Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko już rzygać się chce w każdym wątku natykać się na ten sam zestaw walących się po łbach patriotów i wyzwolicieli. Może tutaj niech zostaną wyłącznie czyste jaja,

W sumie istnie kategoria dowcipu politycznego, dlatego może wydzielić stąd osobny wątek z dowcipami politycznymi, rózny od istniejącego tematu "Politaka" gdzie jest bardziej konkretnie. Dla spójności może być "Brak humoru politycznyego na forum". Wątków jest tyle że jeszcze jeden złego nie zrobi, a fascynaci dowcipów tuskowo-kaczorowi będą sobie tam robić dobrze, ale wtedy za zaśmiecanie tym badziewiem kanonicznego wątku tutaj BAN!

Ok.

Skoro jest aż taka potrzeba oddzielnego wątku do walki na satyrę i kpiny, to załóżmy watek "Satyra stricte polityczna". A tutaj pozostawmy wyłącznie tę lekką.

Humor jest zawsze tylko trzeba go dostrzec ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie Witku, na pewno nie smutas :-) Tylko już rzygać się chce w każdym wątku natykać się na ten sam zestaw walących się po łbach patriotów i wyzwolicieli. Może tutaj niech zostaną wyłącznie czyste jaja, takie do śmiechu a nie politycznej wojny. Niech sobie polityczne żarty zamieszczają w politycznych watkach, to troszkę rozładuje spięcia bojowe.

Jeżeli lubisz żartować to żartuj ze wszystkiego, jak wkleją jedną lub dwie fotki to chyba audiostereo w kosmos nie poleci - generalnie chłopie więcej luzu bo napinasz się niepotrzebnie, więcej człowieku pokory, coooo świat chcesz naprawić!

Humor jest zawsze tylko trzeba go dostrzec ;)

Ukryta Zawartość

nie rozumie - oświeć mnie?

Ukryta Zawartość

Jeżeli lubisz żartować to żartuj ze wszystkiego, jak wkleją jedną lub dwie fotki to chyba audiostereo w kosmos nie poleci - generalnie chłopie więcej luzu bo napinasz się niepotrzebnie, więcej człowieku pokory, coooo świat chcesz naprawić!

Ja się Witku nie napinam. Ja tylko reaguje na zgłoszenia użytkowników. Gdybym chciał mieć luz jak mi radzisz, to nie godziłbym się pełnić funkcji moderatora. A tutaj nie świat chce naprawić, tylko zwyczajne zawłaszczanie fajnego wątku przez politycznych fajterów :-)

Rozwiązanie tego problemu podałem powyżej, zgodne z sugestią jednego z forumowiczów. Zatem załóż taki wątek jeśli macie taka wolę. A w tym wątku, czy chcesz czy nie, będziesz musiał zastosować się do zaleceń moderacji.

Było śmiesznie ale moderator popsuł zabawę :-D .Wyluzuj Wladziu bo twoja ingerencja dała efekt odwrotny od zamierzonego .

I to jest zabawne - napinasz się a wychodzi tylko gorzej :-D

...there is no spoon...

Ok.

Skoro jest aż taka potrzeba oddzielnego wątku do walki na satyrę i kpiny, to załóżmy watek "Satyra stricte polityczna". A tutaj pozostawmy wyłącznie tę lekką.

Ale co poradzisz na rzeczywistość polityczną nas otaczającą, która jakby na nią nie patrzeć jest faktycznie śmieszna?

Weź takiego Misiewicza, czy Macierewicza...pierwsze przykłady z brzegu.

No powiedz jak można poważnie traktować takich ludzi i nie śmiać się z czegoś takiego jak wypowiedź Antoniego, cytuję:

"Ten samolot nie dlatego się rozbił, że uderzył w ziemię...tylko dlatego uderzył w ziemię, że się rozbił" ;-)))

Przecież to kretynizm do n-tej potęgi. I tacy ludzie nami rządzą.

A może to nie jest śmieszne, tylko smutne, a wręcz straszne, bo takich ludzi należy się bać.

A może to nie jest śmieszne, tylko smutne

Śmieszne tyż jest.

Tak jak to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jak się z tego można nie śmiać :-D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

Cóż przekonaliście mnie niebożęta Wy moje.

Jak mam się z Wami użerać w dwu watkach bo w to, że zadbacie o to abym miał powody, to nie wątpię. To już wolę abyście siedzieli w jednym.

A prawdzie, że wszystko co w polskiej polityce się teraz dzieje to bolesna farsa, zaprzeczyć nie mogę :-(

Ale po ojcowsku upominam.

Za chamskie ataki personalne będę wyrzucał stąd bez żadnych upomnień!

Żeby nie było, ze nie mówiłem :-)

Śmieszne tyż jest.

Tak jak to:

Cóż przekonaliście mnie niebożęta Wy moje.

Jak mam się z Wami użerać w dwu watkach bo w to, że zadbacie o to abym miał powody, to nie wątpię. To już wolę abyście siedzieli w jednym.

A prawdzie, że wszystko co w polskiej polityce się teraz dzieje to bolesna farsa, zaprzeczyć nie mogę :-(

Ale po ojcowsku upominam.

Za chamskie ataki personalne będę wyrzucał stąd bez żadnych upomnień!

Żeby nie było, ze nie mówiłem :-)

Vlad teraz to ty jestes smieszny

Edytowane przez artw

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

Są głosy za zabronieniem zamieszczania tu satyry politycznej. Ale moderacja nie ma oprócz takich żądań podstaw do takiego zakazu. Satyra polityczna nie jest niezgodna z zasadami życia społecznego ani z tematem tego wątku.

Gdyby grono żądających zakazu było w większości nad strona przeciwną, również miałbym mandat do wprowadzenia takiego zakazu. A jest inaczej. Opór przeciw temu jest nawet silniejszy wśród Was.

Z doświadczenia wiem, że dwa wątki również nie rozwiążą tego problemu. Tak było z wątkiem kościelnym, który i tak rozrósł się o wątki poboczne. O wakatu politycznym, który to z założenia również miał być jeden nie wspomnę, bo wszyscy widzą jak się mnoży.

Jak widzisz po swym wpisie w zasadzie prosta sprawa, bo jak powiedziałem wątek w żaden sposób nie ogranicza zamieszczania satyry politycznej, ani tytularnie, ani regulaminowo. Jest tylko Twój/Wasz oddolny sprzeciw właściwie dla moderacji nieuzasadniony.

Ta sytuacja w próbach rozwiązania przeze mnie, rzeczywiście czyni moje wahania śmiesznymi. Ale ja uważam że po to jestem moderatorem aby próbować rozwiązywać Wasze spory i głos Wasz traktować jako zobowiązanie mnie do działania.

Dobrze, otwieram wątek przeznaczony wyłącznie na satyrę polityczną. Niech będą dwa wątki, jest tyle zdublowanych to i ten jeden również wytrzymamy. Jak będzie wyglądało Wasze uczestnictwo w obydwu, moderacja wie z góry:-)

Polacy są narodem jak elastomer- im mocniej cisniesz, tym stawia większy opór. Proponowałbym dać spokój z regulacją tego wątku, a sprawa rozwiąże się sama- jedni wrzucą coś na PO, drudzy przywalą PiSowi i będzie remis. Politycy wszystkich frakcji mocno się starają, by było co tu zamieszczać, więc tematów do śmiechu nie zabraknie.

Są głosy za zabronieniem zamieszczania tu satyry politycznej. Ale moderacja nie ma oprócz takich żądań podstaw do takiego zakazu. Satyra polityczna nie jest niezgodna z zasadami życia społecznego ani z tematem tego wątku.

Gdyby grono żądających zakazu było w większości nad strona przeciwną, również miałbym mandat do wprowadzenia takiego zakazu. A jest inaczej. Opór przeciw temu jest nawet silniejszy wśród Was.

Z doświadczenia wiem, że dwa wątki również nie rozwiążą tego problemu. Tak było z wątkiem kościelnym, który i tak rozrósł się o wątki poboczne. O wakatu politycznym, który to z założenia również miał być jeden nie wspomnę, bo wszyscy widzą jak się mnoży.

Jak widzisz po swym wpisie w zasadzie prosta sprawa, bo jak powiedziałem wątek w żaden sposób nie ogranicza zamieszczania satyry politycznej, ani tytularnie, ani regulaminowo. Jest tylko Twój/Wasz oddolny sprzeciw właściwie dla moderacji nieuzasadniony.

Ta sytuacja w próbach rozwiązania przeze mnie, rzeczywiście czyni moje wahania śmiesznymi. Ale ja uważam że po to jestem moderatorem aby próbować rozwiązywać Wasze spory i głos Wasz traktować jako zobowiązanie mnie do działania.

Dobrze, otwieram wątek przeznaczony wyłącznie na satyrę polityczną. Niech będą dwa wątki, jest tyle zdublowanych to i ten jeden również wytrzymamy. Jak będzie wyglądało Wasze uczestnictwo w obydwu, moderacja wie z góry:-)

Może jakiś sondaż zrobimy, satyra polityczna powinna być oddzielnym wątkiem. Poza tym jest różnica pomiędzy satyrą a chamstwem.

Jak już wcześniej pisałem ten wątek był super śmieszny bez polityki, zachęcam do przeglądania starych wpisów.

Co do większości- o jakiej tu większości piszemy, parę osób coś napisało a moderator po znajomości umywa ręce.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez methan

Jak już wcześniej pisałem ten wątek był super śmieszny bez polityki,

Kiedy śmichy chichy z HGW, Kopacz, Tuska i Komorowskiego nie przeszkadzały... Edytowane przez toptwenty

Kiedy śmichy chichy z HGW, Kopacz, Tuska i Komorowskiego nie przeszkadzały...

Generalnie mam wywalone z kogo się śmiejecie, po prostu dosyć mam polityki. Zwłaszcza w tym wątku.

Kiedy śmichy chichy z HGW, Kopacz, Tuska i Komorowskiego nie przeszkadzały...

masz nowy wątek,korzystaj do woli

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

Jak będzie wyglądało Wasze uczestnictwo w obydwu, moderacja wie z góry:-)

prorok jaki czy co?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez witek_z

Żona audiofila któremu spalił się wzmacniacz. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Uważajcie na SMS potrafią wszędzie zaatakować

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.