Skocz do zawartości
IGNORED

Owsiak | fundacja WOSP | Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Jak to się ma do prawdziwych oszustw i przekrętów wielu polityków, którzy powinni siedzieć

...Dzięki takiemu układowi przez „Złotego Melona” w sposób absolutnie niekontrolowany można przerzucać miliony złotych...

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

No właśnie. Jego zasługi są niepodważalne, a ludzie go kochają za to co robi.

To jest gościu wstawiony tam przez establiszmęt IIIRP, który ostro się napinał i pozbywał konkurencji żeby dochrapać się tej fuchy. Jego "zasługi" są zerowe. Jest nawet film o nim:

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Tak tylko przypomnę…😏

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez sir.jax

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

2 minuty temu, papageno napisał:

A prawackie nienawistniki dalej plują. Jednak to przynosi efekt odwrotny od zamierzonego. Już padł rekord WOŚP. Powyjcie prawaxy jeszcze trochę, to Orkiestrze wzrośnie.

To ostatni rekord. Przed światem i Polską same problemy a środowiska które reprezentuje Owsiak, Tusk, Bruksela itp nie mają absolutnie żadnego pomysłu na ich rozwiązanie (bo same je generują). Sam Owsiak do tego przekracza kolejne bariery (bilbordy tegoroczne) - ludzie się od niego odwrócą, to jest kwestia czasu.

A że jego działalność jest toksyczna to widać po poziomie mojego wpisu i twojego.

Teraz, Yodzisław napisał:

A że jego działalność jest toksyczna to widać po poziomie mojego wpisu i twojego.

maxresdefault.jpg

11 minut temu, Yodzisław napisał:

To ostatni rekord. Przed światem i Polską same problemy a środowiska które reprezentuje Owsiak, Tusk, Bruksela itp nie mają absolutnie żadnego pomysłu na ich rozwiązanie (bo same je generują). Sam Owsiak do tego przekracza kolejne bariery (bilbordy tegoroczne) - ludzie się od niego odwrócą, to jest kwestia czasu.

Co roku prawaki myślą, że jak się nacharchają na Owsiaka to mu ta Orkiestra się rozleci. A tutaj rekord za rekordem 🙂 Nikt się nie przejmuje maluczkimi nienawistnikami. 

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Nikt się nie przejmuje maluczkimi nienawistnikami. 

Przejmuje, przejmuje... Ja sam zmieniłem zdanie na temat tego przekrętasa. Proces postępuje. Sam inicjatywa spoko, ale Owsiak skończy jak Hołdys albo gorzej - czyli mały gderliwy i agresywny skrzat.

Właśnie się dołożyłem

Ukryta Zawartość

I już jest ponad 89 mln zł ! :)

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, sir.jax napisał:

Nie, nie tylko Caritas, ale nikt tak nie malwersuje pieniędzy jak oni.

Nie tylko PiS, ale na taką skalę jak PiS nikt inny tego nie robił. 

To jest właśnie to co mówię,  polityk ukradnie o zlotówkę mniej to jest rozliczony i usprawiedliwiony HA HA HA 

A jaka to skala  ? PO kradł, PIS kradł, SLD kradł, 

w latach 90 wszyscy kradli ile się dało.

Tylko frajerzy którzy mysleli  że po upadku komuny bedzie lepiej, pracowali na jednych drugich i trzecich i myśleli że bedzie  lepiej.

I co z tego mają ? wielkiego .......:-) 

3 minuty temu, Yodzisław napisał:

Przejmuje, przejmuje... Ja sam zmieniłem zdanie na temat tego przekrętasa. Proces postępuje. Sam inicjatywa spoko, ale Owsiak skończy jak Hołdys albo gorzej - czyli mały gderliwy i agresywny skrzat.

Nienawistników i zazdrośników jest w narodzie masa. Siedzą, knują, plują na porządnych ludzi i na takich  co cokolwiek osiągnęli. Tacy też widocznie muszą być.

31 minut temu, Yodzisław napisał:

to widać po poziomie mojego wpisu i twojego.

Tak. Twoje wpisy osiągają wyżyny... samo sobie wpisz czego. Zrobisz sobie afirmację. To pomaga pewnym specyficznym ludziom.

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Tacy też widocznie muszą być.

Pan ich stworzył, abyśmy mogli odróżniać dobro od zła.

48 minut temu, papageno napisał:

Pan ich stworzył, abyśmy mogli odróżniać dobro od zła.

I dlatego twarzą takiej akcji powinien być Jędraszewski a nie Owsiak 😉

609911f0e2781_o_large.jpg

Gość

(Konto usunięte)
...Dzięki takiemu układowi przez „Złotego Melona” w sposób absolutnie niekontrolowany można przerzucać miliony złotych...
Można. Oczywiście, że można. Nie takie numery można...
Godzinę temu, djedryk napisał:

A jaka to skala  ?

Godzinę temu, djedryk napisał:

Tylko frajerzy

…nie widzą jaka to skala.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

1 godzinę temu, Yodzisław napisał:

PIS wyjątkowo aktywnie pracował nad rozwiązywaniem tych problemów. Kradnąc, kłamiąc, rujnując wszystko czego dotknął...

1 godzinę temu, Yodzisław napisał:

mały gderliwy i agresywny skrzat.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, Yodzisław napisał:

Mój Boże... zobacz jakie miliony przywłaszczyła sobie cała ta sitwa polityków pisowskich z Morawieckim na czele.

2 godziny temu, djedryk napisał:

PO kradł, PIS kradł, SLD kradł, 

w latach 90 wszyscy kradli ile się dało.

Na tym polega polityka w naszym kraju...nie tylko w naszym.
Politycy to taki sort, co kradnie ile wlezie i nigdy nie ponosi za to kary...oprócz czasem kozłów ofiarnych.

"Podczas niedzielnej zbiórki na 32. Finał WOŚP hojny darczyńca wrzucił do puszek w Krakowie 100 tys."

Pytanie techniczne - jak on to zrobił? Nawet jakby wrzucał banknoty o nominale 200 PLN, to musiałby ich do tych puszek wrzucić 500 sztuk i wszędzie to powinno być odnotowane. Czyli nierealne, a ta informacja to fejk.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez soundchaser

Mój Boże... zobacz jakie miliony przywłaszczyła sobie cała ta sitwa polityków pisowskich z Morawieckim na czele.

Przyznajesz w tym momencie że Owsiak kradnie, co tu poniektórzy negują...

Jak się robi "sukces" WOŚP:

...Pomimo tego, że klinika była doskonale zaopatrzona, zawnioskował do WOŚP o sprzęt. Ten oczywiście wjechał w świetle reflektorów, kamer, były wywiady, uściski dłoni, łzy wzruszenia i kwiaty.Dokładnie był to inkubator oraz aparat do gazometrii, przepiękne i pachnące fabryką sprzęty. Ach, co to było za wydarzenie! Oddziałowa i zastępczyni całe w pąsach dostawały spazmów nad Owsiakiem. Światła zgasły, stop kamera, ekipa zawinęła. I cóż widzą moje duże oczy?A otóż widzą, jak z rolki, która przyjechała wraz ze sprzętem, rozklejane są serduszka. Wszędzie! Na starych pompach infuzyjnych. Na monitorach pamietajacych ubiegłe milenium. Na łóżkach, na stelażach na kroplówki, na stolikach. Brakowało tylko, żeby wylądowały na czyjejś dupie...

7 minut temu, Yodzisław napisał:

Jak się robi "sukces" WOŚP:

...Pomimo tego, że klinika była doskonale zaopatrzona, zawnioskował do WOŚP o sprzęt. Ten oczywiście wjechał w świetle reflektorów, kamer, były wywiady, uściski dłoni, łzy wzruszenia i kwiaty.Dokładnie był to inkubator oraz aparat do gazometrii, przepiękne i pachnące fabryką sprzęty. Ach, co to było za wydarzenie! Oddziałowa i zastępczyni całe w pąsach dostawały spazmów nad Owsiakiem. Światła zgasły, stop kamera, ekipa zawinęła. I cóż widzą moje duże oczy?A otóż widzą, jak z rolki, która przyjechała wraz ze sprzętem, rozklejane są serduszka. Wszędzie! Na starych pompach infuzyjnych. Na monitorach pamietajacych ubiegłe milenium. Na łóżkach, na stelażach na kroplówki, na stolikach. Brakowało tylko, żeby wylądowały na czyjejś dupie...

Nasz doktorek forumowy z Irlandii był lepszy. Czytał gdzieś pewnie tą samą bajeczkę tylko sam siebie umieścił w centrum wydarzeń, niby opieprzył kobitę oklejającą sprzęty i później bohatersko zrywał serduszka 🙂

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.