Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Jedziesz z Hiszpanii przez Francję, Belgię, Danię, Niemcy- jest ok, przejeżdżasz granicę polską i jesteś pijany...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ech tak to jest właśnie.

W dużym stopniu to alkoholowe zróżnicowanie wynika z upodobań kulinarnych, a także z obyczajów.

Tak z 15 lat temu w Irlandii obowiązywał 1 promil. To już niezły rauszyk. Ale trzeba pamiętać że ich piwo jest mocniejsze od greckiego wina.

A 50 lat temu, no może 55, przy wypadkach drogowych, oraz innych przestępstwach, w większości krajów alkohol był okolicznością łagodzącą. "no przecież byłem pijany, i dlatego rozjechałem tę staruszkę. Każdy pijany ma gorszy refleks, są na to badania naukowe. A poza tym, powinna bardziej uważać na drodze".

Taki sprzedający to dopiero :-) ugości klienta na cacy :-)

12096532_917820834955204_3665910698037095550_n.jpg?oh=dde5d0a4ace4efbb6b2c2055474c30a7&oe=56CF297F

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

12105915_1685605868340101_8484020878224099905_n.jpg?oh=8c4353229dc76deceeb013d4dc21e639&oe=56863AAD Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

Streszczenie:

PO nie odchodzi od koryta, kontroluje sytuację, PiS jak zwykle się miota, odrzuca ofertę PSL, szuka wzrokiem Macierewicza, zmienia front, PSL szuka innego koalicjanta. Lewica nie wychyla ryja z koryta, udaje, że jej nie ma. Ale żre cały czas. -- z JoeMonster

:)

Ukryta Zawartość

Widziałem już różne "lingwistyczne wynalazki", ale takiego jeszcze nie było:

Ukryta Zawartość

Jeszcze jedna ciekawostka:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W razie czego, to nie przy jedzeniu ;)

O k**wa, ciekawe czy byli chętni do walki później na tej macie.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

4167f6093bb3dda59eab6120788dbf11.jpg

Takie obrazki zamieszczają pożyteczni idioci którzy słyszeli jedynie kilkusekundowe zmanipulowane wypowiedzi Macierewicza nadawane w mediach głównego ścieku albo osobnicy którzy naprawdę boją się rozliczenia za swoje czyny.

Gość audiosynergia

(Konto usunięte)

Nie sądzę, żeby nastolatek, który to zamieścił, naprawdę bał się rozliczenia za swoje czyny. Chyba, że diluje drożdżówkami w szkole, bo dzięki oświeconemu rządowi to teraz przestępstwo :-)

Edytowane przez audiosynergia
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.