Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      12
    • Karol Nawrocki
      31

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, fetek napisał:

Tak tak, może jeszcze tam byłeś ?

Każdy pamięta ta wizytę, każdy pamięta rządy Tuska i jego relacje z Rosją.

Kaczyńskim sie nie podcieraj bo za krótki jesteś, to był jedyny człowiek który ostrzegał przed Rosją i jedyny człowiek którzy przewidział co się teraz dzieje.

To tusk współpracował z Rosją nie PIS i tylko skończony idiota, UBek albo opłacany agent twierdzi inaczej.

Yhy 🤣 to zapewne dlatego pisowcy plują na UE z czego Putin jest zadowolony. To zapewne dlatego pisowcy uciekają do swoich jak nie na Białoruś to do psa Putina Orbana.

W życiu nie podatrł bym się takim czymś, brzydził bym się ! Tfu ! To nie jest człowiek ! To ideologia 🤣

Teraz, soundchaser napisał:
14 minut temu, arturp napisał:

Ja się opieram na kompetencjach prezydenta i tym co robił Duda

A co robił Duda dobrego dla Polski oprócz tego, że po prostu był?

Pachołkiem PiSu.

Dokładnie . I tylko to może zrobić Nawrocki , bo tylko takie kompetencje ma prezydent . Z drugiej strony nie ma co Trzaska skreślać - teraz do urn pójdzie nawet dwa razy tylu wyborców z zachodniej Polski co w I turze . To wszystko zmienia . Kilka milionów wyborców więcej . W większości wyborców prounijnych . 

...there is no spoon...

6 minut temu, gałąż napisał:

to umocni pis który zje kiedyś konfe. Konfie powinno zależeć na osłabieniu pisu, wtedy mają szansę na przejęcie pisowskiego elektoratu i umocnienie konfy

pis nigdy nikogo nie zjadł, konfa się nie da po za tym ich relacje są zbyt chłodne by mówić tutaj o słodkiej współpracy.

1 minutę temu, fetek napisał:

Skoro był jego pachołkiem to czemu storpedował ich najważniejsza reformę ?

Może pis nie chciał jej wprowazić?
Mogli ludziom mówić"chcieliśmy-ale duda zablokował"

Stary patent,jak gra w trzy karty.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Wynalazłem piosenkę Jacka Zwoźniaka za którą dostał Złoty Knebel na Przeglądzie Piosenki Prawdziwej.

To: "Na wszelki wypadek", rewelacja!

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

16 minut temu, stench napisał:

Przyganiał kocioł garnkowi. Ty jesteś obiektywny, bezstronny i konsekwentny w tępieniu politycznego oszołomstwa i złodziejstwa ?

Nigdy nie napisałem i nie napiszę, że jawne złodziejstwo mi nie przeszkadza, a szanowny moderator traktuje tego typu sprawy wybiórczo. Po prostu zależy kto kradnie.

10 minut temu, fetek napisał:

Kaczyńskim sie nie podcieraj bo za krótki jesteś, to był jedyny człowiek który ostrzegał przed Rosją i jedyny człowiek którzy przewidział co się teraz dzieje.

Przed Rosją ostrzegają prawie wszyscy...nie tylko Kaczyński, który podpina się pod tę narrację.

5 minut temu, gałąż napisał:

nie podatrł bym

Czynność  nieistniejąca

Edytowane przez xetras
Dopisek

Teraz, gałąż napisał:

Yhy 🤣 to zapewne dlatego pisowcy plują na UE z czego Putin jest zadowolony. To zapewne dlatego pisowcy uciekają do swoich jak nie na Białoruś to do psa Putina Orbana.

W życiu nie podatrł bym się takim czymś, brzydził bym się ! Tfu ! To nie jest człowiek ! To ideologia 🤣

Internetowych zer z wypranym mózgiem jest zbyt wiele by ktoś się przejął Twoimi obelgami, Ten człowiek zasłynął na kartach historii Ty dalej jesteś nikim. 

To Unia / Niemcy finansowały Rosję, to Ursula sprzedawała uzbrojenie Rosji i to w czasie obowiązywania embargo i jakbyś nie zauważył spotkania Rosja - Niemcy już sie odbywają bo już knują jak wrócić do biznesu. 

tylko tak w ramach przypomnienia.

Droga którą obecnie obrała EU to koniec państw, koniec niezależności, to wyzysk, niebezpieczeństwo, wysokie koszty życia, organicznie swobód i wolności w tym poruszania się i wypowiedzi. Ale Tobie TVN tego nie wytłumaczył więc pewno nie wiesz i jak zwykle nie rozumiesz.

3 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Może pis nie chciał jej wprowazić?
Mogli ludziom mówić"chcieliśmy-ale duda zablokował"

Stary patent,jak gra w trzy karty.

litości...

• Moderatorzy
8 minut temu, gałąż napisał:

ja ciekawy jestem co zrobi Mentzen, jeśli sprzeda się pisowi ( teraz czeka na propozycje przecież, a ta jego lista to tylko przykrywką dla naiwnych ) i poprze Alfa, to umocni pis który zje kiedyś konfe. Konfie powinno zależeć na osłabieniu pisu, wtedy mają szansę na przejęcie pisowskiego elektoratu i umocnienie konfy.

Na razie to raczej dostrzegam wymuszenie realizacji konfederackich postulatów przez pisowskiego kandydata. Jak będą wybory parlamentarne (pewnie przyspieszone) to PiS chcąc, nie chcąc też będzie musiał zaostrzyć kurs i proponować stołki dla konfederatów.

Na dziś to raczej Premier zagrożony jest zawałem i może Trybunałem. Kaczyński na emeryturę i wzrost znaczenia Czarnka, Tarczyńskiego i  Morawieckiego.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Nigdy nie napisałem i nie napiszę, że jawne złodziejstwo mi nie przeszkadza, a szanowny moderator traktuje tego typu sprawy wybiórczo. Po prostu zależy kto kradnie.

Nie przeszkadza ale popierasz 😅

Teraz, fetek napisał:

pis nigdy nikogo nie zjadł,

Gdzie ty mieszkasz i skąd bierzesz te ,, informacje" 🤣 Gowin, Ziobryści, Kukizy , szajka Bielana itd a w przeszłości Liga Polskich Rodzin  a nawet Samoobrona . Nikt nie został , Kaczor wszystkich kupił i podporządkował . 

Nie kłam tak słabo . 🤭

...there is no spoon...

45 minut temu, stench napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pretendentka na Prezydentową w trakcie zjednywania dla męża poparcia ze strony środowiska Mentzena i Brauna 🙂

Kaczyński też jej pobłogosławi.

Spryciara, ta to wkręci się wszędzie.

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, stench napisał:

Żaden. User , który dostaje pkt karne dostaje do tego raport. I czy to ja czy kto inny to można się odwołać do wyższej instancji.

W wątku polityka nie piszę praktycznie wcale ( bo mnie znudził), a z tego wątku jest znikoma liczba zgłoszeń a punktów praktycznie wcale bo nie ma wzajemnego, personalnego nawalania.

były w TVN . w końcu to był ich pomysł, budżet i wykonanie.

No sorry ale widze że nie znasz sprawy. To nie tvn w lesie zorganizował flagi ze swastykami i obchodził urodziny Hitlera tylko dziennikarz tvnu przeniknął w szeregi faszystów.

Jak Bosak zaczynał w polityce pierwszy raz i pokazali mu zdjęcie jak hajluje to też tvn to zorganizował ? Wtedy twierdził że 5 piw zamawiał. Może jak Bosak od najmłodszych lat bratał się z Banderowcami to też tvn to organizował ? a może to tvn na marsz Niepodległości do W-wy zniszczonej przez faszystów zapraszał faszystów z Włoch I Węgier ? To może kolejne zdjecie na którym Bosak Berkowicz i inni hajlują to im ktoś z tvnu rece trzymał ? 

Konfa to Faszyści a sam Bosak przyznał że ma poglądy faszystowskie wiec o czym my rozmawiamy ?

47 minut temu, jezz napisał:

Jeszcze Pasaż Wiecha zrobić jak z lat 70 z czaderskim hotelem Forum.

Niestety, pergole z pierwotnego projektu nie wrócą.

35 minut temu, soundchaser napisał:

Mowa a czyny to dwie różne rzeczy.

O właśnie, dotyczy to zwłaszcza tandemu głównych graczy.

11 minut temu, fetek napisał:

pis nigdy nikogo nie zjadł, konfa się nie da po za tym ich relacje są zbyt chłodne by mówić tutaj o słodkiej współpracy.

Samobrona Kukiz 15 solidarna Polska każdego koalicjanta zjadł i każdego zje !

• Moderatorzy
8 minut temu, soundchaser napisał:

Przed Rosją ostrzegają prawie wszyscy...nie tylko Kaczyński, który podpina się pod tę narrację.

Eee. Od 20 lat było oswajanie Rosji poprzez wspólne interesy(Merkel, Berlusconi, Tusk, Obama). Nawet jak łoili Gruzję i Czeczenię. Tylko Lech im złorzeczył, dlatego jak spadł to połowa biła brawo.

8 minut temu, arturp napisał:

Liga Polskich Rodzin

Przecież Giertych siedzi u Tuska.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

9 minut temu, gałąż napisał:

od najmłodszych lat bratał się z Banderowcami

Wspomnę że wschód i południe Ukrainy czyli ludność rosyjskojęzyczna nie cierpi całego Bandersztatu.

Nie było go przed (chyba 2013 - 2014 rokiem?) Na pewno kiedy organizowano cykl meczy UEFA jeszcze całego Bandersztatu nie było. Powstał później - i ten w Łucku na Wołyniu i ten lwowski.

13 minut temu, gałąż napisał:

tvn na marsz Niepodległości do W-wy zniszczonej przez faszystów zapraszał

Antifa i minister od policji z pałami tam byli i bili, czy na zaproszenie tego nie wiadomo.

14 minut temu, stench napisał:

Na razie to raczej dostrzegam wymuszenie realizacji konfederackich postulatów przez pisowskiego kandydata. Jak będą wybory parlamentarne (pewnie przyspieszone) to PiS chcąc, nie chcąc też będzie musiał zaostrzyć kurs i proponować stołki dla konfederatów.

Na dziś to raczej Premier zagrożony jest zawałem i może Trybunałem. Kaczyński na emeryturę i wzrost znaczenia Czarnka, Tarczyńskiego i  Morawieckiego.

Zaraz zaraz alf jeszcze nie wygrał wyborów ☝️ a wcześniejsze wybory są możliwe przy mniejszościowym rządzie czyli pis 190 + konfa 16 musieliby mieć razem 231 a nikt z nimi nie chce koalicji.

15 minut temu, fetek napisał:

Nie przeszkadza ale popierasz 😅

Nie. Nie popieram. 

Wielu tutaj pisze jak moderator stench: pisowcy kradli, ale...

3 minuty temu, xetras napisał:

Wspomnę że wschód i południe Ukrainy czyli ludność rosyjskojęzyczna nie cierpi całego Bandersztatu.

Nie było go przed (chyba 2013 - 2014 rokiem?) Na pewno kiedy organizowano cykl meczy UEFA jeszcze całego Bandersztatu nie było. Powstał później - i ten w Łucku na Wołyniu i ten lwowski.

Antifa i minister od policji z pałami tam byli i bili, czy na zaproszenie tego nie wiadomo.

Banderowcy byli jak Bosak miał jak dobrze pamiętam 22 lat bo już wtedy ten fasz*sta szukał kontaktów z innymi faszystami i znalazł 

18 minut temu, TomekL3 napisał:

Spokojna głowa, Braun napewno coś znajdzie.

Braun to może 🤣 z gaśnicą jak wariat pobiegać 🤣

39 minut temu, fetek napisał:

Gowina pamiętasz?

33 minuty temu, fetek napisał:

litości...

No w ten sposób przeleciało im 8 lat walki o Polskę-a skonczyło się na spełnianiu wszystkich żądań KE.
Od zamknięcia kopalń-aż po zakrętki na butelkach.
Nie ma co ich bronić,bo to nie do obrony.

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Gowina pamiętasz?

Gowin z PO,unii wolności ,co był w popisie ministrem edukacji i otworzył szeroko drzwi dla lgbt na uczelniach?
Zanim go zjedli?

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

25 minut temu, gałąż napisał:

Banderowcy byli jak Bosak miał jak dobrze pamiętam 22 lat

2004-2005 ?

Epitet jest wieloznaczny - to raz a dwa- to przypuszczam, że wątpię (zwlaszcza w czyjąkolwiek w tym i swoją pamięć)

29 minut temu, gałąż napisał:

Braun to może 🤣 z gaśnicą jak wariat pobiegać 🤣

Teraz to drużyna strażaków 

32 minuty temu, gałąż napisał:

alf jeszcze nie wygrał wyborów

Bokser pokaże co potraficie w wyszkoleniu wojskowym i w sporcie.

7 minut temu, xetras napisał:

2004-2005 ?

Epitet jest wieloznaczny - to raz a dwa- to przypuszczam, że wątpię (zwlaszcza w czyjąkolwiek w tym i swoją pamięć)

Teraz to drużyna strażaków 

Bokser pokaże co potraficie w wyszkoleniu wojskowym i w sporcie.

Poszukaj sobie historii Bosaka i przestań wątpić. Ja to widziałem czytałem, wiem a nie przypuszczam.

3 godziny temu, Roman_66094 napisał:

W PO mają pełne portki, naród pokazał czerwoną kartkę. Może już pora z boiska zejść, dać szansę tym którzy trochę lepiej znają się na rządzeniu.    

Najlepiej w "świątyni miłości" czyli DPSie 🙂

53 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Gowina pamiętasz?

Giertycha (LPR), Leppera. (Samoobrona"

Taka jest tradycja współwładzy z PIS.

Zarządca lekarzy od pani Leszczyny zaprasza media na SZNUR

🙂

Ukryta Zawartość

Śmieszniejszej kampanii dawno nie było

Czarny humor ich nie uleczy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xetras
Dopisek

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.