Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

I koniecznie kosmici.

Je.sli nowa władza uzna picunioków za przestępców Bombowiec będziesz na celowniku Jako współwinny Popierający przestępców.

Więc uważaj.

Tusk jest na ten moment pod ochroną.

i będzie po wsze czasy bo każdy inteligentny człowiek da radę ochronić się przed pisem...

I koniecznie kosmici.

Je.sli nowa władza uzna picunioków za przestępców Bombowiec będziesz na celowniku Jako współwinny Popierający przestępców.

Więc uważaj.

On tylko nurkować umie o wyprowadzaniu nie doczytał...

w sieci piszą że Tusk to inna wyższa liga i że był bezlitosny...a ktoś to oglądał?

polityk rasowy się tak nie denerwuje, że opowiada coś o wojnach, których nigdy nie było i jeszcze daty mu z nerwów się mylą. Dwa razy sobie zaprzeczał na temat zbadania przyczyn. Raz że go to nie interesowało potem że z całą mocą starał się to wyjaśnić...oczywiście wiele pytań nie było do niego itp. ale ogółem jak można tak kłamać że było super gdy nie było. ?

Ja oglądałem i muszę powiedzieć, że szukasz dziury w całym. Co do kłamania to życzyłbym ci osobiście procesu gdzie mógłbyś to udowodnić, ale zdaje sobie sprawę, że każdym takim pyskaczem internetowym nikt sobie nie będzie głowy zawracał.

Natomiast panowie Hombura i Walentynowicz mocno się ośmieszyli.

Jestem Europejczykiem.

nie pisze że kłamał a że był mocno zdenerwowany z czego wynikały zaprzeczenia oraz błędy w faktach historycznych/datach.

oceń szczerze pozamiatał jak sugerują niektóre media czy po prostu odp. A tak ostatnie odwołane pytania były nie na miejscu. szczeniackie i tak niepoprawnie sformułowane.

szykuje się ostra wojna..

jedna strona będzie głosić że to król Europy a druga że to pionek kupiony przez euro.

komu to służy?

ps. cała nadzieja opozycji w jego nazwisku. Aż szkoda Schetyny. Drzewiecki i ten drugi pupek przynajmniej wiedzieli kiedy spieprzyć.

Jeden pożytek z tego przesłuchania jest taki, że dowiedziałem się że Kancelaria Prezydenta w pewnym momencie przyznała, że jest organizatorem tej wycieczki. W tym momencie sens oskarżenia jest mocno wątpliwy.

Obserwując oskarżycieli szczerze mówiąc byłem zaskoczony ich mocno amatorskim podejściem i brakiem rzeczywistych punktów zaczepienia. Zamiast tego poszli w jakieś dywagacje i bezsensowne zaczepki.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

nie pisze że kłamał a że był mocno zdenerwowany

Jejku, czy to możliwe? Przecież było tak miło.

Natomiast panowie Hombura i Walentynowicz mocno się ośmieszyli.

A co oni tam robili, przecież to zdaje się przesłuchanie świadka w sprawie przez prokuraturę? To jak te pajace tam zabłądziły?

Nie oglądałem.

Jednak to, że Kancelaria Prezydenta i samo podejście głównych rozgrywających PiS-u było takie jak było, wiadomo od dawna. Wyciekły pisma, były wypowiedzi w mediach, jak chociażby takie:

Pismo min. W. Stasiaka, które wyjaśnia kto był organizatorem wylotu do Smoleńska:

Warszawa, 5 marca 2010

Pan Bronisław Komorowski

Marszałek Sejmu RP

Z upoważnienia Pana Prezydenta RP pragnę poinformować, że na uroczystości 70 rocznicy zbrodni katyńskiej w dniu 10.04.2010 w Katyniu Kancelaria Prezydenta RP organizuje przelot samolotu specjalnego. Obok Pana Prezydenta, w skład wchodzą przedstawiciele rodzin katyńskich, wojska, duchowieństwo, osoby zaproszone przez Pana Prezydenta. Liczba miejsc w samolocie jest ograniczona. Odpowiadając jednak na prośbę Pana Marszałka proponuje udostępnienie miejsc w samolocie dla 12 przedstawicieli parlamentu, po trzech z każdego klubu. W związku z koniecznością prowadzenia dalszych prac organizacyjnych proszę o przekazanie listy osób zgłoszonych na uroczystości.

Władysław Stasiak”

I jeszcze kilka cytatów:

"Każdy kto będzie próbował zmienić miejsce lądowania prezydenckiego samolotu zostanie oskarżony o utrudnianie prezydentowi RP sprawowanie władzy."

Jarosław Kaczyński

Ja i moja kancelaria przygotujemy wizytę w Smoleńsku. Tusk i rząd mają się do tej wizyty nie wtrącać.

Lech Kaczyński.

Miał być piękny początek kampanii prezydenckiej. Rano przemówienie w Katyniu, wieczorem wiec wyborczy w amerykańskim (tzn narodowo-polskim) stylu. Niestety wyszła katastrofa i to nie w przenośni.

Teraz szuka się winnego. Każdego z możliwych przeciwników politycznych. Nikt z PiS-u się nie przyzna.

Szczyt bezszczelności i chamstwa osiągnął ostatnio w TVRepublika Sasin - współorganizator wyjazdu, który powiedział, że Tusk powinien zostać naznaczony i ponieść polityczną karę za Smoleńsk.

Abstrahując od tego czy sama organizacja na poziomie jakiejkolwiek kancelarii miała jakikolwiek wpływ na fatalne warunki atmosferyczne i decyzje na miejscu w Smoleńsku, to taki człowiek chodzi z podniesioną głową i poucza, oskarża innych.

Świat stanął na głowie.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Pismo min. W. Stasiaka, które wyjaśnia kto był organizatorem wylotu do Smoleńska:

Warszawa, 5 marca 2010

Pan Bronisław Komorowski

Marszałek Sejmu RP

Z upoważnienia Pana Prezydenta RP pragnę poinformować, że na uroczystości 70 rocznicy zbrodni katyńskiej w dniu 10.04.2010 w Katyniu Kancelaria Prezydenta RP organizuje przelot samolotu specjalnego. Obok Pana Prezydenta, w skład wchodzą przedstawiciele rodzin katyńskich, wojska, duchowieństwo, osoby zaproszone przez Pana Prezydenta. Liczba miejsc w samolocie jest ograniczona. Odpowiadając jednak na prośbę Pana Marszałka proponuje udostępnienie miejsc w samolocie dla 12 przedstawicieli parlamentu, po trzech z każdego klubu. W związku z koniecznością prowadzenia dalszych prac organizacyjnych proszę o przekazanie listy osób zgłoszonych na uroczystości.

Władysław Stasiak”

Tak, właśnie o to pismo mi chodziło. W jego świetle oskarżenie wobec Arabskiego jest mocno wątpliwe, stąd może pajacowanie oskarżycieli.

A co oni tam robili, przecież to zdaje się przesłuchanie świadka w sprawie przez prokuraturę? To jak te pajace tam zabłądziły?

Ale w przypadku tego procesu mamy dziwaczną sytuację. Mianowicie jest to proces z oskarżenia prywatnego do którego w pewnym momencie dołączyła się panazbyszkowa prokuratura.

Jestem Europejczykiem.

Zastanawiałem się długo dlaczego pisowcy tak bardzo się boją Tuska i dostają spazmów histerii na jego widok i wszystko co z nim związane. Ale już wiem - szczególnie po wczorajszym przesłuchaniu Tuska w roli świadka.

Otóż dla pisowców, których cechą charakterystyczną są ogromne deficyty intelektu, Donald Tusk jest po prostu nie do ugryzienia - na ich tle prezentuje taki poziom erudycji, intelektu i zrównoważenia emocjonalnego, że tych pisowskich mizerotów i miernotów to po prostu przytłacza.

Co jest nie tak z tymi fanatykami, że nawet panów mecenasów tzw. rodziny smoleńskie dobrali sobie chyba w korcu maku - ich pytania podczas przesłuchania rozbawiły mnie do łez. Skąd oni ich wzięli ??? szydło, morawiecki, duda - na kanał marsz i sprawdzać czy z zawieszeniem w limuzynach rządowych wszystko ok, czy badania techniczne ważne, no i oczywiście czy bieżnik w oponach zgodny z przepisami.

I jeszcze jedno. Mam obecnie kompletny brak empatii dla tej tragedii i rodzin smoleńskich i nie zgadzam się z twierdzeniem, że wolno im więcej. Otóż nie wolno. Pani Kochanowska się wczoraj skompromitowała - nawet nie potrafiła się przez tak długi okres nauczyć na pamięć obraźliwego pytania i musiała czytać z kartki. A to co zrobił pis i macierewicz z tej tragedii woła o pomstę do nieba.

Na koniec kluczowe pytanie - dlaczego do tej pory nie został publicznie w roli świadka przesłuchany jarosław kaczyński na okoliczność ostatniej rozmowy telefonicznej z bratem ???

P.S niektóre nazwiska nie przypadkiem z małej litery

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

• Redaktorzy

Co jest nie tak z tymi fanatykami, że nawet panów mecenasów tzw. rodziny smoleńskie dobrali sobie chyba w korcu maku - ich pytania podczas przesłuchania rozbawiły mnie do łez. Skąd oni ich wzięli ???

Hambura to taki hucpiarz z Berlina, siedzi tam i udaje że walczy o sprawy Polaków w Niemczech. Wyniki ma o ile wiem żadne, ale ma ostatnio (za PiS) prasę w Polsce, bo wcześniej pies z kulawą nogą się tym dziwakiem nie interesował. Jakiś czas temu postanowił się umocnić na sprawie Smoleńskiej, więc wlazł i w to.

ten sasin to niezly komik a to ze jest odpowiedzialny było wiadomo od samego poczatku z pisma skierowanego do kancelarii premiera.Tyle ze nalezalo sie mu od razu dobrac do dupy.

Był jeszcze taki drugi 'mecenasik smolenski'. Taaaki - o urodzie pekińczyka. Tylko za diabła nie mogę sobie przypomnieć jego nazwiska. Co ta starość z ludźmi czyni...

On, o ile pamiętam - sam dał dyla, byle dalej od tych wydrwigroszów, gdy tylko się zorientował, jaka to wszawa banda.

Był jeszcze taki drugi 'mecenasik smolenski'. Taaaki - o urodzie pekińczyka. Tylko za diabła nie mogę sobie przypomnieć jego nazwiska. Co ta starość z ludźmi czyni...

On, o ile pamiętam - sam dał dyla, byle dalej od tych wydrwigroszów, gdy tylko się zorientował, jaka to wszawa banda.

Chodzi zapewne o niejakiego mecenasa Rogalskiego, który najpierw bredził o mgle i helu ( za kasę to ludzie zrobią i powiedzą wszystko - ) a następnie zrobił w tył zwrot i po rozstaniu z |Kaczyńskim krytykował te haniebne dyrdymały wygadywane przez samego siebie i sektę smoleńską.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

O! To, to!

Szanowny Kolega wygrał pieszą wycieczkę do Świebodzina. Jako, jak mniemam, miłośnik Władcy Pierścieni - pofatyguje się Kolega.

W nagrodę to wolałbym odwiedzić pewnego skromnego zakonnika z Torunia

Nie będzie miał czym Cię przyjąć.

Wiesz - grzyby, korzonki, jagody, rupiecie od bezdomnych. Te rzeczy.

Ale są szanse, że mu się niebawem polepszy.

Chleb i woda.

na celowniku

Jestem czysty, nic nie robię, nic nie mam, niczego nie wziąłem nie muszę nic zwracać, nikomu nic nie daję, nikt nie jest mi nic winny.

Mam święty spokój, jestem szczęśliwym człowiekiem.

Jedyne co mam to temat w audiostereo w zakładce klubowej.

no a pana zbyszka za kolege jak pisales.A ja to zapisalem.

ie robię, nic nie mam, niczego nie wziąłem nie muszę nic zwracać, nikomu

mysle ze nastepny rzad wezmie to pod uwage i tak jak ten powie ze gowno go to obchodzi i zrobi swoje....odsylajac sprawe do prokuratury.

sadze ze juz sie czegos ci nastepcy...nauczyli.A nie tak jak Tusk.

Teraz u Olejnik pajaca robi z siebie niejaki Kownacki. Co w sumie jest zabawne i niegroźne. Natomiast gdy swym skromnym umysłem próbował ogarnąć temat zakupu Patriotów to skończyło się jak się skończyło, czyli mało, drogo, późno i bez offsetu. Co teraz nagle stało się zaletą, bo ponoć polskie przedsiębiorstwa i tak nie dałyby rady.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.