Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

U misiomora jak zwykle to samo.Wewnętrzne sprzeczności.

Coraz większy odjazd, a pogorszenie nastąpiło w szybkim tempie. Ciekawa sprawa, obserwuję z zainteresowaniem.

Jestem Europejczykiem.

Jakiś czas temu, po serii kompromitujących wpadek obecnego reżimu PiSiarstwo praktycznie całkowicie zniknęło z forum. Nawet pod ich spranymi propagandą beretkami zajarzyło, że takiej niekompetencji i zwykłego buractwa nie da się obronić.

Zastanawiałem się wtedy ile czasu musi upłynąć, żeby wrócili jak gdyby nigdy nic. Jak widać już doszli do siebie i bezczelnie wciskają tę swoja propagandę dla umysłowo niepełnosprawnych.

Jestem Europejczykiem.

Maju dnia 19.08.2017 - 09:40 napisał

"Jak toptwenty podał nie różniące się treścią czołówki rozporządzeń wszyscy piali jak to niczym się ono nie różni....jak się okazało że różni się dalszą treścią zaczynasz uznawać (i to jestem gotów uznać że słuszne) za niezbyt ważne w naszym sporze.....nie mogę jednak zgodzić się ze stawianą tezą że nieistotne są załączniki do tego rozporządzenia które są tego rozporządzenia dopełnieniem a nie "innymi decyzjami rządu"!"

Maju, nie wiem jak długo można pisać o braku różnic (poza spisem miejscowości i datami). Rozmawialiśmy o jednym rozporządzeniu, które nie ma załączników. Tak zostało opublikowane w Dzienniku Ustaw. Sprawa dziecinnie prosta, a Ty krążysz dookoła, wstawiasz jakieś wywiady piszesz o jakiś załącznikach, których nie ma, lub nie zostały jeszcze opublikowane. Ja nie mogę ich znaleźć, Ty chyba też, bo już dawno byś je wstawił.

Sprawa tak banalnie prosta, że z mojej strony w tej sprawie to EOT. Jak długo można to ciągnąć.

Nie pisałem że w prasie od lewa do prawa pisano o załącznikach do tego rozporządzenia, oni nie wiedzieli o czym piszą, też się mylili jak ja?

Jak ich nie potrafisz znaleźć to nie oznacza że ich nie ma.

Podsyłam ci linki może ci w tym pomogą. :))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Jakiś czas temu, po serii kompromitujących wpadek obecnego reżimu PiSiarstwo praktycznie całkowicie zniknęło z forum. Nawet pod ich spranymi propagandą beretkami zajarzyło, że takiej niekompetencji i zwykłego buractwa nie da się obronić.

Zastanawiałem się wtedy ile czasu musi upłynąć, żeby wrócili jak gdyby nigdy nic. Jak widać już doszli do siebie i bezczelnie wciskają tę swoja propagandę dla umysłowo niepełnosprawnych.

Mylisz sie kolego, po prostu niektorzy stwierdzili, ze dyskusja z wami jest pozbawiona sensu, jestescie jak nakrecona banda psycholi, ktora kazda wypowiedz niezgodna z wasza linia utozsamia z pisiarstwem i jakas rzekoma propaganda sterowana z centrali. Po kiego z takimi frustratami dyskutowac?

To tyle ode mnie na dzisiaj. A reszte prosze sobie dopisac, albo patrz wyzej.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Możesz być pewien - Niemcy sobie poradzą sami, ale tego, że jak po raz pierwszy od dziesięcioleci poprosili o pomoc, a my pokazaliśmy im figę, nie zapomną nigdy.

Z tym proszeniem przez Niemców o pomoc, to powiedzmy że OK, i próbujemy awansować w parobczańskiej kolejności wylizywania misek. Bierzemy wymuszoną na Kopaczowej transzę 7 tys. i akceptujemy mechanizm przyjmowania kolejnych fal zesłańców.

I jesteśmy w czarnej d.., bo oni zaraz zaczną zwiewać do Reichu. Wtedy mamy niewesoły wybór (jeżeli nadal staramy się zadowalać Niemieckich Panów) - zamknięte obozy i protesty różnych Amnesty International, albo wypłacanie im socjalu na poziomie niemieckim i zrobienie z nich szlachty puszącej się dostatkiem na tle tubylców, tłumienie rozruchów przy których Pogrom Mławski to pikuś itd.

Zawsze dobrze jest przeanalizować każdy scenariusz na chociaż dwa ruchy do przodu. Gniew Ubermenschów mamy gwarantowany niezależnie co byśmy robili. Po prostu im czasem odbija na kompletny brak realizmu jak z Hitlerem. A może z pełnym wyrachowaniem wzięli kurs na budowę Eurosojuza, ale takiego na poważnie - ze zsyłkami, nakazami osiedleńczymi (dla wszystkich, nie tylko "uchodźców" - wszak postępowym dogmatem jest "równość") itd. więc "uchodźcy" zwiewający z Polski są im potrzebni jako pretekst. W takim przypadku niestety "obrona Częstochowy" jest jedynym wyjściem.

Dokładnie to samo słyszałem ze 30 lat temu (bodaj `88) z ust LePena w jego prezydenckiej kampanii wyborczej. I co? I nic...

W '88 jeszcze nie było wojen bałkańskich. A takie zjawiska o charakterze lawinowym miewają dużą nieoznaczoność czasu kiedy porządnie ruszają, więc wszystko przed nami.

Z netu:

"Ilu białych Europejczyków wysłało na tamten Świat innych Europejczyków. Np. takiego Brevika to jak na razie żaden "zaproszony" przez panią Merkel nie pobił - a i u nas rocznie notuje się 2000 gwałtów dokonanych przez rodowitych Polaków - tylu gwałtów to w całe Europie nie dokonali owi "zaproszeni".

Marokańczycy w Hiszpanii robią za tanią siłę roboczą do prac polowych. I Merkel nie ma nic wspólnego z ich obecnością w Hiszpanii.

Terroryści jak będą chcieli to przyjadą do Polski i wysadzą most nie pytając pana Błaszczaka o zgodę."

Moze dorzuc jeszcze wypadki samochodowe, ostatnio modna taktyka.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

dyskusja z wami jest pozbawiona sensu, jestescie jak nakrecona banda psycholi, ktora kazda wypowiedz niezgodna z wasza linia utozsamia z pisiarstwem i jakas rzekoma propaganda sterowana z centrali. Po kiego z takimi frustratami dyskutowac?

Próba przykrycia epitetami i obelgami braku argumentów. Zamiast bawić się w pokrętne słowotwórstwo przyznaj od razu że zostałeś argumentacyjnie wypunktowany, zapędzony do narożnika i przerobiony na kotlet mielony.

Ja nie wiem Bob, ze ty nie masz wstydu wypowiadac sie na temt naroznikow i wypunktowywania. Juz zapomniales jak sie wczoraj osmieszyles. Niebywale.

No dobra, przypomne. Kolega Bob przytoczyl ten oto artykul jako dowod na to, ze mafia paliwowa ma sie nadal swietnie.

Ukryta Zawartość

Zapomnial/przeoczyl tylko, ze przytoczony artykul pochodzi z 2013 roku i de facto wali w poprzednia wladze. Oczywiscie go nie czytal, bo za dlugi, a sam fakt zamieszczenia w Uwazam Rze niestety nie powiedzial mu nic:)

I kto tu jest zmielony, i to sam przez siebie:)

Ukryta Zawartość

Gość glazior

(Konto usunięte)

Szokujące zachowanie starosty chojnickiego w sprawie nawałnic

Dużo pomyj wylano na rządzących polityków (czasami zasłużenie, częściej niezasłużenie) w związku z ostatnimi burzami w okolicach Chojnic. Obecnie wychodzą na jaw kuriozalne wątki z jeszcze innej strony, tj. samorządów. Władze gmin Brusy, Czersk i Konarzyny nie otrzymały komunikatu IMGW z Gdyni, albowiem chojnicki dyrektor Wydziału Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego Andrzej Nogal oraz starosta chojnicki Stanisław Skaja uznali, że tzw. alert pogodowy nie zasługuje na rozpowszechnienie. Dlaczego? O tym poniżej.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyjaśnienie jest banalnie proste. Starosta i dyrektor uznali, iż takie alerty zdarzają się bardzo często i nie należy podnosić niepotrzebnego larum. Co ciekawe, początkowo burmistrz Chojnic Arseniusz Finster zapewniał, że komunikat z ostrzeżeniem do rzeczonych gmin poszedł. Później okazało się jednak, że nic podobnego nie nastąpiło. Skąd taka rozbieżność w zeznaniach? Kto kłamał? Tłumaczenie starosty chojnickiego i podległego mu dyrektora jest szokujące w swojej prostocie.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Otóż, wedle nich, powodem zaniechania działania był fakt, iż niektórzy pracownicy zakończyli pracę i... ich komputery były już wyłączone. Kluczowe jest zatem pytanie, o której godzinie otrzymano alert? Okazuje się, że o godz. 14:27. Przy okazji dowiedzieliśmy się więc również, jak pracuje się w chojnickim samorządzie.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz informacje dla dociekliwych blogerów opcji antypisowskiej, poszukujących związków starosty chojnickiego z Jarosławem Kaczyńskim. Otóż, starosta Stanisław Skaja nie jest z PiS i nie został wybrany na tę funkcję z udziałem PiS. Jego komitet nazywał się "Razem dla powiatu" i został stworzony przez lokalnych wójtów i burmistrzów. Ba! Starosta chojnicki miał duże problemy z IPN, który podejrzewał go o kłamstwo lustracyjne. Nawet Sąd Okręgowy w Gdańsku potwierdził podejrzenia Instytutu i uznał go za kłamcę. Starosta złożył jednak odwołanie i ostatecznie sąd wyższej instancji uniewinnił go od tego zarzutu uznając, że brak jest dostatecznych dowodów.

I kto tu jest zmielony, i to sam przez siebie:)

W przeciwieństwie do opcji, z którą się utożsamiasz nie uważam się za nieomylnego i potrafię przyznać do błędu. Co wczoraj uczyniłem.

Wkleiłem też link do artykułu z 15 grudnia 2016, do czego w ogóle nie byłeś uprzejmy się odnieść.

Szyte grubymi nićmi kłamstwo mające na celu zdyskredytowanie samorządów, będących solą w oku PiS.

To tyle ode mnie na dzisiaj. A reszte prosze sobie dopisac, albo patrz wyzej.

Po co wchodzić na forum aby nic mądrego nie napisać?

Jak można zorientować się z obserwacji to wy pisowcy po podstępnym dojściu do władzy ( naobiecywaliście tyle kłamstw prostym ludziom ) jesteście ogarnięci wszędobylską zemstą, tworzycie sobie na siłę wroga, potrzebujecie rozliczać i upokarzać. Niedługo będziecie stawiać szafoty, bo mało krwi. Mały Kurdupel już się nie kryguje, ma pianę na ustach i żąda jeszcze więcej krwi.

I ty tu chrzanisz o bandzie psycholi? Coś ci się popierdzieliło w główce.

Za to Blaszak wybrał się na niedzielny spacerek po lesie. Mam nadzieję że przynajmniej jakiś kleszcz go upie**rdoli i sprzeda mu boreliozę w pakiecie z odkleszczowym zapaleniem opon mózgowych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Z tym proszeniem przez Niemców o pomoc, to powiedzmy że OK, i próbujemy awansować w parobczańskiej kolejności wylizywania misek.

Wydaje mi się, że Szanowny Kolega całkiem już stracił zdolność trzeźwego oceniania rzeczywistości.

Zaczyna mi to przypominać drogę niejakiego Ziemkiewicza który z całkiem niezłego pisarza stoczył się na pozycje mizoginistyczno-ksenofobicznego propagandowego pałkarza.

Jestem Europejczykiem.

Poniżej redaktor mniej więcej przybliżył jak wygląda podział kasy za filmiki, np jak jest 500 zł do podziału, to redaktor bierze z z tego 300 zł a 200 zł jest dla Krzysztofa. Czyli z tego wynika że major ma swój indywidualny kanał (i sam se płaci za internet i ma swoją tanią kamerę) i zarabia sam na siebie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość glazior

(Konto usunięte)

Dedykuje wszystkim polskim Kafirom którzy wedle Koranu mogą być wyszydzani ,oszukiwani i ujarzmiani.No i oczywiście muszą płacić specjalny podatek religijny.Agnostycy ; ateiści czyli Wy kochani Lewacy idziecie do fizycznej likwidacji.

Niektórzy komentatorzy widzą w biografii Mahometa uniwersalny wzór działania społeczności islamskiej , dążącej do religijno-politycznego rozwoju.

Kiedy muzułmanie na danym terytorium- niczym Mahomet z okresu mekkańskiego - są słabi i nieliczni , wówczas głoszą hasła tolerancji i międzyreligijnego dialogu.

Kiedy jednak stanowią grupę relatywnie dużą , wówczas dbają s swoją autonomie.Zwalczają wszystkich ,którzy mogą przeszkadzać w praktykowaniu muzułmańskich zwyczajów.Nieprzypadkowo muzułmanie w europie w zasadzie budują społeczeństwo równoległe.Mają własne szkoły , sady , świątynie , a sami mieszkają w swego rodzaju gettach , w których w praktyce prawo stanowiące danego kraju nie ma zastosowania.

Trzeci ofensywny etap islamizacji następuje wtedy kiedy muzułmanie stanowią większość na danym obszarze , albo są na tyle silni aby narzucić pozostałym prawo koraniczne .

Kiedy muzułmanie na danym terytorium- niczym Mahomet z okresu mekkańskiego - są słabi i nieliczni , wówczas głoszą hasła tolerancji i międzyreligijnego dialogu

Odnosi się to nie tylko do muzułmanów.

I jesteśmy w czarnej d.., bo oni zaraz zaczną zwiewać do Reichu. Wtedy mamy niewesoły wybór (jeżeli nadal staramy się zadowalać Niemieckich Panów) - zamknięte obozy i protesty różnych Amnesty International, albo wypłacanie im socjalu na poziomie niemieckim i zrobienie z nich szlachty puszącej się dostatkiem na tle tubylców, tłumienie rozruchów przy których Pogrom Mławski to pikuś itd.

Sorry, ale to są sofizmaty. Nośne politycznie dla części naszego społeczeństwa, ale tylko sofizmaty.

Zawsze dobrze jest przeanalizować każdy scenariusz na chociaż dwa ruchy do przodu.

Zgadza się. Nawet i trzy. Kopaczowa zadeklarowała przyjęcie wyłącznie uchodźców wojennych z Syrii i dodatkowo pod warunkiem weryfikacji ich tożsamości. I trzeba było zacząć ich "przyjmować". Nie wiem ilu by ich było, 50, 100, może 200. O 7 tyś. przy takich warunkach nie ma oczywiście mowy. Nie byłoby też mowy o żadnych przymusowych kwotach dla Polski, itp.

Po prostu im czasem odbija na kompletny brak realizmu jak z Hitlerem. A może z pełnym wyrachowaniem wzięli kurs na budowę Eurosojuza, ale takiego na poważnie - ze zsyłkami, nakazami osiedleńczymi (dla wszystkich, nie tylko "uchodźców" - wszak postępowym dogmatem jest "równość")

Tak to jest jak się innych ocenia, nie na podstawie realnych faktów, a przenosi się na nich własne fobie, obawy i zaszłości historyczne. Nie znasz współczesnych Niemiec i oceniasz je kategoriami 1 połowy XX w, nie współczesności.

W '88 jeszcze nie było wojen bałkańskich. A takie zjawiska o charakterze lawinowym miewają dużą nieoznaczoność czasu kiedy porządnie ruszają, więc wszystko przed nami.

Wojny bałkańskie wywołali nie "jugosłowiańscy" muzułmanie, to raz. LePen też mówił o nadmiernym rozmnożeniu, przejęciu socjalu, etc. Jak widać o owym lawinowym zjawisku do tej pory, po 30 latach dalej nie może być mowy, więc Twoje wieszczenie ma wartość li tylko propagandową i retoryczną.

Ja piszę o robieniu po anglosasku politycznych interesów, Ty po naszemu za wszelką cenę chcesz udowadniać, ze nie i już. Ale to nie ja jestem takim wielbicielem tych anglosaskich form uprawiania polityki...

...Blaszak...jakiś kleszcz go upie**rdoli i sprzeda mu boreliozę w pakiecie z odkleszczowym zapaleniem opon mózgowych...

Proszę Kolegi, przypominam iż to nie jest wątek "Brak humoru na forum".

Minister Błaszczak i opony mózgowe...

...Dużo pomyj wylano na rządzących polityków (czasami zasłużenie, częściej niezasłużenie)...

Oto co ma do powiedzenia na temat niedawny PiSowiec:

Karol Rajewski—Burmistrz Błaszek

Wczoraj o 11:52 ·

"DOBRA ŚCIEMA"

Oglądając konferencje prasowe na temat nawałnic i słuchając wypowiedzi Pani Premier i Pana Ministra, ktorzy zwalaja winę za zaistniałą sytuację na samorządy nasuwa się pytanie co by się stało, gdyby Polskę spotkała jeszcze większa tragedia...

Jak widać Polskę będą ratowali wójtowie, burmistrzowie, strażacy, sołtysi i zwykli ludzie... a inni będą rozbijali się limuzynami i robili konferencje...A może zamiast uprawiania polityki warto zakasać rękawy... może z jedno miesięczne wynagrodzenie ministrowie z Panią Premier na czele i Parlamentarzystami przekazali by tym ludziom, ktorzy stracili wszystko....bo hipokryzją jest opowiadanie co dał Rząd...To Polacy dali Polakom. Rząd ma pieniądze Polaków... wydzierane im z gardła w różnej formie...

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Zmierzch Europy następuje. Przyczyną są konserwatyści od "Bóg tak chciał", przez "Szczepionki są złe", po "Biały człowiek jest lepszy" i "Zniszczyć Unię Europejską".

Była dyskusja na temat kultury politycznej, o brak której PiS z lubością oskarża swoich przeciwników. Oto próbka "kultury" PiS:

Ukryta Zawartość

Była również dyskusja o cenach:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ona jest niezawodna z tą swoją tępą prostotą umysłu i mówieniem zanim pomyśli. Tak, to, ze wichury były tam, a nie w pisiarskich matecznikach (np. podkarpackie) tłumaczy najlepiej taką, a nie inną reakcję rządzących. Tyle tylko, ze żaden polityk, oprócz tej "intelektualistki" nie jest tak głupi by to otwarcie przyznać.

Samo pojęcie zmierzchu Europy jest raczej pomysłem przeciwników Unii Europejskiej, żródłowe jest pojęcie Zmierzchu Zachodu sformułowane jako "Untergang des Abendlandes" przez Oswalda Spenglera już w 1918 roku.

Spengler twierdził, że spadek znaczenia całej zachodniej cywilizacji jest nieunikniony i wynika z cyklu przemian historycznych i cywilizacyjnych.

W świetle jego prac sprzed stu lat wieszczenia dzisiejszych prawacko-populistycznych publicystów można uznać za śmieszne. Niestety ta histeria wykorzystywana jest przez polityków, a to już nie jest śmieszne. Rozkręcanie ksenofobicznych nastrojów w celu odwrócenia uwagi od własnych błędów i ukrycia planów na krótką metę może być skuteczne, ale na dłuższą metę jest groźne, bo uruchamia mechanizmy nad którymi traci się kontrolę.

Niestety wiekszość polityków patrzy w perspektywie tej i następnej kadencji, reszta ich nie interesuje.

Jestem Europejczykiem.

Wojny bałkańskie wywołali nie "jugosłowiańscy" muzułmanie, to raz. LePen też mówił o nadmiernym rozmnożeniu, przejęciu socjalu, etc. Jak widać o owym lawinowym zjawisku do tej pory, po 30 latach dalej nie może być mowy, więc Twoje wieszczenie ma wartość li tylko propagandową i retoryczną.

Na razie procent muzułmanów w społeczeństwie francuskim dobija do 10%. Europejskie prawo i porządek mogą sprawić, że do wojny domowej (III-ci etap dżihadu) dojdzie dla nieco większego procentu.

Ja piszę o robieniu po anglosasku politycznych interesów, Ty po naszemu za wszelką cenę chcesz udowadniać, ze nie i już. Ale to nie ja jestem takim wielbicielem tych anglosaskich form uprawiania polityki...

Żeby robić interesy a'la Anglosasi, trzeba mieć przysłowiowe armaty - żeby móc to robić z pozycji siły. To jest zresztą jedyny sposób robienia interesów z Niemcami żeby nie zostać przez nich zniszczonym, a nawet mieć opłacalność. Anglosaska taktyka przy braku armat była widoczna w Monachium w 1938r.

Wykres "sukcesów" tzw. "dobrej zmiany".

Ukryta Zawartość

Ona jest niezawodna z tą swoją tępą prostotą umysłu i mówieniem zanim pomyśli. Tak, to, ze wichury były tam, a nie w pisiarskich matecznikach (np. podkarpackie) tłumaczy najlepiej taką, a nie inną reakcję rządzących. Tyle tylko, ze żaden polityk, oprócz tej "intelektualistki" nie jest tak głupi by to otwarcie przyznać.

Ale cały czas bryluje w mediach swoim chamstwem i wątpliwym "intelektem". Widać ma na to przyzwolenie Prezesuńcia.

Ukryta Zawartość

My nie mamy nawet śmigłowców.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Europejskie prawo i porządek mogą sprawić, że do wojny domowej (III-ci etap dżihadu) dojdzie dla nieco większego procentu.

Nie dojdzie i przy 20%. Ale żeby to wiedzieć trzeba w tej jakoby już teraz zmuzułmanizowanej Francji przynajmniej od czasu do czasu bywać. Nie będzie ani dżihadu, ani kalifatu, ani niczego na czym naszą polską (i na wyłącznie polski użytek) ksenofobię usiłują budować różne prawackie typy i organizacje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.