Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Sprobuj skasowac, zobaczylbys jak szybko zrobionoby z ciebie najwiekszego zlodzieja. I przedstawionoby to jako fakty.

.

To Już podsyłam Ci pomysł.jak skasować złodziejstwo i afery.

Przeslij go do centrali.

. Maja większość .

Zrobić ileś tam komisji śledczych - Komisji we wszystkich aferach . Wszystkich . Warunek jeden .

W każdej komisji NIE może byc żadnego polityka..

Zatrudnić z zagranicy - chociażby, czy skądkolwiek. Tylko nie związanych z polityką .

I dla przykładu niech swoje afery dadzą na początek .

Proste jak 10 metrów sznurka w kieszeni

Zadałeś proste pytanie udzieliłem prostej odpowiedzi - dopisujesz sobie kontekst wg własnego widzimisie co jest typowe dla lemingów maistreamowych.

Zadałem proste pytanie na które Ty oczywiście nie udzieliłeś odpowiedzi, bo banialuki o transmisji na żywo z katastrofy i porysowanym aucie to nie żadna podpowiedź na to proste pytanie. No chyba, ze jednak pytanie jest dla Ciebie za trudne i niezrozumiałe...

jesli Twoje zycie składa sie wyłacznie z chłonięcia NEWSów różnorakich rodzajów to ja Ci współczuje....

Moje życie składa się też, z jak to nazywasz chłonięcia wiadomości. Bo i z chłonięcia wiadomości składa się życie każdego myślącego człowieka. I to wcale nie z wiadomości o katastrofach (szczególnie tych na żywo w necie) i porysowanych samochodach. Ale cóż, każdy ma takie życie i rodzaj wiadomości jakie mu opatrzność dała. Nikt mi nie rysuje samochodów, więc sąsiedzi nie muszą przybiegać z wiadomościami, a i niezdrowa fascynacja oglądaniem na żywo katastrof czyli cudzych nieszczęść jest mi zupełnie obca. I tym się właśnie moje i Twoje i życie i wiadomości różnią...

Utopia, i nie bardzo wiem o jakiej centrali piszesz, moze ty masz jakas, i myslisz, ze z kazdym tak musi byc

Wystarczyloby, ze jeden z tych niezaleznych stwierdzilby cos nie po twojej mysli i zaraz oskarzylbys go o centrale, proste jak drut

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Z Centrala może przesadziłem /. Jednak chodziło mi o to że gdyby chcieli to prawie wszystko mogą zrobić w temacie kombinatorstwa i afer.

Skoro nie chcą - wniosek chyba oczywisty..

A możliwości teraz mają .

I tym się jeszcze różnimy, ze ja nie mając nic do powiedzenia (bo jak widać proste pytanie było jednak za trudne) nie muszę uciekać się do trywialnego i prostackiego sugerowania, że interlokutor jest wariatem. Widać na nic więcej Ciebie nie stać, co zresztą jakoś niespecjalnie mnie dziwi i zaskakuje.

No na pewno nie ma pojecia zadnego, tylko dzieki komu jest teraz u wladzy bez tego pojecia.

O, argumentum ad numerum tym razem :-)

Sierot po PRLu nie brakuje i cóż z tego? Ponadto nie chodzi o to że on nie ma żadnego pojęcia, tylko że ma pojęcie wykrzywione. Umiejętność skrzyknięcia niezadowolonych to żadna idea.

Bo chyba zakladasz, ze to on jest u wladzy?

Już słychać licznych brutusów jak noże ostrzą...

A co takiego zlego robil Kaczorek, kogo okradal, masz na to jakies dowody?

Co do wlodarzy, to chyba pamietasz Ciech, Kulczyka i prywatyzacje, zeby nie szukac daleko.

Wyroki bubek, gdzie są wyroki?

Bezt ego to tylko smętne popiardywanie PiSowskich nieudaczników.

Jestem Europejczykiem.

By mogły utknąć najpierw muszą jakieś się pojawić. By się mogły pojawić i utknąć trzeba by prokuratura (w rękach Zbysia od 1.5 roku) przed oblicze kasty z łańcuchami kogoś postawiła. Nie postawiła i nawet się na to nie zanosi. Czemu Zbysio tak olewa swoje polityczne obowiązki?

Utknęły w szafach kasty z łańcuchami u szyi.

Myślisz, że zaimponujesz komuś swoimi kretyńskimi hasełkami? No chyba, że masz kolegów pięciolatków, wtedy możesz próbować.

Jestem Europejczykiem.

Prawnicy to akurat powinni się wzajemnie wytłuc.

Żadna strata dla społeczeństwa...

Ale tak tu zajrzałem.

Maliniak a już kilka tysięcy postów...?

Pogratulować.

No wiesz, to jednak jest fenomen. Człowiek bez właściwości został prezydentem, rzeczywiście tylko pogratulować.

Jestem Europejczykiem.

a ty samych wariatow wokolo widzisz,ciekawe,ciekawe.co na to twoj lekarz?

Spokój marny propagandzisto. Z jugiem i tommiashim się zakoleguj oni sa wzorami wypranych mózgów.

Rosyjskie metody są najlepsze.

chwilowy brak działalności w audio.

Wlasnie dobre, i na pewno nie tak kretynskie jak twoje ofiary na drogach w kontekscie terroryzu.

By mogły utknąć najpierw muszą jakieś się pojawić. By się mogły pojawić i utknąć trzeba by prokuratura (w rękach Zbysia od 1.5 roku) przed oblicze kasty z łańcuchami kogoś postawiła. Nie postawiła i nawet się na to nie zanosi. Czemu Zbysio tak olewa swoje polityczne obowiązki?

Jak sie pojawia, to bedziesz krzyczal, ze spreparowane

Kolejny glos rozsadku:

Czechy nie przyjmą więcej imigrantów z Włoch i Grecji. Jest deklaracja rządu

Czechy nie przyjmą już żadnych migrantów z Włoch i Grecji na podstawie ustalonych przez Unię Europejską kwot rozdzielania uchodźców – oświadczył minister spraw wewnętrznych Czech Milan Chovanec.

„W systemie kwot do września, kiedy ten jednorazowy mechanizm ma się skończyć, Republika Czeska nie będzie już aktywna” – powiedział Chovanec na konferencji prasowej. Jak zaznaczył, rząd polecił jego resortowi, by wstrzymał wszelką aktywność w tej sferze. Rząd uznał system kwot za dysfunkcyjny oraz pogarszający bezpieczeństwo.

Do Czech, które zgodnie z kwotami miałyby do września przyjąć około 2600 ludzi, przybyło dotąd tylko 12 migrantów z Grecji. O większej ilości nie ma już mowy.

MSW Czech jest gotowe nawet zapłacić karę finansową za nieprzyjmowanie imigrantów z Włoch i Grecji. Z decyzją zgadza się czeska opozycja. MSW będzie teraz przygotowywać obronę przed ewentualnym postępowaniem, jakie mogłaby wytoczyć Komisja Europejska w związku z niedotrzymaniem zobowiązań.

„Teraz rząd musi ocenić, czy warto zapłacić karę, czy nie. Moim zdaniem tak” – mówił już w kwietniu minister Chovanec w kontekście nieprzyjmowania relokowanych imigrantów.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Jak widać ruskie nadal w formie ( a może to szpece od Kima?)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

btw, nie jestem pisowcem

Tia, bubusia, niemowa jamówię i grupa Maju to klasyczni apolityczni ANTYPISOWCY :-)

Gdyż zwolennik PO, czy innych "lewaków", nigdy nie wypowie się w taki oto sposób:

znamienne u bezmyslnych platfusow

Zacytuję tylko jednego z kolegów ze znanego forum bo nie chce m i się produkować .....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Brytole dzis rano podali w tej sprawie w swojej codziennej medialnej papce nowe info dla swoich polmozgich czytelnikow. Info juz w zasadzie poszlo w swiat, teraz czeka jedynie na powielenie w odpowiednich proporcjach tak aby dotarlo do kazdego gnoma na Ziemi ze nikt inny tylko powszechnie znana putinowska pracownia hackerska miesza w procesach demokratycznych postepowych (inaczej) krajow arabskich. FBI i odpowiednie sluzby brytyjskie juz wyslaly swoich umyslnych do Kataru aby w pocie czola rozpracowywali „ruski” slad.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ruskie nie mogli niczego innego napisać jak tylko to, że to nieprawda.

Towarzysz i Bohater Rasiji Ławrow w takich sprawach na pewno się nie gubi.

Oczywiście, że ruskie poprzez swoje podnóżki będą siały dezinformację powrotną.

Brytole zawsze mogą do Putina zawitać. Tylko jakoś nie ma chetnych na dyktaturę. Dla mnie to wiarygodniejsze od rosyjskich bajek propagandowych.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość

(Konto usunięte)

Włamanie do jakiego serweru amerykańskiego przez rosyjskich hakerów doprowadziło do zbrojnej napaści Amerykanów na Irak i Libię (wraz z przydupasami), które m.in. doprowadzili do obecnej kompletnej rozpierduchy na Bliskim Wschodzie i w Afryce Północnej (nie wspominając już o setkach tysięcy ofiar i milionach uchodźców)?

[...]

To jest ten poziom, niestety :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Typowe u prostaczkow, zajmuja sie nikami, klasyka, ale o poziomie nadaja.

Swoja droga, takiego anusa musialo cos mocno zabolec jesli wyszukuje takich pier**l w sieci, hehe

Komu normalnemu by sie chcialo:)

...

Tak czytam Twoje wypociny i musze przyznać, że przypomina mi to tylko jedną rzecz. Oczywiście tak jak w Twoim przypadku i Twoich opinii i w tym przypadku mamy w pełni obiektywizm, zero propagandy i absolutnie są jako TV dalecy od wspierania oraz nadskakiwaniu jedynie słusznej partii.

Mógłbyś tam złożyć swoje CV, po wydrukach z Forum AS praca na pierwszej linii frontu gwarantowana.

chcielismy-tylko-poinformowac-ze_2016-12-08_13-23-01.jpg

To co najbardziej jest obrzydliwe w tym powyżej przypadku jak i Twoim to fakt wypierania się, że nie sprzyjasz i nie popierasz żadnej ze stron.

Poglądy to naturalna rzecz i posiadania ich nie uwłacza godności (nawet gdy człowiek się po prostu myli).

Jednak publiczne wyrażanie, wykłócanie się i często pisanie kompletnych bzdur oraz co jeszcze gorsze - kłamstw by za chwilę wyprzeć się publicznie popierania jednej ze stron oraz twierdzenie o swojej bezstronności jest po prostu obrzydliwe.

Kompletny brak szacunku dla siebie i innych ludzi. No cóż jest to bocznica więc na razie Twoja aktywność w znacznej mierze musi być akceptowana w imię "poszanowania różnych poglądów".

Ale pamiętaj o jednym, jakże znamiennym - człowiek gdziekolwiek traci twarz - zawsze pozostaje człowiekiem bez twarzy.

A kiedy czytałem Twoje bzdurne wypociny twierdzące jakoby Kaczyński nigdy nie był zamieszany w afery gospodarcze to doszedłem do wniosku, że masz poważne zaburzenia w prawidłowej ocenie otaczającego Cię świata i zdolnośc przyjmowania jedynie wygodnych dla siebie faktów oraz tez (niekoniecznie prawdziwych).

Tym bardziej to szokujące bo podobno jedynie kłócisz się o "prawdę". Zapytam więc jaka to prawda...ale o to już pytałem Waszą stronę i o kilka innych rzeczy też - nigdy nie dostałem rzeczowej odpowiedzi ani z Twojej strony, ani ze strony zwolenników PiS.

A na kolejne dowody Waszego zakłamania jedyne co robicie - to kolejne zakłamania i tworzenie wymysłów wraz z udowadnianiem jakoby to były fakty.

Co do Kaczyńskiego i jego przekrętów - chyba w latach 90 chodziłeś do przedszkola co usprawiedliwiałoby fakt, że nie rozumiałeś wiadomości w gazetach, radiu i TV.

Usprawiedliwia Cię to w takim przypadku, bo nie miałeś mozliwości zrozumienia ile ten czlowiek ze swoją świtą nakradł od lat 90.

Tyle tylko, że czytając Twoje posty dochodze do wniosku jednego - dziś jesteś swiadomym człowiekiem otaczającego Cię świata i chyba dostrzegasz świat oraz fakty.

A to powoduje, ża zakłamywanie faktów i wybielanie przekrętów Kaczyńskiego pod różnymi fundacjami, spółkami i układami jest po prostu z Twojej strony zwykłą butą wobec życia i prawdy.

Ale do tego przyzwyczailiście wszystkich dookoła. Stanowicie swego rodzaju dowód, że ludzka głupota nie zna granic.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

No coz, czego mozna bylo sie spodziewac po czlowieku, ktory czynnie wspiera jedna ze stron. Widzi rzekome przekrety Kaczora, oczywiscie przez nikogo nigdzie nie udowodnione, ale o przekretach drugiej strony nawet nie wspomnie(chociaz chodzilo o ad personam od pewnego momentu, takze jest to watek poboczny).

I pytanie podstawowe, czy moglby ten watek moderowac rowniez ktos inny, ktos kto ma jednoznaczny stosunek, tzn negatywny stosunek do jednej ze stronj, tak jak ty np masz negatywny stosunek do Pisu, katoli etc. Wtedy byloby to duzo bardziej fair, nie sadzisz?

Pytasz o prawde, prawda jest taka, ze nie powinienes moderowac tego watku majac jednoznacznie sprecyzowany stosunek do jednej ze stron, poniewaz nigdy nie bedziesz obiektywny, na co dowodem jest twoj powyzszy post, w ktorym manipulujesz i oskarzasz o rzeczy, ktore nie mialy miejsca.

I daru sobie ten protekcjonalny ton. Rozumiem, ze masz tutaj jakas tam wladze, ale musisz sobie uswiadomic, ze mnie ta wladza nie przestraszysz. I jezeli chcesz mnie zbanowac, to bardzo cie prosze. Czyn swoja powinnos. Tutaj mozesz. W realu byloby ci ciezej.

I tyle

Jeszcze wspominasz cos o szacunku, ktorego ci calkowicie brak, zwroc chociazby uwage na poczatek swoich, tu uzyje twojego jezyka, wypocin.

Co do czlowieka bez twarzy, to raczej jestes nim ty, bezrefleksyjnie przyjmujac narracje jednej ze stron

Gość papageno

(Konto usunięte)

Człowiek lubi mieć kasę, lubi poruchać, wypić i mieć władzę, choćby najmniejszą. Tak już ma. I jeśli mówi otwarcie, że do tego dąży, jest w elementarny sposób uczciwy. Ale jeśli te - naturalne przecież - ludzkie dążenia stroi w piórka bogojczyźniane, zasłania się rewolucjami, reformami, wrogami, dobrymi zmianami jest - jak całe pisiarstwo - nikczemnym, załganym, obłudnym i odrażającym sk***ysynem.

A jak ktoś chce kraść, łgac, i sadzi, że jedynymi wartościami, którymi powinniśmy się kierować to te wyżej wymienione, i wszystkich innych myślących inaczej uważa za ciemnogrod, to kim wtedy się staje, może glupim chu...m, którego teorie należy mieć głęboko w dupie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.