Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

USA zdaje się że nieco dofinansował Stalina, nic nie przychodzi mi na myśl co by było gdyby tego nie uczyniono, poza tym żebyśmy tu mieli jednego komentatora mniej

USA dofinansowaly jak Roosevelt pozwolił rozd....,,c japonczykom flote i baze morska bo ciemny narod taki jak ty za cholere nie chcial wziasc udzialu w tej wojnie.Czyli jaki wniosek mozna z tego wyciagnac inteligencie w zoliborza.

Palił de facto ten kto sfinansował wojnę.

nastepny ....do kolejki.Niemcom znacznie wczesniej dawaly pozyczki wszystkie banki swiata w tym zydowskie czyli amerykanskie na normalne komercyjne warunki..Na dziesiec czy pietnascie lat wczesniej inteligencie nikt nie wiedział co z tego wyniknie.Wroc do historii blaznie a nie czytaj innych błaznow.

Z najnowszych informacji zamieszczonych przez onet:

"Antoni Macierewicz przestanie być ministrem obrony narodowej. Jego miejsce zajmie Mariusz Błaszczak. Według nieoficjalnych informacji dziennikarzy Radia ZET, Błaszczak pożegnał się już ze swoimi współpracownikami w resorcie spraw wewnętrznych i administracji."

Piszą też, że Antek ma być marszałkiem Sejmu (!).

Gdyby to się sprawdziło, to zastąpiono by dżumę... cholerą:( Szok!

Ręce i nogi opadają...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

K...a

Trzeba mieć wręcz niesamowitą wyobraźnię...

Macierewicz - Marszałkiem Polskiego Sejmu (!!!) Toż to kołowrotek, a nie rekonstrukcja!

A księża co tam robią? Pokropią ich?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Do laski się nadaje...

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Włączcie trójkę. Orają świat Macierewicza

Joachim B. - Ministrem MSW:( Dochrapał się.

Podejrzewam, że i tu może być tylko gorzej...

To koniec.

Koniec demokracji już dawno jest...

Co za oszołomy! Jednych d...i zastępują innymi (większymi) d...i.

Niedługo salę trzeba będzie przebudować, nie mieszczą się już.

Służba Rzeczypospolitej k...a twoja mać...

Po Macierewicz u sprawniej to żaden wyczyn

Jeśli będzie trzeba coś przeprowadzić wystarczy przyjść...też nowina

Za Kępę przeproś.

Koniec demokracji już dawno jest...

Co za oszołomy! Jednych d...i zastępują innymi (większymi) d...i.

Niedługo salę trzeba będzie przebudować, nie mieszczą się już.

Tyle PiSowcy pier...li o biurokracji a sami proszę - ministerstwa mnożą się jak króliki a ministrowie jeszcze szybciej. No i co Pisioki? Co na to iksik i cała reszta PiSowskich klakierów?

Jestem Europejczykiem.

Widać że "jak się chce psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie".

A gdzie ci którzy twierdzili że co najmniej jeden minister jest nie do ruszenia, bo "Rydzyk rządzi"? :)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

To twoje zmartwienie Misiu nie normalnych ludzi.

Jak widać po 747 PiSowski beton już płacze, ciekawe co będzie działo się na prawackich portalikach.

Teraz wieprz Semka bredzi na żywo o "dociekaniach" Macierewicza na temat Smoleńska.

No i co teraz Maju zrobicie, do kogo się przytulicie?

z22873054IH,Rekonstrukcja---memy.jpg

Jestem Europejczykiem.

Tyle PiSowcy pier...li o biurokracji a sami proszę - ministerstwa mnożą się jak króliki a ministrowie jeszcze szybciej. No i co Pisioki? Co na to iksik i cała reszta PiSowskich klakierów?

Przecież to jest metoda uwłaszczania się. Rotacja poszerza kręgi rozdrapywaczy Polski. Rosną nowe zastępy milionerów. I to rosną w szybkim tempie. Rotacja to najszybszy sposób spowodowania zadowolenia najszerszych kręgów partyjnych. Ciekawe czy Polska to wytrzyma ? Na razie wygląda na to że się cieszy z takiego stanu rzeczy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Wariat zastąpiony przez chodzący deficyt intelektualny, którego z kolei na stołku oberpolicmajstra zastępuje jojo, złodziej butów. Wodewil trwa w najlepsze, tylko "artyści" coraz bardziej pokraczni i jarmarczni...

Ale przynajmniej oberdyplomatomatołek i nadszyszkownik spuszczeni, i każdy kto ich zastąpi, nawet przysłowiowa pomoc podkuchenna z Pcimia będzie lepsza...

747

Nie zazdrość, mieliśscie swoje pięć minut, teraz też nie macie mało, Andrzejek, Mateoł, Gowin, Emilewicz i jeszcze trzy czwarte rządu, to sporo, nie zauważasz tego ?

Układ władzy nie odda, pisałem lata temu, to się dzieje.

Proszę się nie czepiać mojego awatara!

Pani Gimenez, "restaurując" zabytkowy fresk, przyczyniła się do spopularyzowania hiszpańskiej wiochy, o której nikt pojęcia nie miał, że istnieje. A i pesos przysporzyła niebagatelnych:-).

A to?

Zastąpienie psychola debilem to żadna rekonstrukcja. To jak gra w klasy lub inną gumę.

Ciekawy układ sie stworzył, bo dwa kluczowe wydawałoby się resorty dla dobrej zmiany, tj. Finanse i zdrowie trafiają w ręce ludzi Gowina. Albo 747 ma rację układ rrzyma się dzielnie, albo co bardziej prawdopodobne- posiory wiedzą, że to się nie może udać i zdejmują ze swoich wiernych i miernych widmo odpowiedzialności.

Wariat zastąpiony przez chodzący deficyt intelektualny, którego z kolei na stołku oberpolicmajstra zastępuje jojo, złodziej butów. Wodewil trwa w najlepsze, tylko "artyści" coraz bardziej pokraczni i jarmarczni...

Ale przynajmniej oberdyplomatomatołek i nadszyszkownik spuszczeni, i każdy kto ich zastąpi, nawet przysłowiowa pomoc podkuchenna z Pcimia będzie lepsza...

Najbardziej bawi mnie szał którego dostali prawaccy publicyści-propagandziści.

To jak to, oni przez dwa lata robili z siebie szmaty zachwalając Macierewicza i Szyszkę i tłumacząc ich debilne posunięcia a tu teraz taki numer? Takie podziękowanie?

Jestem Europejczykiem.

To koniec.

Wreszcie zrozumiałeś samolociku kochany, czy tez z powodu nadmiernego ascetyzmu Twojego wpisu, błędne wyciągnąłem wnioski kierując się własna nadzieją?

Włodek.

Najbardziej bawi mnie szał którego dostali prawaccy publicyści-propagandziści.

To jak to, oni przez dwa lata robili z siebie szmaty zachwalając Macierewicza i Szyszkę i tłumacząc ich debilne posunięcia a tu teraz taki numer? Takie podziękowanie?

Propagandziści nie wyrażają własnego zdania. Piszą to, co chce władza, ewentualnie piszą tak, żeby tej władzy się przypodobać.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

tłumacząc ich debilne posunięcia a tu teraz taki numer? Takie podziękowanie?

Niech się wprawiają przed rychłym, całkowitym odejściem w "zawodowy" niebyt. W końcu żadna praca nie hańbi, a posada sprzątaczki czy kasjerki w biedrze, czyli zejście do poziomu tych którym tak dotąd łgali, będzie tylko dla nich powrotem do stanu normalnego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.