Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

A wiesz, co to jest żebranie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciebie to śmieszy?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty

Nie wie.

vladomir to typ, niegdyś prąciem zwany.

Bręcik, czy jakiś taki...

Też tak bredził bez ładu i składu.

Choć po pesos od pisiatych - zgłaszał się terminowo. Teraz tyra za dwóch.

Problem z filantropem można rozwiązać jedną ustawą zabraniającą żebrania przez dzieci.

A byłeś w jakimś szpitalu i widziałeś czy jest tam ten sprzęt, czy za tą wyżebraną kasę przez dzieci Owsiak zbudował kolejną willę dla siebie ?

A byłeś w jakimś szpitalu i widziałeś czy jest tam ten sprzęt, czy za tą wyżebraną kasę przez dzieci Owsiak zbudował kolejną willę dla siebie ?

Taaa... :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

A byłeś w jakimś szpitalu i widziałeś czy jest tam ten sprzęt,

A byłeś na ciemnej stronie Księzzyca i widziałeś, czy tam jest cokolwiek?

No wypada się wtrynić. Połowa inkubatorów dla wcześniaków kupiona przez fundację, to samo zestawy podtrzymywania życia respiratory itp. Mam siostrę pielęgniarkę bez tego pracowali by na sprzęcie pamiętającym komunę. No taka prawda. Czy zbudował czy nie g... mnie obchodzi.

Wystarczy, ze bylem w szpitalu.

W klinice dla niewidomych? Bo chyba nie w oddziale dla noworodków.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W klinice dla niewidomych? Bo chyba nie w oddziale dla noworodków.

Ukryta Zawartość

czy ty cokolwiek zrozumiałeś z tego z napisalem ? Odpowiadałem typowi na V. Tak w klinice dla noworodków.

Ukryta Zawartość

Czy zbudował czy nie g... mnie obchodzi.

Myślę że powinno Cię obchodzić. Bo jeśli rok w rok Owsiak rozlicza zbiórkę co do złotówki, jeśli rok w rok kontroluje go skarbówka, msw, służby jawne i tajne, zusy, krusy i co tam jeszcze w tym pięknym kraju potrafi kontrolować i przez ćwierć wieku nie znaleźli nawet jednej złotówki wydanej niezgodnie z przepisami, to nie można powiedzieć - mnie nie obchodzi czy ukradł. Trzeba powiedzieć - nie ukradł nic. Bo to jest różnica, czy dopuszczamy ze to złodziej, ale nas to nie obchodzi, czy mamy do czynienia z uczciwym człowiekiem, prawda?

Jak ma to przecież skądś ma?Ciekawe który klasyk to powiedział?

Taka jedna szuja która umie tylko kręcić i chachmecić i nie rozumie, ze można być uczciwym?

Każda fundacja część zbiórki przeznacza na cele statutowe: wypłaty dla stałych pracowników, cele reprezentacyjne, imprezy, siedzibę fundacji, itp. Procentową część określa statut i jak finanse się zgadzają i nic ponadto nie jest wydawane na "cele inne" (a wielokrotne kontrole to potwierdzają), to należy wyraźnie powiedzieć, że Owsiak jest UCZCIWYM CZŁOWIEKIEM, a każdy, kto go oczernia, to zawistna szuja.

Życzę takiemu tyle i tak dokładnych kontroli, jakie miał Owsiak. I stuprocentowego rozliczenia z ich wyników.

A dlaczego mi to piszesz ?

A dlatego.

Wynika z tego postu, że zarzucasz Owsiakowi defraudację.

Jeśli źle go zrozumiałem, to przepraszam, T20.

Każda fundacja część zbiórki przeznacza na cele statutowe: wypłaty dla stałych pracowników, cele reprezentacyjne, imprezy, siedzibę fundacji, itp. Procentową część określa statut i jak finanse się zgadzają i nic ponadto nie jest wydawane na "cele inne" (a wielokrotne kontrole to potwierdzają), to należy wyraźnie powiedzieć, że Owsiak jest UCZCIWYM CZŁOWIEKIEM, a każdy, kto go oczernia, to zawistna szuja.

Życzę takiemu tyle i tak dokładnych kontroli, jakie miał Owsiak. I stuprocentowego rozliczenia z ich wyników.

przeciez cała nagonka zaczeła sie wiele wiele lat temu kiedy publicznie podał jaki procent pieniedzy idzie na koszty wlasne w jego fundacji a jaki procent zuzywa na siebie Caritas

szkoda ze obecnie nikt tego regularnie nie podaje do publicznej wiadomosci

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A ja nadal uważam, że Owsiak jest ok. Zauważyłeś, ile netto daje WOŚP, a ile Caritas? Ińny nest też sposób pracy tych fundacji i raczej nie da się tego bezpośrednio porównać.

A dlatego.

Wynika z tego postu, że zarzucasz Owsiakowi defraudację.

Jeśli źle go zrozumiałem, to przepraszam, T20.

Niestety źle. Jeśli w wątku humor, czy w jakimkolwiek innym będą takie wpisy na działalność Owsiaka jak Vladomira to nawet poza tematem będę odpisywał. Mam alergię na głupotę. Opluwaczom Owsiaka zawsze mówię, zachorujesz, pójdziesz do szpitala, badź dzielny do konca. Zobaczysz na sprzęcie serduszko to zrezygnyj z bsdania. Poproś o ten dla lepszego sortu .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.