Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ale tu jest jeszcze lepiej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I co prezydent jeszcze raz będzie go musiał ułaskawiać jak okaże się że jest winny ? A wiem teraz minister Z.Z. wyda polecenia uniewinnienia pana posła M. K.

teraz to jest telewizja meinstrimowa i niebawem obecnosc ..obowiazkowa.

mysle ze oni wszyscy ogladaja tylko to... wiec masz co masz.

Na szczęście mam wybór. Mam czego słuchać. Na płytach nie ma idiotów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Z rana, ale duzo madrych slow.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Jest też inny cytat z Hamleta, jakże pasujący do pisolubów:

" Choć to szaleństwo, lecz jest w nim metoda".

Wyrżniecie się sami, prawaki, jak wszyscy u Szekspira:-)

A co napisałem dalej we wpisie? Doczytaj. Za trudne literki były do składania czy tylko nie zrozumiałeś?

Ale w razie czego to prezydent stoi murem za kolesiem ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Czort go wie, moze i cierpiał na bezsenność.

Nie cierpiał. To był typowy bzdet na użytek propagandy. Najwcześniej jak tylko mógł wracał do podmiejskiej daczy w Kuncewie, gdzie mieszkał i tam się odbywały całonocne przyjęcia i libacje z udziałem całego Politbiura. Tam też (a nie na Kremlu) zapadały wszystkie ważne decyzje.

Ale numerowany 747 to wygłada jak zwykły prowokator. Takie brednie wypisuje, że nawet nawiedzony by sie zastanowił.

Też mi tak wygląda. Albo prowokator albo też robi sobie z pozostałych Dyskutantów giga-jaja.

Jest też inny cytat z Hamleta, jakże pasujący do pisolubów:

" Choć to szaleństwo, lecz jest w nim metoda".

Wyrżniecie się sami, prawaki, jak wszyscy u Szekspira:-)

Szekspir pisał o PIS-ie? To popaptrz, juz wtedy wiedział, że to prawicowcy, a tu czesto PIS-ują, że to czerwoni :-)

Nie cierpiał. To był typowy bzdet na użytek propagandy.

To akurat była taka "aronia". Polityka Stalinowska rozgrywała się na podmoskiewskich daczach, i w czasie przyjęć naczalstwa u wielkiego wodza. Do tego stopnia że jak sie nawalili to Chruszczowowi kazali tańczyć.

Przecież napisałem że stoi murem. Przezydent tez napisał.

Chciałem się upewnić i mieć informacją z pierwszej ręki.

Szekspir pisał o PIS-ie? To popaptrz, juz wtedy wiedział, że to prawicowcy, a tu czesto PIS-ują, że to czerwoni :-)

Czerwone schowali pod czarnym, ale to niewątpliwie wychowankowie komuny.

Chciałem się upewnić i mieć informacją z pierwszej ręki.

No dobrze, jak się tak bardzo chciałes upewnic to ci napiszę.

Ja i Przezydent stoimy za kolesiem murem !

Mów mi Jarek

Zadowolony ? ?

ale to niewątpliwie wychowankowie komuny.

No BA! Pewnie że komuny. Nie to co światli maturzyści gierychowscy, albo PO-wcy, chyba przywiezieni w całości z Sikorskim i Czarneckim w teczce CIA ?

PO-wcy to komyna nigdy na oczy nie widzieli przecież. Z ksiezyca spadli po 1989.

Dopiero.

Właśnie podobne siadanie na torcie wykonał Duda zaprzysięgając polityków PiS na sędziów TK. No i teraz ma problem. Ciekawe, co wymyśli PZPR-owski prokurator.

Nie zdziwiłbym się, gdyby zaraz ruszyła kolejna nagonka na TK.

Jestem Europejczykiem.

Trybunał dokonał rozstrzygnięcia, chyba nikt nie ma już wątpliwości co do polityczności tego ciała.

Wybór trzech sędziów zgodny z prawem, a dwóch nie.

Bardzo interesujące, wybrani na podstawie tego samego prawa, jednak nierówni.

Trybunał...

Ludzie to widzą, jednak mainestream wciąż uważa że ma debili jako obywateli, że zdołali Gazetą i TVN większość ogłupić.

Przegrają.

Już przegrali, z kretesem, a takimi wyrokami jeszcze się sami zakopują.

Prezes Trybunału przygotował ustawę niezgodną z konstytucją - natychmiast do dymisji wraz z kumplami, dwoma innymi którzy też nad tym pracowali.

Uzupełnić skład i przygotować zdanie odrębne.

Żenada.

Trybunał dokonał rozstrzygnięcia, chyba nikt nie ma już wątpliwości co do polityczności tego ciała.

Wybór trzech sędziów zgodny z prawem, a dwóch nie.

Skończyłeś ty Kolego jakąś szkołę?

Jestem Europejczykiem.

Naprawdę nie wiesz czy tylko udajesz? Wybór trzech był zgodny z prawem, gdyż ich kadencja upłynęła. Wybór dwóch nie był, gdyż jeszcze trwała i wyboru dokonano przedwcześnie.

Złodziej ukradł pięć złotych, został złapany, dogadał się, oddał dwa trybunałowi, trzy ma nadal w garści.

Spróbujcie chociaż zrozumieć, PO wraz Rzeplińskim zamachnęło się na Trybunał oby blokować reformy PiS.

Dziś w niepełnym składzie orzekają przeciw nowej władzy, czytelnie potwierdzając obawy Jarosława Kaczyńskiego, że taka będzie praktyka.

Nie znacie się na prawie, to nie odzywajcie się, bo wprowadzacie tylko niepotrzebne zamieszanie.

Chyba naukawiec ;-)

Sorry za przejęzyczenie :-)

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Właśnie podobne siadanie na torcie wykonał Duda zaprzysięgając polityków PiS na sędziów TK. No i teraz ma problem. Ciekawe, co wymyśli PZPR-owski prokurator.

Nie zdziwiłbym się, gdyby zaraz ruszyła kolejna nagonka na TK.

A ten pacjent nadal swoje. Czym ty sie różnisz od prowokatora 747 ?? Tylko chyba dodatkiem "Jaro_" w nicku. Europejczyk mianowany się zrobił.

Prezesowie Trybunału piszą ustawy o Trybunale, niezgodne z konstytucją według Trybunału. A o łamaniu konstytucji i powrocie do głębokiego PRL będą krzyczeć ci, którzy przeforsowali zapisy niezgodne z konstytucją.

Gdzie są prawnicy forum?

Sądzę, że albo Prezes przewidział sytuację która powstała po orzeczeniu TK, albo PiSowscy rewolucjoniści z PZPR-owskimi aparatczykami kombinują, co teraz zrobić.

Tak łatwo raczej nie odpuszczą.

Jestem Europejczykiem.

Prezes przewidział sytuację

Jarosław Kaczyński wie gdzie są konfitury, wie więc kto i jak będzie ich bronił, Trybunał z nadania PO miał być ich strażnikiem, finansowana z zewnątrz partia układu PO, nie była dofinansowana przez Niemców, ot tak sobie za ładną buźkę, tylko z tego powodu aby bez jednego wystrzału karabinu opanować Polaków, aby ci, za głodowe pensje pracowali na rzecz niemieckich koncernów, do których energię będą dostarczać Rosjanie, to jest właśnie koniec tego kondominium, przecież nikt nie odda pola, och tak sobie, jeśli wszystko nie skończy się stanem wyjątkowym, będzie można powiedzieć, że przejmowanie władzy przeszło łagodnie.

Złodziej ukradł pięć złotych, został złapany, dogadał się, oddał dwa trybunałowi, trzy ma nadal w garści.

Spróbujcie chociaż zrozumieć, PO wraz Rzeplińskim zamachnęło się na Trybunał oby blokować reformy PiS.

Dziś w niepełnym składzie orzekają przeciw nowej władzy, czytelnie potwierdzając obawy Jarosława Kaczyńskiego, że taka będzie praktyka.

Nie znacie się na prawie, to nie odzywajcie się, bo wprowadzacie tylko niepotrzebne zamieszanie.

Nie wiem jak pacjenci w tym wątku ale myśle że zdrowi to doskonale rozumieją. Rozumieją także że nie tylko sie PO "zamachło", ale do tego dwa razy bo o tym jak się "zamachło" wyrokowali sędziowie wybrani przez to PO w dodatku w niepełnym składzie, bo gdyby poczekali na pełny do by juz w nim nie było tylu Sędziów PO. Orzeczenie było znane wczesniej, sami je puszczali do prasy i zami je wygłaswzali ustami ludzi z PO.

Trybunał Konstytucyjny to był kwiatek do korzucha Jaruzelskiego, powołany jako przejaw "demokratyzacji" komuny po łagodzeniu skutków stanu wojennego w 1982 roku. Ten organizm od dawna nie ma racji bytu i nigdy nie był bezstronny. Bezstronnosć kończy sie wtedy kiedy ma rozstrzygać ustawy we własnej sprawie.

istnienie TK w ogóle jest bzdurą bo w prawie powinno funkcjonować powołanie się wprost na przepisy konstytucji, tak jest np. w USA. A o zgodności ustaw może rozstrzygac np. SN w swoich orzeczeniach

Nikt się tu bardziej nie ośmiesza

Jesteś w błędzie jako jedyny z forum wszystko podawałem od lat, co będzie się działo, jeśli nie czytałeś, nie miej pretensji do nikogo, tylko do siebie.

Młodzi biorą swoje bobcat, ale nie ci z telewizji, nie dzieci esbeków, pousadzane na posadkach, tylko ci ze stadionów, ci wykluczeni z małych i średnich miejscowości, oczywiście i wszyscy inni, przypominam że PiS WYGRAŁO W WSZYSTKICH KATEGORIACH.

Proszę nauczyć się tego na pamięć, jak chcecie rządzić, to najpierw wygrajcie sobie wybory !!!

Nie macie Mastalerka więc nie macie żadnych szans na zwycięstwo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.