Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Już wyobrażam sobie "tryb współpracy" z rządzącą obecnie trójką mściwych psychopatów, Panami Jarkiem, Zbyszkiem i Antonim.

Problemem nie są ci panowie, jest nią niska albo żadna samoświadomość praktycznie całej ludzkości.

Ciekaw jestem komentarza naszych propisowskich Kolegów na temat dzisiejszych i wczorajszych wydarzeń w Sejmie.

Ciekaw jestem również oficjalnej wersji, w związku z czym dziś pewnie obejrzę sobie reżimową TV.

Jakim cudem oni to przedstawią jako sukces??

Jestem Europejczykiem.

Zaslona dymna w postaci oborcji zrobila swoje. Piękny i prawdziwy przykład ze nie ma żadnej różnicy powiedz pis a po. Od tyg. się dochodzą , sztucznie. a za plecami obywateli wspólnie wszyscy przeglosowali umowę handlowa ceta. Wspólnie po pis .n

Kukiz byl przeciw...reszta zgodna. Gdzie byly media ??? Wszystkie milczą. Wszystkie.

Czy naprawde tego nie rozumiecie ze nie ma różnicy pomiędzy pis a po/.n

Czy naprawde tego nie rozumiecie ze nie ma różnicy pomiędzy pis a po/.n

My to rozumiemy, ale czy ty to rozumiesz???

Z tego, co pamiętam strasznie zachwycałeś się nową waadzą, już ci przeszło?

Jestem Europejczykiem.

He, he:-)

Dominik, od kiedy "poszedł na garnuszek" naszych zachodnich sąsiadów - zmienił nieco optykę. Tylko wciąż się głupio do tego przyznać, prawda, Dominiku?:-)))

Grunt, że Twojej Rodzinie jest - NORMALNIEJ, jak mniemam.

I wiesz, jak zwykle - Anteczka w piętę! Ile to już lat i czy wdrażasz synka w winylki?

Pozdro. Jacek.

Jak to widzisz Jaro to po co się tutaj tak pocisz?

Nie tyle się zachwycalem pis ile się cieszyłem tak cieszylem się porażką po i Komorowskiego. Co się dalej dzialo nie wiem. Od roku pracuje w Berlinie jako nauczyciel. Emigrowalem. I tak jak Jacek pisze żyje się normalniej. Odp. Tobie Jacku. Antek ma niecale 3 latka i winyl się kreci. Ale stoi wysoko...albo inaczej. Muzyka gra. Winyl pliki i cd.

Leee skasowalo moja odp.

Zapisywalo zapisywalo i dupa.

Nie tyle pis się zachwycilem ile cieszylem się porażką po i Komorowskim. Tak cieszylem się.

A jesli Jaro to wiesz to co się tutaj tak pocisz ?

Tak Jarku w Berlinie żyje się normalniej i jako nauczyciel dostają normalna pensje a nie jak u nas.

Antek ma nie ale 3 latka. A muzyka gra. Winyl jak i cd. Ale lubi oglądać duuuze kolorowe okladki. Ale trzeba uważać...

Aha...mówiłem juz wczesniej ze polityk niezależnie od partii to element który w drabinie społecznej stoi jeden szczebel nad pedofilem.

Nie tyle pis się zachwycilem ile cieszylem się porażką po i Komorowskim. Tak cieszylem się.

A jesli Jaro to wiesz to co się tutaj tak pocisz ?

Czyli na złość babci odmrożę sobie uszy....

zagłosuje i spitolę brawo super

wybrałeśznaczy mniejsze zło ?czy może naiwnie uwierzyłeś tzw "Dobrą Zmianę".....

...Od roku pracuje w Berlinie jako nauczyciel. Emigrowalem. I tak jak Jacek pisze żyje się normalniej...

Niemożliwe. Lepiej w Kalifacie? Przecież podobno tam śniade na każdym kroku gwałcą i mordują.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Nie głosowałem, nie mieszkam w kraju, nie wierzę politykom czyli wszyscy oni kłamią. Nie masz wrażenia, że składając tego typu deklaracje skazujesz się automatycznie na pozycję osoby odbieranej jako ta która opowiada o zeszłorocznym śniegu w Bangladeszu? Bo my tu i głosujemy i mieszkamy i tych czy innych polityków popieramy czyli musimy siłą rzeczy wierzyć w przynajmniej część tego co mówią.

Kto czyta nie błądzi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie glosowalem asterix. Gdyż nie wierze politykom.

Nie kłam. Mało,żeś głosował, to jeszcze o pisiatych ciulach - pozytywy opowiadał... Wszem i wobec. Mam przytoczyć?:-)

Ale - przemilczmy te Twoje bździny ówczesne... Młodyś był, rozkojarzony...:-))

Grunt, żeś wydoroślał i znormalniał.

Antka - w piętę!:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.