Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty | NOWY

Rekomendowane odpowiedzi

Małżeństwo z długim stażem. On z nożem i deską w kuchni. 
Ona:
-Czemu dzielisz Viagrę? To się całe łyka. 
On:
-Chcę cię tylko pocałować...

Sprawdziłem przed chwią i rzeczywiście ChatGPT nie chce żartu o Żydach opowiedzieć. Po nagabywaniach dlaczego opowiada o Polakach a o Żydach nie chce i mętnych tłumaczeniach o grupach etnicznych, pojawił się czerwony błąd 🙂

Edytowane przez Kuba
17 minut temu, Kuba napisał:

Sprawdziłem przed chwią i rzeczywiście ChatGPT nie chce żartu o Żydach opowiedzieć. Po nagabywaniach dlaczego opowiada o Polakach a o Żydach nie chce i mętnych tłumaczeniach o grupach etnicznych, pojawił się czerwony błąd 🙂

A próbowałeś pytać o dowcipy o Izraelczykach i katolikach?

A u mnie wyszło tak:

Ty

Opowiedz kawał o żydach

ChatGPT

Pewnego dnia Żyd i jego przyjaciel spacerują po parku. Nagle Żyd zatrzymuje się i mówi:

Wiesz, myślę, że powinienem zacząć biegać, żeby być w lepszej formie.

Na to przyjaciel odpowiada:

A dlaczego akurat biegać?

Żyd na to z uśmiechem:

Bo jak biegam, to przynajmniej mogę uciec przed tymi, którzy chcą mi sprzedać coś, czego nie potrzebuję!

Pamiętajmy, że humor powinien być przyjazny i pełen szacunku dla wszystkich.

53 minuty temu, Mrok napisał:

Zażarta walka z materią nieożywioną. 😄😄😄

Nic smiesznego. Szlaban pewnie postawiony slusznie aby samochody nie wjezdzaly na chodnik, ale jednak ktos powinien zadbac aby byl lepiej widoczny.

Godzinę temu, piter z napisał:

Nic smiesznego. Szlaban pewnie postawiony slusznie aby samochody nie wjezdzaly na chodnik, ale jednak ktos powinien zadbac aby byl lepiej widoczny.

Nie zgadzam się. Filmik pokazuje stan umysłu rowerzystów. Święte krowy z uprawieniami karetki pogotowia.
Pomyśl, co by się stało, jakby zamiast szlabanu na tej dróżce bawiło się małe dziecko.

3 godziny temu, piter z napisał:

Witam,

po co? Żeby wariaci mogli bezkarnie szaleć po chodnikach i wąskich dróżkach?

To nie wyglada na tor wyścigowy, przynajmniej 3 się czegoś może nauczyło.

Pozdrawiam

5 godzin temu, piter z napisał:

jednak ktos powinien zadbac aby byl lepiej widoczny

Przecież jest doskonale widoczny, bo jasno pomalowany. To rowerzyści pędzą jak szaleni, nie patrząc na drogę. Sami się proszą o wypadek.

3 godziny temu, porlick napisał:

Przecież jest doskonale widoczny, bo jasno pomalowany. To rowerzyści pędzą jak szaleni, nie patrząc na drogę. Sami się proszą o wypadek.

Oj tam ja parę dni temu myślałem że na szlabanie przejeżdża zygzakiem pijany rowerzysta a on sobie z telefonu majlował...

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Jadąc z górki, po hopce na asfalcie zasyfionym piaskiem, nie da się zatrzymać na dystansie 5m. A polskie przepisy wyraźnie mówią, że stawiając cokolwiek na drodze, należy uwzględnić lokalne uwarunkowania.

9 godzin temu, Mrok napisał:

Pomyśl, co by się stało, jakby zamiast szlabanu na tej dróżce bawiło się małe dziecko.

Za pozwolenie dziecku by bawiło się na drodze, kara się rodziców.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Jadąc z górki, po hopce na asfalcie zasyfionym piaskiem,

No właśnie. Nie wiem, czy zauważyłeś, ale oni ścinali zakręt drogi, żeby sobie "hopnąć". To ich własna głupota doprowadziła do przymusowego zatrzymania się na szlabanie. Gdybym tam mieszkał i tacy szaleńcy gnali koło mojego wjazdu, postawiłbym barierkę właśnie na tej hopce, albo posadziłbym krzaki na trawie, którą omija droga. Ewentualnie, w tym miejscu usypałbym znacznie większą górkę, na której nikt by sobie nie hopał. Widocznie mieszkaniec miał dość wariatów pędzących na złamanie karku i bał się, że każde wyjście lub wyjazd z bramy może skończyć się wypadkiem. 

Sam też jeżdżę rowerem, ale nie szaleję w nieznanym terenie, bo mi życie i zdrowie miłe.

Edytowane przez porlick
Godzinę temu, porlick napisał:

Nie wiem, czy zauważyłeś, ale oni ścinali zakręt drogi, żeby sobie "hopnąć"

Zauważyłem, takie prawo rowerzysty.

Godzinę temu, porlick napisał:

To ich własna głupota doprowadziła do przymusowego zatrzymania się na szlabanie.

Powtórzę:

5 godzin temu, szymon1977 napisał:

polskie przepisy wyraźnie mówią, że stawiając cokolwiek na drodze, należy uwzględnić lokalne uwarunkowania.

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

polskie przepisy wyraźnie mówią, że stawiając cokolwiek na drodze, należy uwzględnić lokalne uwarunkowania.

Na prywatnej posesji to i taczki na środku drogi mogę sobie zostawić...

Właściciel postawił szlaban co by wyraźnie zaznaczyć że to jest jego prywatny teren!

Nie mieszaj do tego polskiego prawa tym bardziej że film jest z za granicy a twój komentarz od czapy

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

26 minut temu, ASURA napisał:

Na prywatnej posesji to i taczki na środku drogi mogę sobie zostawić

Nie wszystko możesz, zwłaszcza gdy posesja prywatna jest dostępna do użytku publicznego.

Właściciel postawił szlaban co by wyraźnie zaznaczyć że to jest jego prywatny teren!

"Szeryfowanie" nie jest mile widziane przez wymiar sprawiedliwości.

Nie mieszaj do tego polskiego prawa tym bardziej że film jest z za granicy a twój komentarz od czapy

Jest w dziale Start wątek o wymierzaniu sprawiedliwości zbyt głośnemu sąsiadowi, możemy go rozszerzyć o zbyt szybko jeżdżących rowerzystów.

Edytowane przez szymon1977

• Moderatorzy
27 minut temu, szymon1977 napisał:

"Szeryfowanie" nie jest mile widziane przez wymiar sprawiedliwości.

Szymonie, z moich obserwacji wynika, że nie tylko przez wymiar sprawiedliwości.

A tak w ogóle, to proszę o zakończenie OT.

Czyżby problem z pciom? A może TA golonka jest niebinarna?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

9 minut temu, porlick napisał:

Czyżby problem z pciom? A może TA golonka jest niebinarna?

Ukryta Zawartość

To jest akurat nazwa stosowana w niektórych rejonach kraju.

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.