Skocz do zawartości
IGNORED

Jak postawic kloca w centrum Wawy za 640mln

Rekomendowane odpowiedzi

PADŁEM! LEŻĘ I KWICZĘ! 😄Na ponad 600 milionów Czaskoski ogolił Polaków, by eksponować jakieś śmieci! 😄 

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Pitoń pojechał! Grubo albo wcale! 😄 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W dniu 10.11.2024 o 09:31, il Dottore napisał:

PADŁEM! LEŻĘ I KWICZĘ! 😄Na ponad 600 milionów Czaskoski ogolił Polaków, by eksponować jakieś śmieci! 😄 

Niedoceniasz "dziela" 

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

16 godzin temu, il Dottore napisał:

Koszmar !

51 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Koszmar !

Tak.

Kwartał w Warszawie poświęcony polskiej historii i celebrowaniu naszej wielkości to prawdziwy koszmar!

Antypolaków.

2 godziny temu, jezz napisał:

Prawdziwy artysta przy pracy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem zdumiony, że perukarz nie maluje Wóca na kolanach. Bo jakoś nie sądzę, żeby mimo swojej rozbudowanej inteligencji i oczytania znał anegdotę Franca Fiszera.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

7 godzin temu, il Dottore napisał:

Tak.

Kwartał w Warszawie poświęcony polskiej historii i celebrowaniu naszej wielkości to prawdziwy koszmar!

Antypolaków.

Tak jest, oddać plac w ręce Pitonia, będzie pięknie.

1 godzinę temu, jezz napisał:

Tak jest, oddać plac w ręce Pitonia, będzie pięknie.

Tak pięknie jak na Krupówkach?

IMG_4874%20%E2%80%94%20kopia.JPG

IMG_4847.JPG

IMG_4870%20%E2%80%94%20kopia.JPG

To jest sztuka na miarę pisowskiego elektoratu.

Jestem Europejczykiem.

10 godzin temu, il Dottore napisał:

Tak.

Antypolaków.

chyba poświęcony disko polo 😄 

Gość

(Konto usunięte)

image.png.44e7da07d1b5bdfde5fffb5e07c16d6d.png

Coś takiego powinno powrócić w ramach 100 konkretów Donalda , żeby Lemingi miały gdzie z uśmiechem pizzę zjeść.

Wicie Towarzysze Lemingi - dajemy wam ten diaboliczny usmiechnięty młyn , na miarę uśmiechniętych czasów i uśmiechniętych możliwości .

W dniu 12.11.2024 o 01:51, Jaro_747 napisał:

Jestem zdumiony, że perukarz nie maluje Wóca na kolanach. Bo jakoś nie sądzę, żeby mimo swojej rozbudowanej inteligencji i oczytania znał anegdotę Franca Fiszera.

I na tym polega jego przewaga nad tymi, którzy znają.

W dniu 12.11.2024 o 16:27, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

No to już mamy slogan wyborczy dla Patryka.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

W dniu 12.11.2024 o 15:42, Wojtek 1959 napisał:

Ukryta Zawartość

Coś takiego powinno powrócić w ramach 100 konkretów Donalda , żeby Lemingi miały gdzie z uśmiechem pizzę zjeść.

Wicie Towarzysze Lemingi - dajemy wam ten diaboliczny usmiechnięty młyn , na miarę uśmiechniętych czasów i uśmiechniętych możliwości .

Ni przeca donek już Stadion Narodowy dał nie płacąc wykonawcom za budowę….

Producenci młynów też mieli by mieć pod górkę i w plecy co by uśmiechnięci byli happy?

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

45 minut temu, ASURA napisał:

No i co się stało? Były jakieś procesy? Przecież wtedy była pisowska prokuratura, nic z tym nie zrobili?

A może to kolejne propagandowe kłamstwo, w czym się specjalizuje twoja ukochana Partia?

P.S.

Co tam z "Brednią Smoleńską" i kłamstwami Macierewicza? To integralna część partyjnej strategii robienia ludziom wody z mózgów?

Jestem Europejczykiem.

W dniu 12.11.2024 o 14:42, Wojtek 1959 napisał:

Coś takiego powinno powrócić w ramach 100 konkretów Donalda

Nie słyszałeś Zdradka?  Teraz RODZINA I OJCZYZNA(!!!) są najważniejsze! 😄 😄 😄

Zobaczysz, że zaraz zatrudnią Pitonia! 😄 

Edytowane przez il Dottore

Jest już dużo filmów na YT z wnętrza tego przybytku kulturowego. Jak wam się podoba? Mi najbardziej przypadły do gustu stoły tenisowe pomazane sprejem 😆

A najlepiej to poziom tego muzeum oddają ludzie robiący sobie zdjęcia ze środka na tle pałacu kultury 😂

?👈

W dniu 11.11.2024 o 06:37, il Dottore napisał:

Super pomysł jak się odsunie tuskowych, państwo spłaci długi i zaczniemy zarabiać

krasnali ogrodowych i statuetek lwów brakuje...ale poza tym się zgadza...stąd tylko krok do gigantomanii i nazizmu 😉 

Super pomysł jak się odsunie tuskowych, państwo spłaci długi i zaczniemy zarabiać

2e63979cc1ff5e2027b56dc2aa46e1bb.jpg

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

W trakcie stawiania:

Ukryta Zawartość

I po postawieniu:

1731599910339318940149492759652.jpg.b70ce294cc6497286ae4d1c3d86836b4.jpg

Tylko jest jeden problem...

Mianowicie - akcja nie działa się w Warszawie.🙂

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
15 godzin temu, ASURA napisał:

Producenci młynów też mieli by mieć pod górkę i w plecy co by uśmiechnięci byli happy?

Pod warunkiem że te diaboliczne młyny zasilane będą z wiatraków. Rozbierze się zeroemisyjny PKiN , a w jego miejsce postawi się  230 metrowy wiatrak , który ten młyn zaisili.

3 godziny temu, rafal735r napisał:

Jest już dużo filmów na YT z wnętrza tego przybytku kulturowego. Jak wam się podoba? Mi najbardziej przypadły do gustu stoły tenisowe pomazane sprejem 😆

A najlepiej to poziom tego muzeum oddają ludzie robiący sobie zdjęcia ze środka na tle pałacu kultury 😂

Proszę , proszę ilu to miłośników sztuki nowoczesnej jest wśród pisfanow ? Nie spodziewałem się . Wydawało mi się ,że preferują raczej sztukę a la Suski .

Uśmiechniętym co chwila się coś wydaje a klapy jak były na oczach tak dalej są

Natomiast tobie się wydaje ,że klapki to inni . Skoro przez 8 lat rządów PiSu nie widziałeś tej  gigantycznej skali przekrętów to co o tym sądzić ? Albo ślepota albo klapy . Stawiam na to drugie . Może dlatego ,że się nie uśmiechasz ?

3 godziny temu, kostropaty napisał:

stąd tylko krok do gigantomanii i nazizmu 😉 

a8fba9ac6f977f93bb22fc75dd59af80.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.