Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
      18
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
      18
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
      8
    • Magdalena Biejat - Lewica
      2
    • Grzegorz Braun - KKP
      21
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      1
    • Marek Jakubiak - WR
      1
    • Joanna Senyszyn - niezależna
      1
    • Artur Bartoszewicz - niezależny
      1
    • Krzysztof Stanowski - niezależny
      3
    • Adrian Zandberg - Razem
      1

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 17.05.2025 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, gałąż napisał:

Rozumiem że jak np Twoją kobietę zgwałci inżynier którego się boisz, to wychowasz jak swoje ?

Nie będzie inżynierów, nie będzie gwałtów. Proste nie? Lepiej chyba zapobiegać niż leczyć. Ale Bążur z Tuskiem załatwi i inżynierow i skrobanie na życzenie. 

?👈

8 minut temu, TomekL3 napisał:

Lubisz pajacować?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ooo a Ty nie lubisz faktów, prawdy, propaganda smaczniejsza.

Ukryta Zawartość

Teraz, Piotr_1 napisał:

Jak ktoś mówi Trzaskowskiemu że kłamie (i ma na to wielu świadków i dowody), to Trzaskowski mówi: „pan kłamie, to są jakieś bzdury, ja nie będę tego słuchał”, i wtedy wychodzi lub ucieka z pola widzenia. To jest tak jak w przedszkolu 🙂 Ten schemat jest całkowicie powtarzalny 🙂

To jest jego standardowe zagranie. Często też stosuje technikę żartu. Śmieje się głupio i wytyka oponentowi że nie jest poważny.

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Nie będzie inżynierów, nie będzie gwałtów. Proste nie? Lepiej chyba zapobiegać niż leczyć. Ale Bążur z Tuskiem załatwi i inżynierow i skrobanie na życzenie. 

Kto sprowadzał na niespotykaną skale uchodźców do Polski ? Podpowiem tzw prawica jednocześnie strasząc swój tępy elektorat uchodźcami.

Godzinę temu, gałąż napisał:

ciurmy dla kobiety za aborcję 

Ciąża przede wszystkim nie pasuje korporacjom zatrudniającym ciężarną. Ma dla korporacji robić karierę kosztem rodziny i zdrowia. To na to idzie kasa na zbrodnicze szpitale i propagandę.

1 minutę temu, gałąż napisał:

sprowadzał na niespotykaną skale uchodźców

Niemcy.

Zamknęli granicę i wypychają ich przez Odrę do Polski.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

1 minutę temu, rafal735r napisał:

To jest jego standardowe zagranie. Często też stosuje technikę żartu. Śmieje się głupio i wytyka oponentowi że nie jest poważny.

🤣🤣🤣 mam wybór jak to czytam śmiać się, albo płakać jak ktoś na proste pytanie odpowiedzieć nie potrafi tylko atakuję mnie, więc się śmieje 🤣

3 minuty temu, gałąż napisał:

🤣🤣🤣 mam wybór jak to czytam śmiać się, albo płakać jak ktoś na proste pytanie odpowiedzieć nie potrafi tylko atakuję mnie, więc się śmieje 🤣

A co ty Trzaskowski? 

Ostatnio sobie przypisywal uszczelnienie granicy na Białorusi. Jak mu gość wytknal że wtedy Tusk piszczał że to biedni ludzie szukający schronienia i jak latali z pizza to zaczął się śmiać jak durnowaty, jak ty teraz. 

Edytowane przez rafal735r

?👈

A widzieliście ile razy posługują się sloganami "pokój" i "bezpieczeństwo" aby Was kupić? Posługują się nim, choć nie mają na to najmniejszego wpływu.

8 minut temu, xetras napisał:

Ciąża przede wszystkim nie pasuje korporacjom zatrudniającym ciężarną. Ma dla korporacji robić karierę kosztem rodziny i zdrowia. To na to idzie kasa na zbrodnicze szpitale i propagandę.

dokładnie,to widać na każdym kroku,te "małżeństwa" 30+ wychowujące pieski i kotki.

23 minuty temu, rafal735r napisał:

Masło w biedronce na promocji. 

Wrzesień 2024r

Ukryta Zawartość

dziś litr powinien być po max.3zł.niestety szubrawcy doją nas na potęgę.

Ukryta Zawartość

7 minut temu, rafal735r napisał:

A co ty Trzaskowski? 

Ostatnio sobie przypisywal uszczelnienie granicy na Białorusi. Jak mu gość wytknal że wtedy Tusk piszczał że to biedni ludzie szukający schronienia i jak latali z pizza to zaczął się śmiać jak durnowaty, jak ty teraz. 

Typowy wyborca który myli hasełka z faktami.

Ja z ciebie się śmieję, bo nawet nie rozumiesz tego, co sam piszesz.

Co z tego, że jak piszesz "Tusk piszczał", jak wtedy nie miał władzy. Jak miał władzę i mógł coś zrobić, to dziadowski płot stawiany za Błaszczaka wzmocnił. I to jest fakt.

Rozumiesz różnicę między faktami a słowami?

Chyba nie bardzo.

18 minut temu, rafal735r napisał:

Propagandowe banialuki i typowe pisowsko-konfiarskie proroctwa.

Wszystko "będzie", "zapewne" "jak cośtam".

Jestem Europejczykiem.

100 konkretów na 100 dni rządów bardzo fajnie obrazuje różnice między faktami a słowami 😉 Słowa Helmuta nabrały bardzo na mocy i stały się faktami gdy miał władze. Czekaj...

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Co z tego, że jak piszesz "Tusk piszczał", jak wtedy nie miał władzy. Jak miał władzę i mógł coś zrobić, to dziadowski płot stawiany za Błaszczaka wzmocnił. I to jest fakt.

Widzę za Tuska to byś życie oddał. W wymyślaniu pier**l przodujesz. Co za różnica czy miał władze czy nie? Jak pisowcy stawiali mur to piszczał jak ty teraz że nie wolno. A teraz przypisują sobie zasługi z Bążurem. Nie chce mi się z tobą gadać. 

?👈

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Propagandowe banialuki i typowe pisowsko-konfiarskie proroctwa.

Żeby nie polityka lewakow, którym tutaj holdujesz nie było by żadnych inżynierów w Europie i teraz Polsce. Także pilnuj teraz żony, narzeczonej, czy kogo tam masz. Bezpiecznie już było. 

?👈

Obawiam się, że nawet gdy ich rodziny będą gwałcone i mordowane przez imigrantów to i tak nie zrozumieją, że oni sami to sprowadzili. Szkoda, że w niebezpieczeństwie będą też rodziny osób, które tych inżynierów nie chciały. 

Gdyby dało się skutki ich działań wymierzyć tylko w nich to selekcja naturalna zalatwilaby sprawę bardzo szybko. 

4 minuty temu, rafal735r napisał:

Żeby nie polityka lewakow, którym tutaj holdujesz nie było by żadnych inżynierów w Europie i teraz Polsce. Także pilnuj teraz żony, narzeczonej, czy kogo tam masz. Bezpiecznie już było. 

Jest bezpiecznie. U nas mordują rdzenni Polacy. Na przykład lekarza w Krakowie. Albo portierkę na UW - wspaniały młody zwolennik Konfederacji i marszów niepodległości, tyle że trochę przekombinował. Ile razy prawactwo widzi jakiegoś czarnoskórego lub Ukraińca, nagle okazuje się, że jednak nie. Że to Polak i patriota, a do tego katolik.

2 minuty temu, waldi1965 napisał:

Gdyby dało się skutki ich działań wymierzyć tylko w nich to selekcja naturalna zalatwilaby sprawę bardzo szybko. 

Kandydatami do nagrody Darwina w Polsce są zwykle ludzie z twojej bańki.

1 godzinę temu, waldi1965 napisał:

Wydaje mi się, że takiej skali złamania obietnic wyborczych to nie było nigdy wcześniej

Nigdy wcześniej nie było też takiego "prezydenta", który podPiSuje wszystko jak leci, co dostanie z Nowogrodzkiej o dowolnej porze dnia i nocy zaś wetuje wszystko, nawet to czego jeszcze nie dostał do podpisu z innych źródeł.

Pomogłem, nie dziękuj teraz wylewnie, nie potrzebuję poklasku.

Ooo a Ty nie lubisz faktów, prawdy, propaganda smaczniejsza.

Fakty są takie, że Tusk jest permanentnym kłamcą i Ty to akceptujesz. Przyjmujesz to do wiadomości i jeszcze bronisz żadne argumenty do Ciebie nie docierają i nie dotrą. To jest rodzaj fanatyzmu.
Kto sprowadzał na niespotykaną skale uchodźców do Polski ? Podpowiem tzw prawica jednocześnie strasząc swój tępy elektorat uchodźcami.

I co widzisz ich na mieście z nożem w zębach czy raczej na sortowni paczek Inpost?!
44 minuty temu, gałąż napisał:

Dobrze zrozumiałem ? 

Zapuść se matki zbrodniarki wyrodne matki i wyluzuj.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, zetempowiec napisał:

Jest bezpiecznie

Ten co zamordował asystenta z biura poselskiego jest wolny. To niejaki Cyba.

Bo  

Pisowca sądom nie żal, zwłaszcza martwego.

Widzę za Tuska to byś życie oddał. W wymyślaniu pier**l przodujesz. Co za różnica czy miał władze czy nie? Jak pisowcy stawiali mur to piszczał jak ty teraz że nie wolno. A teraz przypisują sobie zasługi z Bążurem. Nie chce mi się z tobą gadać. 

Po czterech szprycach też bym tak nawijał
6 minut temu, fan64 napisał:

Czy urząd prezydenta jest nam potrzebny?

Ja myślę że tak, myślę że jest potrzebny. To taka namiastka króla, ktoś, na którego wszyscy patrzą, kierują ku niemu wzrok.

10 minut temu, Piotr_1 napisał:

Ja myślę że tak, myślę że jest potrzebny. To taka namiastka króla, ktoś, na którego wszyscy patrzą, kierują ku niemu wzrok.

Do 1989 żyłem bez....

Pacynka.

Byle nie zwlekał z reakcją.

Chodzi o to żeby ogarniał nieprzewidywalne.

Edytowane przez xetras
Dopisek

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.