Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

"To wszystko wina kolegi Robaka bo gdyby wkleił zdjęcia swojego sprzętu w jakimś M3" to by się wszystkim podobało ale tego nie zrobił i ma przechlapane.Kolego było się tak afiszować i wk..wiać innych.

Nikt nikogo nie … Jakieś dziwne przeświadczenie, że wszyscy nagle dostali zakwasu mieśni tyłka z powodu kilku metrów płytek na podłodze i ścian.

Każdy mieszka tak jak chce mieszkać, nie o tym piszemy. Piszemy o tym, że temat miał obejmować SPRZĘT AUDIO, nie fotki 360 stopni pokoju, a sprzęt "przy okazji - bo za 2 lata być moze (takie plany) będzie inny".

Czy ktoś napisał, że pokój jest "be"? Nie, po prostu padło stwierdzenie, że jak ktoś sam pisze, że woli kase wkłądac w motoryzację, a fotki nie pokazują sprzętu tylko miejsce na sprzęt który ma być za jakiś czas…to coś nie halo.

No ale jak tam chcecie, od jutra możecie wstawiać nawet zdjęcia ładnych łazienek…w końcy w rogu też mozna przy okazji złapac na fotce jakieś radyjko. Audio jest? Jest!

Raz jeszcze POZDRAWIAM brać…audio…, a może Domator/Murator? Można się pogubić.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Niektórzy mają podejście typu: ale ten Robak81 dał popalić tym gamoniom z M3, pewnie im teraz łyso :-)

Moze mieć i M1 , a nawet i M 0.5. Bo to nie temat o metrażu czy warunkach mieszkalnych. tylko o "szajbie" na punkcie audio sprzętu.

Dlatego w pełni popieram to co pisałeś - trzymania się sedna sprawy. a nie takie "no ale i tak wolę zamiast audio - fajny wózek".

Co to jest w takim razie? Tym bardziej, że jesteśmy na Forum audio…nie "łapię".

Łyso to chyba Tobie patrząc na twojego avatara

boki zrywać :-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Wyjaśniłem to powyzej.

Zawiesić oko w tym temacie powinno się na sprzęcie, nie na pokoju. Dojdziemy do absurdu pokazywania ładnych pokoi w 360 stopniach…no ale przy okazji - gdzieś na półce jakiś zestawik audio. Jest? jest!

Nie, nie o tym był temat i nie tak to miało wyglądać.

A jeśli tak - to czekamy na zdjęcia ładnych sof, stolików, ścian itd. Mozna będzie "zawiesić oko". A sprzęt audio - tak przy okazji w planach za 2 lata.

O czymś takim miał być ten temat?

Pytam tylko z ciekawości przy jednoczesnym poparciu zdania Kolegi jarex'a.

Ale przecież w tym pokoju stoi sprzęt audio. Co za tani? To nie zakładka hi-end. To nie jego wina że kilka osób pochwaliło go za wystrój. Pokazanie pokoju w 360 stopniach ma sens. Można popatrzeć jak jest rozstawiony sprzęt, gdzie jest miejsce odsłuchowe. Tyle się tu mówi o akustyce. Czepianie się i tyle. Bardziej nie na temat jest ta durna dyskusja.

Edytowane przez Silver_85

Moze mieć i M1 , a nawet i M 0.5. Bo to nie temat o metrażu czy warunkach mieszkalnych. tylko o "szajbie" na punkcie audio sprzętu.

Dlatego w pełni popieram to co pisałeś - trzymania się sedna sprawy. a nie takie "no ale i tak wolę zamiast audio - fajny wózek".

Co to jest w takim razie? Tym bardziej, że jesteśmy na Forum audio…nie "łapię".

W ramach "odwetu" wkleję zdjęcie swojego audio na forum Muratora, kawałek okna też będzie :-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Łyso to chyba Tobie patrząc na twojego avatara

Ale z czym "łyso"? Są ludzie, dla których nie liczy się metraż, a kabelek za stolikiem. I wchodząc na Forum o audio oczekuje trzymania sie tematu.

Jestem przekonany, że Kolega jarex chcąc czerpać inspiracje do remontu swojej chaty znalazłby bardziej odpowiednie miejsce niż Forum o audio. A skoro tutaj jest, oczekuje czegoś innego. Zresztą nie jest osamotniony w tym temacie ;)

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Nagle z pokazanego sprzętu wyszło na to, że kolega robak tak naprawdę zakręcony jest w temacie motoryzacji, a hobby audio traktuje tak pobocznie. A i tak jak ma kasę - wsadza ją w dom i rodzinę.

I słusznie, bardzo to zacne i chwalebne…tylko nie nadaje się na Forum audio, gdzie spore grono to jak pisałem maniacy audio sprzętu.

A ja mam parę różnych zainteresowań, jedno mniejsze inne większe, a jeszcze inne ledwo liźnięte. Teraz się okazuje ,że na forach nie mogę wrzucać zdjęć i dzielić się z innymi jak dane hobby nie jest moim głównym? :D

To jakaś chora paranoja...

Ale z czym "łyso"? Są ludzie, dla których nie liczy się metraż, a kabelek za stolikiem. I wchodząc na Forum o audio oczekuje trzymania sie tematu.

Jestem przekonany, że Kolega jarex chcąc czerpać inspiracje do remontu swojej chaty znalazłby bardziej odpowiednie miejsce niż Forum o audio. A skoro tutaj jest, oczekuje czegoś innego. Zresztą nie jest osamotniony w tym temacie ;)

Hahahahaha! W samo sedno!

Tylko by jeszcze doszło do kogoś o czym "mowa". Bo jak na razie panowie nie załapali, że jestesmy na Forum o audio, nie o ładnych "laskach", chatach, "wózkach" czy świetnych butach do biegania.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

"To wszystko wina kolegi Robaka bo gdyby wkleił zdjęcia swojego sprzętu w jakimś M3" to by się wszystkim podobało ale tego nie zrobił i ma przechlapane.Kolego było się tak afiszować i wk..wiać innych.

hehe dokładnie, wszystko wina kolegi Robaka ;)

Edytowane przez kennijczyk

A ja mam parę różnych zainteresowań, jedno mniejsze inne większe, a jeszcze inne ledwo liźnięte. Teraz się okazuje ,że na forach nie mogę wrzucać zdjęć i dzielić się z innymi jak dane hobby nie jest moim głównym? :D

To jakaś chora paranoja...

Możesz. Tylko uwzględniając z rozsądkiem proporcje. Równie dobrze na forum motoryzacyjnym w temacie "pokaż swój wózek" zamieść zdjęcie bagażnika a w nim swój sprzet audio.

Chłopaki (jestem pewien na 100%) zapytają o co Ci chodzi? Bo to nie forum o audio, a tematem jest pokaż swój wózek - nie sprzęt audio w bagażniku.

Nie "łapiesz" róznicy?

Dawno temu jako młodziak pasjonowałem się car-audio. Nikt w tematach "pokaż swoje nagłośnienie" nie walił fotek felg. A niektóre "fele" były piekne i warte ogrom kasy.

Tylko nie o to chodziło w temacie i nie taki był cel takiego tematu.

Nie widzisz dalej róznicy?

Pytamy tylko…po co te fotki 360 stopni…skoro priorytety są inne (rodzina, dom, fury), a audio dopiero w planach…kiedyś.

Nic więcej, tyle i az tyle.

Edytowane przez MrArkowski

Panowie powiedzmy sobie szczerze tej klasy sprzęt były już nie raz publikowane w tym temacie wiele razy i nie było z tym problemu a tu akurat Wam coś się nie podoba.Kolega miał prawo zdjęcia tu zamieścić a Wam niech żal dupy za przeproszeniem nie ściska.Sękju Baj

Panowie powiedzmy sobie szczerze tej klasy sprzęt były już nie raz publikowane w tym temacie wiele razy i nie było z tym problemu a tu akurat Wam coś się nie podoba.Kolega miał prawo zdjęcia tu zamieścić a Wam niech żal dupy za przeproszeniem nie ściska.Sękju Baj

Żal czego?! Nadal nie zrozumiałeś o czym jest ten temat? No cóż...

a Wam niech żal dupy za przeproszeniem nie ściska.Sękju Baj

a niedawno coś było o kulturze na zagranicznych forach ;-)

Nikogo nic nie ściska, nie należy sądzić po sobie, uwierz mi - są tu ludzie, którym takie niskie pobudki jak "zawiść" są z natury obce.

Możesz. Tylko uwzględniając z rozsądkiem proporcje. Równie dobrze na forum motoryzacyjnym w temacie "pokaż swój wózek" zamieść zdjęcie bagażnika a w nim swój sprzet audio.

Chłopaki (jestem pewien na 100%) zapytają o co Ci chodzi? Bo to nie forum o audio, a tematem jest pokaż swój wózek - nie sprzęt audio w bagażniku.

Nie "łapiesz" róznicy?

Dawno temu jako młodziak pasjonowałem się car-audio. Nikt w tematach "pokaż swoje nagłośnienie" nie walił fotek felg. A niektóre "fele" były piekne i warte ogrom kasy.

Tylko nie o to chodziło w temacie i nie taki był cel takiego tematu.

Nie widzisz dalej róznicy?

Pytamy tylko…po co te fotki 360 stopni…skoro priorytety są inne (rodzina, dom, fury), a audio dopiero w planach…kiedyś.

Nic więcej, tyle i az tyle.

Czy na tym zdjęciu do wrzucił Robak nie na pierwszym planie jest audio? Resztę fotek wrzucił bo pojawiły się pytania o wysokość, akustykę itp. Ja jestem za tym żeby tu się pojawiała dużo zdjęć, a mniej gadania.

IMGP6999.jpg

Moja propozycja - zmiana tematu! Zamiast "Wasze ustroj" na "Wasze pokoje". Idealny temat na Forum audio…chyba.

Jasno i wyraźnie określił to jarex i ma rację. Po prostu w tym wątku nie chodzi o poklask za ładny pokój, a chodzi o pokazanie "WASZE USTROJE". Tematem na być SPRZĘT w pokoju, nie ładny pokój - a obok jakiś tam sprzęt.

Dlatego brawo za ładny pokój, ale to nie ten temat i nie to Forum. I nie ma w tym złośliwości jarex'a tylko pokazanie o co właściwie chodzi w tym temacie.

Więc może raz jeszcze warto przeanalizować czy chodzi o pokazywanie ładnych wnętrz, czy zestawów audio, a wnętrze jedynie jest "tłem" ciekawego setu.

W tych jakże ciekawych fotkach mamy pokazanie "mieszkam tak" - a tutaj to nikogo nie kręci.

Tutaj ludzi kręci "slucham na tym". I o tym cały czas pisał jarex. Z czym się całkowicie z nim zgadzam. bo nie był to z jego strony hejt jak to niektórzy "zauważyli", a słuszna uwaga, że komuś pomyliły się fora. I zamiast tematu "słucham muzy na tym"…mamy "a zyję panowie z rodzinką tak".

I na koniec, a pisanie "no ale za dwa lata…" to proszę o fotki za dwa lata. Dojdziemy do absurdu fotografowania przepięknych stolików pod audio…bez audio w pięknym pomieszczeniu…z komentarzem "ale juz za dwa lata…". nie o to chodziło w tym temacie, sorry. A jak ktoś ma inne (i też ładnie i zacnie) inne priorytety niz audio…no to nie powinien poruszac się w tematach stricte dla hardkorowych audiofilów, dla których liczy się każdy najmniejszy szczegół i pierdoła w temacie audio.

Rodzina, piekne wnętrza…nie o to chodziło.

Odpowiadajac na Twoje pytanie - proporcją właściwą jest pokazanie zestawu audio, nie pokoju czy domu (bądź też mieszkania) w jakim żyjemy.

I nie chodzi o kwoty, a o trzymanie się TEMATU.

Pozdrawiam.

Nie, chodzi o to, że tematem nie jest ŁADNY DOM.

Pokój ma być tłem dla pokazywanego sprzętu. Nie odwrotnie. A wyszło na to, że:

- Kolega Robak tak naprawdę woli motoryzacyjne "odloty" zwane hobby

- ma fajny dom (nikt mu tego nie odbiera), ale w temacie audio na Forum audio…raczej niewiele do pokazania…bo sam napisał "dopiero za dwa lata - mam takie plany".

Pytanie więc czy chodzi o pokazywanie ładnych pokoi a w tle jakiś tam sprzęt (gdzie jak się okazuje nawet kolumny działają na byle jakich "zworkach", IC to jakiś drut z łapanki…a tak w ogóle to wszystko w planach do wymiany) - czy chodzi o zgoła coś innego? O sprzęt audio, gdzie pokazane jest serce i pasja do tego (bo to w końcu Forum o audio), a reszta to ładne (kwestia gustu) tło dla naszego hobby.

Niech każdy sam sobie odpowie, ja poopieram Kolegę jarex'a i uważam jak On - to miejsce dla ludzi z bzikiem w temacie audio, nie ładnych wnętrz.

Sorry, na Forum taki mamy klimat - bo to Forum o audio.

Przecież zdjęcia klocków są na stronach producenta. I tak człowiek nie jest w stanie zrobić lepszych. Wystarczy napisać mam to i to podłączone do tego i tego za pomocą takiego kabla. Fotki sobie znajdziecie w sieci. Bo po co ludziom zawracać 4 litery amatorskimi ujęciami. Myślałem że chodzi o kontekst czyli jak twój sprzęt wygląda w twoim otoczeniu. Np. Chciałem pokazać, żę fornir kolumn mi się zgrał całkiem dobrze z meblami zrobionymi przez stolarza a cokół rtv'ki nie źle pasuje do alumniowego frontu pm 7000... tak mi się przynajmniej wydaje ale co z tego jak sprzęt jest gówno warty. Jakbym napisał wczesniej 200 postów zadając durne pytania na forum przed zakupem i ktoś by to przyklepał to było by pewnie lepiej

Daj spokój Silver

To zdjęcie nie ma nic wspólnego z audio - dla nie których

Trochę więcej przychylności i luzu życzę

buziaczki dla wszystkich niech wam się audio aniołki przyśnią

Robaku drogi, dałeś sie podpuścić przez klakierów typu: "ach jak pięknie, ach jak wspaniale" i dorzuciłeś zdjęcia kuchni, schodków na górę itd, a wszystko to aby pokazać jakie Marantz ma akustyczne towarzystwo :-)

Czy na tym zdjęciu do wrzucił Robak nie na pierwszym planie jest audio? Resztę fotek wrzucił bo pojawiły się pytania o wysokość, akustykę itp. Ja jestem za tym żeby tu się pojawiała dużo zdjęć, a mniej gadania.

Osobiście nie neguję tej fotki - a nawet zadnej fotki. Tylko popieram zdanie Kolegi jarex'a, który wyraźnie stwierdził, by trzymać się tematu i tego o czym miał być ten temat - nie zachwyty nad pokojem.

Osobiście nie zauważyłem krytyki jak kto mieszka i gdzie, tylko prośba o trzymanie się tematu O AUDIO.

A z tym "lipa" bo właściciel tego jakże cudnego (wpisując się w zachwyty innych) sam stwierdził, że sprzęt u niego gra na jakiś tam kabelkach, zwory to jakieś tam "cos tam"…a zresztą to ma inne priorytety.

I o to poszło, by nie zachwycac się nad pomieszczeniem tylko dyskutowac nad systemem. A tutaj nie ma nad czym…bo jak widac i tak są jakies tam plany na "kiedyś".

To teraz czekamy na fotki zbieraczy znaczków pocztowych, dla których audio jest tak przy okazji.

Czy mogę wystawiać fotki swoich numizmatów? Zapewniam, że za jedną monetę mozna zrobić remont małego "M".

Pytanie tylko czy taki był cel tego tematu?

Nic więcej, tylko to - czy celem tego tematu było "Wasze pokoje" czy "wasze ustroje"?

Dziekuję bardzo.

Robaku drogi, dałeś sie podpuścić przez klakierów typu: "ach jak pięknie, ach jak wspaniale" i dorzuciłeś zdjęcia kuchni, schodków na górę itd, a wszystko to aby pokazać jakie Marantz ma akustyczne towarzystwo :-)

Dokładnie. Nie chodzi o nic innego , tylko o zbędne fotki wszystkiego dookoła. Brakuje tylko łazienki i tarasu (zaznaczmy 50m2).

I teraz raz jeszcze - co to ma wspólnego z tematem?

No ale jak nie za bardzo było co na zdjęciu złapać w temacie audio, to trzeba było "pstryknąć" coś innego.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Możesz. Tylko uwzględniając z rozsądkiem proporcje.

Mogę? Naprawdę? :D

A jak byłem w Alpach na motocyklu i mam zdjęcie na tle szczytów górskich, to na którym forum mogę je pokazać? alpejskim czy motocyklowym? Albo lepiej powycinam, bo znajdą się na pewno jacyś ograniczeni którym to się nie spodoba.... Choć jeden użytkownik pokazywał ,że parkuje motocykl w dużym pokoju i żadnego problemu nie było. Wiec może to tylko na forum audio jest taki wielki ból )(

Dokładnie. Nie chodzi o nic innego , tylko o zbędne fotki wszystkiego dookoła. Brakuje tylko łazienki i tarasu (zaznaczmy 50m2).

I teraz raz jeszcze - co to ma wspólnego z tematem?

No ale jak nie za bardzo było co na zdjęciu złapać w temacie audio, to trzeba było "pstryknąć" coś innego.

Nie ma fotek niczego innego poza pokojem w którym stoi sprzęt a że widać coś więcej... czy to jest taki grzech. Poza samym sprzętem chciałem pokazać atmosferę która tam panuje. Dostać sugestie w sprawie poprawy akustyki. Wszak nie słucha się muzyki z zamkniętymi oczami chyba że w słuchawkach... aha mam superlux hd 681 ale nie będe robił im zdjęcia bo poza tym że są zbyt gówniane mógłbym niechcący złapać w kadr swojego psa...a wtedy... "wypad z tym na forum kynologiczne".

Na poprzedniej stronie kennijczyk podał linka do zachodniego forum a dokładniej do tematu z pokojami odsłuchowymi i sprzętem użytkowników. Rewelacja. Bardzo lubię oglądać takie foty. Tym bardziej, że wiele z nich wykonanych jest wręcz profesjonalnie a sprzęt oraz pomieszczenia prezentują się doskonale.

Codzienność i prostota dają czasami tym zdjęciom większą moc niż kasa włożona w graty.

Panowie przestańcie odstawiać taką wiochę .Robak wstawił fote sprzętu wyjaśnił swoje priorytety nad czym się tu rozwodzić wspomniał też o słuchanej muzie ale jakoś na forum Audio mało kto podjął się tematu jeden wpis rozsądny o odkupieniu dac a .Robak jak coś pytaj bo do tej muzy co słuchasz niełatwo dobrać sprzęt większość klocków sobie z nią kompletnie nie radzi i nawet wysoka cena nie jest w tym przypadku gwarancją dobrego dźwięku . Odnośnie twojego pomieszczenia to taki metraż wymusza duże kolumny a one potrzebują prądu a to nie są tanie sprawy . Jedna rada większość ludzi nie słucha takiej muzyki jak ty więc wiele porad które otrzymasz co do wyboru sprzętu będą nietrafione , sprzęt który gra znakomicie inne gatunki bardzo często nie radzi sobie z metalem wiele klocków jest strojonych pod inne częściej słuchane gatunki a bywa że tylko pod jeden , bardzo mało jest sprzętów uniwersalnych ponadto ludzie diametralnie różnią się preferencjami co do dzwięku . Zanim cokolwiek kupisz koniecznie posłuchaj masz niedaleko do stolicy można odwiedzić salony z własnymi płytami albo choćby przejechać się na Audio schow czasem ktoś ci puści taką muzę a czasem odmówi gdyż wyszło by że sprzęt nie potrafi zagrać dynamicznie i brak mu rozdzielczości więc odtwarza tylko spokojne plumkanie .

P s gratuluję innych pasji poza Audio .

Edytowane przez jacm

Chyba znowu nadszedł czas aby przypomnieć czego wątek dotyczy.

Poniżej pierwszy wpis założyciela wątku.

"...chcialbym bardzo zobaczyc na zdjeciach gdzies w dziale galeria....

i sam pochwalibym sie chetnie.....moze na poczatek po zdjeciu ogolnym. "Widok na moj sprzet".....(

przy fotografowaniu lampiakow prosze wylaczyc swiatlo sufitowe)......aparaty w dlon."

Napisano 18.11.2003 - 19:20

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dzięki, Jestem spod Białegostoku. Chata pochłonęła ogrom pieniędzy i niestety na sprzęt grający mogłem przeznaczyć tyle co widać. Nie jest to moje ostatnie słowo w tym temacie. Jak życie się potoczy pozytywnie to staną za kilka lat lepsze klocki. W tym roku z rzeczy nie związanych z audio mam do zrobienia tras 50m2 przy tym pokoju a w przyszłym roku pokój młodszej córki.

Pokój ze zdjęć ma 40m2 i sprzęt gra bardzo swobodnie. Najbardziej podoba mi się kiedy potencjometr głośności stoi między godzina 11 a 1. Wtedy czuć moc, bas i przestrzeń. Poniżej godziny 10 dźwięk jest trochę "zgaszony" taki dobry do oglądania wiadomości bo głos prezentera jest fajnie namacalny i obecny. Do słuchania muzyki czy oglądania filmu trzeba kręcić wyżej bo traci się detale. Powyżej godziny 2 jest już często jazgot który trudno znieść. Mówimy tu o braku dobrego źródła czyli dekoder n i najtańszy stary ic który wygrzebałem z czeluści domu. Przy lepszym źródle, przyzwoitym ic oraz dywanie liczę na dużo więcej i lepiej.

A tak poza tym to audio jest moją drugą pasją, która zrodziła się we mnie parę lat temu( choć wszelakiej muzyki słucham od pieluch).

Pierwszą pasją jest motoryzacja i liczę że w ciągu 2 miesięcy stanie w garażu 528i xdrive ze zza wielkiej wody. Wole wydać kupę kasy na fajne auto niż na audio. Sorry. Jak się to komuś tu nie podoba to trudno. Mogę tylko powiedzieć że fanatycy są na forum o każdej tematyce i zawsze czy wcześniej czy później muszą wylać trochę jadu żeby nie było nudno. Tutaj stało się to dość szybko. Pozdrowienia dla nich i dla całej społeczności

Dywan jest na podłodze , czy to płytki mają brązowy kolor?

Pogłos duży w pomieszczeniu ?

Ciekawe - jak wstawiane byly "blokowe"pokoje z normalnym sprzetem nie bylo problemu i hejt sie nie wylewal a tu nagle zal tylek scisnal ze ktos ma fajny salon - skoro ma fajny salon to zeby nie bylo mu za fajnie trzeba kilka slow nabazgrac zeby mu juz tak fajnie nie bylo ;) . Typowa Polska mentalnosc - oby dop......ic zeby ktos nie mial za fajnie.

Gratuluje wszystkim posiadaczom mniej fajnych pokoi...

"Widok na moj sprzet".....(

Napisano 18.11.2003 - 19:20

No proszę, nic o ładnych ścianach, tarasach i kominkach. O pasji motoryzacyjnej (ściąganej z jUeSA nic też nie wspomniano.

Czyli jednak Kolega jarex (jakby) miał rację.

Za to Kolega Robak dostał skrzydeł pochwalony za metraż na Forum o audio…gdzie głównym tematem miał być sprzęt.

A co w samym temacie o audio? Niewiele, wszystko spięte zwykłym IC z łapanki.

Faktycznie o to chodziło Twórcy tego tematu. Stąd dla przypomnienia - to nie forum Domator czy opowiadania o tarasach i "furach" zwany czasem "wózkami".

I by nie było - nie, nie ściska mnie )( oraz w tym ani w w temacie M nie mam bólu )(. O to mozna być spokojnym.

Tylko warto trzymac pewien poziom i trzymać sie TEMATU.

No ale…może kiedyś Kolega Robak zmieni priorytety i pochwali się lepszym IC, niż kawałkiem druta z łapanki.

Ciekawe - jak wstawiane byly "blokowe"pokoje z normalnym sprzetem nie bylo problemu i hejt sie nie wylewal a tu nagle zal tylek scisnal ze ktos ma fajny salon - skoro ma fajny salon to zeby nie bylo mu za fajnie trzeba kilka slow nabazgrac zeby mu juz tak fajnie nie bylo ;) . Typowa Polska mentalnosc - oby dop......ic zeby ktos nie mial za fajnie.

Gratuluje wszystkim posiadaczom mniej fajnych pokoi...

Dociera do Ciebie, że zwisa nam "fajny salon"? Temat obejmować miał FOTKI SPRZĘTU!

Chodzi o TRZYMANIE SIĘ TEMATU, nie chwalenie jeden drugiego za fajny wystrój, posiadanie tarasu, fury, dużego ogrodu czy łódki na Mazurach.

Tylko SPRZĘTU AUDIO. A tutaj Panowie z całym szacunkiem )( zbita i to po całosci.

Kolumny głośnikowe zamiast zwor jakimś zwykłym drutem spięte. Kolcy brak, do podłączenia sprzętu jakiś IC z łapanki.

Do tego właściciel fotek sam przyznaje, że audio ma w )(, bo jego pasja idzie w innym kierunku.

No to sorry, czy o takie podejście chodziło twórcy tego tematu?

Czy tak proste słowa "Widok na moj sprzet" są jakimś trudnym do przyjęcia zwrotem?

Na sprzęt, nie na firany, salony, kuchnie, opowieści o furach, tarasach itd.

Sprzęt, sprzęt i raz jeszcze sprzęt. Audio dla przypomnienia.

Pytam więc o czym w tym przypadku "mowa"…bo jak na razie w temacie który miał być głównym elementem - czyli audio - WIELKA KICHA. A salony i chwalenie za wystrój jak wspomniał jarex - nie to Forum i nie ten temat.

Miłego dnia Panowie audiofile…sorry, muratorzy, domatorzy itd.

• Pokaż nowe odpowiedzi