Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Mogło PO dać ludziom godnie żyć, mówili że nie ma piniędzy / pisownia oryginalna /.

Zrozum wreszcie, że rząd nie ma swoich pieniędzy. Jeśli komuś daje to musi innym zabrać.

Niedługo przesłuchanie T przed komisją u Małgosi, zobaczymy niezły spektakl, cała Polska zasiądzie przed TV, Kurski pobije maxima oglądalności, chyba że służby coś przygotują dla odwrócenia uwagi, albo ktoś umrze tego dnia akurat, ważny.

Zrozum wreszcie, że rząd nie ma swoich pieniędzy. Jeśli komuś daje to musi innym zabrać.

Ja to wiem, zabrał tym którzy kradli na operacjach finansowych, tak mówią, wybacz nie mam możliwości osobistego sprawdzenia czy to prawda.

zabrał tym którzy kradli na operacjach finansowych, tak mówią, wybacz nie mam możliwości osobistego sprawdzenia czy to prawda.

Propaganda dla plebsu a ten to łyka. Zabiera każdemu poprzez inflację i nakładanie coraz to nowych podatków, które eufemistycznie dla mydlenia ludziom oczu nazywa "opłatami".

Od dawna mnie na Forum nie było.

Tyram, wyobraź sobie... Bo muszę pewne rzeczy skończyć, nim rok minie. Cięzko zasuwam od szóstej do dwudziestej drugiej.

Powiedz mi, Bombowiec - idioto, z palcem w anusie Kaczyńskiego -

Byłeś na pogrzebie Pana Generała?

Skoro nie byłeś, to nie pitol i sp***dalaj, kutasino marna.

Bardzo uprzejmie przepraszam Szanownych Kolegów.

Musiałem.

Jacek.

I jeszcze muszę dbać o kotki moje kochane...

To nie moja wina, że wyborcy wybrali PiS, to nie moja wina że PO PSL dało powody aby to nastąpiło, no przepraszam bardzo, trzeba było nie kraść, gdyby PiS kradł, już dawno był by odsunięty od władzy, bez wyborów, byłyby tak silne protesty społeczne, jednak PiS daje ludziom pieniądze, sam oddaje nagrody, cóż, czy to moja wina że tak wygląda rzeczywistość, ja tylko o tym informuję, jeśli kradniesz - do więzienia, jeśli dajesz innym godnie żyć,- to chwała ci za to, oby tak dalej.

Czy to nowa powieść Orwella "Rok 2018"? Gość już dawno nie żyje, to bąbowiec próbuje wejść w jego buty. Tylko, nie ten poziom...

To właśnie twoja wina żeś taki otumaniony i nieziemskie głupoty wypisujesz.

Nie odchodź! Gdzie oni takiego drugiego propagandzistę znajdą?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Och! Wielu jest takich...

Ćwierć grosza obiecają - i mają zwolenników.

Tfu!!!!

(ale już zaczyna, że szanujących i miłujencych przy władzy bandytów kochasiem - nigdy nie był)...

Co u takich śmieci częste.

zobaczymy niezły spektakl

Dokładnie Małgosia prowadzi propagandowy spektakl dla ciemnego ludu. Spektakle z członkami PiS w roli głównej na ławach podejrzanych już wkrótce. Powinny być dużo skuteczniejsze niż te spektakle Małgosi.

Kurski pobije maxima oglądalności,

To dlaczego TVP jest tak koszmarnie zadłużona? Maksima to on miał tylko w czasie mistrzostw świata w kopanej. Propaganda za to dobrze się trzyma jak do niedawna w Turcji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Co mówił domorosły politolog?

Ano, że wizyta Trumpa to tylko nocleg przed ważnym szczytem G-20. Amerykański prezydent przyjechał do Polski, żeby porozmawiać o bezpieczeństwie i o współpracy, a ten nazywa to noclegiem. Dziś jak na razie mieliśmy spotkanie prezydentów Dudy i Trumpa w cztery oczy i ciekawą konferencję, a ten koleś mówi o noclegu.

No i na koniec komentarz prowadzącego gówno-wiadomości, że zachodnie media piszą tylko o G-20 a nie piszą o spotkaniu w Polsce. Założę się, że te w miarę obiektywne zachodnie media jednak o tym napisały, choć nie chce mi się tego sprawdzać. Natomiast co dla nas oznacza fakt, że lewackie zachodnie i polskojęzyczne media tę sprawę deprecjonowały? A to, że to spotkanie w Polsce jest naprawdę ważne. Francji i Niemcom bardzo nie w smak, że amerykański prezydent przyleciał do Polski i to jeszcze przed szczytem. Znów zadziałał sojusz tamtejszych rządów z mediami (który tam jest znacznie silniejszy niż sojusz między polskim rządem z mediami), tak samo jak działa w wielu kwestiach np. „nachodźców”, czy gwałtów na sylwestrze w Kolonii. Ważne spotkanie w Polsce próbuje się zamilczeć, ewentualnie ośmieszyć.

Polska wyróżniona przed całym światem, rządzona przez Jarosława Kaczyńskiego, armia wyróżniona przed całym światem pod przywództwem Antoniego Macierewicza, a osoby z pod znaku obcych expozytur dostrzegają klęskę...

Bąbowcu - jeśli już pielęgniarki włączyły wi-fi ...chciałeś cytatów

To tylko dwie pierwsze z brzegu twoje zachwyty na temat tej wizyty i sukcesu nie-rządu.

Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli..

Amber Gold?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Będzie komisja, będą poszukiwania nazwisk.

Bedzie komisja (dajcie mi paragraf), będą poszukiwania nazwisk (a znajdę pasującego doń człowieka, wrogiego "nam" człowieka)

Bąbowcu - jeśli już pielęgniarki włączyły wi-fi ...chciałeś cytatów

To tylko dwie pierwsze z brzegu twoje zachwyty na temat tej wizyty i sukcesu nie-rządu.

W odpowiedzi dowiesz się, że on tylko przytacza suche fakty.

Bedzie komisja (dajcie mi paragraf), będą poszukiwania nazwisk (a znajdę pasującego doń człowieka, wrogiego "nam" człowieka)

"Dajcie mi człowieka - paragraf na niego znajdę."

Andriej Wyszynski, prokurator generalny ZSRR z czasów wielkich czystek stalinowskich.

Będzie komisja, będą poszukiwania nazwisk.

Czyli dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie...

zgadnij skąd sie to wzięło ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

i sukcesu nie-rządu.

Napisałem i prosiłem aby te cytaty dotyczyły zachwytu że to sukces rządu, to co przytoczyłeś to relacja faktograficzna z wydarzeń jakie miały miejsce, gdzie tam jest mowa o tym, że nikt poza rządem Jarosława Kaczyńskiego takiej wizyty by nie sprokurował - tylko to mogłoby być uznane za zachwyt.

Co miałem napisać na okoliczność faktów dezawuowania znaczenia tej wizyty przez tzw totalną opozycję oraz zachodnie, niemieckie media, - może miałem to przemilczeć ?

Pierwsza wizyta w Europie odbywa się w Polsce, treść przemówienia oceniana w mediach jako najważniejsze w historii, - człowieku, zastanów się co piszesz, - moja relacja jest chłodna, niemal powściągliwa.

Opamiętaj się i odszukaj sobie co pisałem na temat Amerykanów, jak drogie są ich usługi w świecie - dosłownie - najdroższe - napisałem i dziś to mamy, act 447 etc.

Pudło.

Nie ma peanów, nie ma poparcia USA, nie ma poparcia PiS, - są rzeczowe relacje z wydarzeń, rzeczywistość, nic więcej.

W odpowiedzi dowiesz się, że on tylko przytacza suche fakty.

to co przytoczyłeś to relacja faktograficzna z wydarzeń jakie miały miejsce

...

moja relacja jest chłodna, niemal powściągliwa.

...

są rzeczowe relacje z wydarzeń, rzeczywistość, nic więcej.

Nie mówiłem?

Każdy kto potrafi czytać doczyta się suchej relacji, w świetle doniosłości tej wizyty z punktu geostrategii USA, - powściągliwej.

Poczytaj tylko relacje w mediach z tamtego czasu, albo relacje publicystów tzw prawicowych - przechodzili samych siebie..

Zaprzeczysz ?

Masz tam inne treści prócz faktów, gdzie są przymiotniki opisujące zachwyt, nie że wizyta była ważna i doceniająca Polskę, tylko zachwyt z tego tytułu ???

Zachwyt niekoniecznie wymaga przymiotników.

Niech wygra PiS?

Niech wygra Polska dla Polaków.

Zachwyt niekoniecznie wymaga przymiotników.

No widzisz, w końcu doszliśmy do porozumienia, nie ma przymiotników - nie ma zachwytu.

Pech.

Każdy kto potrafi czytać doczyta się suchej relacji, w świetle doniosłości tej wizyty z punktu geostrategii USA, - powściągliwej.

Parę nic nie znaczących gestów Trumpa, kilka pustych słów pod publiczkę - i już niektórzy robią w majtki ze szczęścia. Wśród nich również Ty.

Niech wygra Polska dla Polaków.

Pustosłowie i dywan utkanych frazesów.

No widzisz, w końcu doszliśmy do porozumienia, nie ma przymiotników - nie ma zachwytu.

Nie doszliśmy. Napisałem że można piać z zachwytu i uprawiać wazelinę nie używając przymiotników. Jesteś w tym mistrzem.

kto jeszcze zdazy to moze przeczytac w GW wspomnienie Jerzego Borowczka pt BEZ Lecha Nie dalibysmy rady

Jerzy Borowczak: Bez Lecha Wałęsy nie dalibyśmy rady zrobić strajku w Stoczni Gdańskiej

jako jeden z pięciu organizatorów tego strajku czuję się w obowiązku dać świadectwo i przeciwstawić się fałszowaniu historii. Ograniczę się tylko do bezpośredniej genezy protestu i samego dnia, a w zasadzie poranka, kiedy to zorganizowaliśmy strajk, który – jak się okazało, zgodnie z wypowiedzianym rok wcześniej proroczym wezwaniem św. Jana Pawła II – „zmienił oblicze tej ziemi”. Sam jego przebieg jest solidnie udokumentowany, ale i tak powstają alternatywne wersje, o lata świetlne oddalone od prawdy historycznej. Przypisuje się role ludziom, którzy może na 15 minut pojawili się w Stoczni w trakcie tych ponad dwóch tygodni strajku

reszta

Ukryta Zawartość

warto przeczytac i zostawic dla potomnosci bo to sa wspomnienia swiadka i uczestnika zarazem.Mozna miec w du..pie wszystkie historyczne opracowania.TO JEST HISTORIA jaka ja pamietam.To jest dla wnukow .Tylko pare osob to zorganizowało i tylko Lech Wałesa był w stanie to przeprowadzic co zgodnie przyznaja wszyscy w tym Borowczak i Borusewicz.A zaczynem było wywalenie Walentynowicz ktore przeszlo bez echa na jej wydziale bo suweren sie bał.To Walesa powiedział.Nie zostawimy tak tego...i sie zaczeło.

Ukryta Zawartość

Zachwyt i przymiotniki można odszukać w temacie jaki założyłem, choć również bardzo powściągliwy.

Np, Hyuna wygląda dobrze.

Albo, Hyuna schudła.

Lub,..w blond włosach wygląda atrakcyjnie..

To cały mój zachwyt dostępny w zawartości forum, chyba nikt rozsądny nie stwierdzi że to ponad miarę.

To tak sie ma do merdania numerka do slow Borowczaka jak gowno do kawioru.Jest tam tez o tych co to wpadli na 15 minut i teraz glosza chwale swoja i kolegow.A takze o slawnej motorowce.

Zachwyt i przymiotniki można odszukać w temacie jaki założyłem, choć również bardzo powściągliwy.

Np, Hyuna wygląda dobrze.

Albo, Hyuna schudła.

Lub,..w blond włosach wygląda atrakcyjnie..

To cały mój zachwyt dostępny w zawartości forum, chyba nikt rozsądny nie stwierdzi że to ponad miarę.

numerk jestes skonczony.Nie wiem czemu tu jeszcze dupe zwracasz twoimi chorymi wynurzeniami..Odbieraja cie jako blazna ktory daje wystep za darmo.Znacznie ciekawiej bedzie jak zdejmiesz spodnie.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.