Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

;)+

W każdej kombinacji będzie waliło rybą jak cholera.

A skąd takie doświadczenie, że ryba wali (śmierdzi) ?;-)

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Może być ta przedstawiona "syrena" na fotografii powyżej ;-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pewnie było, a co tam niech się powtarza ;-)

Do klasztoru przychodzi nowy młody mnich. Starszy mnich oprowadza go po klasztorze i opowiada:

- Tu jest biblioteka. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, tylko nie w czwartek.

Idą do sauny.

- Tu jest nasza sauna. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, tyko nie w czwartek.

Idą do stołówki.

- Tu jest nasza stołówka. Możesz tu przychodzić, kiedy zechcesz i jeść ile chcesz, tylko nie w czwartek.

Obeszli cały klasztor i młody mnich dowiedział się, że wszędzie będzie mógł przychodzić, za wyjątkiem czwartku. Na koniec starszy mnich przyprowadza młodego na strych, a tam szafa. Stary mnich otwiera ją, a ze środka wystaje czyjaś d..a.

- Tu jest d..a. Możesz tu przychodzić, kiedy zechcesz i robić co zechcesz, tylko nie w czwartek.

- Wszystko super, ale dlaczego tych wszystkich rzeczy nie mogę robić akurat w czwartek?

- Bo w czwartek masz dyżur w szafie

-------------------------------------------

Pan hrabia zmarł. Po jakimś czasie pani hrabina, przyzwyczajona do seksu oralnego, mówi do lokaja Jana:

- Janie, musisz mi zrobić minetkę.

Biedny Jan dla dobra sprawy zrobił hrabinie minetkę, a hrabina w chwili największej rozkoszy puściła bąka. Zażenowana próbuje się tłumaczyć z tej niemiłej sytuacji, a Jan na to:

- Tak, tak pani hrabino, biednemu zawsze wiatr w oczy...

------------------------------------------------------------------

Amerykanka i jej koleżanka, Arabka robią zakupy w supermarkecie. Przechodzą koło stoiska z warzywami. Arabka z góry ziemniaków wybiera dwa najbardziej okrągłe i mówi:

- Przypominają mi jądra mojego męża.

- Łał! Są takie duże?

- Nie, takie brudne.

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Z życia wzięte, mój "pies" na spacerze :)

Edytowane przez wojt_81

Historia, tylko paczki: Dali 3b, 400, Skyline1000, Euphonia MS5, Infinity Kappa 7RS, 8RS, 7.2, 8.1, 8.2, 9.2, 90, SM112, Thiel CS3.6, B&W 801F, Quadral Taurin, Amun, Ascent 650, Martin Logan Mosaic, Onkyo SC-900, THOR Evo 04

Z ruskiej Naszej Klasy:

635296992386306322.jpg

Do zdjęcia grzeczne chłopaki a na żywo?;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Tomasz

Muzykę się czuje, a nie słucha. To prawdziwa melomania, bezgraniczne oddanie muzyce. Nie potrzeba do tego sprzętu za kilkaset k.zł.

Edytowane przez pdi90

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Może być ta przedstawiona "syrena" na fotografii powyżej ;-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pewnie było, a co tam niech się powtarza ;-)

Do klasztoru przychodzi nowy młody mnich. Starszy mnich oprowadza go po klasztorze i opowiada:

- Tu jest biblioteka. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, tylko nie w czwartek.

Idą do sauny.

- Tu jest nasza sauna. Możesz z niej korzystać, kiedy tylko zechcesz, tyko nie w czwartek.

Idą do stołówki.

- Tu jest nasza stołówka. Możesz tu przychodzić, kiedy zechcesz i jeść ile chcesz, tylko nie w czwartek.

Obeszli cały klasztor i młody mnich dowiedział się, że wszędzie będzie mógł przychodzić, za wyjątkiem czwartku. Na koniec starszy mnich przyprowadza młodego na strych, a tam szafa. Stary mnich otwiera ją, a ze środka wystaje czyjaś d..a.

- Tu jest d..a. Możesz tu przychodzić, kiedy zechcesz i robić co zechcesz, tylko nie w czwartek.

- Wszystko super, ale dlaczego tych wszystkich rzeczy nie mogę robić akurat w czwartek?

- Bo w czwartek masz dyżur w szafie

-------------------------------------------

Pan hrabia zmarł. Po jakimś czasie pani hrabina, przyzwyczajona do seksu oralnego, mówi do lokaja Jana:

- Janie, musisz mi zrobić minetkę.

Biedny Jan dla dobra sprawy zrobił hrabinie minetkę, a hrabina w chwili największej rozkoszy puściła bąka. Zażenowana próbuje się tłumaczyć z tej niemiłej sytuacji, a Jan na to:

- Tak, tak pani hrabino, biednemu zawsze wiatr w oczy...

------------------------------------------------------------------

Amerykanka i jej koleżanka, Arabka robią zakupy w supermarkecie. Przechodzą koło stoiska z warzywami. Arabka z góry ziemniaków wybiera dwa najbardziej okrągłe i mówi:

- Przypominają mi jądra mojego męża.

- Łał! Są takie duże?

- Nie, takie brudne.

No to teraz amerykański Polish joke: Jak się zapładnia Polkę? Spuszasz się na ścianę, a muchy zrobią resztę. Śmieszne, co?

Zależy jeszcze jaka ryba:)

Jest jeszcze kwestia niewidomego, który przechodząc obok Centrali Rybnej zawołał - witam piękne panie!

Do pewnej rodziny przyjechali goście.

Wszyscy siedzą przy stole, a tu wchodzi synek gospodarzy i na cały głos mówi:

- Mamo, a mi się chce sikać!

- To idź i wysikaj się, ale na drugi raz mów, że ci się chce gwizdać.

W nocy synek śpi z dziadkiem, który o niczym nie wie.

Dziecko budzi się w środku nocy i mówi:

- Dziadku mi się chce gwizdać!

- Nie wolno teraz gwizdać, bo jest noc.

- Ale mi się naprawdę chce gwizdać!

- Nie wolno bo wszystkich pobudzisz.

- Ale ja już nie mogę!

- To zagwiżdż mi tak po cichutku do ucha.

A jednak sweet-focie to nie wymysł epoki i'phone'a:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.