Skocz do zawartości
IGNORED

Hyde park - rozmowy o wszystkim i o niczym

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Seyv,

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, papageno napisał:

A Seweryna też umiesz czytać? 

Jako nauczyciel godzisz się na takie bezprzykładne plugawienie mowy ojczystej? Tylko dlatego, że jest wasz? W pokoju nauczycielskim też tak rozmawiacie, inteligencie?

Poglądy skynyrda powiewają mi. Znoszę jego nieustanne biadolenie, że go prześladują. Ale jego potwornego chamstwa znieść nie mogę. 

He, he bubusia. Jak to było dalej? 

Do tego postu się odniosę - moje wnuczki są już dorosłe, ale prawnuczek mam z 15, W różnym wieku.

To co zrobił Seweryn, nie zrobiłbym w żadnym stanie, Ani po alko, ani po narko.

On to powiedział do sześcioletniego wnuka, ja pier**lę. I to zostanie na zawsze w necie.

Może paru forumowym idiotom to się spodobało. Ale myślę że tylko paru ćwierćinteligentom.

Nie możesz znieść mojego chamstwa Papageno?  No to k**wa, masz pecha.

Wszyscy go znoszą bez histerii od 15 lat, czy ile tu jestem.

Ja Ciebie akceptuję bez problemu, bo lubię ludzi. 

ps  Znoszę jego nieustanne biadolenie, że go prześladują

Żadne biadolenie - przecie mnie tną za wszystko? Chyba mnie tu więcej nie ma niż jestem?

14 minut temu, szymon1977 napisał:

Oh, a gdyby tak je w drugą stronę skierował...

To by duchy przodków go zamordowały z bomby

4 minuty temu, skynyrd napisał:

Do tego postu się odniosę - moje wnuczki są już dorosłe, ale prawnuczek mam z 15, W różnym wieku.

To co zrobił Seweryn, nie zrobiłbym w żadnym stanie, Ani po alko, ani po narko.

On to powiedział do sześcioletniego wnuka, ja pier**lę. I to zostanie na zawsze w necie.

Może paru forumowym idiotom to się spodobało. Ale myślę że tylko paru ćwierćinteligentom.

Nie możesz znieść mojego chamstwa Papageno?  No to k**wa, masz pecha.

Wszyscy go znoszą bez histerii od 15 lat, czy ile tu jestem.

Ja Ciebie akceptuję bez problemu, bo lubię ludzi. 

ps  Znoszę jego nieustanne biadolenie, że go prześladują

Żadne biadolenie - przecie mnie tną za wszystko? Chyba mnie tu więcej nie ma niż jestem?

Już od paru dni próbuję im wyjaśnić, że do dzieci takiego języka się nie kieruje, ale jak krew w piach.

Chyba nie ma sensu.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

6 minut temu, bubusia napisał:

Już od paru dni próbuję im wyjaśnić, że do dzieci takiego języka się nie kieruje...

"Nie bać PiS! nie bać PiS!"

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

"Nie bać PiS! nie bać PiS!"

W końcu się nawrócił. Ale ta żarliwość neofity potrafi być męcząca.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, bubusia napisał:

Już od paru dni próbuję im wyjaśnić, że do dzieci takiego języka się nie kieruje, ale jak krew w piach.

Chyba nie ma sensu.

Sens oczywiście jest. Tak wychowałem dzieci, że jestem z nich dumny, to co powiedział Seweryn, żadnej córce by nie przeszło przez gardło. Jesteś nauczycielem? Nie wiedziałem. To najmniej opłacany zawód, ale jakże zaszczytny.

Od dzisiaj będę Cię czytał z pokorą i większym szacunkiem. 

To co zrobił Seweryn niech idzie do diabła, faszystowskie katole nie są mściwe,

9 minut temu, papageno napisał:

To potworne. Tysiące dzieci w kraju słyszą niemal codziennie jak nawalony tatuś mówi do mamusi, że jest k**wą, szmatą i dziwką. I to zostanie w nich na zawsze. Ale co tam. Chodzi o to, że Seweryn wyraźnie wskazał komu należy przy...łożyć. Więc nie natężaj się tak i nie pałaj udawanym oburzeniem. Na mnie to nie działa. Przez całe zawodowe życie miałem do czynienia ze sprawcami i ich ofiarami, znam to  od podszewki. I wszyscy ci tatusiowie zawsze mówili, że oni nigdy, przenigdy. Przy dziecku!? Absolutnie.

Kumasz, skynyrd, aluzję?

Bardzo nieładna aluzja panie papa. To że nie rozumiesz reszty zwalam na karb nienawiści do Pisu. Ale ta aluzja jest poniżej pewnych standardów. Rozumiem życie zawodowe, ale jednak tutaj z bandytami nie masz do czynienia.

I jeszcze dostajesz za to lajki, szkoda słów.

Dobranoc.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Jakiej niby nienawiści???

To złodzieje, mitomani i karierowicze, nienawiść do takich to zbytnia łaska.

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, Jaro_747 napisał:

W końcu się nawrócił.

Umknął Ci cudzysłów, ja do chamstwa nigdy się nie przyłączę.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jak to jakiej. No właśnie napisałeś jakiej:)

Oj inteligenci, inteligenci.

Edytowane przez bubusia

2 minuty temu, bubusia napisał:

Jak to jakiej. No właśnie napisałeś jakiej:)

Oj inteligenci, inteligenci.

Według pisowców mówienie prawdy to objaw nienawiści. Ciekawa koncepcja.

5 minut temu, szymon1977 napisał:

Umknął Ci cudzysłów, ja do chamstwa nigdy się nie przyłączę.

Żartowniś. Niestety słaby. Do Dudy nie masz startu.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Według pisowców mówienie prawdy to objaw nienawiści. Ciekawa koncepcja.

No tak, stara śpiewka.

W dniu 10.06.2023 o 00:58, Jaro_747 napisał:

Cały czas powtarzam, że antyszczepy swoimi fobiami potrafią niczym muchy upstrzyć każdy możliwy wątek.

Popatrz Jaro jaki Ty masz elektorat. Jeden głupi, obraźliwy wpis, a Twoi miłośnicy lecą jak muchy... 15 lajków - żenada.  Bo Twoim celem jest zwabianie tych much niczym Kaczyński. A te muchy lecą za Tobą i przyklejają się pod każdym Twoim wpisem.

34 minuty temu, papageno napisał:

To potworne. Tysiące dzieci w kraju słyszą niemal codziennie jak nawalony tatuś mówi do mamusi, że jest k**wą, szmatą i dziwką.

Tak, to potworne, ale Ty w ogóle nic nie zrozumiałeś i już raczej nigdy nie zrozumiesz o czym mowa. To też jest potworne.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

5 minut temu, soundchaser napisał:

Popatrz Jaro jaki Ty masz elektorat. Jeden głupi, obraźliwy wpis, a Twoi miłośnicy lecą jak muchy... 15 lajków - żenada.  Bo Twoim celem jest zwabianie tych much niczym Kaczyński. A te muchy lecą za Tobą i przyklejają się pod każdym Twoim wpisem.

No dokładnie. Sam widzisz że szymon oczu nie może ode mnie oderwać. O tobie nie wspomnę przez grzeczność. No i o całej grupie pisowskich propagandzistów prostych. Jest nawet sierota po komunie.

Mam tu cały oddział wiernych psychofanów.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

nie może ode mnie oderwać...

Nie przesadzaj bo się jeszcze bardziej zakochasz w sobie.

Edytowane przez xniwax

6 minut temu, papageno napisał:

To potworne. Tysiące dzieci w kraju słyszą niemal codziennie jak nawalony tatuś mówi do mamusi, że jest k**wą, szmatą i dziwką. I to zostanie w nich na zawsze. Ale co tam. Chodzi o to, że Seweryn wyraźnie wskazał komu należy przy...łożyć. Więc nie natężaj się tak i nie pałaj udawanym oburzeniem. Na mnie to nie działa. Przez całe zawodowe życie miałem do czynienia ze sprawcami i ich ofiarami, znam to  od podszewki. I wszyscy ci tatusiowie zawsze mówili, że oni nigdy, przenigdy. Przy dziecku!? Absolutnie.

Kumasz, skynyrd, aluzję? 

Jedziemy od początku - nigdy w życiu nie usłyszałem złego słowa o matce w domu.

Miałem raczej szczęśliwe dzieciństwo, choć mój stary był psychopatą. Nie taki, który leje pasem.

Pamiętam, gdy się rozeszli, wystawał przed domem. W 69 pojechał na wycieczkę na Węgry i zjechał łamiąc obie nogi do Austrii. W 81 ciotka, chciała nas zaprzyjaźnić. Rozmowa trwała 10 sekund.

Nigdy nie miałem żadnego tz wujka. Matka miała paru kochanków. Wszystkich akceptowałem. 

Od 12=13 roku byłem szefem rodziny. Starszy brat i młodsza siostra przyjęli to bez bólu.

Nie mieli wyboru, zresztą wszyscy już nie żyją

Z kompletnej biedy postawiłem rodzinę na nogi, może nie w piękny sposób.

Ale skończyłem szkoły i nikogo nie zamordowałem , a służyłem w Prószkowie u Masy.

1 minutę temu, xniwax napisał:

Nie przesadzaj bo się jeszcze bardziej zakochasz w sobie.

Ja nie muszę, są tacy którzy kochają mnie szczerą, pisowska miłością i nawet dają temu wyraz.

Takie ciepłe słowa dostałem przed godziną od Kolegi atmega:

"Dzieki ci za to objawienie ,modle sie za ciebie zeby cie bog nie zajebał ."

Czyż nie jest to wzruszające?

Jestem Europejczykiem.

12 minut temu, xniwax napisał:

Tak, to potworne, ale Ty w ogóle nic nie zrozumiałeś i już raczej nigdy nie zrozumiesz o czym mowa. To też jest potworne.

Ależ zrozumiałem doskonale. Można dzieci indoktrynować katolicko i prawacko, to można im wskazywać, kto jest ich wrogiem. A przyznasz, że faszyści są wrogami. Co to oni dzieciom robili? Że w pisie nie ma nazioli? Język cię drażni? Daj spokój. Sedno się liczy panie wybiórczo przewrażliwiony.

Edytowane przez papageno
36 minut temu, Jaro_747 napisał:

Przymknij szczecińską mordę zaburzaku, To Polska. Ty byś wieszał do opętania?

24 minuty temu, soundchaser napisał:

muchy zawsze lecą do gówna

1 godzinę temu, papageno napisał:

Poglądy skynyrda powiewają mi. Znoszę jego nieustanne biadolenie, że go prześladują. Ale jego potwornego chamstwa znieść nie mogę. 

Poglądy to każdy ma inne. Na chamstwo również, Inteligencie.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Zazdrościsz lajków? Zazdrość to brzydka cecha.

Powtarzasz się jak zdarta płyta. Czytałem już wiele razy identyczne Twoje teksty. Cierpisz na brak weny twórczej?

12 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja nie muszę, są tacy którzy kochają mnie szczerą, pisowska miłością i nawet dają temu wyraz.

Takie ciepłe słowa dostałem przed godziną od Kolegi atmega:

"Dzieki ci za to objawienie ,modle sie za ciebie zeby cie bog nie zajebał ."

Ja Ciebie Dżambo szczerze kocham. W to chyba nie wątpisz suko?

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Przymknij szczecińską mordę zaburzaku, To Polska. Ty byś wieszał do opętania?

Polska złodziei, mitomanów i karierowiczów. Do tego ponownie doszło, też z powodu komuchów ale tym razem działających pod przykrywką. "A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści".  Pamiętasz? A teraz popierasz kryptokomunę. 

14 minut temu, Jaro_747 napisał:

Zależy jak na to spojrzeć.
Spróbuj z dobrej strony, jako życzenie dłuuuugiego życia w miłości do innych, nie tylko własnej.

16 minut temu, papageno napisał:

Sedno się liczy

Jednak nie zrozumiałeś. Szkoda.

5 minut temu, xniwax napisał:

Jednak nie zrozumiałeś. Szkoda.

Zupełnie nic.

🙂

A zobacz co tam sobie w ostatnim wpisie nawymyślał:)

Obsesja pisowska w czystej formie::)

Edytowane przez bubusia

34 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No dokładnie. Sam widzisz że szymon oczu nie może ode mnie oderwać. O tobie nie wspomnę przez grzeczność. No i o całej grupie pisowskich propagandzistów prostych. Jest nawet sierota po komunie.

Mam tu cały oddział wiernych psychofanów.

Ja piszę o Twoich psychofanach lajkujących Twoje chamskie wpisy.
Znów nie zrozumiałeś. No nic...może z wiekiem zrozumiesz.

Dobrej nocy i życzę wszystkim miłych snów.

Chyba już mamy papę rozgryzionego. Tutaj jest cały problem:

Na mnie to nie działa. Przez całe zawodowe życie miałem do czynienia ze sprawcami i ich ofiarami, znam to  od podszewki. I wszyscy ci tatusiowie zawsze mówili, że oni nigdy, przenigdy. Przy dziecku!? Absolutnie.

Zycie zawodowe deformuje. Ale papa, świat nie jest tym więzieniem.

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.