Skocz do zawartości
IGNORED

Najpiękniejsze pokoje odsłuchowe

Rekomendowane odpowiedzi

1536632_704853972881139_216334099_n.jpg

Trzeba mieć nie pokolei żeby takie potwory wstawić do tak małego pomieszczenia.

Kasa jest, pomyslunku brak.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

To miały być najpiękniejsze pokoje a niektóre są wstrętne...

Jako , ze o gustach sie nie dyskutuje, powiedzialbym za kolega dekoracja , ze sa ladne inaczej :)

Niektore az tak bardzo ,ze moze nie warto ich wklajac ?

Edytowane przez marslo

Konto w trakcie usuwania

To miały być najpiękniejsze pokoje a niektóre są wstrętne...

Nie wspominając już o tym, że zwykle im droższy system, tym bardziej to wszystko bez ładu i składu,

aby tylko jak najdroższe upchnąć, byle jak, byle gdzie, na zasadzie "zesraj się, a postaw się".

Te Grand Utopie wciśnięte do kąta w schowku na mopy, to już jest masakra jakaś.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Jak widać, chyba oryginał, sam się zdziwiłem,... i to logo.

i jest ich dużo, w Polsce nie praktykowane,..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Imponująca kolekcja płyt która zawstydziłaby niejeden sklep. Życia nie wystarczy, żeby to wszystko przesłuchać. Sam mam 260-270 tytułów i patrząc na te regały w poście powyżej to zmieściłoby się to na 2-3 półkach. Podejrzewam, że na tym zdjęciu jest z 15 000 płyt. A ile jeszcze nie widać? ;)

Sony CDP-557ESD -> Inakustik Monitor Lemnos ->; Sony HAP-Z1ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-E80ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-N55ES/N80ES (bi-amp) -> Kimber Kable 8TC -> Jbl TL260.

Imponująca kolekcja płyt która zawstydziłaby niejeden sklep. Życia nie wystarczy, żeby to wszystko przesłuchać. Sam mam 260-270 tytułów i patrząc na te regały w poście powyżej to zmieściłoby się to na 2-3 półkach. Podejrzewam, że na tym zdjęciu jest z 15 000 płyt. A ile jeszcze nie widać? ;)

Tylko po co to komu? Nie lepiej mieć kilkaset wybranych płyt a resztę wydać na coś innego? Jak się ma taką kasę na płyty to dużo więcej radości normalnemu człowiekowi da ufundowanie studni na Saharze dla tysięcy ludzi nie mających dostępu do czystej wody niż posiadanie 15 tysięcy płyt.

Moze i coś ufundował i ma 15 000 płyt. Tego nie wiemy. Ma to ma. Nic nam do tego.

Sony CDP-557ESD -> Inakustik Monitor Lemnos ->; Sony HAP-Z1ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-E80ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-N55ES/N80ES (bi-amp) -> Kimber Kable 8TC -> Jbl TL260.

Ciekawe, że wydanie na sprzęt milionów nie budzi tu obiekcji a posiadanie kilku tysięcy płyt owszem. Dlazego? Ile studni można ufundować za jakieś absurdalne monobloki na lampkach?

????

Co najmniej podejrzana akustyka... w/g niektórych, i te maski afrykańskie ... to nie może grać dobrze.

To się rzadko zdarza ale muszę się zgodzić. Maski jak maski ale OSB na ścianie i kolumny z wysokotonówką 80cm od podłogi to ustawienie raczej dla krasnoluda.

Szymon,..powiedz,...ja mam kolumny 140cm, siedząc wylot na wysokości 105cm, a jak siądę na podłogę o 45 cm niżej,..jakby lepiej,...co jest?

jak siedzę, mam za sobą pustą ścianę.

To się rzadko zdarza ale muszę się zgodzić. Maski jak maski ale OSB na ścianie i kolumny z wysokotonówką 80cm od podłogi to ustawienie raczej dla krasnoluda.

A ty szto, subtielnoj aluzju nie poniał ?
  • Pokaż nowe odpowiedzi