Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

e wszystkich partiach już byłem" Czarnecki straci stanowisko i w zasadzie sprawa jest przesądzona

ajajajaj to sie zesra wspominajac wyplate ktora straci.

Czy kolega rozumie znaczenie słów, których używa?

mysle ze on sam rozumie ale my nie musimy i mozemy go z tym zostawic.

Zwykły europoseł zarabia ok. 300 tyś zł rocznie. Przewodniczący PE ok. mln. Zastępcy przewodniczącego trochę mniej. Tak czy owak jakiś pół banki rocznie obatelowi ubędzie. Musi boleć...

I popatrzcie. Za jedno debilne chlapniecie ozorem, aby się Polskezbawowi podlizać. No nie idiota??? :-)))

Włodek.

Ps.

Sorry, pytanie uznajcie za retoryczne. Wystarczy popatrzeć na oblicze w najmniejszym stopniu nieskalane inteligencją.

W.

Gość rydz

(Konto usunięte)

No tak , post babusi usunięty , w krótkim żołnierskim zdaniu napiszę , rozpieprzyłeś Włodku vel Vladomord tematy polityczne / podporządkowałeś je sobie i wybranej grupie userów .

TEMATY POLITYCZNE WOLNE OD MODERACJI !

No to słabo żeście tą gównoburzę rozpętali. Ale jestem pod wrażeniem faszystowskiego tortu i swastyki z wafelków :D

Brakowało jeszcze Johna Cleesa jako Adolfa Hitlera :)

No tak , post babusi usunięty , w krótkim żołnierskim zdaniu napiszę , rozpieprzyłeś Włodku vel Vladomord tematy polityczne / podporządkowałeś je sobie i wybranej grupie userów .

TEMATY POLITYCZNE WOLNE OD MODERACJI !

Post bubusi był czystej wody prowokacją, celowa i świadomą. Faceta nie było, wrzuca kilka wpisów i wali tekst który jest kompletnie nieadekwatny do sytuacji. Nikt go nie prowokował, właściwie nawet z nim nie dyskutował. To była jawna prowokacja obliczona na wywołanie reakcji takiej, jak twoja.

No to słabo żeście tą gównoburzę rozpętali. Ale jestem pod wrażeniem faszystowskiego tortu i swastyki z wafelków :D

Brakowało jeszcze Johna Cleesa jako Adolfa Hitlera :)

A to typowe dla reżimowej i prawackiej propaandy odwracanie kota ogonem i udowadnianie, że nic się nie stało.

Jestem Europejczykiem.

Ten drugi ?, facet ja nie mam zamiaru z tobą-wami dyskutować , nie da się , tematy polityczne są wam podporządkowane .

Szanowny Kolego! Również nie mam zamiaru z tobą dyskutować. Odniosłem się do wpisu odnośnie Vlado, niestety nie zachowałem go sobie.

Generalnie jestem zdecydowanym przeciwnikiem usuwania wpisów jakie by nie były.

Jestem Europejczykiem.

Ten drugi ?, facet ja nie mam zamiaru z tobą-wami dyskutować , nie da się , tematy polityczne są wam podporządkowane .

Chyba żartujesz?

Przecież nie możesz być pierwszym (popierającym obłudników i krętaczy), który dotrzyma słowa i ZNIKNIE stąd.

To niehonorowo dla pic-owca!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Gość rydz

(Konto usunięte)

Generalnie jestem zdecydowanym przeciwnikiem usuwania wpisów jakie by nie były.

Jesteś zdecydowanym zwolennikiem usuwania / banowania niewygodnych dla ciebie / oponentów próbujących dyskutować merytorycznie .

Jesteś/cie w raju , adwersarzy już tu nie ma , toczcie dalej jad / nikt już wam nie przeszkadza .

Zwykły europoseł zarabia ok. 300 tyś zł rocznie. Przewodniczący PE ok. mln. Zastępcy przewodniczącego trochę mniej. Tak czy owak jakiś pół banki rocznie obatelowi ubędzie. Musi boleć...

E, tam, maja chyba zagwarantowane emerytury, ze daj Boże, zdrowie.

Problem może być, gdy Polska znajdzie się poza EU...

Jesteś zdecydowanym zwolennikiem usuwania / banowania niewygodnych dla ciebie / oponentów próbujących dyskutować merytorycznie .

Jesteś/cie w raju , adwersarzy już tu nie ma , toczcie dalej jad / nikt już wam nie przeszkadza .

Sama prawda!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Odpowiem grzecznie - wręcz przeciwnie. Ostatnio nawet Kolega 747 wspomniał, że broniłem go publicznie przed banem mimo, że kompletnie nie zgadzam się ani z jego poglądami, ani z tym jak je przedstawia.

Problem w tym, że niestety nie dostrzegam prób dyskusji merytorycznej, ani nawet jakiejkolwiek dyskusji. Wyskok bubusi był tego przykładem.

Sama prawda!

Kłamiesz doktorek. Ale Bozia to widzi!

Jestem Europejczykiem.

A nie mówiłem! Oni są niczym bumerangi:)

Rydz>>>

Zapomniałeś dodać po "toczcie jad", miało być jeszcze "przeciwko Polsce", jak to mówi Rysiu - euroosieł:)

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

E, tam, maja chyba zagwarantowane emerytury, ze daj Boże, zdrowie.

Mają, ale emerytura liczy się od pensji, więc i emeryturki ubędzie. Jeszcze bardziej boli...

Żal dupę ściska gdy widzi się debilne próby przypisania neofaszyzmu do lewicy. Ale prawaki nie mają innego pomysłu na zaistniałą sytuację, stąd te desperackie chwyty.

Które zresztą nie są zresztą żadną nowością, ale a nuż ktoś da się na to złapać i uda się skierować problem na boczne tory. Klasyka gatunku.

Jestem Europejczykiem.

Za KAŻDY wpis dzisiaj dostałem punkty i KAŻDY mi skasowano.

Ciekawe sposoby by nie zezwalać sobie na narzucenie narracji. :)

Tak postępują ludzie którzy nie mają żadnych argumentów poza narzędziami terroru.

Ale zanim padnie salwa - niech nam humory dopisują! :)

Wiem zresztą, dlaczego to robicie. Chodzi o to że Narodowy Socjalizm mordował ludzi w zbyt spektakularny sposób i teraz całe lewactwo próbuje na gwałt odciąć się od wybitnego przywódcy niemieckiej lewicy Adolfa Hitlera.

Czynicie to niestety w głupi i nieporadny sposób, sami wciąż stosując nazistowskie metody, których padam tutaj ofiarą.

Jesteście godnymi spadkobiercami Adolfa.

Bądźcie dumni z siebie!

Widać strasznie boli, że po tym skandalu pisiarstwo nie będzie miało innego wyjścia i będzie musiało minimum wsadzić całe to neofaszystowskie towarzystwo do zamrażarki. I jeszcze bardziej boli, że po rychłym końcu PiS nikt z tej zamrażarki już nie wypuści. A tak ładnie się zapowiadało, już wyleźliście na powierzchnię spod kamieni, już zaczęliście się w blasku pisiarskiego słoneczka ogrzewać i łebki do góry podnosić. A tu nagle fru i skończyło się babci sranie, do tego zanim się na dobre zaczęło. Och, jak mi przykro...

Gdzie ta dyskusja

Chcesz dyskutować - proszę bardzo. Jak oceniasz wydana kilka dni temu przez Brudzińskiego temu stowarzyszeniu z reportażu TVN, zgodę na zbieranie do puszek pieniędzy dla niejakiego Walusia?

• Redaktorzy

Czynicie to niestety w głupi i nieporadny sposób, sami wciąż stosując nazistowskie metody, których padam tutaj ofiarą.

Proszę nie robić z siebie bałwana i nie obrażać ludzi, którzy NAPRAWDĘ padli ofiarą nazistowskich metod, dobrze?

Waluś to jeden z najwybitniejszych Polaków naszych czasów i nawet z tym nie handlujcie.

Brawo!

Morderca idolem?

Zapisz się do DiN i zacznij tę trawę jarać z chłopcami na górce pod swastyką.

100% pozytywnie! Ten Wielki Polski Bohater uratował dziesiątki, jeśli nie setki tysięcy białych w RPA przed holocaustem.

Zapisał się już w kolejce do okulisty?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Za KAŻDY wpis dzisiaj dostałem punkty i KAŻDY mi skasowano.

Za apoteozę nazizmu dostaje się nie tylko punkty, ale również odpowiada karnie.

Jesteście godnymi spadkobiercami Adolfa.

... powiedział gloryfikator faszyzmu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.