Skocz do zawartości
IGNORED

Jak się ubrać do salonu audio?

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym w najbliższym czasie odwiedzić kilka warszawskich salonów audiofilskich. Jak ubrać się aby nie zostać zlekceważyłem przez parzonej.

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

Oprócz ubioru ważna jest też postawa! 😉

„Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyć przełożonego”
                                     – zarządził car Piotr Wielki (1672–1725)

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Skromnie ale czysto.

Dobrze mieć złoty (może być  pozłacany) wtyk. To od razu przychylnie nastawi obsługę. Strój kloszarda, nieprzyjemny zapach. Kazać zestawić najdroższy sprzęt. Na wszelkie próby grymaszenia nie reagować. Ostentacyjnie bawić się grubymi plikami pięćsetek. Dać niby przypadkiem zerknąć do brudnej reklamówki, gdzie plików mnóstwo. Po czym wyjść z godnością.

27 minut temu, Zwykły Drut napisał:

Trzeba założyć frak, to krawat odpada😉

Trzeba dobrze przypiąć 🙂

I tylko w wave'ch, nie fraku 🙂

Edytowane przez jar1
2 godziny temu, ałopos napisał:

Jak ubrać się aby nie zostać zlekceważyłem przez parzonej.

Coś ty sobie zaaplikował? Zacząłeś odpływać zbliżając się do końca zdania? 

A w temacie. Obowiązkowo japonki w komplecie z kolorowymi skarpetkami (oczywiście każda inna) i w do tego reklamówka z Biedry na katalogi i foldery 

3 godziny temu, ałopos napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

desktop_499364ca-003b-4abb-9ef6-4affdfea

Przebierz się za górnika. Powiedz, że masz kopalnię kryptowalut i chciałbyś wydać u nich trochę urobku.

Można do zagadnienia podejść też inaczej. Nieważne jak się ubierzesz. W ważne, abyś zbyt dużo nie mówił. Bo jak usłyszą takie mądrości:

3 godziny temu, ałopos napisał:

nie zostać zlekceważyłem przez parzonej.

mogą zacząć dziwnie na ciebie patrzeć  

to autokorekta

Życie jest niezwykłym darem, pełnym możliwości i potencjału. Każdy z nas ma w sobie niepowtarzalne zdolności i pasje, które mogą kształtować świat wokół nas.

Weź ze sobą dwie wypindrzone laseczki. Zapłać paniom lekkiego prowadzenia się, powiedz, że nie chcesz seksu, tylko, żeby Ci towarzyszyły do salonu audio. Jedyne co mają robić to szczebiotać i Ci nadskakiwać. Najlepiej, żeby jedna była biała a druga czarna.

Pamiętaj: prawdziwie nadziany gość ma zawsze dwie laseczki. Weźmy te glonojady...

hcFk9kqTURBXy9iNDlkODI4YzQyZjBhODU1YmI3Y

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

5 godzin temu, ałopos napisał:

Ostatnie słowo to pochodzi z jakiejś gwary, czy ja nie rozumiem? Parzonej kiełbasy?

Ale co "nie zostać zlekceważyłem"? JPRDL. Afryka Makumba?

Godzinę temu, il Dottore napisał:

Weźmy te glonojady...

Ciekawe, po co im śliniaczki u szyi? Szyjach? Szyj?

Edytowane przez terminus

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

5 godzin temu, ałopos napisał:

aby nie zostać zlekceważyłem przez parzonej.

Co to jest "parzonej"?

Są dwa wyjścia:
1.Styl biznesowy-bądż przygotowany na duży wydatek
2.Styl normalny-dłuższa rozmowa,musisz wiedzieć o czym mówisz-możliwy lepszy efekt finansowy na końcu dla Ciebie.
🙂

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Można przyjść nawet w dresie , aby portfel był gruby i klient zdecydowany. I jeszcze jedno , za dużo nie gadać i nie spierać się ze sprzedającymi, bo tego nie lubią, nawet jak nie mają racji.

Ostatnio mialem ciekawe przezycie.

Do sklepu wpada spocony gosc w typowych roboczych spodniach, z srobokretami i skladana miarka w bocznych kieszeniach i w ochronnych butach. Poniewaz nie tylko sprzedajemy sprzet ale przede  wszyskim robimy kompletne instalacje, pomyslalem sobie, ze to jest jeden ze elektrykow, ktory dla nas pracuje. Ale kolega znika z nim w zarezerwowanym "ekskluzywnym" pomieszczeniu.

Po ich rozmowach, zapytalem go, co to za gosc. Okazalo sie, ze to jest jeden z najwazniejszych wieloletnich klientow, wlasciciel olbrzymiej firmy w branzy budowlanej, instalacyjnej, itd.

Tak to sie mozna pomylic, oceniajac ludzi po ubraniu 😉

Edytowane przez xajas
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.