Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Taylor.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Znowu tłuczemy pierdoły o żądnych szmalu kretynach?

Ileż można, Panowie?

(Słowo "Panowie" nie tyczy się tego z sali siedemset cosik).

On Was tylko chce w swe idiotyzmy wmanewrować. Cobyscie se z bucem pogadali.

Dajcie mu spokój. Niech zaśnie.

wy tu gadu gadu o bzdurach a po 14 latach w Unii i ilu to już opcjach politycznych nic się nie zmieniło. Gadajcie dalej o bzdurach. Oglądajcie jeszcze więcej tvp/tvn. dalej się sprzeczajcie, mimo że macie więcej wspólnego niż Wam się wydaje, to i dalej tak będzie.

Według danych Eurostatu w ubiegłym roku średnie stawki godzinowe wynosiły w Polsce 26,4 zł za godz. Mniej od nas zarabiali średnio tylko Bułgarzy - 21,5 zł oraz Rumuni 23 zł. 

sterują Wami jak marionetkami.

Jacku nie myślałeś wrócić do Krakowa i tam zatrudnić Ukrainca? Pełno ich to i stawka dobra...

Wyswietliłem " mimo wszystko". No i mam za swoje.

Co ty, Dominiku, pieprzysz? Bo po raz wtóry czytam i oczom (krótkowzrocznym, ale jednak coś tam gdzieniegdzie jeszcze daję radę) - nie wierzę.

"Po 14 latach w Unii (...) nic się nie zmieniło".

Czy Tobie tak zwyczajnie, po ludzku, po chłopsku, po normalnemu - nie jest paskudnie i źle , że takie durnosci wypisujesz? Zmuszają Cię do tych pierdół, czy bierzesz z koszyka - jak leci?

Bo, zaprawdę - nie rozumiem...

( wulgaryzmy)

Jak możesz?

......

Nie po to przed ćwierćwieczem do Francji wyjechałem, przez lata firmę i opinię budowałem w trudzie, znoju, pocie i niedospaniu - by teraz jakiś (przez takich jak ty wybrany) sk***ysyn - pozbawił mnie dorobku życia.

Sam se, k**wa, wracaj.

Wybrałeś sobie - to i masz.

Polską gospodarkę ciągnie gospodarka niemiecka, główny wróg naszego sojusznika USA, jak zostanie osłabiona, a my jeszcze oddamy eskimosom co eskimoskie za 2WŚ, to będziemy mogli sobie wszyscy pogratulować, jeszcze kupimy uzbrojenie, za dolary, oczywiście najpierw kupując walutę, poprzez sprzedaż obligacji, od których zapłacimy procenty...

PO rozkradło Polskę, USA za pomocą CIA musiało pospiesznie przejąć, bo wszystko by rozkradli..

Teraz resztówki pilnuje Morgan.

Nie żartuj, po prostu robią co chcą, nikim nie muszą sterować, bo tu prawie nikogo nie ma, wszyscy wyjechali, zostali ci, którzy nie mogli, z różnych względów.

kot

Takie słowo Jałta - mówi Ci to coś..w tzw Polsce mucha nie przeleci bez zgody obecnie ambasady amerykańskiej, na temat jakiej polityki Ty tutaj piszesz, była jakaś nowa wojna, coś przeoczyłem, gdzieś ustalono nowe zasady, może Niemcy wraz z wojskami okupacyjnymi USA je ustaliły, a może próbują ustalić, jest jeszcze Rosja, dziś osłabiona, ale przez to podwójnie niebezpieczna.

Te Wsze pretensje do PiS, do Jarosława Kaczyńskiego są po prostu żałosne i śmieszne, USA odspawały od koryta tych aferzystów i biedaków dorobkiewiczów z PO PSL, którzy ciułali na zegarki wysługując się Niemcom, zostali zastąpieni przez dobrą zmianę, teraz doją nas inni, 500pln otrzymali ci, którzy decydują się powiększyć stadko niewolników ekonomicznych, może będzie 1000pln, bo demografia nie ruszyła jak oczekiwał hegemon..

Ty się nie załapiesz.

Spokojna Twoja, martw się o siebie, byłbym co najmniej zaniepokojony na Twoim miejscu, na szczęście nie jestem.

Już jest na jej śmietniku.

Tacy jak Ty, to wielcy Panowie, wszystko lepiej wiedzą, do tego wcześniej od innych, - na kogo oddałeś swój głos w wyborach Pietrzak, na dobrą zmianę ?

dowcip

To co piszesz jest bardziej istotne, niż narzekanie dziecka w piaskownicy, że babka nie daje się zjeść..

Wypowiedź Gowina nie przeszła bez echa:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Te Wasze pretensje do PiS, do Jarosława Kaczyńskiego są po prostu żałosne i śmieszne

Nie obawiaj się konkurencji. W kategorii "żałosne i śmieszne" nic nie pobije Twojej tutaj twórczości.

dorobkiewiczów z PO PSL, którzy ciułali na zegarki wysługując się Niemcom, zostali zastąpieni przez dobrą zmianę

... która to "dobra zmiana" doi i kradnie więcej niż wszystkie dotychczasowe ekipy razem wzięte. Przepraszam: im się to należy.

a propos wysługiwania się:

"Tomasz Myśliński, dyrektora Biura Geodezji i Katastru, który podjął błyskawiczną decyzję ws. podziału placu Piłsudskiego pod budowę pomnika smoleńskiego, teraz dostał posadę w Orlenie. Będzie tam dyrektorem ds. inwestycji. Spółka Orlen nie potwierdza tych informacji, ale sam zainteresowany już tak."

"Dziennik Gazeta Prawna" zwraca uwagę na to, że Tomasz Myśliwski nie jest pierwszą osobą, która pomogła przy budowie pomnika smoleńskiego, a później dostała pracę w Orlenie. W lipcu dyrektor wydziału infrastruktury Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego Sylwester Janyszko został prezesem Orlen Projekt."

Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

wy tu gadu gadu o bzdurach a po 14 latach w Unii i ilu to już opcjach politycznych nic się nie zmieniło. Gadajcie dalej o bzdurach. Oglądajcie jeszcze więcej tvp/tvn. dalej się sprzeczajcie, mimo że macie więcej wspólnego niż Wam się wydaje, to i dalej tak będzie.

Według danych Eurostatu w ubiegłym roku średnie stawki godzinowe wynosiły w Polsce 26,4 zł za godz. Mniej od nas zarabiali średnio tylko Bułgarzy - 21,5 zł oraz Rumuni 23 zł.

Jacku nie myślałeś wrócić do Krakowa i tam zatrudnić Ukrainca? Pełno ich to i stawka dobra...

Dominic wracaj, ratuj razem z PiS Polskę. Polska czeka na Ciebie. Przestań pomagać zdalnie z zagranicy, to mało skuteczne.

Te Wsze pretensje do PiS, do Jarosława Kaczyńskiego są po prostu żałosne i śmieszne, USA odspawały od koryta tych aferzystów i biedaków dorobkiewiczów z PO PSL, którzy ciułali na zegarki wysługując się Niemcom, zostali zastąpieni przez dobrą zmianę, teraz doją nas inni, 500pln otrzymali ci, którzy decydują się powiększyć stadko niewolników ekonomicznych, może będzie 1000pln, bo demografia nie ruszyła jak oczekiwał hegemon..

Takiego dojenia jak teraz za rządów PiS Polska jeszcze nie widziała. Będzie jeszcze gorzej bo prawo będzie chronić PiS-owskie dojarki.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Demokracja zbankrutowała.

Teraz czas na bankructwo Polski zarządzanej przez PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Przecież PiSowiec to brzmi dumnie! Wstydzisz się być jak Jarosław Kaczyński?

Jednak maleńka parafraza jest na miejscu, dotychczas tylko ixsik dostąpił tego zaszczytu :)

poyebb_13.jpg

Bankructwo demokracji wieszczyli wszyscy dyktatorzy. Oni już nie żyją w przeciwieństwie do przedwcześnie przez nich pochowanej demokracji.

Jestem Europejczykiem.

Wierz w demokrację i zaszczepiaj tą wiarę innym, tylko żebyś w stosownym czasie nie był zdziwiony, jak tym że biznesmen odszedł z polityki, zawiódł się na demokracji, ludzie nie posłuchali go, a takie miał dobre intencje, tak dobrze chciał, później demokracja zniosła następnego zdjęciem z samolotu z kochanką, też demokratką, demokratyczna para, już ich nie ma, nie wytrzymali próby czasu, a takie demokratyczne nastawienie posiadali, cnoty, co za pech z tą demokracją, jeden demokratycznie schowany w Brukseli, pod spódnicą, taki wojowniczy był, wszystkim rządził a sam grał w piłkę nożną z demokratami, teraz ma perspektywę krat, będzie przesłuchiwany, do usranej śmierci, albo trwale schowa się czy ucieknie gdzieś.

Jaro, demokracji nie ma, nigdy nigdzie nie było i nie będzie, jest dyktatura, wszędzie, dokąd zaprowadzą Cię nogi, a jak się komuś to nie podoba to niech się wyprowadzi do lasu i żyje z zwierzętami, a te są również dzikie, zaatakują i zeżrą instynktownie, pozostając bezkarne, bo nie będzie świadków ani śledztwa..

Wstydzisz się

Proszę mnie nie łączyć z polityką, nie mam z nią nic wspólnego.

teraz ma perspektywę krat, będzie przesłuchiwany, do usranej śmierci

Proszę mnie nie łączyć z polityką, nie mam z nią nic wspólnego.

Jaaajcarz

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Polski zarządzanej przez PiS

Obecnie Polska jest protektoratem USA.

Spróbuj coś zrobić przeciw, na przykład niech Andrzejek pojedzie do Turcji..

Demokratycznie wybrany Prezydent, wolnego suwerennego państwa, wiem, bo sam wybierałem.

andrzej-duda-12-650x321.jpg

Obecnie Polska jest protektoratem USA.

Co na to patrioci?

Są załamani, bo w pakiecie są eskimosi i ich żądania miliardów..

Jest popularny pogląd że nie ma na kogo głosować, dlatego mamy tak niską frekwencje, jednak trzeba uważać bo służby zawsze obstawiają dwie strony, więc na kogo byś nie oddał głosu to i tak cztery litery..

Demokracja.

Zapytaj Jaro, kogo poprze tym razem, może nie pójdzie..wtedy sojusznik zrozumie że przesadził..jak będzie frekwencja 31 procent czy podobnie.

pieprzysz

Nie, nie pieprzy, on pier**li (tak, wiem, że narażam się na punkty od moderacji) takie kocopoły, że aż się wątroba wywraca na drugą stronę. I autentycznie Koledzy dziwię się, że chce się wam wchodzić w polemikę, wróć, polemika to w tym wypadku złe słowo - nie da się polemizować z idiotą; powiedzmy interakcję z tym niewątpliwie chorym i nieszczęśliwym indywiduum.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.