Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wcześniej ludzie żyli 900 lat. Później 40.

Yoda umarł ze starości w wieku 900 lat w 4 ABY na Dagobah. Luke Skywalker przybył do jego chaty, ale zastał go tam starego i schorowanego. Jako swoje ostatnie słowa Yoda wyszeptał, że istnieje kolejny Skywalker, po czym zmarł, a jego ciało zniknęło.

Po bitwie o Endor, Yoda ukazał mu się jako duch w wiosce Ewoków, w towarzystwie duchów Bena i odkupionego Vadera.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Przykro mi, ale nie traktuję tej wypowiedzi jako głosu z za grobu w tej sprawie.

Hiperfizyka to konkretna wiedza. Więc konkrety proszę.

Póki co nie widzę!

To był konkret, w odróżnieniu od hiperfizyki.

Ja rozumiem, że dla niektórych to jest szok. Prawda jest taka, że nie jest to wiedz dla każdego. Fizycy jeszcze długo będą do niej dochodzić.

Fizycy tak ale nie kolega Arton. On już doszedł.

Nauka wie już dużo, ale będzie wiedziała jeszcze więcej. Co o grawitacji mówi Biblia?

Jak to!?

Jakiś gościu (Jezus?) lewitował...

Teraz to kuglarskie sztuczki, ale wówczas...

A skąd?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I na YT Rozmowy zaawansowane. Monika Raska i Jacek Czapniewski. Zapewniam jest z czym sie zapoznać. Trzeba tylko chcieć.

Aaaa!!!!

Teraz rozumiem skąd Prorok Antoni czerpie swoja wiedzę o katastrofie smoleńskiej.

Chcesz przygadać czy pogadać?

Powiem szczerze Arton że myślałem że nie potrafisz mnie już zaskoczyć ale się jednak myliłem.

Życie jest full of zasadzkas.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez ARTON55

Ukryta Zawartość

Aaaa!!!!

Teraz rozumiem skąd Prorok Antoni czerpie swoja wiedzę o katastrofie smoleńskiej.

to nie ma znaczenia co ty myślisz .... sorki , ty nie myślisz....

Ukryta Zawartość

Nauka wie już dużo, ale będzie wiedziała jeszcze więcej. Co o grawitacji mówi Biblia?

„Bóg rozciąga północ nad miejscem pustym, ziemię zawiesza na niczym” (Hioba 26:7)

08a.jpgBiblijny opis Ziemi, zawieszonej w przestrzeni, całkowicie zgadza się z tym, co na własne oczy widzieli astronauci

10c.jpgPrędkość Ziemi na orbicie utrzymuje ją we właściwej odległości od Słońca

10d.jpgLato 10e.jpgJesień 10f.jpgZima 10g.jpgWiosna Odchyleniu osi Ziemi zawdzięczamy zachwycające zmiany pór roku

10i.jpgNiektóre gazy są same w sobie zabójcze, ale zmieszane z innymi w atmosferze podtrzymują życie

10b.jpgJeżeli każdy dom musi mieć architekta i budowniczego, to co powiedzieć o naszej bez porównania bardziej skomplikowanej i lepiej wyposażonej Ziemi?

Piotr

Czyżby ? To dlaczego do dziś nie wyjaśniono jak w wyniku Big Bangu (eksplozji) powstało do zorganizowania ,porządku , harmonii i obowiązujących praw w naszym imponującym wszechświecie ?

Piotr

Co to jest fioletowy płomień i jak go używać? Andrzej Bojarski /Australia

Fioletowy płomień jest darem światła do wszystkich nas od matka / ojciec Boga.

Drużyną, fioletowego płomienia jest Saint Germain, który jest wzniesionym mistrzem.

Fioletowy płomień jest bardzo silny i przekształca wszystkie negatywności i wykroczenia, które możesz mieć w tym życiu lub przeszłych życiach.

Cokolwiek nie przejawia się w przeszłości poprzez twoje słowa, myśli, czyny, lub akty mogą być przemienione i uwalniane do światła.

Każdy musi to zrobić indywidualnie i zbiorowo, ponieważ nie można brać te rzeczy ze sobą jak poruszasz się w świadomości poprzez wniebowstąpienie.

Wyobraź sobie wszystko, co zrobiłeś, powiedziałeś, albo że to był grzech , to wszystko może być teraz przemienione w światło i w zasadzie na stałe zwolnione.

Co to za sposób, aby zwolnić i oczyścić i uzdrowić.

Saint Germain przynosi fioletowy płomień do świadomych umysłów ludzkości.

To tam można było korzystać i przemienić wszystkie występki.

Więc proszę go używać, kiedy jest to potrzebne.

Wszyscy potrzebujemy go w tych czasach.

To takie przydatne narzędzie, aby pomóc self-uzdrowić.

Fioletowy płomień jest przebaczeniem, współczuciem i miłosierdziem i będzie przemieniać wszystkie twoje występki.

Ale trzeba wystąpić o pomoc z serca w najczystszych intencjach.

Prosząc fioletowego płomienia, jak będzie przemieniać wszystkie negatywności, i może być, że one teraz pchają się na powierzchnię przez energie światła do wydalenia.

To musi być wydane do wniebowstąpienia i wniebowstąpieniu zbiorowego.

To musi być zrobione indywidualnie i zbiorowo teraz, nie można skorzystać z tej negatywności w wyższych wymiarach.

Ponownie, jest to, dlaczego widzisz tyle bólu, cierpienia, złości, frustracji, wojny, poczucia winy, wstydu, i wszystkie rzeczy, które są separacją, krytyką, i osądu.

Wystarczy włączyć telewizor i policzyć wszystkie historie, które są negatywne.

Są to wszystkie 3-cio wymiarowe oparte na ego (nie są emocje, które oparte na sercu )należy zwolnić i przemienić.

Fioletowy płomień zrobi to za Ciebie i dla ludzkości.

Wszystko to musi zostać przekształcone do światła, zanim będziemy mogli wspólnie się wznieść.

Fioletowy płomień pomaga przemienić wszystko.

Fioletowy płomień jest dostępny dla każdej osoby i może go wywołać poprzez swoją Obecność JAM.

Każdy z was ma Jestem Obecnością, to twoja dusza.

Oto, kim jesteś, Twoja iskra Boga.

Musisz zapytać, zanim będzie można odbierać.

Gdy ją wywołasz, fioletowy płomień zrobi cokolwiek wywołasz to zrobi.

To pomoże Ci w relacjach, kwestii pieniędzy, bólu, cierpienia, uczucia bólu, cokolwiek.

Wszystko to może być przekształcone na światło i zwolnione.

To jest jak potężny fioletowy płomień jest i to jest po to, aby skorzystać.

Fioletowy płomień może zmienić wszystko, co chcesz leczyć wszystko, co chcesz lepszego w swoim życiu.

Jest to potężne i to jest teraz dostępne.

Proszę z niego skorzystać i podnieść go w swoim życiu.

Z wszystkich uzdrowień, które robię, zawsze na koniec wszystkie osoby leczę w fioletowym płomieniu i proszę go, aby przemienił wszystko w świetle.

To działa.

Fioletowy płomień pomoże Ci w Twoim życiu.

To pomoże uzdrowić zwalniając ból i cierpienie, które może być trzymanie się. To pomoże Ci wybaczyć i pozwala iść do przodu w życiu.

Aby wywołać fioletowy płomień powiedz, co następuje:

Gruntowna moja Obecności JAM, teraz powołaj fioletowy płomień.

Proszę go niech płynie teraz przez moją czakrę korony do mojego serca i do każdej komórki mojego psychicznego, fizycznego, emocjonalnego, duchowego i fizycznego ciała.

Proszę teraz, aby przemieniły się w światło każda myśl, czyn, słowo lub czyn, jaki kiedykolwiek był dokonany lub dokonany w tym życiu i w przeszłych życiach z szacunkiem też_______________

W podkreślonym miejscu, po prostu stwierdź, czego dotyczy sytuacja dotyczy.

Może trzeba było walczyć z małżonkiem, a następnie przedstawić to tam.

Może zostaliście zranieni przez kogoś i nie potraficie im wybaczyć, a następnie podać to.

Nie ma znaczenia, co to jest!

Nie ma grzechów, jest tylko karma.

Intencją, która ma znaczenie.

Niezależnie od sytuacji, która przeszkadza Ci lub utrudniania w jakikolwiek sposób, w tym świadomość ubóstwa, tylko podać go (w podkreśleniu).

A kiedy to zrobisz, miej wiarę i zaufanie, że to działa, ponieważ tak jest.

Nie masz żadnych oczekiwań co do wyników i nie martw się o to, jak ty nie martwisz się, że słońce wyjdzie jutro.

Matka / Ojciec Bóg dał nam ten dar fioletowego płomienia, który pozwoli Ci dosłownie w jednej chwili Transmutować (Przeobrazić) wszystkie swoje grzechy z tego życia i wszystkich przeszłych żyć, powołując się na fioletowy płomień przez serca ciepłą intencję.

Daj sobie możliwość spróbowania niech to działa dla Ciebie.

Zobaczysz, jak o wiele lepszy i lżejszy i szczęśliwszy będziesz.(Człowieku)

Ponieważ zacząłem używać fioletowego płomienia, nigdy nie byłem szczęśliwszy, jak jestem teraz w całym moim życiu.

To działa.

Weź go ode mnie.

Wywołuję płomień i oczyszczam i oczyszczam i przemieniam swoje kłopoty występki wysyłając do światła.

Gdy to zrobisz, twoje światło będzie świecić jaśniej i pozwoli innym, by zobaczyli twoje piękne jasne światło.

Pamiętaj, że jesteście kochani, jesteście silni i Wy jesteście światłem!

I nikt i nic nie może wyłączyć światło!

Tak świecą na swoich znajomych ...

Andrew

Afirmację Jam Jest zamieszczę jutro.

Z rozumowania opartego na samej tylko żelaznej logice wynika, że ewolucjonizm – jako szeroko pojęta teoria interpretująca świat, w jakim żyjemy – jest oparta na następujących założeniach:

1 – nieożywione tworzy życie,

2 – przypadkowość tworzy dostrojenie,

3 – chaos tworzy informację,

4 – nieświadomość tworzy świadomość,

5 – materia tworzy duszę,

6 – bezsensowność tworzy sens.

Żadna dziedzina współczesnej nauki nie daje podstaw do formułowania takich założeń, a – wręcz przeciwnie – nauka traktowana globalnie zawiera solidne podstawy do tworzenia założeń dokładnie przeciwstawnych.

Piotr

Jeśli Bóg istnieje to kiedyś z pewnością się o tym przekonamy, jeśli nie to oczywiste że nie udowodni się faktu nie istnienia Absolutu nigdy i dywagacji nie będzie końca.

To dlaczego do dziś nie wyjaśniono jak w wyniku Big Bangu (eksplozji) powstało do zorganizowania ,porządku , harmonii i obowiązujących praw w naszym imponującym wszechświecie ?

To niestety błąd popełniany również przez naukę.

Zakłada się, że przed nie obowiązywały prawa fizyki... Podobnie za horyzontem zdarzeń... w osobliwości...

Prawa fizyki są wszędzie!

Mogą nie być nam znane, ale są...

Na szczęście współczesne nowe kierunki w nauce zdają się być mniej zadufane w sobie.

Natomiast:

Strzelasz sobie w kolano Piotrek takim stwierdzeniem.

Bóg nie musiałby tworzyć Wszystkiego wg. jakichś praw fizyki...

Po co?!

To niestety błąd popełniany również przez naukę.

Zakłada się, że przed nie obowiązywały prawa fizyki... Podobnie za horyzontem zdarzeń... w osobliwości...

Zalozenia o kant mozna rozbic.. Horyzontow zdarzen mamy miliardy we wrzechswiecie wiec? Ale ok, idzmy dalej... W wyniku ''Big Bangu'' materia zostala wyrzucona do ''nicosci wszechswiata'' a ten caly czas sie rozszerza i materia sie rozrzedza. Ale nie o to mi chodzi... Wedlug najnowszych teorii predkosc rozszerzania sie wszechswiata jest wieksza od predkosci swiatla!!! No i tutaj mamy kolejne dziwactwa, bo przy jakichkolwiek najwiekszych detonacjach bomb predkosc fali uderzeniowej, czyli materii to ulamki predkosci swiatla. Jak wiec materialny wszechswiat moze sie rozszerzac szybciej od predkosci swiatla? A naukowcy dochodza do tego wniosku z powodu obserwacji promieniowania tla kosmosu. Niestety ''kolorki'' nie pasuja do doswiadczen w malej skali na ziemii, wiec takie a nie inne wnioski..

Edytowane przez robsonic

Jeśli Bóg istnieje to kiedyś z pewnością się o tym przekonamy, jeśli nie to oczywiste że nie udowodni się faktu nie istnienia Absolutu nigdy i dywagacji nie będzie końca.

Pożyjemy , zobaczymy ?

Strzelasz sobie w kolano Piotrek takim stwierdzeniem.

Bóg nie musiałby tworzyć Wszystkiego wg. jakichś praw fizyki...

Po co?!

Grzegorz , według mnie Bóg stworzył prawa obowiązujące w materii i energii , dzięki czemu mamy porządek , a nie chaos .

Słyszałem o tych założeniach , natomiast osobiście uważam , iż trafniej jest powiedzieć , iż znane nam prawa fizyki nie obowiązywały i w tym punkcie się z Tobą całkowicie zgadzam .

Piotr

„Bóg rozciąga północ nad miejscem pustym, ziemię zawiesza na niczym” (Hioba 26:7)

08a.jpgBiblijny opis Ziemi, zawieszonej w przestrzeni, całkowicie zgadza się z tym, co na własne oczy widzieli astronauci

Dobrze że nie na sznurku bo by była siara.

Powiem szczerze że niektóre wpisy są lepsze od kabaretu.

Stwierdzenie w stylu

Koń jaki jest każdy widzi.

Taki wpis był w pierwszej polskiej encyklopedii na temat konia.

Z rozumowania opartego na samej tylko żelaznej logice wynika, że ewolucjonizm – jako szeroko pojęta teoria interpretująca świat, w jakim żyjemy – jest oparta na następujących założeniach:

1 – nieożywione tworzy życie,

2 – przypadkowość tworzy dostrojenie,

3 – chaos tworzy informację,

4 – nieświadomość tworzy świadomość,

5 – materia tworzy duszę,

6 – bezsensowność tworzy sens.

Żadna dziedzina współczesnej nauki nie daje podstaw do formułowania takich założeń, a – wręcz przeciwnie – nauka traktowana globalnie zawiera solidne podstawy do tworzenia założeń dokładnie przeciwstawnych.

Może byś tak dla odmiany napisał coś o kreacjonizmie.

Jak na kreacjonistę to trochę za bardzo koncentrujesz się na teorii ewolucji.

Edytowane przez KrzysiekA
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.