Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

O to jak jeden z altkomowych pracowników zgłosił zapytanie do HelpDesku
Microsoft Poland:

...co to jest za usługa %SvStream.DeviceDesc% w pier**lonym win2k, bo
wy***rdala mi się co godzinę razem z całym w dupę j**anym systemem, a jakaś niedorżnięta w dupę parchawa ciota spolszczyła zasrane nazwy
usług i procesów, tylko że, k**wa, nie starczyło jej j**anej konsekwencji,
żeby spolszczyć je także w komunikatach o błędach, co dowodzi
jednoznacznie, że microsoft to ch*je, i to krzywe. anyway, jeśli ktoś
ma pomysł, co to gówno robi, jak to wy***rdolić w pizdu albo uzdatnić do
j**anej współpracy, to bardzo proszę o pomoc, zanim mnie ciężka
kurwica trafi i wypierdolę całe to pudło przez pier**lone okno.

z góry dziękuję

Savoir vivre zatroskańców:

Rozkaz wydany w Kownie 20 sierpnia 1807 roku dla oficerów Suzdalskiego Pułku Muszkieterów. N°372 W związku z zaproszeniem na bal, który wydaje polski książę Sanguszko, rozkazuję oficerom być ubranym w nowy mundur galowy. Na bal do polskiego księcia zjawić się dokładnie o 8 godzinie wieczorem. Po przybyciu sprawdzić swój mundur, aby nie było widoczne gołe ciało w miejscach kuszących. Po wejściu do sali na podłogę nie smarkać, a do tego mieć przy sobie czyste chustki. Na ścianach salonów sprośnych napisów nie pisać i kuszących części ludzkiego ciała nie rysować. Po zjawieniu się polskich kobiet, prowadzić siebie najbardziej skromnie. Tyłkiem do twarzy kobiet nie odwracać się, podczas rozmowy z pięknymi szlachciankami rąk w kieszeniach nie trzymać i swego członka nie ruszać. Podczas tańców nie podstawiać swoim damom nóg, aby te padały, na kolana sobie nie sadzić i za tyłki nie macać. W bufetach nie spijać się, nie spluwać po kątach i nie smarkać się przy pomocy palców. Podczas kolacji za stołem nieprzystojnych słów nie wymawiać i pod stołem obok siedzącym damom członków w ręce nie dawać. Po kolacji nie wychodzić sr** na balkon, a korzystać z przeznaczonych do tego miejsc. Przy pożegnaniu ukłonić się trzykrotnie na francuski styl i w ogóle na balu prowadzić siebie dostojnie, jak to przystało dla rosyjskiego oficera. Podpisał Dowódca pułku, pułkownik Zorublow.

18 godzin temu, mah33 napisał:

😂

Ktoś w komentach napisał, że Laura pytałaby się o tytuł piosenki w nieskończoność jakby słuchała kawałku Doobie Brothers "Listen to the music".

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Z pozdrowieniami dla kolegów z zakładki Hi-End! 😂

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

34 minuty temu, Tadeiro napisał:

To zaawansowe stereo, za 8,5 tyś w Hi-End to jedynie wtyki, no może sieciówka...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

35 minut temu, Jacchusia napisał:

To zaawansowe stereo, za 8,5 tyś w Hi-End to jedynie wtyki, no może sieciówka...

Straszna ta baba

a jak byś zapytał jej ; ile to ''smarowidło ile tamto ''  na ryjek to pewnie 20(0) zł !!🙂 ,a po miesiącu puste 

co jest nagrodą za wykopanie dużego dołu ? Większa łopata ( Prachett , cytat luźny , tłumaczenie luźne )

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

21 godzin temu, Tadeiro napisał:

Ależ pouczający jest ten lombard, normalnie osmarkałem się ze śmiechu! 😄 Szkoda mi tego Pana melomana, chyba musi zmienić kobietę. Moja żona, która w ogóle nie siedzi w temacie audio bez problemu wyłapała różnice w kabelkach za kilka stówek. 😉 

Gość

(Konto usunięte)
2 godziny temu, lowfi81 napisał:

Moja żona, która w ogóle nie siedzi w temacie audio bez problemu wyłapała różnice w kabelkach za kilka stówek.

EE to nic... Kolegi żona poszła dalej, wyłapuje różnice w dźwięku bez zmiany kabelków i wtedy pada sakramentalne
- tak, słyszę, że znów jakieś kable kupiłeś...

😉

7 godzin temu, lowfi81 napisał:

Moja żona, która w ogóle nie siedzi w temacie audio bez problemu wyłapała różnice w kabelkach za kilka stówek.

To jeszcze nic! Moja z kuchni na piętrze wyłapuje różnicę w sile dokręcenia zacisków głośnikowych w sprzęcie, który gra na parterze! 😆

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

To jeszcze nic! Moja z kuchni na piętrze wyłapuje różnicę w sile dokręcenia zacisków głośnikowych w sprzęcie, który gra na parterze!

To nie jest kawal.
Krotki czas bylem aktywny na jeszcze jednym polskim audio forum (juz zapomnialem, jak sie nazywalo). wyrzucili i zablokowali mnie na amen po 3 tygodniach, bo wysmialem goscia, ktory twierdzil, ze wyslyszy moment dokrecenia kolcow pod glosnikami. Byli tam sami tacy magicy experci. Wielu z nich kreci sie takze tutaj na AS
W dniu 21.11.2021 o 11:01, Tadeiro napisał:

mnie najbardziej rozbawiło "sprzęt za 25 tysi"

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

?jwtsig=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.