Skocz do zawartości
IGNORED

Owsiak | fundacja WOSP | Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego

Rekomendowane odpowiedzi

Niezłe jaja sobieOwsiak robi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

57 minut temu, Maciej Mki napisał:

Wygląda na to, że nowy reżim na podobne podjeście więc nie powinniście teraz skamleć jak odbierają wam finansowanie albo wsadzają

Póki co jeszcze złodziei chroni długopis. 

2 godziny temu, Maciej Mki napisał:

Wygląda na to, że nowy reżim na podobne podjeście więc nie powinniście teraz skamleć jak odbierają wam finansowanie albo wsadzają

Nie ma co skamleć. Rozliczymy z Grzegorzem Braunem wszystkich! Nie wolno już popełniać błędów 8 lat PIS i wcześniejszych, kiedy ludzie którzy powinni już dawno siedzieć na dożywociu, skazani za zdradę stanu i działanie na rzecz obcych i własną tylko, zajmowali kluczowe czołowe stanowiska, fundując nam Zielony Ład i inne unijne durnoty. Obecny prounijny reżim też się nie obroni. Uśmiechnięta "Demokracja Walcząca" to współczesny stalinizm w miękkiej postaci, muszą za to zostać wyciągnięte prawne konsekwencje. Albo już nigdy więcej prawdziwej Polski już nie będzie, będzie owsiakowa "róbta co chceta" i nie skamlać mi tu polskie psy przed obcym panem. I zasuwać migiem na szparagi...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

44 minuty temu, dekRe napisał:

Nie ma co skamleć. Rozliczymy z Grzegorzem Braunem wszystkich! Nie wolno już popełniać błędów 8 lat PIS i wcześniejszych, kiedy ludzie którzy powinni już dawno siedzieć na dożywociu, skazani za zdradę stanu i działanie na rzecz obcych i własną tylko, zajmowali kluczowe czołowe stanowiska, fundując nam Zielony Ład i inne unijne durnoty. Obecny prounijny reżim też się nie obroni. Uśmiechnięta "Demokracja Walcząca" to współczesny stalinizm w miękkiej postaci, muszą za to zostać wyciągnięte prawne konsekwencje. Albo już nigdy więcej prawdziwej Polski już nie będzie, będzie owsiakowa "róbta co chceta" i nie skamlać mi tu polskie psy przed obcym panem. I zasuwać migiem na szparagi...

Ukryta Zawartość

Pokaż komunistów pisu 🙂

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Autorytet moralny Pospieszalski.

Pewnie broni Owsiaka przed pisowską nagonką.

Jakbyś chociaż zerknął to wiedziałbyś, że wprost przeciwnie.
A tak - palnąłeś głupotę, za którą jeszcze dostałeś lajka od swojego wiernego klakiera.

P.S. co masz do Pospieszalskiego? Wg. mnie to bardzo mądry gość.

50 minut temu, soundchaser napisał:

Jakbyś chociaż zerknął to wiedziałbyś, że wprost przeciwnie.
A tak - palnąłeś głupotę, za którą jeszcze dostałeś lajka od swojego wiernego klakiera.

P.S. co masz do Pospieszalskiego? Wg. mnie to bardzo mądry gość.

Wprost przeciwnie, czyli co?

Nie broni Owsiaka?

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Wprost przeciwnie, czyli co?

Nie broni Owsiaka?

No przecież napisałem. Nie, nie broni - wręcz przeciwnie.

Nieźle machloje, nawet na głupim diagramie...
Który to diagram sami opublikowali - bo przecież skarbówka w czasach PiS tego nie sprawdzała.
"Po jaką cholerę Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy są wypasione terenowe samochody?
Później się dowiedziałem, że terenówki to pasja Jurasa…"
Źródło:

Ukryta Zawartość

Przecież tam nie ma ŻADNYCH konkretów, tylko plucie aby opluć.
A to głośna sprawa. Owsiak chciał naciągnąć na 50tyś. podatku jednego darczyńcę za przekazany samochód.

A ten Tede to chociaż podstawówkę ukończył? Tatuś, który od 1974 pracował w Kancelarii Rady Państwa PRL, nawet tego mu nie załatwił?

Bo taki np. Peja, podstawówkę ukończył.

Tyle o kolejnych autorytetach prawicy

Ukryta Zawartość

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

Ukryta Zawartość

Podkarpacie, zagłębie pisdzielstwa. To nie przypadek. 

Ukryta Zawartość

Z tego co mówi to nie zapłacił, dał samochód o wartości 30 tyś a Owsiak chciał od niego 50 tyś podatku.   

Od kiedy to Owsiak pobiera podatki w Polsce?
Tego wam też w Olgino nie powiedzieli?
O kurczę grubo pojechałeś. Czyli zwolennicy PIS nie są ludźmi twoim zdaniem?  
Od 1:21

6 godzin temu, dekRe napisał:

Albo już nigdy więcej prawdziwej Polski już nie będzie

A kiedy w ogóle Twoim zdaniem była ta "prawdziwa Polska" ?

Na grobie ofiar katastrofy smoleńskiej doszli do władzy, a jeden zatańczył nawet nad swoim bratem. 
I tańczy do dzisiaj. 

Pytanie jest zawsze to samo: Kto miał motyw? Bo Lech Kaczyński nie miał szans na drugą kadencję.

fd4636127ddc9976ba92e4c892f92029.jpg

Godzinę temu, Ajothe napisał:

Ukryta Zawartość

@jezz jest z Podkarpacia i nie jest pisfanem... Nie nakłania do przemocy, nie rozsiewa hejtu i propagandy... Na WOŚP kasę daje...  Nie można wrzucać wszystkich do jednego, prawoskrętnego wora...

Godzinę temu, partick napisał:

Pytanie jest zawsze to samo: Kto miał motyw? Bo Lech Kaczyński nie miał szans na drugą kadencję.

fd4636127ddc9976ba92e4c892f92029.jpg

Bardzo realistyczny posąg... Jak żywy...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mamy przełom na froncie walki z owsicą - Piotr Wielgucki wystąpi u Stanowskiego w kanale Zero! To jeszcze nie TV ale już bardzo duże zasięgi które wyciągną temat poza banieczkę PIS'owsko-"antysystemową":

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Godzinę temu, Maciej Mki napisał:

A kiedy w ogóle Twoim zdaniem była ta "prawdziwa Polska" ?

W czasach minionych , kiedy jeszcze nie było WOŚPu Owsiaka...

1 minutę temu, Yodzisław napisał:

Mamy przełom na froncie walki z owsicą - Piotr Wielgucki wystąpi u Stanowskiego w kanale Zero! To jeszcze nie TV ale już bardzo duże zasięgi które wyciągną temat poza banieczkę PIS'owsko-"antysystemową":

Dlaczego przechwalasz się swoimi  pasożytami układu pokarmowego? Tak to jest, gdy rąk się nie myje...

Zapewne swędzi w wiadomym miejscu?

Napomknę nieśmiało, że to nie jest wątek medyczny...

Dla przypomnienia:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

1 godzinę temu, Ajothe napisał:

A gdzie znajduje się zagłębie popier**leństwa? 

57 minut temu, endriuw napisał:

@jezz jest z Podkarpacia i nie jest pisfanem... Nie nakłania do przemocy, nie rozsiewa hejtu i propagandy... Na WOŚP kasę daje...  Nie można wrzucać wszystkich do jednego, prawoskrętnego wora...

A to trafił się rodzynek. 😆

Myślę ze będzie tak jak mówi Pospieszalski Owsiak się już nie podniesie z upadku wizerunkowego.  

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 godzin temu, dekRe napisał:

Już w starożytności było to wiadome biblijna księga Kaznodziei   Widziałem też, jak bezbożnych chowano z czcią, natomiast musieli odejść z miejsca świętego ci, którzy postępują uczciwie i byli zapomniani w mieście. To również jest marnością.

Ponieważ wyroku skazującego za zły czyn nie wykonuje się szybko, przeto wzrasta u synów ludzkich chęć pełnienia złego

Komuniści nie zostali rozliczeni ani nawet publicznie potępieni, za ogrom zła jaki sprowadzili na nasz kraj. Układ okrągłostlowy działa do dziś ale zaczyna to pękać. Skorumpowane sądy, stronniczy sędziowie, często działacze poprzedniego reżimu mają się dobrze puki co. Cały system prawny w Polsce jest patologiczny, nawet prawnicy, adwokaci nie wiedzą jakie będzie rozstrzygnięcie w danej sprawie, prawo prawem, przepisy przepisami, ale co strzeli do łba sędziemu tego nikt nie wie.       

2 godziny temu, ludzik napisał:

Jak to gdzie? W internecie.

No ale ty masz staż 10 miesięcy, może jeszcze się nie zorientowałeś🤪.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, ludzik napisał:

Tamże! A jakże. Jednakże, przemyślże 😉

43 minuty temu, Roman_66094 napisał:

mówi Pospieszalski Owsiak

Kto zacz?

40 minut temu, Roman_66094 napisał:

Myślę ze będzie tak jak mówi Pospieszalski Owsiak się już nie podniesie z upadku wizerunkowego.  

Ukryta Zawartość

Dlaczego lud smoleński ma tendencje do wierzenia w najgłupsze nawet teoryjki, byleby pochodziły z pobłogosławionego przez Partię źródła?

Bo prawda jest taka, że prawacy nienawidzą Owsiaka i szczują na niego w goebbelsowskim stylu również dlatego, ze do pięt mu nie dorastają.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Dlaczego lud smoleński ma tendencje do wierzenia w najgłupsze nawet teoryjki, byleby pochodziły z pobłogosławionego przez Partię źródła?

Bo prawda jest taka, że prawacy nienawidzą Owsiaka i szczują na niego w goebbelsowskim stylu również dlatego, ze do pięt mu nie dorastają.

Zaraz dostaniesz lajki za ten znów głupi wpis... nie będę tłumaczył dlaczego jest głupi bo myślę, że sam to wiesz.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Zaraz dostaniesz lajki za ten znów głupi wpis... nie będę tłumaczył dlaczego jest głupi bo myślę, że sam to wiesz.

Wpis nie jest głupi tylko po prostu nie łapiesz jego sensu.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, Roman_66094 napisał:

Ukryta Zawartość

To chyba jeszcze nie ten moment ale raczej to już będzie ostatnie "takie tango". Za moment inauguracja Trumpa i świat się zatrzęsie - za rok lemingi będą tak sponiewierane że będą miały w dupie Owsiaka, będzie też na kogo gorycz wylać, ogólna fala krytycyzmu będzie już tylko narastać. Część populacji modli się do Jurasa bo to element "ciepłej wody z kranu", ciepła woda się kończy...

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.