Skocz do zawartości
IGNORED

www.madral.pl - zyja, czy padli???

lete

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od kilku dni probuje skontaktowac sie z firma Madral - bezskutecznie.

Nie odpowiadaja na emaile, nie odbieraja telefonow, takze komorkowego (ale uwaga, telefony sa aktywne!)...

"Dobijam" sie do nich, gdyz znalazlem dosc "szumnie" opisana oferte - maja teoretycznie dostepne kondensatory Elna, Panasonic, ROE... Nic z tego... Na stronie wszystko ladnie pieknie, ale zywego czlowieka tam chyba nie ma...

Zamawial ktos moze cos juz u nich? Wiecie, co sie z nimi dzieje? Moze po prostu "padli", a serwis

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to jakas pozostalosc po nich?

Pozdrawiam,

Lete

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/31606-wwwmadralpl-zyja-czy-padli/

Mam nadzieję że jednak żyją... chciałbym kupić sobie A2.

Po ostatnich odsłuchach tzw. 'hajendu" u Cloneya w Dublinie ( a mają tam spory wybór i bardzo miłą obsługę - polecam!) jestem dość rozczarowany i skłaniam się raczej ku sprzętowi "no-nonsense".

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Chciałem (chyba już nie chcę) u nich zamówić potek alpsa, korespondencja rozpoczęła się 4 stycznia, już miałem niby zamawiać, dostałem dane do wpłaty (to było 25 stycznia), ale bez adresu firmy, więc nie mogłem przelać, wysłałem tego samego dnia maila z prośbą o adres, odpowiedzi nie mam do dzisiaj.

Korespondencja była urywana, odniosłem wrażenie jakby maile odbierali raz na tydzień / dwa, we wtorki ;)

Nawet jak się odezwą, to się już chyba nie zdecyduję na zakupy.

Pozdrawiam

Pisałem do nich pózną jesienią w sprawie cd-ka i do dzisiaj nie odpowiedzieli....

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• 3 lata później...

Odświeżam wątek . Jak widac takie problemy są od lat i nic sie nie zmieniło . Kupiłem kilka kondów na allegro od użytkownika yaros4 , który jest z firmy madral . Telefony nieaktualne , na maile nie odpowiadaja i oczywiście towaru nie wysłali . jednak z czerwca i lipca maja pozytywne opinie na allegro . O co chodzi ?

...there is no spoon...

pewnie na zmywaku..gdzie jestes polaku?? w londynie na zmywaku..cud Donka sie spełnił:)

Swoja droga kupowałem 4 kondy 10000/50v nippona i doszły normalnie własnie gdzies w kwietniu

No ale uważajcie z nimi. Chciałem kiedyś kupić Elny Silmic II, od kogoś kto kupił u nich. Oczywiście w żadnym katalogu Elny i nigdzie indziej. Nie znalazłem tak wyglądającej Elny Silmic II (zielony). Mają zresztą na zdjęciu.

Nie pisze, że to podróby, ale żeby uważać.

System gra dobrze, albo nie....

ja osobiscie kupowalem tam vishay`e 10nF. przesylka po zakupie doszla w kilka dni - wiec niby ok, gdyby nie fakt ze dostalem 100nF. i tu reklamacja trwala juz prawie 2 miesiace. okazalo sie ze kondensatory wysylal jego syn bo wlasciciel siedzi w niemczech (wiec pewnie ta pomylka w nieznajomosci oznaczen) a informacje ta dostalem po tym jak napisalem ze czekam jeszcze kilka dni i sprawe zglaszam na pilicji za oszustwo. po tym mailu wlasciciel do mnie przedzwonil przepraszajac i faktycznie do kilku dni dostalem zamowiony towar.

pytanie czy jesli sie siedzi za granica pracujac a w Polsce prowadzi sie dzialalnosc, czy nie lepiej ja zawiesic informujac o tym na stronie niz szkodzic sobie takim postepowaniem.

Mnie tez wreszcie przysłali . Miał byc priorytet a czekałem 2 tygodnie i dopiero zareagowali jak zgłosiłem problem do Allegro . Nie polecam , co tu gadać . Wystawił bym negatywa ale tez dostane taka opinie i zapaskudze sobie konto na Allegro więc nie wystawię komentarza . I tak jeszcze wielu ludzi natnie się tak jak ja na tego kolesia bo ma tylko pozytywy . Głupota systemu ocen na Allegro jest nieopisana a ich przeświadczenie o własnej doskonałości nieugięte ;p Ostatnio im udowodniłem ,że system na stornie tytułowej , na stronie samej aukcji i na stonie ,, moje allegro " pokazuję jedna i ta sama aukcje z trzema różnymi cenami i oferentami (!) ale oni twierdzą ,że system działa dobrze tylko użytkownicy popełniają błędy . To juz nawet nie głupota tylko kalectwo umysłowe ...

...there is no spoon...

Kupowałem potencjometr , doszedł po ponad tygodniu ale przez ten czas ani odpowiedzi na maile ani telefonu nikt nie odbierał. Myślałem że pieniądze przepadły. Potencjometr przyszedł ale juz nigdy nie kupie nic u nich ze względu na brak komunikacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.