Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zamierzam. Poczekam az wykminisz ta zagwozdke.

Lol, pis da zagwozdkę :D

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

O, dowiedzialem sie ze mam nowego idola

Nie nie masz żadnego idola. By mieć idola trzeba najpierw zrozumieć przekaz i dopiero potem uznać ten przekaz i poglądy za swoje. Wklejanie obrazków, filmików i bezrozumne cytowanie cudzych sądów (od sasa do lasa zresztą) to do posiadania idola jeszcze lata świetlne.

Poczekam az wykminisz ta zagwozdke.

W tym wypadku ową zagwozdkę to można jedynie rozkminić.

Zresztą jeden czort czy rozkminić czy wykminić, skoro żadnej zagwozdki nie ma. Jest tylko bezładny i bezsensowny potok jakiś słów. Kiedyś nazywało się to grafomanią, ale że tego pojęcia pewnie nie znasz, to użyję bardziej zrozumiałego. W nowomowie i slangu, którego jak widzę jesteś miłośnikiem nazwa się to delikatnie biegunką słowną, ale tu dużo lepiej pasuje sraczka werbalna.

Nie rozmawiam z toba, a ty dalek komentujesz. Pustoslowie i blazna mozna latwo poznac.

--

Smutne to jak latwo was sformatowali i podzielili - ta czesc narodu jaki tu reprezentujecie. Choc wszystkich zwolennikow KOD-u to ja bym spoleczenstwem polskim ktorym dobro narodu jest wielkie - nie nazwal.

Choc:

A jednak Ja jestem Ja! Ty to Ja! On to Ja! Wy to Ja!Ja jestem Ja! On to Ja! Ty to Ja! Wy to Ja! Wy to Ja!

Ja jestem Ja!

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Red is bad.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Nie rozmawiam z toba, a ty dalek komentujesz.

Ja pierniczę, nie wiedziałem ze można być tak głupim aż tego nie przeczytałem. Nie możesz pisać w czasie teraźniejszym, ze z nim nie rozmawiasz bo jednak wlasnie z nim rozmawiasz :D

spoleczenstwem polskim ktorym dobro narodu jest wielkie - nie nazwal.

A napisz to jeszcze raz po polsku albo po angielsku bo po twojemu nie rozumiem. No chyba, ze to celowe bo to jakaś zagwozdka.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nie ustosunkowalem sie do tej wypowiedzi. Zwrocilem uwage. Wiec kolejne pustoslowie. Nawet nie potrafisz trollowac.

Ubaw mam. Ide po popcorn, moze bedzie jeszcze jakis zwrot akcji. walesa.jpg

Masz na twoj jezyk.

KOD - postkomunistyczne spoleczenstwo ktore lupie Polske jak moze. Co prawda niby tam jakis flagi polskie, ale to chyba dla zmylki.

Reszta - dumne spoleczenstwo Polski.

Powiedz mi i nam, Dawidzie eM - czemu nie posiadasz w twym wypasionym, na obczyźnie zakupionym klaptopie - polskiej czcionki, znaków and :) wyrazów?

To takie trudne jest - wklepać programik i pisać, jak człowiek? Na - polskim forum, zresztą...

I nie pier**l mi/ nam, że się domyślimy. My - tak.

Tylko twoi kumple się biedzą, co poeta miał na myśli...

Strasznieś prosty, człowieku...

Nie ustosunkowalem sie do tej wypowiedzi. Zwrocilem uwage. Wiec kolejne pustoslowie. Nawet nie potrafisz trollowac.

Ubaw mam. Ide po popcorn, moze bedzie jeszcze jakis zwrot akcji. walesa.jpg

Masz na twoj jezyk.

KOD - postkomunistyczne spoleczenstwo ktore lupie Polske jak moze. Co prawda niby tam jakis flagi polskie, ale to chyba dla zmylki.

Reszta - obywatele Polski.

Ale co z tą zagwozdką?

No i KOD to nie są obywatele polscy? Poza tym duzo ludzi chyba w Polsce jest postkomunistycznych. Pozapisywali sie do pisu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Aj-waj, aj-waj!

Gdzie mieszka, na prowincji czy w wiekszym miescie?

Wiadomo ze jak mieszkasz w malej miescinie z dala od wiekszych miast to problem Cie w ogole lub malo dotyka.

Jednak na problem wypada spojrzec w szerszej perspektywie, zobacz np. ile jest rdzennych dzieci w przedszkolach/szkolach. Odpowiesz sobie na pytanie jaki bedzie kraj w przyszlosci.

W szkolach w HH w grupie 20-25 dzieci: 5-8 to rdzenni Niemcy, 3-5 rdzenni Europejczycy, pozostali dzieci uchodzcow z krajow arabskich i Afryki.

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

tzw. lajtowy patriotyzm korespondencyjny

Chyba "patriotyzm"? A niech sobie będzie i nie lajtowy, a całkiem "seriously", ale niech będzie z sensem.

Nigdy nie sądziłem, że to napisze, ale jak czytam te erupcje intelektu Dawidka, to zaczynam autentycznie tęsknić za konowałem z Irlandii. Straszne głupoty wypisywał ale przynajmniej trzymały się jakoś kupy i dało się czytać:)

W szkolach w HH w grupie 20-25 dzieci: 5-8 to rdzenni Niemcy, 3-5 rdzenni Europejczycy, pozostali dzieci uchodzcow z krajow arabskich i Afryki.

Edukacja w Niemczech jest taka ze jak ktoś chce to się uczy jak nie to nie można go zmuszać, jak będzie miał ochotę w wieku 30 lat to może skonczyc szkole, drzwi są zawsze otwarte, młodzieży nie można zmuszać, bo hormony itd. kiedyś przyszli do mnie pedagogowie i chcieli mi takie pierdoły narzucić żebym zostawił wolna wole córce

nie udało im się mnie przekonać, to są ludzie którzy w życiu dzieci nie mieli, typowe Niemcy " jak im kazali tak by chcieli nakazywać dalej "

Znam pana juz na emeryturze który pracował w ministerstwie, na wysokim stanowisku, sam opowiadał ze wywodzi się z bardzo bogatej rodziny, odkąd pamięta miał kilka niań, wiadomo jak sie dostał na stanowisko, otwarcie o tym mówi, w pracy miał kilka sekretarek i podwładnych, przyznaje ze nic nie potrafi bo zawsze ktoś za niego robił, tacy ludzie rządzą w Niemczech, nigdy w życiu nie mieli bezpośredniego kontaktu z problemem

@niusia

Gdyz pogorszylo by to moja efektywnosc poslugiwania sie jezykiem angielskim. Ten zas uzywam duzo czesciej niz jezyk polski.

Jako inteligent z wyzszej sfery doskonale rozumiesz ktory jezyk zostaje wyparty, ten ktorego uzywa sie mniej. Oczywiscie nie calkowicie, gdyz jest to jezyk natywny.

Wmowiles to sobie.

Red is bad.

Nawet jak to Ferrari. Biedny człowiek.

KOD - postkomunistyczne spoleczenstwo ktore lupie Polske jak moze.

Rozumiem że tęsknisz za powrotem mienionej epoki. Mógłbyś przyjeżdżać do Polski za małe pieniądze i rządzić do oporu. Rozumiem. Sam czasem jeździłem do pracy na czarno i wiem jaką przyjemność sprawiało myślenie o sile nabywczej pieniądza niemieckiego (lub innego światowego) wydawanego w socjalistycznej Polsce. Pieniądza zdobytego w pracy np. na zmywaku lub tym podobnej.

Reszta - dumne spoleczenstwo Polski.

Ta reszta to ciemnogród i ci którzy dali się nabrać na lep PiS-owskich obietnic/propagandy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To jest Twoje zdanie. Ja obstaje przy swoim. Reszty nie ma co komentowac Lechu.

"Ferrari red" to ladny kolor. :)

Mi raczej chodzilo o redisbad.pl

"Ferrari red" to ladny kolor.

Dla Ferrari to jedyny genialny kolor. Reszta kolorów to tylko ze względu na tych ludzi o mdłym charakterze.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Widzisz, ja cytowalem pania Joanne, ktora tam mieszka dluzej niz Twoj kolega.

Widzisz, znów wyłazi z Ciebie pisowski propagandysta. Skąd wiesz ile mieszka tam mój Kolega ?

Trzeba podwyższyć niemieckie "500+" to pewnie będzie lepiej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Patrzaj ta czego to ludzie nie wymyślą żeby to o nich gadali

w "tych nowych czasach"to wszystko możliwe

A tutaj mamy jak Anders prowadzi kampanie na Podlasiu

Ukryta Zawartość

czyli jak KOD ją przywitał ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masz racje, ludzie sobie rozne rzeczy wymyslaja..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masz racje, ludzie sobie rozne rzeczy wymyslaja..

Ukryta Zawartość

Powiem więcej był nawet internowany......

nie zapomnimy .....

post-20694-0-28047400-1457106906_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.