Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze instalacje KD niech nas zobaczą:)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.12.2021 o 13:08, długi89 napisał:

Stawiam na standard czyli 5.2.2 i tylko tyle chce mieć nic więcej, nic mniej😎

u Ciebie nie będzie standardu, robisz przegrodę, pełną adaptacje pomieszczenia, prawidłowe rozmieszczanie głośników itd.  Koleś wykleił poddasze, powiesił central na wysokości kolan i mówi że ma kino....  no sorry ale dla mnie to jest przykład jak NIE należy robić.

Edytowane przez fetek

Nowy Rok 2022.
W Nowym Roku życzę Wam:
12. miesięcy zdrowia,
53. tygodni szczęścia,
8 760. godzin wytrwałości,
525 600. minut pogody ducha
i 31 536 000. sekund miłości
Przetańczenia aż do rana,
setki korków od szampana,
kupy śmiechu, zero kaca,
bo już wkrótce, czeka praca!

Spełnienia kinowych marzeń.

Życze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2022 🥳

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

W dniu 1.01.2022 o 23:07, hifibloke napisał:

Życze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2022 🥳

Dlaczego tak brzydko piszesz o TVN-ie? Nie lubisz tej stacji? 😄

Gość

(Konto usunięte)
19 godzin temu, długi89 napisał:

Przydałby się temat poświęcony typowo dla Projektorów. Nie ma takiego wiec zaśmiecę tutaj: 

I po co jak nawet translator nie potrafi z niemieckiego poprawnie dwóch zdań przetłumaczyć?? Zrób sobie temat: filmiki po niemiecku

Gość

(Konto usunięte)
6 godzin temu, RobertG7 napisał:

I po co jak nawet translator nie potrafi z niemieckiego poprawnie dwóch zdań przetłumaczyć?? Zrób sobie temat: filmiki po niemiecku

To naucz się języka…🤣 A co do filmików po niemiecku… znajdź mi w Polsce testerów projektorów i wrzuć tutaj… jeżeli znajdziesz choć dwa to przestane wrzucać po Niemiecku. Angielski tez nie mile widziany…

Czołem! Zaktualizuję się :-)

5.1.2: 

Klipsch RP260F • Klipsch RP404C • Klipsch R112SW • Klipsch RS42 • Klipsch R41M (Atmos)

Amplituner:  Arcam AVR390

TV:  Sony 65xh8096

Muzyka: Denon DCD655 • Onkyo CP1026A +ART DJ PRE II  • Apple Airport Express 2 (Audio Out)

Streaming: Apple TV 4K

Gry + BD/UHD: XBox One X

Przewody: Front + centralny - Monster Cable OMC-500

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mieciu

ROTEL A14 mk2 • ROTEL CD11 Tribute • Arcam AVR390 • SelectorONE • APPLE TV 4K • Wiim Ultra • Klipsch: RP-8000 mk2, R112-SW, RP-504C, RS-42 mk2, R14M (Atmos DIY) • 700 płyt CD • Amazon Music

18 godzin temu, długi89 napisał:

To naucz się języka…🤣 A co do filmików po niemiecku… znajdź mi w Polsce testerów projektorów i wrzuć tutaj… jeżeli znajdziesz choć dwa to przestane wrzucać po Niemiecku. Angielski tez nie mile widziany…

Wystarczą mi te, które znam, a po drugie to jest temat o "nasze instalacje" a nie "filmiki, które znalazł Martin z Niemiec w sieci internetowej"

U mnie powoli pokój się robi z powrotem 😇Pozdrowienia 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, fetek napisał:

czy ambilight przy białej szmacie ma rację bytu ?

Jakiej białej szmacie czy nie widzisz że wykłada czarne szmaty materiał wokół ekranu, gdzie ty chcesz tam dać ambient.

Sufit będzie na stałe powiedzmy a ściany boczne lub tył z aksamitem na metalowych cienkich sztorach,więc w sekundę będzie można zmienić na białe ściany np do stereo w dzień. Czarny aksamit w połączeniu z x7900 jak się zobaczy to już się nie da odzobaczyć.

10 godzin temu, JVC 4K napisał:

Jakiej białej szmacie czy nie widzisz że wykłada czarne szmaty materiał wokół ekranu, gdzie ty chcesz tam dać ambient.

😅 biała szmata = ekran ?

tylko mi nie PW bo Cie znowu zgłoszę.

To się nazywa płótno a nie szmata tak to fachowo powinno brzmieć, ale no nie dziwie się skoro projektor dalej jest w szafie.

Uważaj abym to ja Ciebie znowu nie zgłosił.

Edytowane przez JVC 4K
2 godziny temu, JVC 4K napisał:

Uważaj abym to ja Ciebie znowu nie zgłosił.

tylko pamiętaj że ja nie jestem moderatorem i nie do mnie żale, pretensje i wulgaryzowany.

BTW: na płótnie geniuszu masz obrazy, ewentualnie wydruki.

Korzystaj z każdej chwili 😄

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

3 godziny temu, RAF77 napisał:

Od samego rana

Ukryta Zawartość

Bania u Cygana.

Przyciąga wzrok ta budka dla chomika na środku pokoju😉

Ukryta Zawartość

No, budka też ma swój debiut w stereo, wcześniej były używane kolumny podłogowe i ta mniejsza budka, co stoi w rogu po lewej

Svs SB 16 ultra.
To 4 chyba by się nie zmieściły

Mogę tylko powiedzieć, że w stereo fajnie się spisuje, bardzo zawarty, szybki i sprężysty basik.

• Pokaż nowe odpowiedzi