Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      10
    • Karol Nawrocki
      30

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, jar1 napisał:

Typowa mentalność chłopa pańszczyźnianego. 

Tę to słyszę na każdym wiecu poparcia dla Bążura. Co drugie zdanie to Unia Europejska. Nam da, załatwi, obroni... Wszystko w czasie przyszłym. A motłoch łyka...😆 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

1 minutę temu, Tadeiro napisał:

Tę to słyszę na każdym wiecu poparcia dla Bążura. Co drugie zdanie to Unia Europejska. Nam da, załatwi, obroni... Wszystko w czasie przyszłym. A motłoch łyka...😆 

Załatwi nam jak Tusek nam załatwia. 

?👈

28 minut temu, rafal735r napisał:

Polemizował bym. 

Skowyt lewakow jak miód na moje uszy i oczy 😄

Wyjaśnię Ci cos, bo widzę że nie dotarło do główki. 

Obraziłeś ponad połowę głosujących Polaków, do tego obrażasz ludzi żyjących na wsiach. 

Ale wątpię żeby coś dotarło. Płacz dalej, zostało ci jeszcze parę dni nadziei. 

Podałem dane kto skąd na kogo głosował, a skoro czujesz się obrażony to potwierdzasz moje dane. Dotarło ? 

Teraz możesz się łasić i prosić o karę dla mnie bo prawda Cię boli !

Tę to słyszę na każdym wiecu poparcia dla Bążura.

Oddelegowany do wyłuskiwania propagandowo nośnych treści? 

5 minut temu, Tadeiro napisał:

Unia daje mądrym, głupi nie korzystają i tylko narzekają !

Mnie dużo dała UE 

9 minut temu, YunnanTEA napisał:

Czech 🤣

Tak trzymajta i nie puszczajta.

Wiadomo kiedy było to spotkanie na którym PO zmusiła pisowców do zaostrzenia retoryki covidowej? Kaczor bardzo prosił Tuska żeby ten nie dociskał Polaków kolanem?

Edytowane przez Piękny Stefan
11 minut temu, gałąż napisał:

Podałem dane kto skąd na kogo głosował, a skoro czujesz się obrażony to potwierdzasz moje dane. Dotarło ? 

Masz pamięć jak Trzaskowski? Albo i krótsza? 

5 godzin temu, gałąż napisał:

Tak jak mówiłem Nawrocki nabiera wieś, tam gdzie ludzie tępi i niewykształceni co nie jest sukcesem tylko dramatem dla Polski.

Nazwałeś ponad połowę głosujących tempakami, ale nie dziwi mnie to. Taka jest ta uśmiechnięta polska. 

Podobnie wypowiedzales się o wyborcach Brauna i Mentzena. 

?👈

16 minut temu, rafal735r napisał:

Świetne rozegranie Mentzena. Zobaczymy co teraz na to bazurek

Cóż przykro będzie na to patrzeć, jak zdeklarowany skrajny centrolewak leci na żebry do "nazisty". Już się rozgląda za odpowiednim sprzętem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Teraz, Tadeiro napisał:

Cóż przykro będzie na to patrzeć, jak zdeklarowany skrajny centrolewak leci na żebry do "nazisty

Narazie Nawrocki się zgodził. Myślę że Trzaskowski ma teraz problem. Kompromitować się w rozmowie z Mentzenem, czy kompromitować się i oddać walkowerem wszystko Nawrockiemu. 

Tak źle i tak nie dobrze 😄

?👈

8 minut temu, rafal735r napisał:

Masz pamięć jak Trzaskowski? Albo i krótsza? 

Nazwałeś ponad połowę głosujących tempakami, ale nie dziwi mnie to. Taka jest ta uśmiechnięta polska. 

Podobnie wypowiedzales się o wyborcach Brauna i Mentzena. 

Tepakami nazwałem ludzi którzy brzydzą się pisem a głosują na Nawrockiego ! Potwierdzam to !

Jeżeli uważasz że to nie na wsi wygrywa Nawrocki czy Braun, masz możliwość podać tu te dane skoro twierdzisz inaczej.

Niedoczekanie moje 🤣

Edytowane przez gałąż
Korekta
1 minutę temu, rafal735r napisał:

Kompromitować się w rozmowie z Mentzenem, czy kompromitować się i oddać walkowerem wszystko Nawrockiemu.

Typowa strategia win-win! 🤣😂😅

Achievement unlocked!

Godzinę temu, burz napisał:

Mentzen oczekuje m.in., że nowy prezydent  sprzeciwi się ratyfikacji akcesji Ukrainy do NATO.

Sa jeszcze jakieś wątpliwości, że to konfederosja?

A Ukraina już wygrała ta wojnę?
Przeciez do NATO nie wejdzie w trakcie wojny chyba?

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

I to by było tyle jeśli chodzi o wiarygodność tych ustawianych sondaży.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

Niedziela ogłoszenie tu przez w większości Brauningów zwycięstwa czyli kandydata pisowskiego 🤣 logika 🤣

Poniedziałek, ogłoszenie końca rządu KO i szampan 🤣 masakra 🤣

Wtorek, wycie donosy rzucanie się ale wygranej nie świętują 🤣

Ciekawe też jest głosowanie przed ciszą wyborczą wygrał tu Braun, a teraz wygrywa Nawrocki 🤣 gdzie logika ? Brak !

3 godziny temu, Tyrion.L napisał:

Co wart jest kraj nie produkujący własnej żywności? Życzę Ci aby globaliści rzucili ci pewnego dnia worek śruty sojowej na przetrwanie. 

tak łatwo nie będzie,wpierw logowanie do systemu który sprawdzi lojalnośc delikwenta,tak jeszcze można śię śmiać....jeszcze.

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Jak zobaczę utyskiwania Tadeusza na zamordyzm covidowy pisowców to uwierzę. Jak widać dla Tadeusza ważniejsze jest "co by było gdyby" niż to co było. 

Ale to taka przypadłość elektoratu prawackiego. Skłonność do spisków

Ma Pan dobrą pamięć, czy taką... złotej rybki? Może Pan sobie przypomni dlaczego przestałem chodzić na wybory? A później nawet może Pan i... uwierzy? 😆

Achievement unlocked!

A co tu się wyprawia!?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Podzielić Polskę na Polskę Zachodnią i Polskę Wschodnią.

Do Polski Wschodniej niech trafią: miłośnicy Kaczora, Nawrockiego, Brauna, Ci którzy nienawidzą Unii Europejskiej, kochają Trumpa, cenią Orbana - sprzymierzeńca Putina,   w nieskończoność odnoszą się do przeszłości i żyją przeszłością, wyznawcy ksenofobii, antysemityzmu, czekający na kolejny transfer socjalny, którzy za nic mają edukację, naukę, nie przeszkadza im pedofilia w kościele, ponad wszystko kochają PiS; ci, którzy ze słów "narodowy" i "patriotyczny" uczynili kpinę

Do Polski Zachodniej niech trafią ludzie, którzy chcą normalnie, godnie i dobrze żyć, czują się europejczykami , nie gardzą innymi, stawiają na pracowitość, rozwój, edukacje i przyszłość, dla których Pomarańczowy Amerykanin to żenujący prymityw, a  6%-towy operator gaśnicy sejmowej  to ucieleśnienie chamówy i buractwa.

Po takim podziale - wszyscy będą  zadowoleni. 

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

7 minut temu, Tadeiro napisał:

Ma Pan dobrą pamięć, czy taką... złotej rybki? Może Pan sobie przypomni dlaczego przestałem chodzić na wybory? A później nawet może Pan i... uwierzy? 😆

Raczej Tadeusz mało stały w poglądach skoro machnął ręką na te wszystkie trupy pisowskie o których mówi pan Grzegorz. Widocznie to mniej ważna sprawa. Ważniejsza dla Tadeusza jest nakrętka przy butelce. Jasno z wpisów można wywnioskować.

Edytowane przez Piękny Stefan

Karol Nawrocki unika odpowiedzi na najprostsze pytanie️Kiedy poświadczył nieprawdę: czy w akcie notarialnym w 2012 roku, czy w rozmowie z red. Rymanowskim.

Jeśli tego nie wyjaśni, to zamiast o prezydenturzel, powinien pomyśleć o dobrym prawniku.

PB/FB

2 minuty temu, babatular napisał:

Do Polski Wschodniej niech trafią: miłośnicy Kaczora, Nawrockiego, Brauna, Ci którzy nienawidzą Unii Europejskiej, kochają Trumpa, cenią Orbana - sprzymierzeńca Putina,   w nieskończoność odnoszą się do przeszłości i żyją przeszłością, wyznawcy ksenofobii, antysemityzmu, czekający na kolejny transfer socjalny, którzy za nic mają edukację, naukę, nie przeszkadza im pedofilia w kościele, ponad wszystko kochają PiS; ci, którzy ze słów "narodowy" i "patriotyczny" uczynili kpinę

A gdzie słowo wytrych RUSKIE ONUCE? 

3 minuty temu, babatular napisał:

Po takim podziale - wszyscy będą  zadowoleni

Wiemy, przecież Unia i sflaczale władze tego państwa ustanowiły granice kraju na linii Wisły w razie wojny. Dziękujemy za przypomnienie. 

?👈

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Raczej Tadeusz mało stały w poglądach skoro machnął ręką na te wszystkie trupy pisowskie o których mówi pan Grzegorz. Widocznie to mniej ważna sprawa. Ważniejsza dla Tadeusza jest nakrętka przy butelce. Jasno z wpisów wywnioskować.

Typowo lewackie strategiczne wycofanie na z góry ustaloną pozycję. Temu Panu już podziękuję.

5 minut temu, babatular napisał:

Nooo... To już było! Linię obrony na Wiśle Pan przegapił? 🤣

Achievement unlocked!

25 minut temu, gałąż napisał:

Tepakami nazwałem ludzi którzy brzydzą się pisem a głosują na Nawrockiego ! Potwierdzam to !

Widzę że próbujesz teraz na siłę wymiksowac się ze swoich poglądów, jak twój Pan Trzaskowski. 

Przypomnę:. 

"... Nawrocki nabiera wieś, tam gdzie ludzie tępi i niewykształceni..." 

?👈

Typowo lewackie strategiczne wycofanie na z góry ustaloną pozycję. Temu Panu już podziękuję.

I tyle Tadeusza widzieli?

Wkleić przekaz dnia z gradem uśmiechów i leci dalej. Od tego tutaj widocznie jest.

35 minut temu, Tadeiro napisał:

Cóż przykro będzie na to patrzeć, jak zdeklarowany skrajny centrolewak leci na żebry do "nazisty". Już się rozgląda za odpowiednim sprzętem:

Ukryta Zawartość

z30608609IHR,Krzysztof-Bosak.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, babatular napisał:

No to pomódlmy się za tę "pisią" Polskę...

Oto modlitwa Polaka

"Gdy wieczorne zgasną zorze,
Zanim głowę do snu złożę,
Modlitwę moją zanoszę
Bogu Ojcu i Synowi:
"dopier**lcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
Tylko mu dosrajcie proszę."

Kto ja jestem? Polak mały
Mały, zawistny i podły.
Jaki znak mój? Krwawe gały.
Oto wznoszę swoje modły
Do Boga, Marii i Syna:
"Zniszczcie tego sk***ysyna
Mego brata, sąsiada,
Tego wroga, tego gada."

"Żeby mu okradli garaż,
Żeby go zdradzała stara,
Żeby mu spalili sklep,
Żeby dostał cegłą w łeb,
Żeby mu się córka z czarnym
I w ogóle żeby miał marnie,
Żeby miał AIDS-a i raka."
Oto modlitwa Polaka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, toptwenty napisał:

Karol Nawrocki unika odpowiedzi na najprostsze pytanie️Kiedy poświadczył nieprawdę: czy w akcie notarialnym w 2012 roku, czy w rozmowie z red. Rymanowskim.

Jeśli tego nie wyjaśni, to zamiast o prezydenturzel, powinien pomyśleć o dobrym prawniku.

PB/FB

Tak. Mieszkanie .....Trzaskowski unika odpowiedzi na to czy zdjął krzyże w urzędach warszawskich, czy zabronił stawiania choinek na Boże Narodzenie, choć teraz hipokryta fałszywie  kreuje się na chrześcijanina. Dalej czy chciałby udzielać ślubów parom lgbt, czy jest za Mercosur, kiedy zmienił polaryzację poglądów odnośnie uchodźców, czy jest za wprowadzeniem euro, czy chciałby zabrać gotówkę z obiegu, czy chciałby polskich żołnierzy wysłać na Ukrainę i jeszcze kilka innych . POrownaj objętość 

37 minut temu, babatular napisał:

Do Polski Zachodniej niech trafią ludzie, którzy chcą normalnie, godnie i dobrze żyć, czują się europejczykami , nie gardzą innymi, stawiają na pracowitość, rozwój, edukacje i przyszłość, dla których Pomarańczowy Amerykanin to żenujący prymityw, a  6%-towy operator gaśnicy sejmowej  to ucieleśnienie chamówy i buractwa.

Po takim podziale - wszyscy będą  zadowoleni. 

Szczególnie zaborcy. Już raz byli..

Teraz, Tyrion.L napisał:

POrownaj objętość 

Proszę uważać. Takie coś zgłaszają do moderacji.

Achievement unlocked!

13 godzin temu, jar1 napisał:

Warto zobaczyć jakie wyniki osiągnęli dwaj kandydaci (Nawrocki i Trzaskowski ) w swoeich miastach.

I tak:

1. Gdańsk:

Nawrocki - 16,83% 

Trzaskowski - 43,33%

2. Warszawa:

1. Nawrocki - 18,27%

2. Trzaskowski - 42,37%

To chyba dużo daje do myślenia, jak w swoim własnym mieście doceniany jest kandydat na prezydenta i jak się go ocenia.

Przypomnę, jak ziomale oceniają swojego ziomala.

Wynik sam mówi wszystko.

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.