Skocz do zawartości
IGNORED

Owsiak | fundacja WOSP | Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, porlick napisał:

Nie. To przypadek kamuflażu szczurów opuszczających bezpieczną dotąd norę. Kamuflują się, chcąc uchodzić za swojaków w nie swoim świecie.

Czyli jednak pomagają 

Kurzajewski i Cichopek szczury?, no widac że serduszko przypięte nie chroni przed mową milosci 

To tylko taka fasada fajnopolaka jak widać 

52 minuty temu, costa brava napisał:
7 godzin temu, jar1 napisał:

Chłopaki, ciekawe kiedy Braun sobie przyklei serduszko.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rozwiń  

Czyli jednak serduszka dziś pomagają w karierze 

Bo dlaczego by przypięli?

Bo było już wolno. Jak by przypięli w pisowskiej telewizji, to natychmiast by wylecieli.

Ukryta Zawartość

Nobel z aberracji 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

7 godzin temu, Yodzisław napisał:

Hahahahaha! O Kaczyńskim zapomniałeś 😁

Kaczor się wysługuje ludźmi bez godności. To oni opluwają Orkiestrę. 

8 godzin temu, Lumperator napisał:

Ja nie wiem w jaki sposób osoby o poglądach lewicowych chcą żyć w równości i tolerancji, skoro ową tolerancje łamią na dzień dobry poprzez prowokowanie katolików. A później oburzenie, że są nazywani na różne sposoby. 

Taa... Lewicowcy mają głaskać każdego, a taki Braun może przyjść i przyp.ć z gaśnicy 🙂

45 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Kaczor się wysługuje ludźmi bez godności. To oni opluwają Orkiestrę. 

Taa... Lewicowcy mają głaskać każdego, a taki Braun może przyjść i przyp.ć z gaśnicy 🙂

Marniutkie wytłumaczenie, prawie żadne. 

.

16 godzin temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

jakąś fotkę z kościoła wrzuć jeszcze 😄 

Ukryta Zawartość

32 minuty temu, Lumperator napisał:

Marniutkie wytłumaczenie, prawie żadne. 

To może tak. W temacie wątku. Owsiak zbiera datki na sprzęt do ratowania życia, głównie do ratowania dzieci. Ludzie dają na to dobrowolne datki. Zazwyczaj małe, dają ile mogą bo chcą. Nikt im nie każe, nikt ich nie stygmatyzuje jak nie dali. To samo osoby zaangażowane w zbieranie na Orkiestrę, idą bo chcą i pewnie to lubią.

A was nienawistników ***** to powinno obchodzić co kto robi z własnej woli. Ale popluć oczywiście też możecie. Nikt wam tego nie zabroni 🙂 

Edytowane przez Piękny Stefan
10 godzin temu, Lumperator napisał:

Ta kobieta doskonale obrazuje przeciwstawny biegun do skrajnego lewactwa, a więc szaleńczo pojmowany katolicyzm.

Dzień dobry, cudownie, że po Owsiaku płynnie przechodzimy do lewactwa. 😉

Teraz kolej na żydowski spisek światowy:

Ddp9LmiMnep8UCkm4MoiV92TzwkuYxae.png

Cały świat wam się kręci wokół piątki Mentzena.

No i serduszka z Braunem po prawej stronie 🙂

Godzinę temu, jar1 napisał:

Dzień dobry, cudownie, że po Owsiaku płynnie przechodzimy do lewactwa. 😉

Teraz kolej na żydowski spisek światowy:

Ukryta Zawartość

Cały świat wam się kręci wokół piątki Mentzena.

No i serduszka z Braunem po prawej stronie 🙂

Ta pani rzekomo miała uszczerbek na zdrowiu i musiała ileś czasu leżeć w szpitalu. Co dokładnie jej się stało? Coś z płucami? Oczami? Jaka jest ostateczna diagnoza? Wiesz może?

Ukryta Zawartość

.

4 godziny temu, marek-1969 napisał:

Nobel z aberracji 

Ukryta Zawartość

Ile nalepek tyle miał mieszkań 😊

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

23 minuty temu, Lumperator napisał:

Ta pani rzekomo miała uszczerbek na zdrowiu i musiała ileś czasu leżeć w szpitalu. Co dokładnie jej się stało? Coś z płucami? Oczami? Jaka jest ostateczna diagnoza? Wiesz może?

Podobno jest uczulona na kretynów.

2 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Zazwyczaj małe, dają ile mogą bo chcą. Nikt im nie każe, nikt ich nie stygmatyzuje jak nie dali.

Bzdura. Robią co pompuje gigantyczna propaganda MSM. Jak się wajcha przestawi to z Owsiaka zrobią demona i nikt nie da złamanego grosza. Podobnie jak ze straszną pandemią która "wygasła" gdy wybuchła wojna na Ukrainie - inna melodia zaczeła być grana i gawiedź zaczęła inaczej tańczyć, przestali nosić szmatki itd...

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

5 minut temu, Yodzisław napisał:

Bzdura. Robią co pompuje gigantyczna propaganda MSM. Jak się wajcha przestawi to z Owsiaka zrobią demona i nikt nie da złamanego grosza. Podobnie jak ze straszną pandemią która "wygasła" gdy wybuchła wojna na Ukrainie - inna melodia zaczeła być grana i gawiedź zaczęła inaczej tańczyć, przestali nosić szmatki itd...

A konfederaty to wszystko rozgryzły i koniecznie się z tym dzielą gdzie popadnie. Covid już mało nośny to się przykleili do Owsiaka 🙂

13 minut temu, Piękny Stefan napisał:

A konfederaty to wszystko rozgryzły

Kaczafi ci się znudził teraz jakieś "konfederaty" lecą hahahaha!

37 minut temu, Yodzisław napisał:

Kaczafi ci się znudził teraz jakieś "konfederaty" lecą hahahaha!

"Jakieś konfederaty"? Kolegów się wstydzisz?

Edytowane przez Piękny Stefan
1 godzinę temu, Lumperator napisał:

A przecież mógł zabić, prawda? Braun to jednak człowiek o wielkim sercu.

Sąd zdecyduje.

Braun już nie ma immunitetu a śledztwo prokuratury jest w toku.

"Prokuratura Okręgowa w Warszawie prowadziła postępowanie przygotowawcze, "w toku którego materiał dowodowy dostatecznie uzasadnia podejrzenie popełnienia przestępstwa przez posła Grzegorza Brauna".

Prokurator wskazywał, że zarzuty wobec Brauna dotyczą m.in. zniszczenia mienia, naruszenia nietykalności cielesnej i znieważenia przedmiotu czci religijnej."

Można rozważyć, jako jedną z kar prace społeczne w postaci sprzątania synagogi. 

Edytowane przez jar1
12 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Kolegów się wstydzisz?

Paranoja.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Prawaki świat Was potrzebuje! Skoro tak się brzydzicie WOŚPem zorganizujcie wielomilionową międzynarodową zbiórkę dla dzieci w potrzebie! 

Pro bono z przejrzystym jawnym finansowaniem 😃 

Do dzieła!

Edytowane przez Ajothe
12 minut temu, marek-1969 napisał:

Ukryta Zawartość

O to to. Dokładnie taki typek jak Juras tylko do kasy nie zdążył się przyssać jak jego młodszy kolega. Zapomniałem już o cyrku jaki odpierdalał:

...W latach 1985–1994 był organizatorem akcji „Łańcuch Czystych Serc”, w której setki tysięcy młodych ludzi złączyło dłonie w łańcuchu łączącym Bałtyk z Tatrami i uczestniczyło w koncertach...

Ukryta Zawartość

40 minut temu, Yodzisław napisał:

Zapomniałem już o cyrku jaki odpierdalał:

...W latach 1985–1994 był organizatorem akcji „Łańcuch Czystych Serc”, w której setki tysięcy młodych ludzi złączyło dłonie w łańcuchu łączącym Bałtyk z Tatrami i uczestniczyło w koncertach...

Też było plute? 

Sąd zdecyduje.
"Prokuratura Okręgowa w Warszawie prowadziła postępowanie przygotowawcze, "w toku którego materiał dowodowy dostatecznie uzasadnia podejrzenie popełnienia przestępstwa przez posła Grzegorza Brauna".
Prokurator wskazywał, że zarzuty wobec Brauna dotyczą m.in. zniszczenia mienia, naruszenia nietykalności cielesnej i znieważenia przedmiotu czci religijnej."

W sumie fałszywe zarzuty. Ani to przedmiot czci religijnej, zniszczone mienie(?) chyba, że gaśnica, a nietykalności cielesnej doznał poseł Braun.
Gość

(Konto usunięte)

a nietykalności cielesnej doznał poseł Braun.

Gdyby na mnie trafił, to mógłby doznać. Nawet w domu, mam podobną gaśnicę (z tym że bez wężyka) za drzwiami wejściowymi, na wypadek siłowego wejścia jakiegoś bandyty.
3 godziny temu, Yodzisław napisał:

O to to. Dokładnie taki typek jak Juras tylko do kasy nie zdążył się przyssać jak jego młodszy kolega. Zapomniałem już o cyrku jaki odpierdalał:

O, Kotański też niedobry.

Może jakiś nowy wątek do opluwania?

2 godziny temu, TomekL3 napisał:

W sumie fałszywe zarzuty. Ani to przedmiot czci religijnej, zniszczone mienie(?) chyba, że gaśnica, a nietykalności cielesnej doznał poseł Braun.

Nie jesteś sądem, a to, że ci się to podobolo, nie ma znaczenia.

7 minut temu, jezz napisał:

O, Kotański też niedobry.

Może jakiś nowy wątek do opluwania?

O Melibrudzie jeszcze nie było.

6 godzin temu, jar1 napisał:

Sąd zdecyduje.

Nie odpowiedziałeś na proste pytanie - co tej pani się stało wedle opinii lekarskiej?

.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.