Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Politycy PO i PiS to ci sami politycy o identycznym postrzeganiu funkcji służebnej elektoratu. A jedyne problemy z jakim cały czas walczą, dotyczą utrzymania własnych mord przy korycie.

O takim podejściu między innymi piszę. Nic się nie da zrobić i ch...

Jestem Europejczykiem.

Nie sądzę.

Na razie dają 500+. Zobaczymy, może to nie wygeneruje greckich problemów. W końcu Polska to nie Grecja. Ja jednak mam obawy i wątpliwości.

Nic się nie da zrobić i ch...

Dwa ch... bo i mój ;-)))).

Ale żeby polityk mógł dać, to wpierw musi zabrać.

Politycy zawsze jednym zabierają żeby innym dać. Pytanie kto się wnerwi pierwszy i odmówi dawania.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Problemem jest całkowity brak elit politycznych. Ludzi posiadających wykształcenie i praktyczne przygotowanie do kierowania Państwem jako własnym biznessem.

Obecna zawartość okrągłego budynku, bo przecież nazwanie jego zawartości sejmem byłoby kpiną, stawia nasz kraj w stanie całkowitej dekadencji. A ta musi zakończyć się upadkiem lub przewrotem. Historia nie kłamie. Skoro losy kraju i obywateli są w rękach ideologicznych populistów zbyt głupich, aby przewidzieć że własny dobrobyt i władze właśnie z uporem maniaka dewastują, to przy zbyt małej liczebności ludzi rozsądnych, w demokratycznych wyborach, Naród jest skazany na samozagładę.

I masz niestety rację.

Obecnie NIC NIE DA SIĘ ZROBIĆ.

A stało się tak, ponieważ w Polsce od 1996 roku NIE MA OPOZYCJI. Jest tylko sfora żądna władzy i pieniędzy. Wciąż ta sam sfora!

Włodek.

Przy obecnym stanie świadomości całej ludzkości nic się nie zmieni, historia będzie się powtarzać. Przykre ale prawdziwe.

No po prostu czytając Was Drodzy Koledzy, czytam manifest ruchu narodowego, widzę że najlepszy uniwersytet w piątej setce na świecie zrobił swoje, a kto go skończył..?

Trzeba mieć niezłe układy by się tam dostac...

Pokończyliście uczelnie nieklasyfikowane w cywilacji, wykwity tego przedstawia panel.

Musicie dyskutować między sobą, przykro mi.

Teraz wiadomo, dlaczego Hyuna była zła, nie mieściła się z swoim mistrzostwem, w Waszym kanonie postrzegania, systemch jakie Wam wpojono, system, że wszystko jest złe, że nic nie da się zrobić, że tak już będzie zawsze, to Wasz kręgosłup, Wasz System tzw Nadrzędny, / wg psychologii/

Jesteście podwójnie skończeni, gdyż skończone są również Wasze dzieci, które tą Waszą naukę i wychowanie od Was odebrały.

Nadajecie się tylko do tego co robicie na co dzień, pisanie tu Wasze jest tego egzemplifikacją, to co czynicie, nie może od tego znacząco odbiegać na poziomie co najmniej mentalnym, może i rzeczowym.

Współczuję .

Z moją skromną osobą macie problem, gdyż jako forum, nie dysponujecie zasobem intelektualnym zdolnym do podważenia twierdzeń na poziomie specjalistycznym audio hi end.

Reszta to konsekwencje, gdyż wewnętrznie wiecie, posiadacie świadomość automatyczną, że jeśli ktoś jest dobry w jednej dziedzinie , to może być dobry w dowolnej, którą uzna za swoją.

Tak tłumaczy również psychologia, ale nie ta Wasza tu spostrzeżona czy nauczona.

Polska to piękny kraj, zniszczony przez takie persony, jakie tu piszą od rana do wieczora, zobaczcie ilu Was tu jest, ekstrapolujcie to na pozostałą część społeczeństwa, - co wychodzi - co innego jak to że taka jest przytłaczająca większość , co to oznacza, co innego jak tylko katastrofę ?

Jarosław Kaczyński i Antonii Macierewicz, najbardziej dla Polski zasłużeni dla Polski ludzie, muszą się chować przed tzw wyborami przed Wami, przed nikim innym, TYLKO przed takimi jak Wy, to WY w Waszych mediach ich zwalczacie to Wy w Waszych mediach ich oczernicie bez wytchnienia, to Wy w Waszych mediach sulfujecie ogłupienie na ich temat pozostałym obywatelom.

Nie jesteście niczego godni, odebraliście sobie wszystkie składniki człowieczeństwa swoimi uczynkami

Piszę w próżnię.

Żegnam Państwa.

ament...jakis 1230.

To pożegnanie przypomina mi nieco śmierć króla (żaba) w chyba trzeciej części Shreka ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Panowie,przy takim podejściu jakie zaprezentowali niektórzy powyżej to PiS porządzi jeszcze ze 100 lat.

Vlado pisze,że między politykami PiS i PO nie ma różnicy.No jak nie ma?Przy wszystkich grzechach PO ( głównie zaniechania) to jednak przestrzegała ona reguł demokratycznych i nie łamała konstytucji.I ta powszechnie krytykowana obecnie polityka ciepłej wody w kranie pozwoliła nam przejść przez światowy kryzys finansowy w niezłej formie.

Tomek zagłosował na PiS i teraz się obraził i nie pójdzie na wybory !Sorry Winetou jak się nawarzyło piwa to trzeba je wypić.Trzeba ponosić konsekwencje swoich wyborów.I wyciągać wnioski.

Nie jest również prawdą ,że nie ma wyboru.PiS ma program gospodarczy socjalistyczny z dominującą rolą państwa A PO bardziej liberalny.Jak na mój gust to brak jest partii lewicowej z prawdziwego zdarzenia.A na przyszłość,po odsunięciu PiSu od władzy należy wprowadzić takie zmiany konstytucjonalne aby już żadna partia nie mogła wyczyniać takich przekrętów jak obecna "dobra zmiana".

Fakt - przy komunie zniknęli analfabeci. Obecnie w tym zakresie mamy coraz większą różnorodność. :)

A jak zniknęli analfabeci, to zniknęła komuna :)

I tak źle i tak niedobrze :)

Teraz wiadomo, dlaczego Hyuna była zła, nie mieściła się z swoim mistrzostwem,

Hyuna i mistrzostwo, jaja sobie robisz ? Już wiem jakim mistrzostwem popisuje się Prezes skoro Hyuna to też mistrzostwo.

Nadajecie się tylko do tego co robicie na co dzień,

Tacy co pracują co dzień wytwarzając coś konkretnego budują ten kraj, tacy co "rozdupcają" demokrację ten kraj niszczą.

Z moją skromną osobą macie problem, gdyż jako forum, nie dysponujecie zasobem intelektualnym zdolnym do podważenia twierdzeń na poziomie specjalistycznym audio hi end.

Jak na razie Kolega nie pokazał jeszcze tego specjalistycznego poziomu audio hi end. W ogóle żadnego poziomu Kolega tu nie zaprezentował, ale jest szansa to zrobić w przyszłości.

Polska to piękny kraj, zniszczony przez takie persony,

jak Kaczyński i jego ekipa. To się zgadza.

Antonii Macierewicz,

Terrain ahead........terrain ahead pull up............pull up, pull up........................

najbardziej dla Polski zasłużeni dla Polski ludzie, muszą się chować przed tzw wyborami przed Wami, przed nikim innym,

Dlaczego muszą się chować, przecież w TV widać że mają wsparcie instytucji siłowych.

No po prostu czytając Was Drodzy Koledzy, czytam manifest ruchu narodowego, widzę że najlepszy uniwersytet w piątej setce na świecie zrobił swoje, a kto go skończył..?

Trzeba mieć niezłe układy by się tam dostac...

:-)

Po pierwsze PISZ PO POLSKU, ponieważ czytając ten bełkot aż strach zapytać jaką Ty uczelnię i z którego miejsca w rankingu raczyłeś skończyć!

Do reszty tej erupcji lamentu nad swą bezradnością nie będę się odnosił. Nie jestem tak okrutny i zobowiązałem się dbać o Ciebie na tym Forum.

Żegnam Państwa.

To również w Twoim przypadku jedynie pusta figura retoryczna, niewnosząca żadnych deklarowanych następstw :-))))

Włodek.

No właśnie. Toteż na teraz to były ostatnie wybory, na które poszedłem.

Życie człowieka to pasmo koniecznych wyborów. Dotyczy to też "oświeconych". ;)

Brak wyboru to zawsze porażka.

Vlado pisze,że między politykami PiS i PO nie ma różnicy.No jak nie ma?

W tym sensie Wojciechu, że od upadku rządu T.Mazowieckiego idąc do wyborów powinniśmy mieć świadomość, że idziemy kręcić bębnem totolotka w którym zawsze jest 49 tych samych kul :-)))

Włodek.

Gość

(Konto usunięte)

A jak zniknęli analfabeci, to zniknęła komuna :)

Nie mam doświadczenia jak to wyglądało w Polsce ale w ZSRR bardzo dobry średni poziom wykształcenia (przy czym dialektyczne-systemowego) i był IMHO jedną z głównych przyczyn upadku tamtego ustroju. Za dużo ludzi potrafiło myśleć samodzielnie oraz miało na to czas (nawet w pracy prowadziliśmy dyskusje filozoficznie-polityczne). Był problem z dotarciem do informacji ale wszyscy posiadali umiejętność czytania "pomiędzy wierszami" oraz był dosyć szeroki obieg "samizdata" (literatury drugiego obiegu). Do tej pory mam kilka książek (Strugackich, Nietzsche, ...) nastukanych znajomą na maszynie do pisania (ja dostarczałem papier "pożyczając" papier komputerowy w ośrodku obliczeniowym).

Na Zachodzie błędu masowego podciągania do góry średniego poziomu nie popełniają. Jest dobrze kształcona elita (która korzysta z obecnego systemu i nie zależy jej na jego zmianach) oraz ogłupiany zewsząd plebs (któremu zależy tylko na "chlebie i igrzyskach"). Najgorzej mają inteligenci - jak impotenci dużo rozumieją, chcą ale nic nie mogą. :(

Nie mam doświadczenia jak to wyglądało w Polsce ale w ZSRR bardzo dobry średni poziom wykształcenia (przy czym dialektyczne-systemowego) i był IMHO jedną z głównych przyczyn upadku tamtego ustroju. Za dużo ludzi potrafiło myśleć samodzielnie oraz miało na to czas (nawet w pracy prowadziliśmy dyskusje filozoficznie-polityczne). Był problem z dotarciem do informacji ale wszyscy posiadali umiejętność czytania "pomiędzy wierszami" oraz był dosyć szeroki obieg "samizdata" (literatury drugiego obiegu). Do tej pory mam kilka książek (Strugackich, Nietzsche, ...) nastukanych znajomą na maszynie do pisania (ja dostarczałem papier "pożyczając" papier komputerowy w ośrodku obliczeniowym).

Na Zachodzie błędu masowego podciągania do góry średniego poziomu nie popełniają. Jest dobrze kształcona elita (która korzysta z obecnego systemu i nie zależy jej na jego zmianach) oraz ogłupiany zewsząd plebs (któremu zależy tylko na "chlebie i igrzyskach"). Najgorzej mają inteligenci-impotenci - dużo rozumieją ale nic nie mogą. :(

Dokładnie.

Z tym, że dopóki istniał blok komunistyczny z Układem Warszawskim, Zachód musiał zagwarantować swoim społeczństwom lepsze warunki zycia i jakoś bronił się przed globalizacją finansową, głownie ze strachu przd komuną.

My mieliśmy ten niefart, że zyliśmy nie po tej stronie kurtyny, co trzeba.

Obecnie, przy braku owej konkurencji, nie musi. Dlatego m.in. bogaci są coraz bogatsi a biedni - biedniejsi. Oraz jedni i drudzy są coraz głupsi, coraz mniej rozumni.

Dlatego mamy to, co mamy. Deregulacja rynków finansowych w USA i reszty Zachodu z końca ubiegłego stulecia doprowadziła do nawarstwenia się problemów społeczno-ekonomicznych. Niestety, zamiast iść do przodu, widać tendencje do cofania się do starych, sprawdzonych metod, czyli zamordyzmu. Cofnięcie się z neoliberalizmu do feudalizmu jest bez sensu.

Niestety, zamiast iść do przodu, widać tendencje do cofania się do starych, sprawdzonych metod, czyli zamordyzmu. Cofnięcie się z neoliberalizmu do feudalizmu jest bez sensu.

Ale w tym przypadku następuje wymiana mocarstw. Bo azjatyckie Tygrysy właśnie opuszczają pozostałości feudalizmu i prą do .... :-)

Włodek.

Przy obecnym stanie świadomości całej ludzkości nic się nie zmieni, historia będzie się powtarzać. Przykre ale prawdziwe.

Wyjątkowo głupie pieprzenie. Co to znaczy "nie da się zrobić"???

Mamy Białoruś i mamy Szwajcarię Kolego nawiedzony. Naprawdę nie ma żadnej różnicy?

Jestem Europejczykiem.

Mamy Białoruś i mamy Szwajcarię Kolego nawiedzony. Naprawdę nie ma żadnej różnicy?

To wiemy.

A masz sposób by teraz przekonać naszych PiSobiałorusinów aby podążyli w stronę Szwajcarii??? Ale nie kaszubskiej :-)

Włodek.

Switzerland

Roman Catholic 37.3%, Protestant 24.9%, other Christian 5.8%, Muslim 5.1%, other 1.4%, Jewish 0.2%, none 23.9%, unspecified 1.3%

Belarus

Orthodox 48.3%, Catholic 7.1%, other 3.5%, non-believers 41.1%

The World Factbook, www.cia.gov

Rewolucja.Zabrac bogatym.Jak nie ma znalezs za granica.Jak u nas.

Switzerland

czyli musi byc pol na pol jak widac.Ciekawe byloby jak maja sie majatkami.

zekonać naszych PiSobiałorusinów aby podążyli w stronę Szwajcarii

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.