Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Cały czas zastanawiam się czy możesz być aż takim intelektualnym ascetą żeby wierzyć w brednie które wypisujesz, czy to wyłącznie prowokacja.

Gdybyś tylko głupiemu mógł wytłumaczyć, że jest głupi. Patrząc na nasze społeczeństwo byłbyś bogatym człowiekiem.

to tak proste i oczywiste że tylko amator może być zdziwiony.

Nachodzi "mie" pytanie, jako prostego człeka z miasta dużego - Ty tak na serio jesteś "tegens" znaczy z jakimś deficytem, z przekonania się błaźnisz, czy jednak za te idiotyzmy gdzieś płacą?

Pytam o to, bo zastanawiające jest to jak bardzo człowiek może zakrzywiać rzeczywistość wokół siebie i p.ć takie bzdety.

A co w tym wszystkim najgorsze, nie dociera nawet fakt do Ciebie, że stanowisz obiekt drwin w związku ze swoimi wyrażanymi poglądami.

Wytypujesz Brutusa?

Od dawna takowy krąży. I od dawna gotowy jest zadać cios. Czeka na moment, jego marzeniem jest prezydentura.

A kto to...mały quiz muzyczny:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kto nie zgadł mała podpowiedź:

Marny (poprawkowy) magisterek prawa.

Ukryta Zawartość

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

zastanawiam się

Żartujesz sobie.

Prezes PiS Jarosław Kaczyński pokazał kto tu rządzi, treść ma drugoplanowe znaczenie, to ruch dyscyplinujący, nie udawaj że go nie rozumiesz..

znaczy z jakimś deficytem

Nie męcz się ze mną, to nie ma sensu.

31,8%

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

jesteś "tegens" znaczy z jakimś deficytem, z przekonania się błaźnisz, czy jednak za te idiotyzmy gdzieś płacą?

Raczej to ostatnie.

jak bardzo człowiek może zakrzywiać rzeczywistość wokół siebie i p.ć takie bzdety.

Na tym polega praca każdej propagandy.

nie dociera nawet fakt do Ciebie, że stanowisz obiekt drwin w związku ze swoimi wyrażanymi poglądami.

Taka praca. Służba nie drużba.

• Redaktorzy

Nowe sondaże, PiS cały czas w dół. OGROMNIE jestem ciekaw, co z tego wyjdzie w wyborach samorządowych. Obawiam się tylko, że wynik spowoduje, iż PiS - jęty szałem jak Cześnik - z rozpędu zlikwiduje samorządy.

Jarosław Kaczyński zrobił to co musiał, to tak proste i oczywiste że tylko amator może być zdziwiony.

Wina jest Schetyny, zagrał nieczysto, to ma tego efekt.

Pomroczność jasna cię opętała?

Wyklaruj mi proszę rolę szreka w tej hucpie.

Nowe sondaże, PiS cały czas w dół.

Mam nadzieję, że to nie tylko jaskółka.

Zapowiada się ciekawie, wiją się jak g..o w przeręblu.

Kto zostanie kozłem ofiarnym?

Jarek władzy nie odda więc czeka nas wysyp jeszcze większych płaszczących się marnych miernot.

Koniec jest bliski ;-)

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ale ja nie kazałem bombowcowi tego chlać.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Wina, wina, wina dajcie!

Pisałem w okolicach 2012 roku, że Jarosław Kaczyński jest najwybitniejszym polskim politykiem, pisałem że układ władzy nie odda, pisałem że wybory nie służą przejmowaniu władzy, gdyby tak było na prawdę byłyby dawno zlikwidowane, itd itp etc.

Państwo macie bardzo selektywną pamięć.

Pisałem dawno temu o tym co się teraz dzieje.

Nie jestem niczym zdziwiony, absolutnie niczym.

Ani odwołaniem układu Pani Premier Beata Szydło / Antonii Macierewicz, ani powołaniem MATEOŁA na stanowisko szefa rządu.

Niby kim jest Mateoł ?

Kto za nim pójdzie ?

NARÓD ?

Wolne żarty,

Spadek w sondażach jest oczywistą konsekwencją całej sekwencji negatywnych zdarzeń.

Owe zdarzenia zostały spreparowane przez układ mafijny który rządzi w Polsce, a którego nikt nigdy na oczy nie widział.

Jednak miliardy wypływały i ludzie ginęli, sądy sądziły jak chciały - przedsiębiorcę za jeden grosz, a sędziego co ukradł, - uniewinniały bo nie ukradł tylko wziął z roztargnienia.

Szanowni Państwo, Wy się nie martwcie o PiS, tylko zastanówcie się - co przyjdzie po PiS - e.

Jarosław Kaczyński chciał przebudować państwo na wszystkich płaszczyznach, to co uzyskał, to to, co było możliwe, na co miał zasoby, więcej się nie dało, aby pokonać mafię potrzebna jest siła, większa od niej, kiedy mafie są międzynarodowe i działają w porozumieniu, kończy się to jak obserwujemy.

Prawdziwa przyczyna wszystkich kłopotów - to brak jedności w narodzie, spowodowany zwykłą głupotą, dokładnie tą samą, którą tu Szanowni Koledzy się posługują wypisując te swoje "opinie" dotyczące polityki państwa.

Wam kury są potrzebne, nie zajmowanie się polityką..

Potrzebujecie pomocy.

Pan Prezydent Putin ją Wam przyniesie, w opcji proniemieckiej albo proamerykańskiej, nawet prożydowskiej, wtedy będziecie usatysfakcjonowani.

W pełni.

Wsze pokolenie musi odejść z tego świata, jak odszedł Kiszczak i Jaruzelski i dopiero można było mówić o nich prawdę, o Ws prawda jest równie nieprzyjemna, czy to się komu podoba czy nie.

Przykro mi.

Prawda jest bolesna, ale tylko ona jest ciekawa.

Koniec dobrej zmiany !!!

Zabrakło - żegnam państwa, ale zamordyzm jaki tu wprowadziliście niestety uniemożliwia mi napisanie tych słów...demokraci...ni.

Jarosław Kaczyński jest najwybitniejszym polskim politykiem

Jarosław Kaczyński chciał przebudować państwo na wszystkich płaszczyznach, to co uzyskał, to to, co było możliwe, na co miał zasoby, więcej się nie dało,

A dlaczego nie został premierem, nie wziął odpowiedzialności na swe barki?

Historia mu tego nie zapomni ;-))

Księżyc do worka zwinął a swojej trzódki nawet za mordę nie potrafi trzymać.

Taki z niego wódz...papierowy.

nie został premierem

Byłby wystawiony na krytykę, która obciążyłaby dążenia propaństwowe, jak można tego nie rozumieć, do tego jeszcze łatwo można by zaatakować go fizycznie, jak została zaatakowana Pani Premier Beata Szydło, oraz w pierwszym okresie nastraszony Andrzejek oponą..

- żegnam państwa

Ja w całym swym życiu nie doznałem tylu pożegnań co z Tobą, samolociku mój kochany :-)))

Jarosław Kaczyński jest najwybitniejszym polskim politykiem,

Jeśli ten zakompleksiony o skłonnościach psychopatycznych szowinista, niezdolny do życia w realiach dzisiejszej rzeczywistości, jest według Ciebie najwybitniejszym polskim politykiem, to ja bardzo się cieszę że właśnie według Ciebie, samolociku najdroższy.

Żegnam :-)

PO stara się odzyskać władzę w Polsce przy pomocy obcych mocarstw i obcych mediów, TO WAS MOI NAJWSPANIALSI PRZYJACIELE NIE INTERESUJE ?

Kim jesteście ?

POLAKAMI ?

A co to dla Was znaczy ?

Wycieracie sobie tylko ...językiem polskim i tu obecnością..

Ludzie ginęli na wojnie i w torturach broniąc rdzenia polskości, Wam jest źle, jak co - nie rządzą jawni otwarci złodzieje, pod patronatem obcych, wrogich mocarstw ???

Żadna obelga nie jest wystarczająco dobra do określenia Waszego stanu nastawienia do Polski, absolutnie żadna !!!

niezdolny do życia w realiach

Ten człowiek wiele z tych realiów już zmienił, tyle ile tacy jak Ty mu pozwolili, ale to za trudne dla Ciebie do pojęcia, nawet nie staraj się tego zrozumieć, bo...

można by zaatakować go fizycznie, jak została zaatakowana Pani Premier Beata Szydło, oraz w pierwszym okresie nastraszony Andrzejek oponą..

Dowody, kolego dowody!

Byłby wystawiony na krytykę, która obciążyłaby dążenia propaństwowe, jak można tego nie rozumieć

To on się krytyki boi?

Co z niego za mąż stanu?

Dupa nie polityk.

Chociaż nie: p..da nie polityk, bo polityk MUSI mieć twardą dupę.

mieć twardą dupę

Kto w Polsce ma twardszą ?

Stracił brata Prezydenta, podniósł się i wygrał..

Zdaj sprzęt albo idź na spacer Kolego specjalisto od oceny zachowań polityków w polskich realiach, weź kumpli abyś się nie nudził...

Zażyj leki proszę i wypij "melisanę".

Zaczynasz mnie niepokoić swym nadmiernym pobudzeniem. Znów oszukujesz pielęgniarki!!!

Nie musisz tego pisać, te rzeczy są stałe, obowiązują zawsze, nie zorientowałeś się dotąd ?

Zażyj leki proszę

Zawołaj mulsa, chociaż przedstawi jakieś argumenty, nawet uznam te z Gazety Wyborczej..

Twoje są jakie widać.

Dowody, kolego dowody!

Nie ośmieszaj się.

Szerzycie tu anarchię, rozwalacie państwo, które po latach niewoli i cierpienia dobrzy ludzie próbują jakoś poskładać by funkcjonowało.

Jak długo Moderacja zamierza tolerować ten nawiedzony bełkot @747? Zastanawia czy mamy do czynienia z etatowym propagandzistą wiadomej opcji, bezczelnym prowokatorem czy też (jak powyżej napisał @Vlado) osobą, która zapomniała na czas zażyć leki.

Ja martwię się WYŁĄCZNIE o Ciebie.

Propagandowe bzdety jakie wypisujesz, w najmniejszym stopniu mnie nie interesują :)

Tak, tak, dokładnie jest tak jak piszesz, zupełnie, kropka w kropkę..

Spróbuj posłużyć się intelektem, poznaj historię, geopolityką światową i strategie jakie są stosowane do osiągania celów i ich definicje w stosunku do podmiotów, wtedy porozmawiamy..

Jak długo Moderacja zamierza tolerować ten nawiedzony bełkot @747? Zastanawia czy mamy do czynienia z etatowym propagandzistą wiadomej opcji, bezczelnym prowokatorem czy też (jak powyżej napisał @Vlado) osobą, która zapomniała na czas zażyć leki.

No w końcu jest ten wpis, na niego czekałem, przeczytaj go sobie uważnie Vlado, zauważ jak harmonijnie współbrzmi z Twoimi - nagonka ???

Demokraci.

Konstytucja, wolność słowa tam zapisana, mówi to tu komuś coś ???

Demokraci.

Demokracja dla demokratów, a g.....rzom g..no.

Konstytucja, wolność słowa tam zapisana, mówi to tu komuś coś ???

Ty śmiesz wycierać sobie gębę Konstytucją żałosny akolito PiS w sytuacji gdy Twoi polityczni ulubieńcy (łącznie z osobami piastującymi najwyższe stanowiska w państwie) notorycznie ją łamią? Podziwiam Twój chamski tupet i bezczelność.

Samolociku mój kochany. Ja na żadne nagonki względem Ciebie nie jestem podatny. Ja jedynie niepokoje się kiedy masz swe ataki wzmożonej aktywności.

Wyrzuć tu z siebie wszystkie problemy polityczne jakie nękają Twą nadwrażliwą duszę. Nie bój się. Nikt Ciebie za to stąd nie usunie.

Już przeciez napisałem - dla mnie Ty jesteś ważny, nie bzdury które publikujesz. Tys jest jak Mickiewiczowski Wernyhora z modyfikacją znaczenia członu "chora".

Kto w Polsce ma twardszą ?

Stracił brata Prezydenta, podniósł się i wygrał..

Co wygrał, że się grzecznie spytam?

No cóż on wygrał?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.