Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      31
    • Karol Nawrocki
      47

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, il Dottore napisał:

Pozostaje mi tylko współczuć.

Ja rozumiem, że to jest Warszawa i tubylcom pewnych prac po prostu nie wypada wykonywać. Wszak za 6 tysięcy to pracuje tylko złodziej albo idiota. OK - akceptuję to.

Ale tam nawet na ulicy nie słyszałem języka polskiego! Przysięgam, że w Dublinie łatwiej jest usłyszeć polski na ulicy, niż w Warszawie! 😞

Człowiek jak ze wsi przyjedzie do miasta, to zasze ździwiony w wielkim mieście i wystraszony 😁

20 godzin temu, Tajitsu napisał:

Goje z Polin nie dojrzeli do wyboru Pana Brauna… niestety.

Jak Braun dojrzeje to jeszcze wszystko przed nim.

20 godzin temu, gałąż napisał:
20 godzin temu, rafal735r napisał:

Może u ciebie. U mnie jest po 5.80. 

A masz dostęp do szybkiego neta dzieki UE program cyfrowa Polska ? 😁 To możesz sprawdzić gdzie chcesz ceny 😉

Bążur jeździ telekomunikacją miejską a ty proponujesz "tankowanie przez Internet".....   :)

Proponujesz teraz jeżdżenie po Polsce by gdzieś na promocję trafić....skończ temat nie kompromituj się do reszty.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

9 godzin temu, il Dottore napisał:

Ten nieszczęśliwy kraj wciąż ma szansę... Nie zmarnujcie jej!

Wszystko bedzie dobrze 😉 

Idzie zgodnie z planem 😁

Polaków minimalnie wiecej 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Narkoman nie może być prezydentem, chyba wszyscy się z tym zgadzają. Wszyscy powinniśmy się tego domagać żeby kandydaci zrobili testy. 

15 minut temu, gałąż napisał:

Jakieś dowody na to masz ?

Miałem się nie podnieść 🤣 pokazałem aktualne najniższe ceny w Polsce, a nie promocje !

Nieprawda....podałeś najniższe ceny nie sprawdzając nawet czy to są normalne ceny czy promocje!

Edycja:
Normalne ceny wczoraj podawał @fetek i ja  dzisiaj

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 minutę temu, Maju napisał:

Bążur jeździ telekomunikacją miejską a ty proponujesz "tankowanie przez Internet".....   🙂

Proponujesz teraz jeżdżenie po Polsce by gdzieś na promocję trafić....skończ temat nie kompromituj się do reszty.

Naprawdę nie możesz pojąć tak prostej sprawy, że jak się chce najniższą cenę paliwa, to szuka się najtańszego ? Jak chcesz koniecznie najwyższą cenę, to Twoja sprawa, ale inni mogą taniej i kropka ! 

Jak coś boli, to trzeba maść na bół ..... 

2 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Narkoman nie może być prezydentem, chyba wszyscy się z tym zgadzają. Wszyscy powinniśmy się tego domagać żeby kandydaci zrobili testy. 

🤣 no to gangusa co ćpie, pis nie powinien wystawiać 

56 minut temu, rafal735r napisał:

A co się zmieniło? Jak ktoś wierzy jeszcze ze Trzaskowski wygra to gratuluję optymizmu 😄

Wiara nie ma tu nic do rzeczy 😁

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, gałąż napisał:
7 minut temu, Maju napisał:

Naprawdę nie możesz pojąć tak prostej sprawy, że jak się chce najniższą cenę paliwa, to szuka się najtańszego ? Jak chcesz koniecznie najwyższą cenę, to Twoja sprawa, ale inni mogą taniej i kropka ! 

Jak coś boli, to trzeba maść na bół ..... 

Skorzystaj z tej maści.....może przestaniesz pisać od rzeczy o paliwach.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, Maju napisał:

Bążur jeździ telekomunikacją miejską a ty proponujesz "tankowanie przez Internet".....   🙂

Ty skończ ! Nikogo nie przekonasz że jak u Ciebie na wsi jest drogo, to że w całej Polsce jest drogo !

Zamemłać mnie chcesz ? Ile można na ten sam temat paliwa po 5zl 🤣 dla mnie nie ma różnicy czy jest po 5.19 czy po 5.80 leje !

2 minuty temu, Maju napisał:

Skorzystaj z tej maści.....może przestaniesz pisać od rzeczy o paliwach.

Ukryta Zawartość

To nie ja wymyśliłem te ceny, takie są a to Ty nie możesz się z tym pogodzić że u Ciebie kilka groszy wiecej i dramat z tego robisz 🤣

Ukryta Zawartość

14 minut temu, Roman_66094 napisał:

Narkoman nie może być prezydentem

Jeśli facet nie może dwóch godzin wytrzymać bez używki, to nadaje się na odwyk, nie na Prezydenta Najjaśniejszej.

4 godziny temu, TomekL3 napisał:

Jeden właściciel, czego nie ogarniasz endrju.
Twój rudy pan też był kibolem brał udział w ustawkach i sam o tym wspominał. Nie powiedział Ci? Nie? Ty biedaku….

Idąc do pracy do Żabki wiesz że będziesz pracował u Rydyka ?

Publicystyka:

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

15 godzin temu, fan64 napisał:

marsz za wprowadzeniem euro,za podatkiem katastralnym,za tyraniem do 67 roku życia a może do 76....za...za...za....

The End.

15 godzin temu, Roman_66094 napisał:

Należy jeszcze dodać, za zabijaniem nienarodzonych dzieci, za ograniczeniem wolności słowa, za propagowaniem zboczeń i dewiacji wśród młodzieży i dzieci. To oczywiście nie wszystko lista niegodziwości propagowanych przez PO jest bardzo długa. 

Zanim ostatni zgasi światło, pierwszy zorientuje się że "cóż szkodzi obiecać" tego wszystkiego dotyczyło.

8 minut temu, toptwenty napisał:

Jeśli facet nie może dwóch godzin wytrzymać bez używki, to nadaje się na odwyk, nie na Prezydenta Najjaśniejszej.

Przecież za swoje bierze co komu do tego. Mnie chodzi o dziwne zachowanie drugiego kandydata i podejrzenia o narkotyki. Używki każdy ma prawo brać, po to są o ile są legalne. Narkotyki to poważne przestępstwo. Wyobrażasz sobie prezydenta który będąc pod wpływem narkotyków podpisuje ustawy, czy podejmuje inne ważne decyzje?  Hitler brał narkotyki i wiemy jakie decyzje podejmował. 

Zwykłe legalne używki nie sobie kandydaci biorą ile tylko chcą, one nie mają wpływu na podejmowane decyzje.

Trzaskowski powinien poddać się testom takie jest moje zdanie.       

13 minut temu, gałąż napisał:

Znowu szokujesz.....znowu się jakiś bredni naczytał.      :)   :)   :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

26 minut temu, gałąż napisał:

Ty skończ ! Nikogo nie przekonasz że jak u Ciebie na wsi jest drogo, to że w całej Polsce jest drogo !

Zamemłać mnie chcesz ? Ile można na ten sam temat paliwa po 5zl 🤣 dla mnie nie ma różnicy czy jest po 5.19 czy po 5.80 leje !

To nie ja wymyśliłem te ceny, takie są a to Ty nie możesz się z tym pogodzić że u Ciebie kilka groszy wiecej i dramat z tego robisz 🤣

No jak to szkodzi "usmiechnietym "obiecac ,ze bedzie po 5,19?dwa razy obiecac to jakby zrealizować.

Moze tobie jest obojetne ze jest po 5,80. a nie po 5,19.

Tylko tobie i "usmiechnietym".

8 minut temu, Maju napisał:

Znowu szokujesz.....znowu się jakiś bredni naczytał.      🙂  🙂  🙂

Ukryta Zawartość

Widzisz jak braki szokują 🤣

Screenshot_20250526_102713_Chrome.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz, Stream napisał:

Dzisiaj dyżur naczelnego błazna pełni sam Duda - atrapa prezydenta:

O ustawkach:

"Prezydent podkreślił, że "wszyscy wiedzą, że chłopcy, a zwłaszcza chłopcy tacy mocni, męscy, jak są młodzi, to lubią się poszarpać". - Zachowują się trochę jak takie małe niedźwiadki czy małe tygrysy. Po prostu walczą ze sobą, ale nie jest to nic nadzwyczajne"

Ukryta Zawartość

O piwie u Mentzena:

"Na komentarz w tej sprawie pozwolił sobie Andrzej Duda. - Wygląda na to że politycy KO instrumentalnie potraktowali swojego młodszego kolegę, trochę go wykiwali - stwierdził prezydent w rozmowie z Radiem ZET."

Ukryta Zawartość

O snusie:

"- No na pewno nie jest to substancja zdrowa i myślę, że sam Karol Nawrocki też boleje nad tym, że tego używa."

Ukryta Zawartość

Wiesz ze pisac tak o urzedujacym Prezydencie popelniasz przestepstwo.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, tomek7776 napisał:

No jak to szkodzi "usmiechnietym "obiecac ,ze bedzie po 5,19?dwa razy obiecac to jakby zrealizować.

Moze tobie jest obojetne ze jest po 5,80. a nie po 5,19.

Tylko tobie i "usmiechnietym".

Nastepny Einstein 🤣

Ukryta Zawartość

I dlatego wygra Nawrocki.

A w 2027 PIS.

Nie, wygra mądrzejsza część Polski 😁

Screenshot_20250526_093336_Chrome.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, gałąż napisał:
16 minut temu, Maju napisał:

Znowu szokujesz.....znowu się jakiś bredni naczytał.      🙂  🙂  🙂

Ukryta Zawartość

Widzisz jak braki szokują

Czytanie tylko tego co ci  w gotowcach (memach) podsuną skutkują brakiem wiedzy.....przeczytaj miszczu (błąd zamierzony) co o tej "współpracy" zainteresowani w linku piszą, na czym ona polega i przestań się kolejny raz kompromitować pisząc cytuję:

27 minut temu, gałąż napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

Wiesz ze pisac tak o urzedujacym Prezydencie popelniasz przestepstwo.

Wiem, że wyrażam opinię potwierdzoną zamieszczonymi przeze mnie cytatami.

4 minuty temu, gałąż napisał:

Einstein

zapętlił się....   :)

Teraz, Maju napisał:

zapętlił się....   🙂

Nie 😁 to Wy ciągle o paliwie po 5.19 aż do porzygania, ja pokazuje że jest a jak u kogoś kilka groszy wiecej bo właściel stacji na wsi nie ma konkurencji to dramat robicie.

6 minut temu, Maju napisał:

Czytanie tylko tego co ci  w gotowcach (memach) podsuną skutkują brakiem wiedzy.....przeczytaj miszczu (błąd zamierzony) co o tej "współpracy" zainteresowani w linku piszą, na czym ona polega i przestań się kolejny raz kompromitować pisząc cytuję:

Wpitoliłeś się trzeci do rozmowy jak sobie we dwóch rozmawialiśmy i kolega poruszał się w świecie fantazji w których właściciele Amber Gold to słupy, dawał do zrozumienia że Tusk za tym stał i to on dowodził a później piszę że syn Tuska na pewno wiedział do kogo idzie do pracy, czyli ojciec go zatrudnił 🤣

Dlatego podałem pierwszy lepszy przykład z Rydzykiem na uruchomienie szarych komórek ale jak widać nie Twoich 😁

7 minut temu, TomekL3 napisał:

Z uporem maniaka chce przebić pajaca.

Ukryta Zawartość

Ale udało się ! Skończyliście o paliwie i jak argumentów brak to atak na mnie, co jest typowe w rozmowach z prawoskretami.

Ukryta Zawartość

12 godzin temu, Jorkers napisał:

BYLE NIE TRZASKOWSKI

Dziękuję.....Zorro???   :)

12 godzin temu, dekRe napisał:
19 godzin temu, gałąż napisał:

Cały ten pis to banda zboczeńców i gejów. Tfu !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Jorkers napisał:

fałszywe parszywe swinie z PO trzeba samemu sobie postawic zapytanie ile faktycznie Polaków z krwi i kosci jest na tej ziemi !! sądzać po tym ile głosów jest za bonżurem śmiem stwierdzić ze malarz z austrii chyba nie do konca miał wiedze o liczebnosci pewnej wyjatkowo parszywej nacji w naszym kochanym kraju

Cytuję bo zaraz pewnie zniknie. Specjalnie dla @bubusia

Lajki są. Prawactwo popiera.

Bubusia twierdzi, że pisać:

"Z lewakimi jednak nie ma sensu. Pa."

To właśnie pojawił się ktoś do rozmowy. 

ildottore niestety zbanowany, więc nie ma na razie szans żeby włączył sie i również podniósł poziom dyskusji.

Edytowane przez Piękny Stefan
Godzinę temu, rafal735r napisał:

Jeden też tam zapuścił już korzenie i czas najwyższy przekopać. 

Ty to akurat w tej sprawie niewiele masz do powiedzenia.

3 godziny temu, YunnanTEA napisał:

Wracając do afery ambergold:

Wassermann (niemieckie nazwisko) została wyjaśniona przez Rostowskiego. Tyle w temacie...

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.