Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
      18
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
      18
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
      8
    • Magdalena Biejat - Lewica
      2
    • Grzegorz Braun - KKP
      21
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      1
    • Marek Jakubiak - WR
      1
    • Joanna Senyszyn - niezależna
      1
    • Artur Bartoszewicz - niezależny
      1
    • Krzysztof Stanowski - niezależny
      3
    • Adrian Zandberg - Razem
      1

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 17.05.2025 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, zetempowiec napisał:

Szurów nie lekarzy.

Lekarzami się zajmie J. F. KENNEDY

GITMO CZEKA

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

6 minut temu, rafal735r napisał:

Może załóżcie temat kawalerka Nawrockiego i tam klepcie ile chcecie. Nudzicie już. 

A może porozmawiamy o "wyczyszczonej" z lokatorów kamienicy Trzaskowskiego? 

Każdy temat jest dobry, aby tylko nie o Polsce, a broń Boże o niepodległości 

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

4 minuty temu, burz napisał:

Jawne łamanie norm społecznych przez kandydata na najwyższy urząd w państwie jest dla niektórych… nudne.

Ile można paplac o tym samym? 

Tu macie świeży temat. Mam nadzieję że podejdziecie równie zaangażowani. Czy raczej TVN/TVPsciek? 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

?👈

6 godzin temu, stench napisał:

Ani Stanowskiemu, ani Mazurkowi nikt kłamstwa nie zarzucił. Poruszają niewygodne tematy, kopią po kostkach ale wystarczy być czystym.

Albo pisowcem. Wtedy nawet masaż zrobią.

26 minut temu, rafal735r napisał:

Tu macie świeży temat. Mam nadzieję że podejdziecie równie zaangażowani. Czy raczej TVN/TVPsciek? 

Ukryta Zawartość

Taki "świeży", że już go nawet bakterie gnilne opuściły:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

25 minut temu, TomekL3 napisał:

Najlepiej pogadaj sobie z chatgpt. Jak go dociśniesz to wszystko wyśpiewa.

Ukryta Zawartość

8811dc717bb61744981d0d907b69ce7d.png
a0217a6111dfcb4b12346b2e29fa232f.png
09c3454e28b88eae8dce375550254b18.png
73589ef03b2c25de5fd7caf9a6bd629f.png
24565dc7627d74a4f46b04cd0cc0b54b.png
cdc6c77c9acb22b8400f1bf5d1b4dc8c.png
aec5df247b6370d988a016665fd129f1.png
ea2ca26e3526fb15a57c2437bb681f14.png

9c24b42280f0fe1987ff15fac4516b79.png

Ajajaj... 

To znaczy że my Goje są jednak gorsi... 

Może nam jakieś podforum założą? 

Zaczynam się bać 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

50 minut temu, toptwenty napisał:

Mnie pasują pkt 1 i pkt 6. A Wam?

Ukryta Zawartość

Trudno się zdecydować, wszystkie są lub były prawdziwe wdł decyzji prezesa 🤣, co przyniesie kolejny dzień pojecia nie mam 😁

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta
3 minuty temu, gałąż napisał:

Trudno się zdecydować, wszystkie są lub były prawdziwe wdł decyzji prezesa 🤣, co przyniesie kolejny dzień pojecia nie mam 😁

Kto to wie? 

Może jutro się okaże, że pan Karol w ogóle  nie zna Pana Jerzego i że pan Karol dostał mieszkanie od bezdomnego. 

Nie zbadane są wyroki boskie i ścieżki służb... 

36 minut temu, rafal735r napisał:

Może załóżcie temat kawalerka Nawrockiego i tam klepcie ile chcecie. Nudzicie już. 

A może porozmawiamy o "wyczyszczonej" z lokatorów kamienicy Trzaskowskiego? 

Trzaskowski nie ma żadnej kamienicy kolego ! O czym tu gadać. A Nowogrodzki oszukał miasto, właściciela, i w ten sposób za 10% wartości ma mieszkanie prywatne nie miasta Gdańsk a to chyba różnica.

Widziałeś tą ruinę która została wybudowana w 1913r i nie nadaje się do mieszkania ? Polecam sprawdzić o czym piszesz.

2 godziny temu, stench napisał:

Nie jest sprecyzowane czy opieka to własne, stałe zaangażowanie czy dopilnowanie by strona (Jerzy) nie wylądował na przysłowiowym bruku i miał zapewnione podstawowe warunki do życia. Dla mnie posiada wymaganą opiekę jakiej potrzebuje osoba w stanie demencji. Niestety czasem starsi lub chorzy ludzie z powodów zdrowotnych muszą korzystać z różnego rodzaju domów starców lub opieki.

Uważam, że założenia umowy zostały zrealizowane.

No.

To sprawa załatwiona.

3 minuty temu, gałąż napisał:

Trzaskowski nie ma żadnej kamienicy kolego ! O czym tu gadać. A Nowogrodzki oszukał miasto, właściciela, i w ten sposób za 10% wartości ma mieszkanie prywatne nie miasta Gdańsk a to chyba różnica.

Widziałeś tą ruinę która została wybudowana w 1913r i nie nadaje się do mieszkania ? Polecam sprawdzić o czym piszesz.

No wlasnie

Nie wiem o co ten cały raban

Pan Karol ma po prostu szczęście i już. Dostał mieszkanie bo ma szczęście, tak jak Ojciec Rydzyk dostał Maybach, bo też ma szczescie

A biedny Pan Rafał to musiał ludzi powyrzucac żeby mieć! 

I jak się dowiadujemy nie ma! 

Kamienicy. 

Nie ma po prostu takiego szczęścia jak ma Pan Karol i juz

Warszawska kasta lub loża pod dowództwem bążura z uśmiechem na ustach pozbawia mieszkania wnuka najemczyni:

Ukryta Zawartość

Cytat

Śródmiejski Zarząd Gospodarowania Nieruchomościami, po trzykrotnym wezwaniu do opuszczenia lokalu skierował pozew do sądu. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xetras
Dopisek

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

27 minut temu, MV2 napisał:

Się okaże bakterio:

Ukryta Zawartość

18 minut temu, gałąż napisał:

Trzaskowski nie ma żadnej kamienicy kolego ! O czym tu gadać.

Natomiast rządzi od lat Warszawa jak całe PO. Tylko jak się nigdy nie siedzi w pracy, tj. w ratuszu gdzie powinien być to może się wykręcić że nic nie wie. Czyli standard w wykonaniu bążura. Nic nie wiem, to nie ja. 

12 minut temu, xetras napisał:

Warszawska kasta lub loża pod dowództwem bążura z uśmiechem na ustach pozbawia mieszkania wnuka najemczyni:

Ukryta Zawartość

Teraz od tygodnia w modzie tylko klitka Nawrockiego żeby podpompowac tego trupa wyborczego bążura. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

12 minut temu, xetras napisał:

Ukryta Zawartość

Wygląda na to, że nie zrozumiałeś artykułu.

Mogę Ci jakoś pomóc?

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, 747 napisał:

Ciekaw jestem prawdziwego wyniku Reżysera po wczorajszym zwycięstwie w "debacie"

Realnie to przewiduję między 8% a 10%.

Co to oznacza względem pozostałych i rozproszenia wyboru tego nie wiem. 

41 minut temu, cocacol napisał:

Mogę Ci jakoś pomóc?

Wirtualnie to awykonalne

Nie szukam tego

Przypomnę:

56 minut temu, xetras napisał:
Cytat

Śródmiejski Zarząd Gospodarowania Nieruchomościami, po trzykrotnym wezwaniu do opuszczenia lokalu skierował pozew do sądu. 

Specjalnie to prawniczym bełkotem opisano 

Rafał Trzaskowski odparł: "Jak zwykle Pan manipuluje, bo to sądy podejmują tego typu decyzje."

A kto złożył  pozew?

Patrz wyżej.

46 minut temu, cocacol napisał:

nie zrozumiałeś

Masz objaśnienia treści powyżej. Ja zrozumiałem.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Ta pani powyżej zdobyła niechlubny tytuł  "hiena roku" 

No cóż, wstyd mi za tych co wstydu nie mają . 

1 godzinę temu, rafal735r napisał:

Teraz od tygodnia w modzie tylko klitka Nawrockiego żeby podpompowac tego trupa wyborczego bążura. 

Trzaskowski już wie że przegrał, zresztą chyba wszyscy w Po zdaja siebie z tego sprawę.

1 godzinę temu, rafal735r napisał:

Się okaże bakterio:

Ukryta Zawartość

Natomiast rządzi od lat Warszawa jak całe PO. Tylko jak się nigdy nie siedzi w pracy, tj. w ratuszu gdzie powinien być to może się wykręcić że nic nie wie. Czyli standard w wykonaniu bążura. Nic nie wiem, to nie ja. 

Tak masz racje Trzaskowski pełni najwyższą funkcję w stolicy, dodam jeszcze że ma największe poparcie w wyborach prezydenckich wiec nazywanie go politycznym trupem jest chyba nie na miejscu, no chyba że kierujesz się głosowaniem tu w wątku w którym ruska onuca Braun ma największe poparcie nie mające związku z rzeczywistością. Dodatkowo to Braun bedzie niebawem politycznym trupem za swoje nienormalne zachowania, czeka na niego chyba 7 zarzutów + 3 kolejne i zniknie jak ostry cień mgły 😉

Nawrocki był tylko radnym jak okradł miasto Gdańsk na 90% wartości mieszkania, co taki mógłby ukraść będąc prezydentem ? 

2 godziny temu, MV2 napisał:

Ukryta Zawartość

Tak świeży jak szambo Ruspubliki na temat narkotyków w sztabie Trzaskowskiego z fałszywymi wiadomościami za co ruspublike czeka zapowiedziany proces 😁

11 minut temu, Roman_66094 napisał:

Ta pani powyżej zdobyła niechlubny tytuł  "hiena roku" 

No cóż, wstyd mi za tych co wstydu nie mają . 

Trzaskowski już wie że przegrał, zresztą chyba wszyscy w Po zdaja siebie z tego sprawę.

Roman czy możesz mnie oświecić kto wygrał wybory ? 

Wiem że Hiena mieszkaniowa dziś w Zabrzu ogłosił się prezydentem, ale to nie wystarczy, nikt tego Alfonsowi nie tłumaczył ? To nie burdel i nie mówi do ....... chociaż z drugiej strony na jego spotkaniach są sprzedajne za 500 zł osoby.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, gałąż napisał:

Tak masz racje Trzaskowski pełni najwyższą funkcję w stolicy, dodam jeszcze że ma największe poparcie w wyborach prezydenckich wiec nazywanie go politycznym trupem jest chyba nie na miejscu,

Trzaskowski teraz żałuje że wystartował w wyborach. Stracić bardzo dużo, porażka wisi nad nim i całą wina spadnie na niego, dlatego kolega nazwał go politycznym trupem, bo to kwestia nie odległej przyszłości. Ja się tym zgadzam, EU straci Polskę oni już wiedzą, to jest gra o dużą stawkę a porażka jest pewna. Dziwi mnie że niektórzy tego nie dostrzegają. Po przegranych wyborach zaczną się oskarżenia, szukanie winnych a największym winnym będzie Trzaskowski. Nie podniesie już się z tego, oni On ani ten rząd. Namiastka tego jak traktuje się przegranych, jest potraktowanie Tuska podczas wyjazdu do Kijowa, oni już wiedzą że przegrał.  

2 godziny temu, rafal735r napisał:

Typowe zachowanie trolla. Może wyjaśnisz forumowiczom swoje negatywne zdanie o Trzaskowskim i wytłumaczysz dlaczego Nawrocki jest lepszym kandydatem?

14 minut temu, gałąż napisał:

Nawrocki był tylko radnym jak okradł miasto Gdańsk na 90% wartości mieszkania, co taki mógłby ukraść będąc prezydentem ?

Nawrocki okradł miasto Gdańsk? Naprawdę myślisz że ktoś w to uwierzy? Będąc młodym człowiekiem ojcem rodziny, nie mając za wiele pieniędzy i mieć możliwość nabyć mieszkanie, jednocześnie pomagając staremu człowiekowi bez środków do życia.  Żaden normalny człowiek nie będzie widział w tym nie tylko przestępstwa ale czegokolwiek niegodziwego. 

A dożywotnia opieka no cóż, tak wyszło. Jeśli ja obiecam komuś że dam mu 100zł ale okaże się ze nie dałem z różnych powodów to według Ciecie zrobiłem krzywdę temu komu obiecałem? Po prostu nie uczyniłem mu dobra które obiecałem, ale krzywdy żaden nie zrobiłem niczego mu nie zabrałem. Tak samo zrobił Nawrocki, nikomu krzywdy nie zrobił, nikomu niczego nie zabrał.         

4 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Trzaskowski teraz żałuje że wystartował w wyborach. Stracić bardzo dużo, porażka wisi nad nim i całą wina spadnie na niego, dlatego kolega nazwał go politycznym trupem, bo to kwestia nie odległej przyszłości. Ja się tym zgadzam, EU straci Polskę oni już wiedzą, to jest gra o dużą stawkę a porażka jest pewna. Dziwi mnie że niektórzy tego nie dostrzegają. Po przegranych wyborach zaczną się oskarżenia, szukanie winnych a największym winnym będzie Trzaskowski. Nie podniesie już się z tego, oni On ani ten rząd. Namiastka tego jak traktuje się przegranych, jest potraktowanie Tuska podczas wyjazdu do Kijowa, oni już wiedzą że przegrał.  

Roman Polska jest UE  !!!

Dziwi Cie że niektórzy nie dostrzegają tego co będzie po przegranych wyborach ?

Roman przypomnę tylko że Twój pis w 2023r wygrał wybory, później Morawiec stworzył rząd, teraz ogłaszacie wygrane wybory przed wyborami, a ja Ci powiem że po wyborach w sierpniu, pajac opuści pałac, nie będzie kolejnego ułaskawiacza złodziejskiej bandy pis i nastanie prawo i sprawiedliwość a pisowcy bedą uciekać po obcych krajach przed wymiarem sprawiedliwości za ich złodziejstwo i łamanie prawa 😉

1 minutę temu, Roman_66094 napisał:

jednocześnie pomagając staremu człowiekowi bez środków do życia.

za mieszkanie.

Cęętnie pomogę na takich zasadach.

PRIV
😂

Żaden normalny człowiek nie będzie widział w tym nie tylko przestępstwa ale czegokolwiek niegodziwego. 

Ja widzę.
Jestem normalny i uczciwy-i mi by to przez myśl nie przeszło...

A dożywotnia opieka no cóż, tak wyszło. Jeśli ja obiecam komuś że dam mu 100zł ale okaże się ze nie dałem z różnych powodów to według Ciecie zrobiłem krzywdę temu komu obiecałem?

Tak.
To oszustwo.
Złamania własnego słowa.Umowy.

Jak ja zatankuję za 100 zł i odjadę ze stacji,z różnych powodów nie płacąc-jestem złodziejem
{co prawda PIS powiększył kwotę,która można ukraść z 500 zł do 800zł,poniżej wykroczenie,pow. przestępstwo.Widać,jak dbali o złodziej]
Ja przy 100zł czułbym się jak złodziej.

I nie chodzi o ta kawalerkę:

Ale o pokrętne tłumaczenia pana Nawrockiego.
Mataczył,zmieniał,w koncu "oddał na cele społeczne"-przyznając sie do błędu.

Skoro wszystko "zgodnie z prawem"-to po co oddawać?

Roman,litości,mam do Ciebie wielki szacunek,-nie da się tego obronić.
Nie faktu,ale jego pokrętnych tłumaczeń...

Skoro go "niesłusznie i niezgodnie z prawda wrobili" to czemu nie składa zawiadomienia w trybie wyborczym?
ODPOWIEDZ PROSZE!

Po 24 godzinach byłoby wiadomo...

To ma być kandydat na prezydenta?

LITOŚCI........

4 minuty temu, gałąż napisał:

Roman przypomnę tylko że Twój pis w 2023r wygrał wybory, później Morawiec stworzył rząd, teraz ogłaszacie wygrane wybory przed wyborami, a ja Ci powiem że po wyborach w sierpniu, pajac opuści pałac, nie będzie kolejnego ułaskawiacza złodziejskiej bandy pis i nastanie prawo i sprawiedliwość a pisowcy bedą uciekać po obcych krajach przed wymiarem sprawiedliwości za ich złodziejstwo i łamanie prawa 😉

Wiesz ja nie kieruję się tym czy lubię PIS czy PO nie lubię. Patrzę na nastroje społeczne, sondaże są mało wiarygodne wiadomo liczą się nastroje społeczne. Jak wielu znasz ludzi z twojego otoczenia którzy będą głosować na Trzaskowskiego? Chodzi mi sąsiadów, kolegów w pracy.      

18 minut temu, Roman_66094 napisał:

A dożywotnia opieka no cóż, tak wyszło. Jeśli ja obiecam komuś że dam mu 100zł ale okaże się ze nie dałem z różnych powodów to według Ciecie zrobiłem krzywdę temu komu obiecałem?

Coś pięknego. Czysta "ewangelia" według Prawa i Sprawiedliwości. 🙂

Nawet Bareja by nie wymyślił...

A Ewangelia na to:

"„Ojcem waszym jest diabeł i chcecie postępować według pożądliwości ojca waszego. On był mężobójcą od początku i w prawdzie nie wytrwał, bo w nim nie ma prawdy.

Gdy mówi kłamstwo, mówi od siebie, bo jest kłamcą i ojcem kłamstwa."

Z tym ,że Jezus musiał być "lewakiem", prawda?  😉

Ukryta Zawartość

"Jezus powiedział: „Niechaj wasza mowa niech będzie: Tak – tak, nie – nie. Wszystko ponadto, pochodzi od złego” (Mt 5:37). Powiedział też: „Nie przysięgajcie” (Mt 5:34). Nie przysięgajcie, bo gdy człowiek składa przysięgę, wtedy kładzie rękę na Biblii i przysięga na Boga, na Niebo lub coś innego. Jezus tutaj chce powiedzieć, że tacy ludzie zawsze kłamią, ale teraz obiecują mówić prawdę, ponieważ zostali związani przysięgą. Jezus mówi: „Nie róbcie tak. Po prostu zawsze mówcie prawdę, wtedy nie trzeba przysięgać”. Twoje oświadczenie złożone pod przysięgą, nie powinno się niczym różnić od oświadczenia, które składasz bez przysięgi. Obydwa, zawsze powinny być takie same. Wszystko, co jest ponad to, pochodzi od złego."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
3 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Nawrocki okradł miasto Gdańsk? Naprawdę myślisz że ktoś w to uwierzy? Będąc młodym człowiekiem ojcem rodziny, nie mając za wiele pieniędzy i mieć możliwość nabyć mieszkanie, jednocześnie pomagając staremu człowiekowi bez środków do życia.  Żaden normalny człowiek nie będzie widział w tym nie tylko przestępstwa ale czegokolwiek niegodziwego. 

A dożywotnia opieka no cóż, tak wyszło. Jeśli ja obiecam komuś że dam mu 100zł ale okaże się ze nie dałem z różnych powodów to według Ciecie zrobiłem krzywdę temu komu obiecałem? Po prostu nie uczyniłem mu dobra które obiecałem, ale krzywdy żaden nie zrobiłem niczego mu nie zabrałem. Tak samo zrobił Nawrocki, nikomu krzywdy nie zrobił, nikomu niczego nie zabrał.         

Tak Roman okradł ! Tylko Pan Jerzy miał prawo wykupić mieszkanie za 10% wartości a nie Hiena mieszkaniowa która była wtedy radnym w tym samym urzędzie. Tak wiem uratował człowieka przed bezdomnością zabierając mu mieszkanie o czym ten człowiek nawet nie wiedział ponieważ pełnomocnikiem Jerzego był alf z żoną to alf z żoną sprzedał mieszkanie afowi z żoną, do tego umowa ta bedzie unieważniona ponieważ ten oszust Nawrocki w akcie notarialny poświadczył że zapłacił 120tyś a sam przyznał że dla dobra Jerzego nie dał mu ani grosza, czyli poświadczył nieprawdę. Podpisał też dokument w którym zobowiązał się do utrzymywania Jerzego i super bo miasto Gdańsk bedzie teraz dochodzić tego w sądzie i będzie płacił 92tyś rocznie 🤣

Wiem że temat był wałkowany i wszyscy już wszystko wiedzą, i przepraszam za kolejny raz, ale jak widać Roman czerpiąc wiedzę z ruspubliki nie wie o co chodzi i chciałem koledze naświetlić sprawę hieny mieszkaniowej. 😁

16 minut temu, Roman_66094 napisał:

Już tłumaczyłem.

Alfons kupił mieszkanie, by móc się w nim opiekować chorym staruszkiem.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.