Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1414898205_hbter6_600.jpg

1414869064_bzdklj_600.jpg

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

To nie jest żart. Jest taki fanpage... Poj...ni debile, nie mam innych słów na takie coś.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Niestety - pojebów nie brakuje.

Dziś czytałem, że skasowano stronę pod nazwą "Seksowne 5,6 i 7-latki".

To się nie dzieje naprawdę, pomyślałem. Jaki chory, poplątany łeb zakłada coś w tym stylu???!!!:(((

No więc właśnie, przecież to jest jawna pedofilia tylko z drugiej strony, rodzice z tych dzieciaków robią obiekty pedofilskich westchnień. Generalnie to zazwyczaj mamuśka ograniczona umysłowo, prostaczka aż miło lub niespełniona modelka, której kufer urósł i próbuje dzieciaka od najmłodszych lat wypychać przed obiekty, gdziekolwiek, jakkolwiek. Leczyć to, czy ki ch... z tym robić?

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Adaś ober Hofman z kumplami i dziewuchami robią oborę po pijaku na pokładzie samolotu :-) to jest prawdziwa wiocha. Jeszcze bili pewnie brawo przy lądowaniu :-)))

635507217900405397.jpg

Edytowane przez thrak

PeŁowce to mają szczęście ,rozbrykane i pazerne pisiory przykryły aferę Wiplera.

Aferę :-) niech sie cieszy ten jełop że to nie miało miejsca w Stanach bo jakby taka łajza zachlana wstająca z chodnika i zataczająca się do amerykańskiego policjanta próbowała jeszcze łapami coś wymachiwać to dostałby kulkę w łeb. Tam się nie pie..ą z takimi debilami którzy próbują dyskutować na ulicy z policją, jest raz dwa załatwione vide ostatnie wydarzenia jak kilku czarnych zostało zastrzelonych, z czego jeden za podchodzenie i gestykulowania łapskami i brak reakcji na komendy wydawane przez gliniarza - połóż się na ziemię. Krótko :-) I tak ma być.

Poseł :-) leży zaj..ny na chodniku i na dyskusje mu się zbiera po nocy :-) a gliniarze na interwencji mają znać każdego idiotę z PiSu który szlaja się zachlany po mieście :-)))

49802fc34a7975a4716cf18f5e591482,640,0,0,0.jpg

Edytowane przez thrak

Dlatego napisałem "aferę" Wiplera :-)

Aaaa ok :-))) sorki piątunio się rozkręca i nie zrozumiałem :-)

Piękny czajnik ;)

to je starsze od dynozarła...

tak samo jak to:

Żydowski krawiec uważnie mierzy materiał przyniesiony przez klienta. Ten pyta żartobliwie:

- Co, kombinuje pan, żeby i dla pana wystarczyło?

- Dla mnie na pewno wystarczy. Kombinuję, żeby wystarczyło dla pana.

Kiedy zanosi się na kłótnię z twoją kobietą, zadaj sobie jedno, bardzo ważne pytanie: chcesz mieć rację czy być szczęśliwy?

Do karaoke nie jest potrzebny słuch . Potrzebujesz tylko dobrego wzroku i braku sumienia.

Edytowane przez mily

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Ukryta Zawartość

Powiedzcie, że to wszystko jest zmontowane tak dla żartu, tak ? ( nie mieszkam w Polsce)

Nie dziwię się, że policja pałuje wszystkich jak leci ... ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez maryjan
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.