Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co słyszę Adrian odniósł dziś przygniatające zwycięstwo. Tak to przynajmniej zrozumiałem po wysłuchaniu jego ministra i kilku polityków PiS.

Jestem Europejczykiem.

Fakt. W traktowaniu wszystkich jak kompletnych idiotów PiS przekroczył kolejną granicę która wydawała się nieprzekraczalna.

Z sondaży wynika że idiotom to pasuje ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Z tego co słyszę Adrian odniósł dziś przygniatające zwycięstwo. Tak to przynajmniej zrozumiałem po wysłuchaniu jego ministra i kilku polityków PiS.

To jest kolejne wielkie zwycięstwo po 27:1.

Propaganda w PRL była jednak bardziej inteligentna.

A karczewski płaczliwym głosem wyznał, że to przez peło :))))

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Nie wiem czy słusznie, bo oto mamy skutki w postaci rządów PiS. Na czym w ewidentny sposób ucierpi gospodarka. Opłacało się per saldo? Wątpię. Od dawna podkreślam, że aspekt społeczny w ekonomii nie powinien być lekceważony.

Skąd ta pewność? Badania na to jednoznacznie nie wskazują. Przeczucia i „wrażliwość społeczna” to za mało na prawidłową diagnozę.

Sam wypełnij.

idiotów

Kotku, daj mi tu na pulpit jeden wpis popierający PiS, no chociaż z perspektywy roku czasu.

Jesteś egoistą myślisz tylko o sobie Polskę i Polaków masz za nic, dlatego nie czytasz wpisów osób z którymi korespondujesz, po prostu widzisz nick i piszesz byle co i byle jak.

Kotku, daj mi tu na pulpit jeden wpis popierający PiS, no chociaż z perspektywy roku czasu.

Chyba nie sądzisz, że będę tu powtarzał wszystko co napisałeś w ciągu ostatniego roku.

Jesteś egoistą myślisz tylko o sobie Polskę i Polaków masz za nic, dlatego nie czytasz wpisów osób z którymi korespondujesz, po prostu widzisz nick i piszesz byle co i byle jak.

Jak zwykle nawiedzony bełkot zamiast rzeczowych argumentów. A za kłamliwe pomówienia można odpowiadać prawnie.

kłamliwe pomówienia można odpowiadać prawnie.

Dostałbyś w Stanach Zjednoczonych wyrok pozbawienia wolności do końca świata.

Pomawiasz w każdym niemal wpisie odnoszącym się do postawy patriotycznej, dawaj te moje wpisy z poparciem dla PiS na przestrzeni roku, zamiast wykręcać się cynicznie sianem .

Dostałbyś w Stanach Zjednoczonych wyrok pozbawienia wolności do końca świata.

Pomawiasz w każdym niemal wpisie odnoszącym się do postawy patriotycznej, dawaj te moje wpisy z poparciem dla PiS na przestrzeni roku, zamiast wykręcać się cynicznie sianem .

Jeżeli sądzisz żałosny propagandzisto PiS-owski że będziesz tu dyskutował typową dla tego ugrupowania metodą na bezczela, językiem wykluczenia myślących inaczej i uzurpowania sobie monopolu na patriotyzm - to wyprowadzam niniejszym z błędu. Nikt tak nie szkodził Polsce w ostatnich dziesięcioleciach jak PiS. Nawet PZPR szkodziła mniej, gdyż musieli działać w ramach narzuconego wbrew woli Polaków układu ustalonego przez wielkich tego świata w Jałcie. Ale próbowali coś tworzyć. PiS potrafi tylko rozwalać, demolować i niszczyć.

Chcesz mieć przykład - jest nim chociażby ten cytowany tutaj Twój wpis.

@pietrzak podał kilka innych przykładów Twojego uwielbienia dla PiS.

Przez grzeczność nie wspomnę wiernopoddańczych panegiryków i peanów @747 na cześć Prezesuńcia.

Pietrzak, stwierdzenie sytuacji faktycznej dotyczącej rzeczywistości nie jest niestety propagowaniem ugrupowania politycznego, nie jestem zdziwiony że idziesz na łatwiznę, poza cynizmem nie sposób doszukać się treści w Twoich wypowiedziach, przykro mi.

Pokaż tekst, w którym popieram ugrupowanie polityczne, namawiam do tego innych.

Pisałem że PiS wygra, z prostego powodu, USA przejmują ten teren koniec kropka.

Wygrał i rządzi, ocena tego stanu rzeczy, opisy, nie są poparciem, są informacją, jak każda inna tu na forum.

Pokaż mi jeden wpis w mojej zawartości gdzie napisałem o Andrzejku inaczej niż teraz, że jest .......tem Polski.

Tylko jeden Pietrzak - powodzenia...

Polska nie jest krajem suwerennym, ślepy jesteś i inni ?

Przez grzeczność nie wspomnę wiernopoddańczych panegiryków i peanów @747 na cześć Prezesuńcia.

Jedno odniesienie z zakresu roku - przytocz, inaczej po prostu mijasz się z prawdą Koleś.

Niczego nie macie, wiem co piszę, Wy sobie coś wmawiacie, z sobie tylko znanych powodów, mnie to nie interesuje, nawet mi to nie przeszkadza specjalnie, po prostu Was dla mnie nie ma, piszę do pustych nicków..sami sobie wyrabiacie taką reputację, swoim postępowaniem.

Permanentnie stosowana narracja PiS-owska, używanie ich instrumentarium propagandowego i sposobu prowadzenia dyskusji dowodzą po stronie którego ugrupowania jesteś. Kamuflaż że to "tylko stwierdzenie faktów" nie zmyli nikogo.

A kolesiów poszukaj sobie pod budką z piwem.

A kolesiów poszukaj sobie pod budką z piwem.

Z takiego miejsca nawet nie piszesz Bob, jeden wpis z poparciem, bardzo proszę, albo z szacunkiem należnym Głowie Państwa...dawaj Bobcat, na pewno znajdziesz.

Coś się Tobie pozajączkowało.

sami sobie wyrabiacie taką reputację, swoim postępowaniem.

Im gorszą mam reputację u osób Twojego pokroju - tym lepiej dla mnie i tym większy dla mnie zaszczyt.

Zajmij się lepiej Twoim ulubionym plastikowym beztalenciem z Korei Południowej.

narracja PiS-owska,

Co, żeby zamykać złodziei to potrzeba narracji, czy stosowania prawa ?

Piszę do Ciebie Bobcat, ogarnij się i zacznij czytać wpisy Kolegów.

Im gorszą mam reputację u osób Twojego pokroju - tym lepiej dla mnie i tym większy dla mnie zaszczyt.

Zajmij się lepiej Twoim ulubionym plastikowym beztalenciem z Korei Południowej.

A żebyś chciał wiedzieć, zaraz zamieszczę świeże materiały w zakładce klubowej, obejrzysz zapewne sobie i inni.

Co, żeby zamykać złodziei to potrzeba narracji, czy stosowania prawa ?

Dostrzeganie wszędzie złodziei to jest właśnie narracja PiS-owska. A sami kradną najwięcej.

Piszę do Ciebie Bobcat, ogarnij się i zacznij czytać wpisy Kolegów.

Wpisy czytam. Ale ten Twój nawiedzony, bezsensowny bełkot nie zasługuje na miano wpisów, ani na uwagę.

A żebyś chciał wiedzieć, zaraz zamieszczę świeże materiały w zakładce klubowej, obejrzysz zapewne sobie i inni.

Szkoda czasu.

bezsensowny bełkot nie zasługuje na miano wpisów, ani na uwagę.

No i widzisz jak nam się wszystko szybko wyjaśniło, jakbyś przeczytał z uwagą to sam byś wiedział, bez mojego zaznaczania, że jestem na forum największym krytykiem bieżącej polityki, lecz nie jestem propagandzistą i nie czynię tego w prymitywny chamski i nachalny sposób, to są treści ukryte między wierszami, dostępne dla osób inteligentnych.

Tak, przewodniczący bez poparcia kraju pochodzenia to pośmiewisko, rzeczywiście, obciach, jednego Donalda za dużo.

Tak, pośmiewisko dla kraju który dla celów doraźnych rozgrywek wewnętrznych odmawia poparcia swojego rodaka i urządza szopkę.

5,

747 - "ja wcale nie popieram PiS."

Co wpis to kłamstwo.

Cieszy fakt, że osoby tak mocno wspierające w swoich wypowiedziach polityków partii rządzącej zaczynają zmieniać zdanie. To dobrze wróży na przyszłość:-)

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.