Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj widzialem przy smoetniku wychudzona kobiete która szukała tam jakiś odpadów. Także w związku z tym coś tutaj nie gra ze jedni sa pasozytami z przywilejami a inni musza sobie sami radzić cos tutaj nie gra nie uważacie.

chwilowy brak działalności w audio.

Nie ma się co przekomarzać, są rzeczy ważniejsze.

Niestety, nasz pan prezydent (intencjonalnie z małej litery) uduwodnił explicite, że nie jest niczym więcej, niż miałkim wazeliniarzem, by nie powiedzieć bardziej dosadnie - czopkiem w zadku prezesa.

Rzekł był mianowicie przy okazji desygnowania nowego premiera:

[...] - Przede wszystkim chcę pogratulować i złożyć wyrazy szacunku i podziwu panu premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu, prezesowi PiS (...). Każdy, kto z uwagą obserwuje scenę polityczną nie ma dzisiaj wątpliwości co do jednego: otóż z całą pewnością jest pan wielkim politykiem i wielkim strategiem. Ale ja muszę dodać jeszcze jedno: z całą pewnością jest pan także wielkim człowiekiem [...]
Aż dziwne, że po tej oracji nie musiał sobie ocierać brązowego noska.

Przy takim włazidupstwie dalsze słowa do przyszłej premier wypadły co najmniej blado - wstyd i żenada.

jeszcze bym ten stan dzieciecy zniosł ale TEN wyglad !!!!

bo kiedy zaczyna sie usmiechac wylaczam telewizor i wywalam bezpieczniki.

Ale jest dobrze, moze pomalu zastapimy GO prezydentem czech albo slowacji.Maja podobne zdanie w wielu sprawach a wygladaja lepiej.

Jak widać, projekt Duda pozostanie projektem Duda do końca .

Ciekawe swoją drogą czy Prezes ma na Dudę jakiegoś haka, czy też wystarczył właściwy dobór odpowiednio budyniowatej osoby.

Jak widać, projekt Duda pozostanie projektem Duda do końca .

Ciekawe swoją drogą czy Prezes ma na Dudę jakiegoś haka, czy też wystarczył właściwy dobór odpowiednio budyniowatej osoby.

Budyń ma córkę która machnął jak był szczylem którą adoptowali jego starzy ;-) dla takiego żarliwego katolika to wystarczy jako hak ;-) ale pewnie jak był podpisywaczem Zbycha też narobił głupot więc i to prezesina ma na niego ;-)

jeszcze bym ten stan dzieciecy zniosł ale TEN wyglad !!!!

bo kiedy zaczyna sie usmiechac wylaczam telewizor i wywalam bezpieczniki.

Ale jest dobrze, moze pomalu zastapimy GO prezydentem czech albo slowacji.Maja podobne zdanie w wielu sprawach a wygladaja lepiej.

Najlepsze jest jak rąsią macha do gawiedzi ;-) na początku mnie to śmieszyło ale teraz to jest już żałosne...

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

a co do kosciola to przeszkadza ci ze nie było tam ksiedza??twojego??

Ty ...jaki koscioł gosciu ;)? Omamy masz na wyswietlaczu czy co:)

aaa zobacz co sie aktualnie w paryzu dzieje...

uwazamy ze ci imigranci tez powinni w smietniku.Tyle ze dobrze byloby spytac pania czemu ona w smietniku.

Bo pewnie po 40 latach pracy dostaje 830zl i ciezko z tego wyzyc

Wystarczy ze tylko 1-2% z tych imigrantow ktorzy wedruja do europy to radykalni muzulmanie to jest to kilka tysiecy ludzi. W Paryzu wystarczylo kilka osob zeby dokonac masakry...

Jesli ktos tego nie rozumie to nie ma za grosz wyobrazni.

Bez paniki , mamy sluzby ktore ich wylapia. Teraz potrzeba ludzi z nerwami ktorzy pozwola zyc tym pozostalym 98% w spokoju. Jako "Europejczycy " jestescie benficjentami systemu wyzysku, za ktory czasem trzeba zaplacic.

Lewacy pewnie zachwyceni.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Bez paniki , mamy sluzby ktore ich wylapia. Teraz potrzeba ludzi z nerwami ktorzy pozwola zyc tym pozostalym 98% w spokoju. Jako "Europejczycy " jestescie benficjentami systemu wyzysku, za ktory czasem trzeba zaplacic.

To chyba sarkazm....

Jak chcesz wyłapac terorystów wsród obywateli panstw EU? Myslisz ze nosza flagi isis na plecach???

Chyba ze zgodzimy sie na PERMANENTNA inwigilacje, zero swobód i zycie jak Orwelu. To wtedy tak - bedzie to mozliwe.

I moze o to w calej tej zadymie chodzi ... wpuscic raka, nastraszyc, zastosowac brutalna chemioterapie i w imie dobra naszego załozyc wszystkim kajdany na pysk.

A wystarczyło by europa podobnie jak Orban po prostu pogoniła to towarzystwo A uchodzców z syrii mozna sprowadzic bez tego całego medialnego szumu i reszty "imigrantow"

uwazamy ze ci imigranci tez powinni w smietniku.Tyle ze dobrze byloby spytac pania czemu ona w smietniku.

A może niech sobie sami radza.

Dzisiaj widzialem przy smoetniku wychudzona kobiete która szukała tam jakiś odpadów. Także w związku z tym coś tutaj nie gra ze jedni sa pasozytami z przywilejami a inni musza sobie sami radzić cos tutaj nie gra nie uważacie.

I co wazniejsze chetnych do kredytowania rozrostu służb oraz chetnych na kontrole tych służb w różnych celach.

Lewacy pewnie zachwyceni.

No tak oni zawsze lubią zniszczenie.

To chyba sarkazm....

Jak chcesz wyłapac terorystów wsród obywateli panstw EU? Myslisz ze nosza flagi isis na plecach???

Chyba ze zgodzimy sie na PERMANENTNA inwigilacje, zero swobód i zycie jak Orwelu. To wtedy tak - bedzie to mozliwe.

I moze o to w calej tej zadymie chodzi ... wpuscic raka, nastraszyc, zastosowac brutalna chemioterapie i w imie dobra naszego załozyc wszystkim kajdany na pysk.

A wystarczyło by europa podobnie jak Orban po prostu pogoniła to towarzystwo A uchodzców z syrii mozna sprowadzic bez tego całego medialnego szumu i reszty "imigrantow"

Tak min o to chodzi. Ale nie tylko bo jeszcze o $$$ i kontrolę Europy.

chwilowy brak działalności w audio.

Dziękuję za pamięć, Drogi Imienniku.

Jakoś mnie, chwalić Najwyższego, na razie ominęła hekatomba.

Choć - co komu pisane...

Pozdrawiam

- jacek

znalazłem tez na FB wielkie gowno ale nie wiem czy wklejic??

Widzę że dla ciebie polska trudny język,może wracaj do siebie to nie będziesz miał problemów z pisaniem.O ile znajdziesz tam komputer i internet.

polska trudna jezyk ale polska xymon jest latwy do zrozumienia.

Najlepsze jest to ze oczywiscie polska xymon druga nie zauwaza roznicy miedzy zamachami ktore juz sie odbyły w europie i ameryce i beda sie odbywały..... a imigrantami.

nie wiem czy polska xymon druga wie ze zamachy juz były wtedy kiedy w Syrii wojny nie byłoi zwiazanej z tym imigracji..U nas w polska mondre polaki to wiedzom.Jakby polska xymon druga miala problem to podrzuce dane w hiszpanii, francji ,anglii, USA. kiedy jeszcze polska xymon druga był w ciaza.

Z czytaniem też widzę masz problem.

polska trudny jenzyk.Ale widze ze polska xymon polski drugi tylko czytac umie .Ze zrozumieniem trudno.

niech polska xymon druga postara sie cwiczyc umysł.Bo czytac juz umie.

A może niech sobie sami radza.

wlasnie sobie radza w e francji.

cos mi sie przypomina jakis brewik ktory nie był muslimem.

a nie zauwaza roznicy miedzy zamachami ktore juz sie odbyły w europie i ameryce i beda sie odbywały..... a imigrantami.

Ludzie zauwazac roznica ale nie w tym problema jest. W tym ze taka muslik (przepraszac mulsik) nie widzi ze w ta chałastra co idzie z południa to moze byc wszystka takze terorysta i bandyta i nikt tego nie sprawdzac

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.