zgadzam się z tym  - kto podzielił, a przynajmniej nie tak jednostronnie.

13 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie wiem o czym piszesz, ale na pewno nie o moich postach.

Chłopie poczytaj swoje posty -ktos  z boku nie znający ciebie miałby wrażenie że nie należysz do osób które czułyby się zwycięzcami ..krytyka na każdym kroku to raczej inny obóz a nie strony wygranej

Tyle mego bo szkoda mi na twoje marudzenie czasu bo można polemizować ale w tym przypadku nie widzę sensu ...

Edytowane przez asterix1
4 minuty temu, wlodek71 napisał:

Przepraszam, ale ja bez żadnego trybu....

"Jednego Kaczyńskiego zabiliście, drugiego ochronimy"

4 minuty temu, asterix1 napisał:

krytyka na każdym kroku

Ja krytykuję Wasze wyobrażenie o zwycięstwie Tuska, z wyniku wyborów szczęścia nie ukrywam. PiS przegrał a KO nie wygrało - lepiej być nie mogło. 

6 minut temu, asterix1 napisał:

można polemizować ale w tym przypadku nie widzę sensu

Na razie to polemizujesz z własnymi fantazjami a nie moimi wpisami.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Ja krytykuję Wasze wyobrażenie o zwycięstwie Tuska, z wyniku wyborów szczęścia nie ukrywam. PiS przegrał a KO nie wygrało - lepiej być nie mogło. 

Czy ja pisałem kiedykolwiek że KO wygrało ?! Facet wygrała opozycja w której zwycięstwie bardzo dużo przysłużył sie Tusk...OPOZYCJA

a co drugiego  zdania przemilczę -czytający to ocenią 

5 minut temu, asterix1 napisał:

Czy ja pisałem kiedykolwiek że KO wygrało ?!

Nie musisz, Twoja radość po prostu jest większa od wygranej PO.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

U Was w PiS-ie są kamerdynerzy Moskwy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, Bobcat napisał:

owa "Unia"

Takie słowo nie padło, nie manipuluj.
Padło natomiast słowo "unijny".
To robi różnicę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

33 minuty temu, xniwax napisał:

Takie słowo nie padło, nie manipuluj.
Padło natomiast słowo "unijny".
To robi różnicę.

Więc zamień w moim wpisie słowo "Moskwa" na "moskiewski". Poza tym wpis pozostaje w mocy.

Godzinę temu, YunnanTEA napisał:

Ukryta Zawartość

Przypomnij proszę kto chwalił Łukaszenkę wyrażając się o nim, że to "taki ciepły człowiek".

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, wlodek71 napisał:

Klasyczne "łapaj złodzieja".

5 minut temu, Niepokorny napisał:

Tusk

Prymitywna prowokacja oparta na kłamstwie. 

Karczewski.

24 minuty temu, Bobcat napisał:

Więc zamień w moim

Ja ? Niby po co ? Ty napisałeś głupotę ma...moc.

Edytowane przez xniwax

23 minuty temu, Bobcat napisał:

Prymitywna prowokacja

Ciebie tylko tutaj kilku przebije. Wszyscy z tych „totalnych”

Przypomnij za czyich czasów Wiadomości w TVP zaczynały się od ruskiego Hurrraaa… Na Placu Czerwonym.  

(Było to przed 2015 r)😉

Edytowane przez Niepokorny
22 minuty temu, Bobcat napisał:

kto chwalił

Musisz się dzisiaj zadowolić poparciem dla Tuska. owego białoruskiego podnóżka Putina .

Edytowane przez xniwax

5 godzin temu, Ajothe napisał:

Nie ma to jak wydać miliardy, by sobie popływać łódeczką 🤭

czyli nie wiesz i nie umiesz, jedyne na co Cię stać to głupie komentarze. Między baranami może jest to śmieszne, dla ludzi inteligentnych jest to żenująco głupie.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Przypomnij proszę kto chwalił Łukaszenkę wyrażając się o nim, że to "taki ciepły człowiek".

I w czym masz problem ? Zazdrościsz ? od lat Cie nikt nie przytula i tęsknisz ?

1 godzinę temu, xniwax napisał:

Musisz się dzisiaj zadowolić poparciem dla Tuska. owego białoruskiego podnóżka Putina .

Myślałem, ze biedni pisowcy doszli do siebie bo traumie przerżniętych wyborów.

Ale widzę, że nie - dalej pocieszają się jak przerażone dzieci i wypisuje coraz większe głupoty.

Intelektualny dramat.

Jestem Europejczykiem.

W dniu 31.10.2023 o 12:36, asterix1 napisał:
W dniu 31.10.2023 o 07:14, Maju napisał:

Wiem na jakie oszust Tusk musi pójść ustępstwa, jakie obietnice pogrzebać olewając swoich wyborców by koalicję stworzyć.

Jakie ustępstwa?Jeszcze rządu nie ma a ty tutaj kłamiesz o ustępstwach.

Proszę nie nadużywać słow których znaczenia ci się miesza.....o jakich moich kłamstwach bredzisz?
A może nie rozumiesz,  że rząd Tuska nie może powstać zanim wasi "od Sasa do Lasa" coś w ogóle ustalą.
Może nie słyszałeś ich wypowiedzi świadczących o tym że w tym aspekcie są na razie w przysłowiowym lesie.....   🙂

W dniu 31.10.2023 o 12:36, asterix1 napisał:

Chodzą słuchy że PSLowi dają

"Słuchy chodzą" powiadasz.....wasi całkiem poważnie bredzą coś o funkcjach rotacyjnych.....ta dopiero kabaret!

A tak na marginesie  stawianie laika (jako pierwszy) skandalicznemu chamskiemu wpisowi forumowego prymitywa, gdzie kobiety nazywa się "sukami" świadczy o waszym rzeczywistym do nich podejściu....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

W dniu 31.10.2023 o 20:05, romeksz napisał:
W dniu 31.10.2023 o 20:00, Ajothe napisał:
Było nie głosować na kartofli, to bylibyśmy zieloną wyspą

Ukryta Zawartość

Jak się nie ma łazienki, to po co ciepła woda w kranie

Udowodnij zależność między "ciepłą wodą w kranie" a mądrością skoro jesteś tak inteligentny jak twój przedmówca....wybitny znawca kartofli "suk", "złych dotyków", "kryptogejów", od "walenia konia" i pewnie paru innych pewnie niezwykle ważnych dla niego czynności, sytuacji czy ludzi.   

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

17 godzin temu, Ajothe napisał:

Nic więc dziwnego, że stać ich na więcej, ale to nie za kasę rozdawaną z publicznych pieniędzy 🤭

Ukryta Zawartość

Nic dziwnego że propaganda rodem z TVN spowodowała niepowetowane szkody wśród takich jak ty, którzy tylko  w samym wykształceniu doszukują się mądrości życiowej....  🙂

Dajmy na to taki po wyższych studiach....

17 godzin temu, fetek napisał:

Wykształcony Komorowski stworzył

wyjątkowe dzieło:
komorowski_pomylka.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

9 godzin temu, Ajothe napisał:

Możesz się nie zgadzać, ale fakty są takie, że pis zaczął od tańca na trumnach smoleńskich

Totalsi wznieśli się jednak na wyższy poziom - ośmiu gwiazdek, w imię własnych interesików i karier szkodzili i co gorsza dalej będą szkodzić nam wszystkim, zauważysz to (jeśli o dziwo jeszcze nie widzisz) za jakiś czas, chyba, że jesteś beneficjentem.

11 godzin temu, xniwax napisał:

Ty napisałeś głupotę

Raczej Ty odpowiedziałeś głupotą zgodnie z Twoją ulubioną zasadą "nieważne czy z sensem- ważne, że coś udało się odpysknąć".

13 godzin temu, wlodek71 napisał:
13 godzin temu, Ajothe napisał:

Nie dziw się biednym ludziom którzy nie myślą samodzielnie, którym obcy (zresztą odwieczni wrogowie) w ich mediach pokazali jak mają widzieć nasze realia, nazywać urzędującego prezydenta.....

Ukryta Zawartość

Czego im tam nie napisali to znajdą w Ringier Axel Springer Polska, TVN  i GW.
W "wolnych" mediach.....   🙂

Nikt nie skomentował, nie wyjaśnił dlaczego tak bardzo Łukaszenkę tak bardzo ucieszył wynik wyborów, czy coś przegapiłem???

12 godzin temu, YunnanTEA napisał:

w_278945f9261719fb19b8566f41460069db64d592265d58ac6ebe83c52a826e24_o.thumb.jpg.b18eee9bc6604242833cc4e207a67f08.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.